Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz fsb1000 #24277 üzenetére
Top tankkal vagyok, többen csiki-csukizunk több másik ellen, jön egy 3 tierrel kisebb tank, és keresztbeáll hátul nekünk. Előbb én kaptam 2x350-400 sebzést, aztán egy kolléga is egyet, mert nem tudtunk tolatni tőle. AKkor írtam neki, hogy legyen szíves ne akadályozzon.
Folytatta. Akkor az egyik sráci is beírta normálisan. Aztán a harmadik, hogy a takarodjon a baromja. Itt kiderült, hogy az angolt érti, mert abba belelőtt hátulról.
Csak azért nem lett TK-m, mert egyszerre lőttünk vagy hárman rá...amíg a játékban nem múlik élete rajta, van aki soha nem lesz bajtársias, mert ő arra élvez, hogy másokkal kiszúr. Jobb az ilyet idejében kinyírni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
Boelter akkor jár, ha a kilőtt ellenfelek min. Tier 4-esek. Ugye min. 7 kilőtt tank kell hozzá. Ha kilősz nyolcat, de abból csak hat T4-es, akkor már nem jár. De, ha 8-ból 7 T4-es akkor már igen.
Vagy ugyenez az analógia spg-vel, csak ott min 10 megsemmisített tank kell."Awarded for destroying seven or more enemy tanks and self-propelled guns with a tank or tank destroyer, or 10 or more vehicles with a self-propelled gun in one battle. The targets must be at least tier four enemy vehicles."
Más...
Mekkora egy rakás szerencsétlenség a most fentlévő "játékosok" zöme... Tisztelet a kevés kivételnek!
Ma eddig 9 csatát játszottam:
5 IS-sel 0 győzelem
4 T34-gyel 1 győzelem.
Mindenki rohangál össze-vissza, de csak azért se azt csinálja, amit kellene...[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Most, hogy akciósak az alacsony tier tankok megszereztem a T1 heavyt. Annyira stock, hogy a rádió is alap. A 2. csatámat prezentálnám vele:
Victory!
Battle: El Halluf 2011. december 23. 16:53:46
Vehicle: T1 heavy
Experience received: 10 815 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 39 564
Battle Achievements: Sharpshooter, Top Gun, Master Gunner, Sniper10 kill.
A garázsban készült képen látszik, hogy teljesen stock, annyira hogy a rádió is alap.. Csak a legénység volt 75%-os a (csata előtt)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Srácok, a 7.1-gyel mindenki kap egy ingyen prémium tankot!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fel
addikt
válasz balintka #24285 üzenetére
Írd be, hogy 'FSB1000' és tádám!
fsb1000: Mindkettőt! A legyőzött fél által megszerzett összes xp és kredit fele a győztesé.
Így elvileg akkor lehet a legtöbbet keresni, ha a győztes csapat utolsó tagja egy lövésre a haláltól, kiszedi az ellen utolsóját, aki már szintén az utolsókat rúgta.Lehet később én is benézek.
-
balintka
addikt
Még nem látom a szakaszt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dictator^ #24274 üzenetére
Majd vérpistike is eljut arra a mentális szintre, hogy megértse egy közösségi játékban az önként vállalt kötelezettségek teljesítik ki a szabadságérzetét.
Addig pedig el kel neki magyarázni miért nem helyes amit tesz, de ennek nem a kilővés a legjobb módja, mert esetleg a szándékolt nevelési célzat helyett egy követetndő mintának értelmezi.
-
-
krisz74
tag
Nekem sem megy.Most valakinek megy,valakinek meg nem?
-
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #24263 üzenetére
Szerintem mindez lényegtelen. Csapattársat elvből nem lövünk ki.
Vagy inkább beszéljek csak a saját nevemben?
Meg kell ismerni a bajtárs fogalmát.... mindegy hogy életedben nem volt háború, mindegy hogy csak a laktanya túlsó végéből láttad, mindegy hogy félévig szívatott mikor újonc voltál, de a bajban társad lesz... az is mindegy hogy csak 8 általánosa van, te meg fejben vonsz gyököt és dosztojevszkijt olvasol a klotyón.
Minden mindegy..... nem lősz rá, mert ugyanolyan zubbonyban vagytok.
Reflexből nem lősz rá, bármit csinál, és csak aztán jőn a morális vetülete.Úgy működik, mint a hazaszeretet vagy a reggeli erekció, ha nem ittál a brómos teából, csak úgy van és nem tehetsz ellene semmit.
(nem összekeverendő a bebénázott baráti tűzzel)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Gyuri27 #24263 üzenetére
Abban igaza van fsb-nek, hogy senki sem fog tanulni abból, mert TK-zod, így tök felesleges. Ráadásul legyen bármilyen béna is valaki, attól még rosszabb lesz a csapat esélye, ha TK-zod.
Persze kivétel az, ha ők lőnek először.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
person
senior tag
válasz fsb1000 #24260 üzenetére
Elhiheted, hogy ez megfelelő lecke volt és kellett is nekik. Ezután 3x meggondolják, hogy rálőnek e egy csapattársra még ha platoonban vannak is. Ha elfutottam volna jót röhögnek rajtam és lehet következő körben Téged puffantanak valagba. Sajnos nem csak a TK-zókat kéne bannolni hanem az ilyen retardáltakat is. Utoljára talán 2-3 hete ha TK-ztam nem jellemző rám de ezek viszont minden körben hozzák a formájukat. Melyik nagyobb gond? Ugyan már... vagy Téged is mindig TK-znak? Ilyen "érett" személyiségről nem gondoltam volna, hogy személyeskedni próbál... Utcán nyakon vágnak elfutsz? Részemről téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
swf-et és xml-t hova köll bemásolni?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
D.Orion
veterán
Tegnap este játszottam, ma meg nem enged belépni a játék...
Entering game folyamatosan....
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #24260 üzenetére
Mondasz amit akarsz.
Malinkován fél brigádot leölik, mert aleo leghátsó bokorba kempel.
Vagy amikor egyedül gyilkolom le a fél brigádot és szintén egy leo stoppol (ahelyett, hogy az artykat ölné).Falun annó megkérdezték. Meg akarsz tanulni ultizni? Hidd el mikor már sokadjára fizettél sokkal jobb volt a felogó képességed.
Ilyen ez is.
Alap dolgokat nem tartanak tiszteletbe a játékosok.
Egy: top tankot nem stoppolunk, nem tartunk fel, nem megyünk neki.
Kettő: a dolgát végző scoutot nem tartjuk fel. Sőt támogatjuk.
Három: light tankal megyünk scoutolni, spottolni és nem hátul ülünk.
Sorolhatnám még. Ezek apró dolgok és mégis jobb tőlük a játék.Amd - Radeon - Ryzen
-
fsb1000
nagyúr
Bárcsak ilyen lenne mindig 6-os meddel.
4 kill (1 arty), meg egyebek. 7,5-el osztva az XP-t még mindig 1000 felett van!Győzelem!
Csata: Abbey 2011. december 23. 15:22:42
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 8 315 (5x szorzó)
Szerzett kredit: 42 070[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Na én meg nemsoká akkor csinálok egy T8-as Tank Századot. Alapfeltétel t8elit tank vagy t6 arty meg mikrofonos kapcsolat. Ha valakit érdekel írjon egy PÜ.
You'll Never Walk Alone
-
fsb1000
nagyúr
válasz person #24259 üzenetére
Nincs rá ok, ezt csak Te meg a szándékos TK-zok gondolják így.
Én mindig a hozzám a hasonló retardákkal, noobokkal és bánázokkal játszom az MM jóvoltából, mivel mi tesszük ki a játékosok több mint felét.
Megtiszteltetés, ha egyszer a sors és az MM összehoz a nagytudású, TK-val igazságot osztó és nyilvánvalóan érett személyiségű játékosakkal. -
person
senior tag
válasz fsb1000 #24253 üzenetére
Húha. Vajon miért nincs így? Talán mert néha okkal történik. De remélem az mm lesz olyan kegyes hozzád, hogy csak ezekhez hasonló semmitérő retardáltakkal fog téged összesorsolni egy csapatba akik a bázis leglogikátlanabb sarkában kempelnek és még rád lövöldöznek ha jelezni próbálod. De ne merészeld mert kapsz egy maflást, platoonban vannak és ők a faszaggyerekek. Aztán egy T-50 megmajmolja a kettőt együtt is... Csak az ilyen nyomorékok miatt veszítesz többségében nem zavar? Vagy Te is így játszol? De emlékeztetlek rá, hogy ők adták le az első két lövést én meg bocs de nem hagyom magam.
[ Szerkesztve ]
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #21496 üzenetére
[HU] Magyar tankszázad (PH!)
Ma 17:00-tól aktiválom. tier 2-6 Tankok számára.
Össz tier 60, tehát max 10-12 játékos fér majd be.
Tervezett játékidő 1 óra (4 csata), de ha nagyon jól megy akkor hosszabíthatunk.---------------------------------------------------------
Korábbi tapasztalatok alapján:
Bár szinte mindenki tudja mit kell csinálni az adott tankjával, de azért nem árt, ha van egy századparancsnok.
A századparancsok dolga nem más, minthogy a csata elején a pályát és az ellenfelet felmérve eligazítást tartson. Pl: "TD ide, fő erők nyugatra, másik olalon csak védünk." vagy "mindenki fusson amerre lát!"
Aztán menet közben is kérheti a század tagjait pozicióváltásra ilyen olyan taktikára, de olyankor már nehéz átrendeződni.Századparancsnoknak majdnem mindenki alkalmas lehet, de senki nem szeretné/meri vállalni.
Ezért csatánként váltunk, és kénytelen leszek a sorrendben következőt kijelölni. (nyilván nem mindenkire kerül sor)
Ez legalább olyan hálatlan feladat, mint arról dönteni kit hagyunk ki , ha sokan vagyunk. (sorry)
Fogjuk fel úgy mint a játék részét.. nem lehet jobban elbénázni a századparancsnokságot, mint egy-két lövést, amúgy meg a csapattársak elég kreativak... -
person
senior tag
Ott a pont, én is így gondolom. Délután van más dolgom, amúgy meg karácsony van nem vagy mi?
Dictator.: 20 perce. Remélem azért nem törölnek végleg de 1-2 nap nem probléma.
Gyuri27.: Nem szoktam kinyírni az ilyet de most nem tudtam megállni. Elgurult a gyógyszerem. Viszont ez volt a mai nap legszórakoztatóbb köre. Ennyi fesz ritkán megy ki.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz MCGaiwer #24240 üzenetére
Akkor játssz a gazdálkodj okosannal, vagy pókerezz ha az számít hogy mi éri meg.
Már bocs, de:
Itt arról szól a dolog, ha valaki nem olvasta volna, hogy ki kell lőni az ellenfél tankjait, vagy elfoglalni a bázisukat. Aki nem ennek szellemében lép be a csatába az szerintem elmehet a halál f@aszára tanktól tiertől és lejátszott meccsektől függetlenül.
uff szóltambalintka
A tied jóval jobb, látszik rajta hogy megküzdesz érte, és nincsenek magas tier tankjaid sem. Egyébként meg majd ha a Te statodat linkelem ilyen szöveg mellé akkor kérjed ki magadnak, mert tényleg nem tudom mi alapján vonsz párhuzamot. (vállvonogató szmájli) De az is csak abban az esetben fog előfordulni ha személyes tapasztalatot szerzek róla, addig nem alkotok véleményt"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dictator^
veterán
-
person
senior tag
Na fel lett függesztve a fiókom dec24-ig TK miatt. Platoonban volt egy PZ3 és egy KV. Mindkettő a bázison bujkált. PZ3-ra ráálltam de nem lőttem erre KV odalőtt majd miközben odamentem PZ3 is rám lőtt. Nem kellett több. Tököm tele a sok semmitérő gyökérrel. Odamentem elrendeztem KV-t majd PZ3-at is. Vicc mert mindezt T-50-el.
-
MODERÁTOR
válasz balintka #24239 üzenetére
Dolgozz a találati arányodon, mert minden második lövésed elmegy az éterben. Nem lepattanókról beszélek, azok is találatnak számítanak. Nagyon fontos, hogy megtanulj célozni és akkor lőj, ha biztos vagy a találatban. Egy elvétett lövés jelentheti azt, hogy nem az ellenfél, hanem te halsz meg.
-
-
MCGaiwer
addikt
kis tierben én is gyakran afkolok, mert egyrészt mindig plusszos, másrészt meg van jobb dolgom, de az xp meg jön így is, elég nagy mértékben rontja az összes statot.
tudom hogy nem szép, de kis tierben annyira nem számít +-1 tank
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
emre
veterán
nem
A fórum tagjaival nem akarok kötözködni, bár tudom 1-2 dologban lényeges mértékben eltér a véleményünk.Visszatérve az IS3 témához, az elmúlt pár napban nekiugrottam a fejlesztésének, és szerintem a peccs óta sokkal használhatóbb. Végre reális esélyt látok az IS4 elérésére.
Mondjuk a múltkori 3 nap prem akciómat most használtam fel, szóval prem nélkül nem tudom milyen lesz, de erősen bízok benne hogy összejön.Meg jól jönne egy kis aranyvásárlási akció is.
Van 322000 xp-m amivel kellene valamit kezdeni.Az objekt-tel viszont nem tudok normális csatákat menni, talán 10-ből 2-ben ha összejönnek a dolgok. Az E75-öt és az E100-at szemből sehol nem tudom sebezni vele, volt 1-2 bukó csatám ahol kiálltam F2F minden midegy alapon, és minden lepattan 100 méteren belüli távolságról. (haspáncél, kémlelő, géppityu fészek, lövegpáncél mellett) Nem értem a dolgot.
MCGaiwer
A csatánkénti átlag 256XP, és a magas def illetve cap pontok illetve a személyes tapasztalataim alapján állítom, hogy meccs közben nem csinál semmit, a csata végén meg vagy foglal vagy védekezik, vagy elbújik."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Lakeville 2011. december 23. 13:20:36
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 329
Credits received: 52 086
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
kis reggeli tombolásMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Dictator^
veterán
nem hiszem el, is-4emet fullos.. szétlötte egy kis tornyos auf-b 2v1... én egy t44-el voltam.
gyenge tornyot se lehetett átlőni.. előről minden pattan, félodlalasan áltam ahogy kell, minden betalált.. nála minden pattant.[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
emre
veterán
Az ilyen minek játszik, annyi a retardált barom, hogy agyvérzést lehet kapni.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dictator^
veterán
de utálom bazzeg a wotos társadalom egy részét akik a hülyéket képviselik..
map neveket még mindig nem tudom, de középen csak asszem heavy tud áttörni, vagy nagyobb medium, anélkül nem lehet kidönteni azokat a sz@rokat, amivel bemennél középretempomattal bementem véletlen arra, light és mediumok voltak, látom probálkoznak a lightok.. bementem én is oda melléjük campelni, erre egy t46 addig jön nekem, (nem engedett ki), hogy rálöttem, hátrébbment, épp volt hely, erre megint beállt mellém, kör végéig 3unkat zárt be.. és nem lőhetem ki, mert már mindenhol reportolnak meg veszik a matchet.. vicc.
persze most a pz3/4-el ahol ez történt, most tier8 a legnagyobb tank, előbb meg tier 5....
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Igazán köszönöm a válaszokat.
Ha meg valakinek nehezére esik egy igent vagy nemet mondani az jobb lenne ha csöndbe maradna, persze tudom okoskodni jópofa dolog...
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
MCGaiwer
addikt
pedig felmegy. sőt még a nagy motor is (vagy a rádió, választani kell)
egyrészt, nem az igen vagy a nem, hanem talán az illetőnek is számolni kell. ha meg valaki inkább kérdez mert nehezére esik számolni, örüljön neki és fogja be.
[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
Megnézed a súlyukat és kiszámolod Passz
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Met
nagyúr
A Panther II-re rámegy a fejlesztett torony és löveg az alap felfüggesztéssel?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
MCGaiwer
addikt
válasz OgreImre #24215 üzenetére
Victory!
Battle: Steppes 2011. december 21. 10:09:59
Vehicle: T32
Experience received: 11 465 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 71 781
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gunezzel elég jó eséllyel indulnék szerintem. csak screenshotom nincs
-
đe$|re
senior tag
Elegem van már...akkor segghülye csapatokat kapok IS4-gyel, hogy az nem igaz...csinálhatok bármit, a kezdés után 2 perccel a csapat fele már döglött. 5/0
-
Fel
addikt
válasz Freddy TNT #24218 üzenetére
Ott van a hírben a link. A WoT fórum megfelelő topikjába: [link] 1-es, 2-es, 3-as kategóriába, a tankod tierjének megfelelően.
-
Dictator^
veterán
Remélem mostmár reportolás uátn csinálnak valamit, folyamatosan összedob az arch enemy-eimmel
Srác, aki ma le TKzott, 1 perc alatt.. (Annó, 3x belémlőtt az Arty-mba, mert szerinte rossz helyen álltam (gwtiger))
Megmondtam neki, még1-et lő, letk-zom akármikor látom, erre ő is így döntött, szóval felrakott voice tiltás listára, világitok nála, és mai körömnél ismént kilőtt..
Tegnap ugyanez volt csak más backstoryval, ott 1:30alatt lőttek ki , top tank IS-4ünk..
-
OgreImre
senior tag
Valami ilyesmi nyereményakció van most ha jól értettem:
Tier 1-3
Tier 4-7
Tier 8-10
csoportokban postolhatod az eredményedet.
Ami számít az egy csata alatt szerzett xp (mindegy, hogy duplázós gondolom visszaosztják) és legyen legalább egy kitüntetés is mellé.
Reggel 11-től este 11-ig elért eredmény számít, ebben az időszakban mindig frissítheted a postodat az adott kategórián belül. A nap végén megnézik ki nyert, az első négyet díjazzák az adott kategórián belül.
A garázs képet kell postolni csata után a kinyitott kis jobb alsó összegző ablakkal.
Lehet nyerni egeret, fejhallhatót, notebookot stb.
Javítsatok ki ha tévedek.
[link][ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem úgy értette, hogy a micro-payment-es hátrányokkal van tele a csöve.
Sajnos jellemző, hogy a free-to-play játékoknál inkább az új pénzes dolgok bevezetése/fejlesztése a fontosabb, mint a meglévő, de pénzt nem hozó bugok javítása.
Én meg lassan kiborulok. T29 után gondoltam kicsit IS-3azok, erre tegnap este Wolverine-ről oldalról pattantam, majd bevágtam egy 0-ás dmg-et... Még mindig nem tetszik a 7.0,de az 5x XP túl jól hangzik.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Freddy TNT
őstag
válasz marked one94 #24207 üzenetére
-
grunge
addikt
-
hemaka
nagyúr
Valami magasabb tier-ben is csinálhatna valaki. Mert 8-ig csak ferdi van, azt meg szinte sehova nem veszik be, a KV-5-tel meg én nem megyek. Más kicsi pukitankom meg nincs, és creditem se, hogy valamelyik másikat vissza vegyem.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
MadPjotr
tag
Brace yourselves, tankers, for the Christmas Week Special. Expect the miracles to happen! Starting from 5:30 UTC, December 21st, until 5:00 UTC, December 27th, check out the special offers and use them at full to celebrate! Go to the official website of World of Tanks to learn more and prepare for the special!
ez mit takar pontosan?
"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta."
-
marked one94
őstag
válasz CptMisi #24206 üzenetére
okés
Ja és a Tigris 2 témához
Victory!
Battle: Ensk 2011. december 23. 10:03:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 10 020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 56 641
Battle Achievements: Billotte's MedalMég nincs meg rá a nagy ágyú de nekem jobban bejön mint a is-3. Pedig én azt a tankot nagyon szeretem. Azért is van vele több mint 500 csatám
You'll Never Walk Alone
-
CptMisi
őstag
válasz marked one94 #24157 üzenetére
Mi minden nap csinálunk, lehet csatlakozni a századunkhoz. Általában CptMisi, Zee7, vagy Jani09 szokta csinálni a századot 6os szinten. Ha van rá igény szívesen csinálok egyet valamilyen szinten. Majd ha nem felejtem el, felnézek néha PH csatornára, aztán ha vagyunk annyian, mehetünk.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
person
senior tag
válasz MadPjotr #24194 üzenetére
Én is így voltam. Visszatettem eredetit aztán hagytam a dolgot pár napig. Tegnap megint bemásoltam és most meg jó lett. szerk: Látom megoldódott közben akkor biztos benéztem valamit én is.
IS3-hoz. Változó hol ez tetszik hol KT. Nekem mintha pattogósabbnak tűnne patch óta. Pl tigerre ráálltam 2 alkalommal is és szinte nem is tudott sebezni. Másik körben 11 találatot kaptam type-tól és egy másik IS3-tól meg még valamitől a hidról azt hiszem löwe de még volt 800hp-m mikor visszamentem védeni. Havert VK45 A-val ledarálták mellőlem úgy, hogy őt az IS3 nem is látta. E-75-öt a napokban fejlesztettem ki így most már csak IS3-at fogom hajtani csak itt most már durván kredithiány van prém nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Akkor ma csináljak én is egy 2. Tank századot? Vicces lesz mikor két db PH század találkozni fog
You'll Never Walk Alone
-
KaLeun
senior tag
válasz Drenadar #24192 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt úgy kell megoldani: NERF, NERF és plusz a változatosság kedvéért szívatás (pl. AP norm.)...
Hanem olyan plusz dolgok kellenek amik fokozatosan fenntartják az érdeklődést, új ötletek és fícsőrök.
Hamarosan elérem amit szeretnék és azután nem lesz miért prémiumot és aranyat vennem. Nem hinném, hogy pl. azért kezdenék újra lóvét csengetni, mert nerfölnek vmit vagy vehetek a tankomba légfrissítőt ha esetleg Stevan sokat fingik a savanyú káposztától.
Cila
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest