Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
Felmentem a hivatalos forumra h lassam mennyire valtozott a jatek a peccsel erre ezt latom:
[link]
Vegulis teny h barmit csinalnak az nem szamit amig az MM ennyire kepes... -
yarsley
aktív tag
Nah vegre teszteltem tracert: ahol tudja az ember, hogy hova celozzon ott brutalis. M41el instan kilottem egy gwpanthert; kb lovese utan 3 seccel ott volt az en lovesem is, ennyi ido alatt el se mozog... Mondjuk ez mines, ahol az eszaki csapatnak van egy fix arty spotja a dombon. Viszont Himmelsdorfban sokaig lehet keresgetni, kb elmegy jatek fele mire talalsz egyet...
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Bobyjack
senior tag
Victory!
Battle: Ensk 2011. december 20. 16:10:30
Vehicle: Jagdpanther
Experience received: 1 623
Credits received: 47 022
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Boelter's Medal, Reaper, Defender, Sniper
[link]Rövid 88-assal xD
-
fsb1000
nagyúr
válasz Timyyy #23690 üzenetére
Erre is jó ez a totyik, csak ne mindig panaszkodjunk.
Engem spec nem zavar ha a játékostársak bénáznak... én is gyakran megteszem, pl üldözöm az artykat, közben a bázisunkat elfoglalják úgy, hogy a csapatom 2x létszámfölényben volt.
A többi marhával együtt ökör voltam én is. -
-
Gyuri27
félisten
Urak az melyik mod amelyik mutatja, egy lövés után mennyit szedtem le az ellenről. Ill a csapattársak mennyit vágtak bele?
Amd - Radeon - Ryzen
-
hemaka
nagyúr
válasz Timyyy #23682 üzenetére
Relax. Nem kell help platoonba IS-4?
szerk.: Okés. Felvettelek a haverok közé.
- - - - - - - - - - - -
Én most buktam úgy egy kört, hogy a másik IS-4es a csapatból folyamatosan noobozott engem, mert nem arra az oldalra mentem mint ő. Nyílván nem fogok, mivel mi voltunk a két top tank a csapatban. Én szét is kaptam egy KT-t, 2KV-t, T34-t(enemy top), Panter I-et. Ő meg kihalt 0 frag-el. hehe
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
marked one94
őstag
De jó lett most az is-4 el is kezdek gyűjteni a is-7re. Végre nem lövi át minden arra járó tank az alját.
You'll Never Walk Alone
-
Timyyy
őstag
Az isten b@ssz@ meg a sok retardáltat... ilyen vesztes kört se produkáltam még a büdös életbe soha.... a sok gyökérrel.... mi lett volna ha nyerek... ja várjatok tudom, csoda...
Kép1, kép2.
Simán meglett volna, ha a nyomorék panther2-t valaki már képes lett volna megkarcolni a csata végéig, hogy mire egyedül maradok vele a fél életemmel, akkor talán valami esélyem is legyen... de a sok f@szparaszt ugye, képtelen eltalálni bármit is, pedig elég nagy célpont...[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-vitya-
őstag
válasz Iron Funeral #23678 üzenetére
akkor a legtöbbet a jagdtiger+t95+object(isu) ágyúja javult, a te relatív logikád alapján.... Kéne még buff az S-70-re, mert ez tarthatatlan ;-)
-=Vitya=-
-
-vitya-
őstag
válasz Iron Funeral #23676 üzenetére
jaaa;-) hát, tudod, hogy ha egy ágyúnak van X átütése, és később is ugyanennyi, akkor az ágyú NEM javult;-)
de értem a logikádat, csak nem fogadom el.
szvsz, a páncél javult, ágyú nem változott.
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Iron Funeral
őstag
válasz -vitya- #23670 üzenetére
Szerinted, ha egy átlagos high tier tank páncéllemeze ~10mm-t erősödött, és eddig teszem azt 235mm volt az átlagos erősség, ebből következően akkor most 245mm. Ezt 246mm vagy 260mm ÁTLAGOS átütéssel könnyebb átlőni?
A számok csak szemléltető jellegűek, de Pl. az IS-4 frontja 232->244mm-re ugrott.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
Murder3
addikt
te játszottál már a 88-assal?
pl kv3-at nem tudsz szemből átütni ami a legszembetűnőbb.
de t7-en pl sjaát tierbe van h a tigristnem üti át szemből, de t29 már nagyobb probléma is-ről meg ne is beszéljünk.Sőt db-vel ugye sokszor fogsz közelrő lövöldözni vele
mozgás közben a t5-ös tankokat se tudod 100%-ra átütni oldalról,hátulról mert ugye akkor felesleges célozni, de messziről is hisz onnan amúgyse ütne át semmit+nem is túl pontos.az l/28-al meg felesleges hisz annak olyan kicsi a penje h max t4 tankokat visz át ha szerencséd van.
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #23667 üzenetére
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. december 20. 15:09:52
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 054
Credits received: 45 130
Battle Achievements: Master Gunnereddig nem nagyon bántam meg ezt a dögöt.. mi lesz ha rajta lesz a nagyobbik 128as?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
válasz Iron Funeral #23667 üzenetére
miért? nem kötözködés, csak kíváncsi vagyok a véleményedre....
miért lenne jobb a 7.0 S-70-je, a 6.7-hez képest, mint a 12,8 cm KwK 44 L/55 7.0 a 6.7-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
diegho
nagyúr
Grafika tetszik
Festések se rosszak, csak semmit nem érnek
Alig van artyeddig ezt vettem észre
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Murder3
addikt
én tegnap jól megtapasztaltam, h az a vkDB-n már felesleges a he ágyút használni.
sikerült azt a tankot is abszolút élvezhetetlenné tenni.
88-as semmit nem visz át és mindenről pattan. -
vbbb
addikt
Én nem tudom ti hogyan tapasztaltátok, de nekem eddig csak vesztes csatákat osztott...kapja be...nem játszottam sokat, de abból mind az volt...kb 10körül...legyalulnak minket mindig... Kedvem is elment tőle...
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Arctic Region 2011. december 20. 14:34:37
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 116
Credits received: 43 923még a végén megszeretem ezt is... teljesen stock még csak a motor fullos
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
Fogalmam sincs mióta nem játszottam, talán 1,5 hete, de egye inkább csak felb@szom az agyam hogy mik vannak. Lehet befejezem egy időre.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
A képességeik változatlanok maradnak, de addig nem nőnek tovább, amíg nem lesz a legénység megint 100%-os. Viszont addig is ugyanúgy használni fogják azokat.
Amúgy IS-3-mal, Panther-ral és Type-pal nem olyan rossz ez az új update. A csúfság akkor fog jönni, ha mondjuk majd beleülök az IS-4-be és a Panther 2-be, és semmit sem fogok tudni átlőni a stock gunnal...
De! Most már csak azért is beleülök egy artyba, hogy a többi artystára vadásszak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vbbb
addikt
Egy kérdés amire nem találtam választ, le akarom váltani a SU-85-öt SU-100-ra. 100as legénység van rajta amit át akarok vinni, azt tudom, hogy 90% lesz belőlük. A kérdés az, hogy a képességükkel ilyenkor mi lesz? 60%on van az álcájuk, ez nullázódik vagy mi történik vele?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz hemaka #23647 üzenetére
Határozottan tetszik eddig az új patch, Is4-Is7 párosomon végre képes lepattanni a Maus és az E-100 is, sőt egyik meccsen a haspáncéljáról csúszott le valami, sajnos nem látam ki lőtt de eddig ott kb minden atvitte, szóval tetszetős, hogy végre ütőképesebbek az orosz tankok is.
=^-^=
-
-
-vitya-
őstag
-
hemaka
nagyúr
IS-4-en hegesztettek valamit? Mert eléggé megzabál midnenkit, viszont rólam csak úgy pattognak még a jtigerek is
-
csaabz
őstag
Volt szerencsém kipróbálni az új javítást és én is csak egy negatívumot tudnék említeni, viszont az elég komoly: a nerfes HE.
Ezzel egyébként a TD-k jártak a legjobban, akiket pl T-44-el szemből csak HE-vel lehetett lövöldözni, de azok most már nem viszik át.
Tudom-tudom, menjek mellé, csak ez nem mindig jön össze...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
-vitya-
őstag
válasz Farkas23 #23640 üzenetére
bakter. ne már, belegondoltál a dologba?????????
szerinted, ha Te bokor mögött látsz, akkor neked át kellene látnod a bokron, az ellenfélnek meg nem???? xart.
50m-ről veszitek észre egymást, jogos, és az hamarabb, akinek az X másodpercenkénti ellenőrzés jobban / szerencsésebben jön ki
Ha tökéletesen állsz a bokor mögött, akkor KELL, hogy legyen előtted spotter, különben b@szhatod!
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
hemaka
nagyúr
válasz psycroptic #23642 üzenetére
Nekem is volt már olyan, hogy egy városban befordultam a sarkon, mentem egy kicsit és kb. majdnem nekimentem egy komplett századnak, LOL.
Azért élőben elég nehéz nem észrevenni 5-6 bazi nagy tankot a macskaköves utcán, nyílt terepen, kb. 50-100 méterről...
Az arty lövedékek becsapódása csak nálam bugos néha? Csak szállnak a szikrák, de foltot nem hagy, ahová becsapódott, vicces...
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Farkas23 #23640 üzenetére
Igen, vannak még furcsaságok a játékban s szerintem lesznek is még. A te esetetben mondjuk közrejátszottak a bokrok is. Nálam meg egy deka bokor de még egy animáltmozgásúmadár sem volt a környéken. Ha jól emlékszem malinovkán még az ég sem volt beborulva tehát a műholdnak működnie kellett...
Lényeg a lényeg nem minden működik úgy ahogyan kellenne.
(#23641) virkir: akkor visszavonom a fenti állításomat, mert én nem voltam ezzel tisztában. Köszi a felvilágosítást. Ez így működik nyílt terepen is? Értve úgy, hogy nincs a két tank között sem bokor sem semmi más és szintkülönbség a két tank magasságát illetően?
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
virkir
veterán
válasz psycroptic #23638 üzenetére
Azért ez nem igazán ennyire egyszerű.
A szembe jövő tanknak is van egy cammo értéke ami levon az észlelési távolságból tehát hiába látsz el papíron soha nem fogsz tankot annyira messziről spottolni.
Van egy videó youtube-on ahol nyílt terepen minden lövés után eltűnik egy object704 bőven a Maus észlelési távolságán belűlről."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Farkas23
aktív tag
válasz psycroptic #23638 üzenetére
Neked akkor még jó, mer te 273m-nél láttad meg.
Nekem csomoszor van olyan, h állok a bokorban mozdulatlanul, jön velem szembe 1 tank, és már 50m-en belül van, amikor észre veszem.:S De ez még a jobbik eset, van amikor ugyan úgy állok 1 bokorban mozdulatlanúl, és jön velem szembe, és ő vesz észre engem hamarabb úgy, hogy én állok egyhelyben. Na ilyenkor szoktam azt mondani, köszönöm, de egyenlőre nekem elég volt ebből a játékból.
Nem sírni akarok ezzel, de ha ő mozog és én állok, akkor ne ő lásson már meg hamarabb. -
grunge
addikt
Na már van is Test v 7.1. Kiváncsi vagyok hogy megkapjuk e mi europaiak is a franciákat még idén.. .
159 SW 1.9 jtdm <3
-
psycroptic
őstag
válasz fsb1000 #23628 üzenetére
Tegnap mentem gyakorlóban a SU-152-mel egy IS-4 ellen. A tankomon van optika ami mozdulatlan tank esetén növeli a látótávot. A pálya malinovka volt megálltam a rét egyik szélén és vártam, hogy mikor bukkan fel a cimbi eredmény: 273 méternél láttam csak meg holott ugye 500-ig el kellenne látnom.
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #23635 üzenetére
Na... kár volt elkiabálni... egy [S-51] 14:16-kor agyoncsapott.
Rövid menet volt.. talán kettőt spottoltam és 1-et löttem.
Panther2-re nem raktam repeszpáncélt...
-----
(#23636) hemaka: Ezt jósoltam... a kisebb századok ki lesznek maxolva a legnagyobb Heavykkel. Tigris századok....[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
T9 tankkal konkrétan egy századba se tudok menni. Mert most mindenki ráállt a T8 max-ra. Ferdin még a csecska löveg van, nem is próbálkozom vele...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz yarsley #23633 üzenetére
Nem értem ezt miből következtetted ki.
A véleményem most sem változott, én meglennék arty-k nélkül is.
De ha már vannak akkor írtsák egymást, meg legyenek a fő célpontjaim, ha olyan tankkal megyek..Ha már nem megy a kreditmaximalizálás meg elhullanak a csata elején, akkor biztos kevesebben lesznek. Nem sírok, csak megteszek mindent, hogy így legyen.
-
fsb1000
nagyúr
Hát nem látom tracert.... viszont a saját artykat kérem hogy nézzék az ellenségét.
Közben Panther2-vel írtom is az enemy Artykat.... jó móka. Remelém nem csak átmeneti, hogy kevés arty van. Ebben a formában 2-3 teljesen elviselhető... egymással foglalkoznak eleinte, a 495-ös látótávommal meg jól be tudom öket cserkészni.Ja.. azt is kérem a csapattársaktól a végén, hogy ne foglaljanak, hanem öljék már meg a maradék arty-t.... hátha ez is segít a leszokásban.
-
fsb1000
nagyúr
Valami gond van a láthatósággal...
PantherII-vel megyek (visszavették a látótávot!!!!!) 450+45= 495 látótávval.
Abbyey keleti folyosón már a roncsoktól látom, hogy jön egy Löwe a túloldalon.
Én érek hamarabb a dombok takarásába, majdnem a feléig bemegyek és... sehol senki, semmit nem látok!!!!!!!Mondom ez visszafordult.
Egyszar csak BANG! kapok szemből egyet és felbukkan vagy 150-200m-re nyilt terepen, se bokor, se bucka, se roncs előtte....
Azt nem láttam, hogy van e festése, mert egyből tolattam, ahogy csak tudtam...---
psycroptic:
Én azt hitem a tank is látja a tracert és akkor rámehet..
Eddig még nem láttam egyet sem.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz psycroptic #23626 üzenetére
Sokan egyszerűen ahhoz is hülyék, hogy ha valakivel 1-1-ben harcolnak, a tankjuk legkeményebb részét odafordítsák... A szögbe állítást már ne is említsük. Erre a tracer dologra csak egy kis utánaolvasás után lehetett rájönni. Ne akarj tőlük lehetetlent.. Majd előbb-utóbb megtanulják a saját kárukon, de addig majd megy a csíterezés, mert Ő úgyis jobban tudja...
-
psycroptic
őstag
válasz Iron Funeral #23622 üzenetére
Tegnap én is kipróbáltam ezt. Nagyon süti volt. Az ellennél Top tierű arty-k voltak és arra is lusták voltak, hogy arréb menjenek, mikor csak mellé lőttem és nem döglött bele azonnal. Persze én a lövésem után arrébb gurultam és pásztáztam tovább azt a helyet és látom a tracer megint ugyanonnan jön...
Arra nem volt eszük, hogy legalább a helyemre lőjjenek, mert egy becsapódás nem volt irányomban. Ezek szerint sokan nem tudják még, hogy mire jó a tracer?
Milyen maflák vannak tök jó!
Így örülhetnek a tankosok is valamelyest, mert kevesebb figyelem irányul rájuk csata közben az arty-k részéről.
-
bullseye
addikt
-
Iron Funeral
őstag
Vicces volt, mostani meccsen a két hummel volt kiakadva, hogy ezt már mégis hogyan, persze ez is loss, mert a retardáltak nem tudnak játszani, DE legalább örömöt okoz a counter arty, lehet eladom a tankjaimat és csak a counter fog menni
3. meccs Hummelsdorf, megint csak vereség, a sok fogyatékos egyesével bement a 8as főútra... Vagyis hé, a T20 megfordította a meccset! lehet, hogy nyerünk!
És... nyertünk![ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz CptMisi #23620 üzenetére
Akkor nem tudom mi a különbség a szakasz meg a klán között. Én arra gondolok, mikor a MM-ben mindkét oldalon vannak 1-es, meg 2-es, 3-as számmal lévők, nyilván ez a szakasz akar lenni, de ez mindig is volt a játékban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CptMisi
őstag
válasz CPT.Pirk #23613 üzenetére
??? azért mert mindkét oldalon van 1-es szakasz, az nem egy szakasz. Vagy nem is értem, mire gondolsz.. Ha egy klánból van 2 szakasz, akkor is lehet, hogy számolásra indították.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz CPT.Pirk #23613 üzenetére
Az valami orbitlis hiba lehet! Tényleg egymás ellen harcolt a szakasz tagjai?
------
Timyyy:
Szerintem elöbb tapasztaljuk ki, hogy milyen lesz az új század. Aztán dönts.
Tartok tőle, hogy nehezebben jön össze a csata, mert eleve 4 részre van osztva.
Bár lehet épp ez miatt jönnek a kicsikbe többen.
Lehetne megcélozni a közepest (t2-6) vagy a bajnokot (t4-8), asszem ezekből lennénk a legtöbben.Csak a kezdőben van a Heavy nagyobbra engedve (elöbb tévedtem)
----
Medium. The total tier of the vehicles is from 40 to 60. The highest tier for tanks is VI, while SPG and light tank highest tier is IV.Champion.
The total tier of the vehicles is from 60 to 90. The highest tier for vehicles is VIII, while SPG highest tier is VI. -
smisa
őstag
én tegnap artyztam és nagyon vissza vették el is teszem az S51-t JagTiger melé lőttem kb 20-30 centire nem is reagált semmi még aláncát se szedte le
[ Szerkesztve ]
-
válasz Iron Funeral #23616 üzenetére
Lol, az okosok.
-
Iron Funeral
őstag
Sajnos a counter arty az ellen nem véd
Legalább lehackerezett mind a 3 arty meg a végén "I killed the hacker"[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Egyébként van új 1.8-as WoT Tweaker is.
Cila
-
Timyyy
őstag
válasz fsb1000 #23612 üzenetére
Ha nagyjából menetrendszerűen lesznek szervezve PH-s Company csaták, akkor visszavásárolom a 3601H-mat, de akkor biztosra el kéne dönteni, mert elég nagy ráfordítás most ez nekem, amikor T8-T9 tankokra gyűjtök, és nem csak 1 db-ra.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz fsb1000 #23612 üzenetére
Amikor a szakasz tagjait mindkét oldalra berakja az MM, annak van valami értelme?
Amúgy ilyen szakasz dolgot kipróbálnék a Jumbóval. Feltéve, hogy nem kell clanwarozni.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fsb1000
nagyúr
Végre van 4 féle tankszázad!
Sajnos az össz tier pontszámot korlátozták a kisebbekben, tehát továbbra is 8-11 fős századok lesznek. (lehet 15 fős is, de a tier maximálás miatt kétlem)Az a fura, hogy Heavy-ből magasabbakat is enged, ennek lehet megint az lesz a következménye, hogy a század főleg ezekből fog állni.
Na majd meglátjuk.... lehet délután ismét csinálok egy századot főleg V-VI-os medeknek.
Ki kéne tesztelni így milyen, de lehet hogy továbbra is a szakasz marad az átlag játékos legélvezetesebb játék ficsőre.--
Szerk: A "korlátlan" tankszázadban felvitték 150-re a max tiert! EZ azt jelentii hogy már 15 t10-es is lehet benne!
Eddig 90 volt a max.Na... itt lehet nagy csaták lesznek
[ Szerkesztve ]
-
-
đe$|re
senior tag
T44-t és Type-t egyáltalán nem érzem durvábbnak. Viszont az arty találatok...IS4 seggét telibe lőtte egy SU14 kb. -400hp. A KV 122 milise is vicc lett. Panther II-mre rálőtt kétszer egymás után, kb. 100 hp-t vesztettem.
-
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #23604 üzenetére
SU-14el nem játszanék, csak ki akarom fejleszteni és ahhoz sok XP kell a SU-8on, de ha továbbra is jó a SU-8, akkor nincs gond, szép lassan megcsinálom. Jelenleg a SU-5ön vagyok, fullra kifejlesztve és van rajta talán 8k xp, szóval kell még elég sok a 8-ashoz.
-
Iron Funeral
őstag
-
Rém
tag
válasz diegho #23598 üzenetére
T-44 nagyon jó lett!
Eddig is jól ment és fordult, toronymozgatás a legjobbak közé tartozott, most már sebezni is lehet vele. És mindha jobban pattogna róla a lövedék is.
Mondjuk prémium nélkül a győztes csatákba ha kilőnek akkor is bukó, vagy elenyészően kicsi a nyereség. -
diegho
nagyúr
válasz Iron Funeral #23599 üzenetére
Délután próbálok egy Object212-t és egy Object261-et, engem is érdekel milyen lett az artyzás, mert full tech tree-t szerettem volna, de ehhez még hiányzik a SU-8 és a SU-14, ha azok nagyon kicsit sebeznek, akkor viszont megelégszem azzal is, hogy megvan a 261-es, nem igazán akarok többet artyzni, csak a full tree miatt húztam őket, sokkal jobban szeretek menni az IS-4, IS-7, Object704 hármassal.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest