Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
-
vbbb
addikt
válasz fsb1000 #25594 üzenetére
Aki egy ilyen játékot össze tud hozni annak nem jelenthet problémát befolyásolni a játékosokat. Például amit mondtál, hogy valakinek nagyon jó a statisztikája ezért többször kerül gyengébb játékosok közé vagy eltünedeznek a lövedékek és gyakoribban pattog stb. Ezzel is ösztökélik őt, hogy ő is költsön pénzt extra dolgokra...legalábbis megpróbálják. Mert az nem jó a cégnek ha jó vagy és semmi segítséget nem veszel igénybe ergo nem költesz pénzt. Az nekik nem üzlet, ha te csak szimplán jól érzed magad. Ha mint rád csak gyenge játékosra lenne szükségük - lásd ágyútöltelék a prémium közönség szórakoztatására - azt beépített ellenséggel is meg tudnák oldani.
A közösségi hálózatok óta pedig tudjuk, hogy semmi sincs ingyen.(#25597) bullseye
Mindenkénél van bénább és mindenkinél van jobb játékos...minden csak idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz fsb1000 #25591 üzenetére
vbbb-vel értek egyet, csak úgy fogalmaznám meg, hogy én is elég béna vagyok, mégis olyan csapatokat kapok néha, hogy lefejelném az asztalt...
pedig az elgondolásod logikus, csak túl nagy energiabefektetést feltételez
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
serafhun
csendes tag
Mondjuk a legtöbb mmonak ez az átka, hogy nincs balance. Egy ilyen fajta mmonál üt ki a legjobban ( action mmo), ha valamit túl lőttek (állítottak). Az más kérdés, hogy ezzel a legtöbb free-t szopatja, és arra készteti, hogy aki nem akart prem lenni, kénytelen venni.Vagy prem tankot kénytelen venni, hogy legyen credit, és xp is.
-
yarsley
aktív tag
válasz Iron Funeral #25588 üzenetére
247+module damage-ok, akkor az rendben van, valoszinuleg valami kiallo elemen robbant.
Amugy ha megnezed 713 a min damage az meg kisebb mint a 760 bekapott sebzes, szoval akkor nem csak en vagyok a bamba.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Dyingsoul
veterán
Szerintetek a ventilátor mennyire jó az IS-7re? Én töltésgyorsítót meg vertikális stabilizátort használok mellé.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fsb1000
nagyúr
válasz D.Orion #25570 üzenetére
Nekem van egy elméletem, bár nem vagyok WG ellenes.
Ha én vagyok a fejlesztő, szoftvertervező, akkor a rendszerbe fékeket építek, hogy ne legyenek nagyon kiugró eredmények, és csak kevesek legyenek fullhülyék-vesztesek.Csata elött elég a statból vagy utolsó 20 mecsből egy számot képezni, ami a sikerességet jellemzi. Ha nagyon sikeres vagy, akkor olyan csapatba rak, ahol sikertelenek vannak többségben, vagy fordítva.
Esetleg a találati/lepattanó random faktort is meglehet piszkálni 10-20%-al.Észre sem veszed és máris az átlag felé terel, és csak az van, hogy egész nap úgy érzed hülyékkel játszol és pattogsz. Aztán másnap mikor elötte minden szar volt, megy minden mint a karikacsapás.
Ebből az jön k,i hogy a jétékosok 80% az átlag körül mozog, a többi 10-10% eloszlik alul felül.
Azaz a gaus görbét csúcsosítjuk....----
Ezt alátámasztja, hogy szakaszban vagy században sokkal eredményesebbek vagyunk.
(utolsó 10 meccsen nem is volt írányító, még úgy is)[ Szerkesztve ]
-
serafhun
csendes tag
Igen jó volt ez a "pár" kör a csapattal
Ami a kv 3-at illeti: nem csodálom hogy fsb idegrohamot kapott tőle, hisz én is azzal voltam. D10-el volt olyan, hogy kv-1 Budijáról 5 lövésből 3 pattant, e8 shermant oldalba kaptam, pattan, utánna critical 0 dmg. De ma kv-1-el szoptam. Csomó leptattanóm volt, akár honnan lőttem. Kiváltottam a 122-est, hát azzal is másik kv 3-at oldalról meglőttem, és pattant, igaz utánna betalált és eltűnt 45% hpja xD Szal érdekes dolgok voltak a mai században az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz yarsley #25581 üzenetére
Az az első lövés a Jagdpanzertől, ha vennéd a fáradságot akkor meglátnád, hogy a bal alsó sarokba listázza a sebzéseket időpont szerint. Különben is, az előbb kifejtetted, hogy mekkorát lő akkor ha átüti a páncélt de itt ÖSSZESEN nem hiányzik annyi hp. Bár valószínű az előző következtében nem látod ezt sem.
A kolléga meg jól mondja, ugyanis K8-ról jött a lövés
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
KaLeun
senior tag
T8 századot nem terveztek?
Mert 6,1M kreditet kellene farmolni a T30-ra, egyedül azért a Type se akkora "wasistdas".Cila
-
fsb1000
nagyúr
Végeredmény: 22:1:9
Köszi a mai játékot minden [PHE] tagnak!Utolsó csata kemény volt, de győztünk.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. január 1. 21:57:21
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 488
Szerzett kredit: 47 058 -
CptMisi
őstag
Ez a t34 egy undorító szar...Jó darabig ez volt az utolsó nem duplázó köröm vele...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
yarsley
aktív tag
válasz Iron Funeral #25579 üzenetére
Az a potty lenne a talalat a ket doboz kozott?
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
fsb1000
nagyúr
Akkor lehet megvárom, mig fullos lesz neked, aztán döntök...
Ma sokat kerestem a században, de nem eleget...
Nyerő szériánk volt, de szegény marked_one pont akkor volt amikor vesztettünk.
Most 21:1:8 az állás.
Még 2 eredmény lesz. 22:00-kor oszlatom, de Mjord is csinált századot -
-
yarsley
aktív tag
válasz D.Orion #25570 üzenetére
Ne haragudj, de ha csatlakozol egy jatekba, es harc helyett itt irkalsz, akkor te sem vagy jobb mint a tobbi ketbalkezes es szellemi kihivasokkal kuszkodo csapattarsad.
Masreszt en hatarozottam szeretem oket, csak az a lenyeg, hogy ne a te csapatodban legyenek.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
yarsley
aktív tag
válasz Iron Funeral #25576 üzenetére
Nem tudom hogy tudsz ezen meglepodni, egy szerencsesebb/pechesebb talalat, ami a veknyabb pancelodon atment, es vitt nemi modult is. Megneztem 713-1188 a lovedek sebzese, szoval azzal a bekapott 760dmg-vel erezd magad szerencsesnek.
-
Iron Funeral
őstag
Nem tudom, hogy ez arty, vagy T-44 de ha skáláznom kellene akkor a retardált és a q nem vicces között helyezkedne el.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-vitya-
őstag
nem jött valami össze, szóval nem lehet ;-)
na és ez is egy link, igaz t44, meg nem nagy szám, de azért látszik, hogy milrt lehet többet kapni
[ Szerkesztve ]
-=Vitya=-
-
emre
veterán
válasz D.Orion #25566 üzenetére
össze lehet hasonlítani szintén confederate érmet kaptam utána.
remélem javítottam
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
D.Orion
veterán
válasz virkir #25567 üzenetére
Hallod konkrétan mást se csináltam csak mentem előre és belelőttem abba akit megláttam... Nem tudom neked mennyi kedved lenne normálisan játszani amikor egész nap csak veszítesz folyamatosan... Nem elég, hogy a csatáim kevesebb, mint 10%-át nyertem meg a mai nap folyamán, még xp-t és creditet se kapok semmire... Minek van, akkor prémiumom... Van olyan tankom amin már 30%ot esett a győzelem/vereség statisztika...
Bazira nem érdekel már a találati arány, mert soha nem vagyok top tank már és mindig kikapunk.... Nagyon érdekes, hogy például Panther-el ma semmit nem tudtam sebezni, alig volt átütése az L/100-nak. Jag PZ IV lövései eltűntek az éterben... Nem tudom mi van ezzel a játékkal ,de a következő pár napban csak este 23h után jövök fel játszani, akkor talán kevesebb lesz ez a csökkent értelmű, aki 7vs3-ból képes úgy elbukni a mecset, hogy mind a 3 ellenséges tank arty...A másik meg KV-3 is egy nagy semmi a mai nap folyamán... 122mm-es löveget dobtam a kukába miután század meccseken mindenről pattantam... Ráraktam a 100-ast.. erre az is pattan az M4 oldaláról és a Grille-ről! Inkább számold ki nekem létszíves, hogy hogyan kaphattam ilyen kevés XP-t egy ilyen medal mellett...
(#25568) diegho: 107dmg... Ne mondja már nekem senki, hogy ez a normális xp...
Most míg megírtam ezt a kommentet lement egy meccs. KV-val álltam kezdőn meg se mozdultam, mert itt írogattam erre:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. január 1. 19:51:37
Vehicle: KV
Experience received: 237
Credits received: 6 435Szóval ki szerint normális az, hogy T-34el annyi xp-t kaptam, mikor KV-val meg meg sem mozdultam egész csata alatt?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Jó lett volna az 5-5-5, de valaki elrontotta a végére. Azért jó, hogy a többiek is ott voltak...[link]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Fel
addikt
válasz Attici #25551 üzenetére
Te ezt itt most nagyon benézted... A teszt szerver azért van, hogy a soron következő update újításait kipróbáld, ezáltal segítheted a fejlesztők dolgát, és a magadét is, mert eldöntheted, hogy majd a live verzióban fog-e érdekelni (jelen esetben pl.: a franciák) egyáltalán az adott fejlesztés.
Gondolom még ez volt az első eset, hogy ebben részt vettél, így pár tanács:
Először is a hivatalos bejelntés alapos átolvasásával kell kezdeni, mert már abból is jópár dolog kitűnik: [link]
Rögtön a második bekezdés: "Attention! Please, install the test update to the folder, other than the current game client version! Also switch off the game client before installing the update. Only players who have registered prior to November 15th can access public test server."
Majd utána még egyszer kb. ua: a szükséges lépéseknél "1. Copy the current World of Tanks folder (must be updated with 7.0) to another place for running the test OR create a new World of Tanks installation for the public test."
Majd pedig a "játékszabályok":
"Please, mind the peculiarities of the public test server:
Payments are not accepted on the public test server.
Credit and experience rates for public test server are multiplied 10 times. All players are given 15k gold for testing purposes.
Progress won't be transferred to the main EU server after the test."Ha esetleg nem megy az angol:
-A tesztszerver teljesen független a normál (EU) szervertől. A teszten elért eredmény nem vihető át a normál accountra (nincs átjárás).
-A tesztre a normál szerverről átmásolják az adatokat (jelen esetben a nov. 15-i állapotot), és onnan kezdhetsz neki a próbának. Ha egy tesztpatch miatt visszaállítás van, akkor ugyaninnen kezdheted az egészet előlről. Ha az adott dátum után regeltél, akkor nem is vehetsz részt, mert ugye még nem volt semmi adatod.
-A teszt patch-et soha nem a normál kliensre telepítjük! Készíteni kell róla másolatot, majd oda mehet az update.Még valami.. A játékot biztosan újra kell telepítened, mert a tesztpeccsel feljavított kliensedre a végleges 7.1 frissítést nem tudod majd telepíteni...
-
_seth_
veterán
Tippet kérnék egy jó pénztermelő tankra (arany nincs.... )
A T29 és a Tigris is elit már azaz vehetném az újakat de nincs csak 900e lóvé, a kettő együtt majd 4,5 misi lenne ami eléggé messze van.
Ami raktáron van:
Leo elit, VK2801 elit, Tigris elit, Hetzer fejlődőben, Wespe fejlődőben, T29 elit, M4nél is már lassan meglenne a jobbik sherman, T34-85nél még 20e a T43-ig de a lóvé ezekkel nagyon nehezen gyűlikIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
CptMisi
őstag
Mai champion századozás is jól sikerült, bár volt egy két idegesítő vereség / döntetlen...
[link], [link], [link], [link], [link]You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
D.Orion
veterán
Ellenségnél 3arty vs nálunk 7tank. Kilőttek, kiléptem...
Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. január 1. 18:50:14
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 179
Credits received: 7 215[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Csak a forumot olvasva nincs mit csodalkozni, hogy a jatek is tele van hulyekkel!
-
-
psycroptic
őstag
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 1. 18:29:36
Jármű: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 401
Szerzett kredit: 37 450
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kolobanov Kitüntetés, VédőJó kis masína ez, akárhogyanis Troll-nak hívják...
Tiger II-őn érdemes használni az első 105-ös csövet? Vagy csak a creditet fogja vinni?
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Attici
őstag
válasz Iron Funeral #25545 üzenetére
Az, hogy itt nagyon gyorsan fejlődöm, mert rengeteg a zseton és a TP!
Meg nincs is kedvem újra telepíteni a játékot. Egész jópofák a francia tankok is."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
D.Orion
veterán
Nagyon remélem, hogy ha megint elkezdődik a tanítás, akkor ez a sok idióta barom nem tud majd játszani a wot-al. Egyszerűen ma mindösszesen kevesebb, mint 10 kört nyertem. Nem lehet játszani az idióta csapattársak miatt... A tankjaimmal is a században tudok duplázni...
Miért nem lehet egy játék telepítőjébe IQ tesztet építeni?!? Aki nem képes kitölteni az ne is akarjon vele játszani!
Van olyan tankom amin ma 7%-ot romlott a győzelem vereség arány....
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Janesz_20 #25538 üzenetére
arty 4-ig(grille ajánlott), vagy heavy/medium(KV3/KV1S) / (VK3601H) tank 6-ig húzd ki a játékot, aztán tudsz csatlakozni érdemben a játékhoz, mert ezalatt nem nagyon fog senki betenni a csapatba.
Attici
A teszt szerver és a rendes szerver közt nincs átjáró, így nem is értem a problémádat igazán.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Janesz_20
tag
Most már én is játszok
Hogy lehetséges hozzátok csatlakozni a játékba ?
Eddig mindig ki lőttek még a saját részem is ...
Janesz_20 néven vagyok fent (eu)Janesz
-
vbbb
addikt
Vigyázzatok, megint sok a balfasz fent...
-
Attici
őstag
Sziasztok és BUÉK!
Valaki már megkapta azt a prémium tankot a kódért?
Én sehol sem látom a garázsomban, pedig kíváncsi lennék rá!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz jozefgucci1 #25530 üzenetére
Mióta amcsi ágon játszom, azóta de.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CptMisi
őstag
válasz jozefgucci1 #25530 üzenetére
De
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
jozefgucci1
addikt
Nem vettétek észre , hogy mostanában mintha nem adná a kreditet prémiummal a játék. Még jó hogy vettem Typ59-et mert az legalább hozza a pénzt. Amúgy valóban sok az analfabeta játékos.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
hemaka
nagyúr
válasz D.Orion #25523 üzenetére
Szúszá, majd este szakaszban megnyomjuk a statot.
Egyébként látszik, hogy szünet van... IS-4-el kiszedtem másik 2 IS-4-et (top tankok) maxról, meg sebeztem egy KT-t, illetve -3 T7-8 arty, aztán mégis vesztettünk... ráadásul a kedvenc pályámon(NEM!) hehe...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Fel
addikt
válasz fsb1000 #25518 üzenetére
Annó a 6.6 kiadása után kifejlesztetem az E-50-et (talán aug-szept.), de nagyon sokáig nem vettem meg. Majd hirtelen felindulásból pár hete mégis rászántam magam. A legkomolyabb csövön kívül megvan már rá minden (most a pinoccio 88-assal használom), de őszintén megmondva nagyon sajnálom a bele ölt kreditmennyiséget és időt... Nekem egyáltalán nem jön be Ormótlan nagy, olyan mitha lenne egy fürgébb KT-ed... Nehéz elhinni róla, hogy közepes tank lenne.
Állandó jelenség az ammo rack lesérülés (legalább eddig még nem oneshotolt semmi). Kissé idegesítő, mikor meglőnek, ammo rack, megjavítom, újabb találat, ammo rack...
Ja, és a hab a tortán, hogy k.vára költséges.
Még kifejlesztem hozzá a 105-öst (még kb. 20-25k xp), és kap egy utolsó esélyt. Most éppen a T30-ra gyűjtök (6,1M), de ha beleunok a farmolásba akkor az E-50 lesz az első amit eladok.Boldog Új Évet Kívánok minden tankos kockának!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Játszatok szakaszban, mi ilyen 30 win 1-2 loss arányban szoktunk végezni, szinte mindig megvan a 8 kill, bár van amikor 8-al is bukunk, na ez jelenti az 1-2 loss-t.
-
D.Orion
veterán
Mai mérlegem eddig összes tankommal:
57csata, 4győzelem. Csupán csak ennyire retardáltak játszanak ma megint. Ilyenkor lenne kedvem nyomni egy uninstall-t és elfelejteni az egész rakás Wargaming-et...
Szerk.: 60csata, 4 győzelem... Panther L100-as pattog KV-ról...
Győztes csatáim közül egyedül a KV volt sikeres. többiben az X2-es szorzónak köszönhetően sem kaptam 700xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Azért ez a Klán/századosdi nagyon jó!
Látom hogy sokan aktívak, megyek megnézem a századokat, és egyből bevesznek.
(Külföldiek kicsit anyáznak a kirakásuk miatt, de ez van) -
psycroptic
őstag
Egészen fain az új cső...
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. január 1. 14:11:49
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 513
Szerzett kredit: 51 735
Csatában elért Achievement: Top GunB.Ú.É.K.
PSNID: Tomy83PS
-
Janesz_20
tag
Sziasztok !
Hamarosan Én is elkezdek játszani ezzel a játékkal (még 53%nál tart a letöltés)
B.U.É.K.
Janesz
-
-vitya-
őstag
buék mindenkinek - kis késéssel: még csak most értem haza, de már alszom is!
-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
Na.. kifejlesztettem az E-50-et (tisztán Panther II csatákkal), de most egy végtelenségnek tűnik míg meg tudom venni.
2,8M kredit!!!!! És utána még alap tankkal szenvedőzni 100K XP-t hogy a spec cuccait kifejleszzem.
Megéri????? Panther II-vel is jókat megyek.------
Sacc/kb 10-15K nettó kreditet tudok összeszedni (minden 2. csatát bukom). Az E-75 látszólag jól termel, de költséges ha megsemmisül.
Marad a StugIII, Pz4 meg VK3601, amelyekkel egész jól lehet farmolni.
Arty-zni nincs kedvem, pedig az lenne a tuti.. de igy minimum 200 csatát kell lenyomni és akkor a TD vonal semmit sem ment előre...Ennek a játéknak sok aspektusa van.. néha érdekes, néha szenvedős.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Végre egy igazán jó kör!
Victory!
Battle: Steppes 2012. január 1. 13:38:37
Vehicle: KV
Experience received: 2 206 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 25 294
Battle Achievements: Top Gun, SniperAbszolút top tank voltam, ellenfélnél csak 2db PzIV volt. Nálunk én és egy másik magyar srác T14-el. Míg ő védte a hátamat, addig én lekaptam 5db szemből jövő tankot. Utána pedig mentem neki segíteni, mert a T14el fogta az egyik Pz IV-et. Magyar csapatmunka!
-
marked one94
őstag
Ki az a idióta aki ágyú nélkül indul el csatába?
Ja bocs van neki ágyúja csak hát sz@rt se ér
Nem azt mondom hogy rossz ágyú a rövid 105mm de azért t9-nél felejtsük már el...You'll Never Walk Alone
-
fsb1000
nagyúr
válasz CptMisi #25504 üzenetére
Hát ez hihetetlen... E-75-el is pattogok róla/róluk, még oldalról is gyakran, pedig nem a tornyot lövöm IS-4-en. Max leláncolom az első/hátsó lánckerekére célozva.
Hozzáteszem van az éremnek másik oldala is. Tegnap szakaszban mentünk "sima" Tigrissekkel és mindketten ott löttük át a Type 59-eket, ahol csak akartuk.
E-75-el arról is pattogok elég gyakran... lehet büntetik ezt tipust.... vagy én bénázok vele, de már kerülöm az IS-7-et.. majd valami nagy TD lesebzi, addig szedegetem a többit. -
CactuS
Arcképgyáros
Nah végre 1000 xp felett:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 1. 11:38:31
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 45 145
Csatában elért Achievement:
Kiváló Lövész,
Elit lövészBár még mindig vevő lennék egy amcsi HT guidera.
-
KaLeun
senior tag
Próbálok egy kis pluszt kicsikarni a játékból...
Scopeshadow-ból melyiket?Cila
-
diegho
nagyúr
válasz CptMisi #25504 üzenetére
No igen, egy KV is veszélyes szemből, főleg ha trollgun-os, lazán oda tud vágni 1100-at is, míg pl az IS-4re meg 200-at sebez, ha pl 2db KV van szemben 107-es ágyúval az már lazán leszed rólad 1k hp-t, de akár ki is nyírhat, ha nincs szerencséd (átlag alattit ad be rájuk és mindegyikbe 3-at kell lőnöd, akkor ők azalatt 10szer lőnek rád, ami átlagban is 3000, még pattanhatnak is párszor) arról nem is beszélve, hogy a kis artyk is 1k körül sebeznek, egy SU-14 vagy S-51 pedig lazán oneshotol max hp-ról is. Tény, hogy ott van a hull down lehetősége, de megszámolni nem tudom hányszor lőttem már ki T34/T30-at hull down-ból S-70el lövegpajzson keresztül, mert csak ~+10% pen-t kell beadnia és már megy is át rajta, mint kés a vajon.
-
CptMisi
őstag
fsb1000: Nincs semmiféle titok...Eddig 3szor találtam szembe magam IS4-gyel, mikor Tiger2vel játszottam, 10et lőttem a frontjába, tízszer sebzett is kb. 15%-ot.
joergie: Jó, csak ha nem nyomorékok, szétszednek...Mert az IS4 lövege kb. a torony aljával van egy magasságban, és simán tudja lőni a vékonyka első páncélod. E75, JT pedig simán kéne aláznia, mert a tornyod tetejét meglőve durván sebez, sokkal jobban, mint te őt. Nem mellesleg az E75nek szemből te csak a beszállóját lőheted, ami nem egy hatalmas célpont, el lehet hibázni. Jagdtigert mondjuk nem értem, csak a 250es páncélját tudod lőni, ha archarc van. Vagy van a tetején weakspot? Én nem azt mondom, hogy nem lehet vele játszani, hanem hogy minden 9es ht jobb nála...
KaLeun: Ok, csak azért nem minden pályán van ilyen fedezék, és az artynak nem jelentenek problémát... Ha sikerül is így beállnom, mert nyilván erre törekszem, akkor ha nem idióták vannak velem szemben, akkor vagy letámadnak, vagy ha közel vannak, szétlövik a torony tetejét...
diegho:
Azért nem sok olyan tank van, amivel 16% lenne a túlélési arányom. 1900HP... csak bármi szétlő...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz joergie #25497 üzenetére
Én szégyenlem magam az IS-4 és IS-7 tulajok nevében, hogy nem tudtak mit kezdeni egy rakás ipari hulladékkal, ebből is látszik, hogy egyre több balfasz éri el a 9-10es tankokat, nem véletlen találkozunk szakaszban is mostanában olyan hülyékkel top tier-ben, hogy inkább tier8-ba megyünk vissza lenyugodni.
-
đe$|re
senior tag
WoT-ban gazdag új évet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest