Hirdetés
Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Melyiket éri meg előbb kifejleszteni a Sturmpanzer2-őt, vagy a Wespe-t ? (a grille szempontjából)
-
diegho
nagyúr
válasz Gyuri27 #27592 üzenetére
Nem mentem bétában egy kört sem, viszont ugyanúgy lövöm az orosz és a német tankot is amikor szembejön és egy jól beforgatott E-75 elég kemény dió, nem is beszélve a VK P-ről. A stat érdekes dolog, nem véletlen írtam Zsolti (nem premium user) és vitya (premium user) statjait, mert ők nem költöttek free XP-t a KT-ra, hiszen együtt mentem velük, amikor megvették őket és ott szenvedtek a hosszú 88-as ágyúval meg a stock toronnyal.
Az IS-4 szemből átlövésére a válasz nagyon egyszerű, ki kell próbálni gyakorlóban, hogy hol viszi át az adott ágyú - ezért írtam, hogy 20 perc és tudja mit hol kell átlőni, nem lesz meglepetés, én nem próbáltam ki semmit, kitapasztaltam randomban.
A BL-10 pattanás pedig teljesen megszokott, hiszen -25% is lehet a pen, tehát bármit átüthet és pattanhat is sok dologról, youtube-on volt egy video, most nem találom, amikor az Object 5 találatból nem tudott kilőni egy arty-t.
Kiegészítés:
-igen a saját tankod kell megtanulni használni, hiszen annak az ágyújától függ, hogy mit tudsz átütni és mit nem.
-a feltüntetett IS-4 weakspot képeken a 2 legfontosabb pont nem látszik, a kupola a torony tetején (mindig lőhető, ha magasabb tankban vagy, vagy magasabb ponton vagy) és a szoknya, valamint a frontpáncél találkozásának a kis éle (beforgatva lőhető).[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz diegho #27586 üzenetére
Akkor eddig fel sem tűnt, h egy olyan játékról beszélünk ahol nagyon befolyásolja a sebzést az is, hogy épp akire lősz az milyen pozícióba van.
Na már most ezek az orosz/kíni csodák döntöttségük miatt nagyobb helyzeti előnyhöz jutnak.
Na már most másik tény, hogy míg eggyiknek célozni kell másik auto célzással át üt és hasonlók csak jobban megosztják még ezt is.
-fps szám
-lagg
-egyéb eszközprobléma
-gold kiegészítő
-helyzetfüggőség
-célzókör szórás
-random értékek
ezek is meghatározzák a menet tulajdonságokat.messze nem csak skill függő az egész.
és ha te olyan eredményeket érsz el mint amiket állandóan írsz és ugye a csapattársaid midnig hülyék,noobok,lowok akkor rossz az értékrended.mondok egy példát.
cod,bf ahogy tetszik egy proo aki versenyeken indul rendszeresen beül játszani egy fun brigádhoz...
meccs után ki lesz a töke és kiakad, mert a csapattársai nem tudtak olyan statot meg olyan játékot felmutatni amit ő."hogy nem teszel meg semmit azért, hogy megtanuld használni a tankod, csak mész vele aztán lesz ami lesz, így nem is fogsz átlőni egy rakás tankot."
na pont erről beszélek.....ez már mikor véresen komoly a tét meg klánozás, nem az a leül a játékos és szórakozásból játszik.
(amúgyis a saját tankodat kell megtanulni használni ahhoz h más tankot átlőjj?
nyílván ha megtanulod használni a tankod az ágyúd automatice eltalál mindent,átvisz,maxot sebez és lexarja az akadályokat...érdekes felfogás....) -
Fandango
veterán
Hihetetlen, hogy a topic nagyresze egymas szapulasarol szol, a masikban keresitek a hibat. Baromi unalmas ezt olvasni, es semmi epito jellegu nem szarmazik ebbol. Lepjetek mar tul ezen a gyerekes viselkedesen es probaljatok egymashoz ugy szolni, mint normalis emberek.
Direkt nem irok neveket, szerintem ugy is tudja az akinek szol.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz diegho #27588 üzenetére
Valamit félre értesz folyamatosan.
Ez nem panaszkodás... értsd már meg! Ez csak egy kérdés.
Nem szidom a fejlesztőket és nem írom hogy jobb az orosz tank. Ha ezeket te beleviziónálod, akkor a te készülékedben van a hiba,----
Szerettem volna megtudni egy tapasztalt játékostól, hogy az IS-4 alsó része ilyen szituációban mennyire sérülékeny.
Választ vártam, nem szentbeszédet, meg lealázást, hogy nem tudok játszani és semmit sem teszek azért, hogy megtanuljam használni a tankjaimat.
Mirefől írkálsz ilyeneket????Én még nem találkoztam ilyen szitúban IS-4-el, hogy gyak a hasát látom és alló E-75-el gondosan becélozva belelővök mikor jőn fel a dombon én meg a domb másik oldalon állok és felnézek rá.
Lehet csak véletlen eset, lehet én bénáztam valamit... fene tudja.. ezért kérdeztem.
Már az is szürreális volt, hogy 3-adszorra is igy feljött miután betöltött.Eddig 22db IS-4-et lőttem ki, de szerintem mindet sík terepen csiki-csukival.
Tudom hova kell löni, mégis kerülöm öket, elfogadva hogy nagy a pattanási arány.
(persze ezt is lehet noobságnak mondani, de másoktól is olvastam, hogy az IS-4-et az átlagtól pattogosabbnak találják) -
Gyuri27
félisten
válasz diegho #27588 üzenetére
Nehéz úgy elfogadni mások igazát amíg csak orosz tankban ülsz.
A francia nem számít.
Át kellene ülni német tankba. Másként látszana az egész.
Igen olvastam, hogy bétába mentél néhányat. De lássuk be az nem ugyanaz.A stat is érdekes dolog. Mert mikor az ember folyamatosan használ egy tankot, nem csak átugorja. Ne adj isten van kredit extrára. Free xp, hogy ne stock tankal kelljen szopni. Teljesen más élményt nyújt.
A veszekedést meg rendezzétek privátba ha lehet.
Amd - Radeon - Ryzen
-
đe$|re
senior tag
"ha nem tudod hol kell őket lőni, akkor minden ágyú lepattan, még a BL-10 is"
Ha te mondod...
-
Imádom mikor fos csapatot kapok, Egyik kinyírja a társát, senki nem öl semmit én kommandózok kiszedek 3-at is, erre kijövök a ház mögül és 4 ellenség néz rám
...most volt egy jó köröm, kár, hogy impotensekkel voltam egy csapatban, de azért 3-at megint kikaptam.
Tényleg minden hülyének adnak 10es tankot.
Megnéztem eme csodás elmét, nos a 38% win ratio szerintem elárul mindent.
Szerintem az átlag játékos 3000 kör után ezt kell, hogy tudja:
3000+ kill
50%+ win rate
66%+ acc
Ezek nem nagy számok. Tehát minden meccsen 1 kill, meccsek felét nyeri, lövések kétharmada talál, aki ennél kevesebbet tud, az átlagon aluli és ebből sokkal több van, mint a felette lévőkből.Kb 1 órája vannak szar meccsek, sok birka hazaért a bölcsődéből.
Én a jó k. anyjába küldtem azt a fullos Patton-t, aki a kör elején egyedül med-ként bemondta mines-on, hogy ő az első 3 percben meg sem fog mozdulni. Konkrétan az egész csapat a k. anyjába küldte, szerintem mindenkinek ment a ban. Valami kis buzigyerek lehet, kár, hogy nem lehet kideríteni hol él, egy fél milliós kirándulást megérne végignézni, ahogy törött végtagokkal könyörög az éltéért.
Legyen már tanítás, mert nem lehet egyedül játszani jelenleg. Minden tank össze-vissza mozog, fogalmuk nincs mi a feladatuk. Ellenfélnél nincs med, nálunk 3 9-es és Mines hegyre egy se megy... brutális mi van a sok kis tizenéves miatt.
Elnézve a hozzászólásaid tényleg hasznodra válna egy kis önmoderálás, vagy ha neked nem a többi fórumozónak. Akad tőled hsz ami PH-s alapelvet sérthet, csodálkozom miért nem moderálták ezeket.
Ha jól értem FSB szimplán arra volt kíváncsi hol lehet meglőni az IS4-et szemből, nem az OP nem OP témába akart belefolyni. Te az előzményekből jogosan feltételezted ennek ellenkezőjét.
-
diegho
nagyúr
válasz fsb1000 #27587 üzenetére
Két idézet tőled, nem úgy látom, mintha én hazudnék, pedig csak pár hozzászólást kell visszaolvasni. No mindegy, mint mondtam én vagyok a rossz, mert csak, de ez így is van rendjén
Tényeket? Szerintem meg konkrétan hazudsz, mivel
- sosem szidom a fejlesztőket
- sosem panaszkodom a saját tankjaimra
- sosem írtam hogy az orosz tankok jobbakIs-4 hasát át lehet lőni szerinted?
Domb mögül felbukkanó IS4 hasát 3x löttem E-75-el, mind lepattant.
Ez gyak minden tankon átmenne...Míg el nem felejtem, naná, hogy annak írom, akinél betalál
-
fsb1000
nagyúr
1. Minek kérdezzem a haverjaid, magam is el tudom dönteni abból ahogy válaszolgatsz.
2. Én sosem rinyáltam, hogy az orosz tankok mennyire erősek.Olyannak címezd az ilyan dolgaid, akinél esetleg célba is talál.
Továbbra is úgy gondolom el vagy szállva magadtól és a felsőbbrendűséged szereted éreztetni is ebben a fórumban. Fogadd el, hogy a játékosok 80%-ának a játékban hasznosítható képessége átlagos. Ez még nem azt jelenti, hogy kevesebbek vagy hűlyébbek nálad, vagyhogy szó nélkül kéne hagyni a lekezelő stílusod.
Hidd el engem nem zavar, hogy 60-80%-al jobb Vitya-nak vagy akárkinek a statja Király Tigrissel. Egyszerűen jobban játszanak mint én. És?
--
Én nem magamat istenítem itt, hanem leírtam a tényeket,
Tényeket? Szerintem meg konkrétan hazudsz, mivel
- sosem szidom a fejlesztőket
- sosem panaszkodom a saját tankjaimra
- sosem írtam hogy az orosz tankok jobbak------
"nem teszel meg semmit azért, hogy megtanuld használni a tankod, "Semmit? Ez miből gondolod?
Ez az a prejudikáló felsőbbrendű stilus, amit nem vagyok hajlandó tolerálni, sem Tőled sem mástól. Meg azt sem, hogy többesszémozol. Sértő.
Ha velem akarsz beszélgetni, akkor ne használj akol terminológiát. -
diegho
nagyúr
válasz fsb1000 #27584 üzenetére
Miért lennék elszállva magamtól? Megkérdezheted a többieket, akikkel játszok, hogy mennyire vagyok az. Itt nem elszállásról van szó, hanem arról, hogy páran itt rinyáltok folyamatosan, hogy az orosz tankok mennyire erősek és ez mennyire nem jó. Tudod egy valamit nem értek, ha megnézem azoknak az eredményeit, akikkel együtt játszok néha napján, akkor azt veszem észre, hogy igaz nekik csak TigerII van még a garázsban, de azzal is több az átlag sebzésük, mint neked az E-75el, viszont az ágyú sokkal gyengébb:
Zsolti KT: 1833 / 120 csata
Vitya KT: 1620 / 200 csata
Neked E-75: 1479 / 594 csata
Neked KT: 1000 / 618 csata
+ ráadásként a fostalicska papírtank
Stieger T34: 2058 / 514 csataÉn nem magamat istenítem itt, hanem leírtam a tényeket, ülhetsz bármilyen tankban, ha nem tudod használni. Nem szidni kell a fejlesztőket, hogy úúú nem lehet átlőni ezt meg azt, hanem megtanulni, hogy hol kell őket lőni, ami kb 20 percet vesz el az életedből, ha nem tudod hol kell őket lőni, akkor minden ágyú lepattan, még a BL-10 is. Igen tudom megint én vagyok a rossz, mert csak, de érdekes módon egyszer sem hallottam tőletek, hogy na kipróbáltuk gyakorlóban hol kell lőni a tankokat, pedig utána nem lenne ilyen sírás, hogy jajj mindig lepattan ez meg az. Szóval érted végre? Itt nem az én statomról van szó, hanem arról, hogy nem teszel meg semmit azért, hogy megtanuld használni a tankod, csak mész vele aztán lesz ami lesz, így nem is fogsz átlőni egy rakás tankot.
-
fsb1000
nagyúr
válasz diegho #27581 üzenetére
És ettől OP az IS-4?
Bocs... Veled lehet értelmesen is beszélgetni?
Én nem mondtam, hogy OP, nem is éredekel, mi az OP.
Csak volt egy kérdésem, azt hittem jön rá értelmes válasz Tőled.Szarom le az ilyen ferlsőbbrendű szövegeidet, mert nem erről volt szó:
Minden tank, csak annyira erős, amennyire tudsz vele játszani.Ok, jó a statod.... 2-3x jobb mint az enyém (respect), de úgy el vagy szállva magadtól mintha a Turul madár nemzett volna.
-
diegho
nagyúr
-
Garmacor
aktív tag
Győzelem Ruinberg
2012. január 14. 18:49:42
IS-7 Szerzett tapasztalat: 5 526 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit: + 68 616
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító, Kiváló LövészKilőtt tankok:
Pzkpfw VI Tiger, T34, Ferdinand, IS-4, IS-3, AMX 50 100, IS-3, IS-7, IS-7
Lövések 20
Találat 19
Kapott 12http://www.blcomputer.hu/wot/shot_015.jpg
Ejj ez de jól esett és PHE teggel voltam
''De sagittis Hungarorum libera nos, Domine.'' http://www.blcomputer.hu Postázást vállalok!
-
babferi
tag
Nah egy kis villogás , tudom , hogy nem kirívó teljesítmény , de már nagyon rég nem volt ehhez hasonló eredményem , IS-3-al meg eddig ez a legjobb. Jah és ezt úgy , hogy 2 kill utan mar csak kb. 600 HP-m volt. 20 lövésből 15 találat , 10 bekapott lövés , 8 kill.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. január 14. 18:45:13
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 112
Szerzett kredit: 26 182
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Murder3
addikt
nem cserebere hanem taktiak ha japán hátba támadja szovjeteket.
onnatól a szovjeteknek nem lett volna sok esélyük mert kelet elszippantotta volna a hadsereg egy részét ami folyamatosan kelett nyugatra a németek ellen.
plussz a gyárakat se lehetett volna olyan egszerűen áttelepíteni az urálon túlra egy japán támadás esetén.ha nincs keleti front a szövetségesek nem tudtak volna nyerni,főleg ha a szovjet gyárakat megszerezték volna a németek.
-
Sanya
nagyúr
válasz Murder3 #27575 üzenetére
létre is jöhetett volna, csak a kérdés adott: hogyan adja át a technológiát?
USA egy olyan helyen volt, ahol senki nem támadhatta otthonában, nem bombázták a gyáraikat. a világtengerek pedig szövettséges ellenőrzés alatt álltak.
ergó semmit nem jelentett volna ha megkötik, illetve nem is tudtak volna csere-berélniA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz echterion #27571 üzenetére
Én ironizáltam....
Szerintem önáltatás azt hinni és terjeszteni, hogy az Oroszok nem hősi eposzként (lásd Nagy Honvédő Háború) élték meg vagy súlykolták beléjük a II. VH-t, amelyet megnyertek és Világhatalmi tényezővé váltak ezáltal (is).
Ez a tény. A történelem egyszálú, bár próbálják többféleképp értelmezni.
Az hogy mi lett volna ha.... az csak a legyőzöttek sérülékény lelkén segít. -
echterion
nagyúr
válasz fsb1000 #27567 üzenetére
Én nem a '43-44-es évekről beszélek. Kicsit nézz utána '41-nek, és az előzményeknek. Akkor rájössz majd, hogy csak a körülményeknek és a szövetségeseinek köszönheti (meg a német hadvezetés, illetve Hitler egy-két rossz döntésének), hogy nem zuhantak össze. Nekünk ehhez semmi közünk nem volt.
-
-vitya-
őstag
vazz, senki sem szólt hogy a mumble szerver le volt halva , bocs azoktól, akik be szoktak oda lépni... Elfoglalt voltam, nem vettem észre. Most újra indítottam.
-=Vitya=-
-
fsb1000
nagyúr
válasz echterion #27564 üzenetére
ne viccelj már... gondolom a magyar hadsereg átkarolóhadművelettel megadásra késztette volna a szegény osszeomlott ruszkikat.
És a történelem ezen verziójában Molnár tizedes meg a többiek (alias Sinkovits Imre) mászott volna fel a Kremlre kitűzni a Magyar zászlót, meg mellé egy picike németet.
És ezek után megültük volna 2. Jaltát ahol a Szovjetuniót a Német-Olasz-Magyar felségterületekre osztották volna.Mi kaptuk volna Vlagyivosztokot, hogy ismét 3 tenger moshassa határunkat és az aktuális ellentengernagyunk több tengeren is parádézhasson.
-
đe$|re
senior tag
válasz fsb1000 #27561 üzenetére
Jajjjj...mit össze rinyáltak, hogy mekkora áldozatokat hoztak Budapest elfoglalásáért (lezárhatták volna hamarabb is...), meg alapból nekik mekkora veszteségeik voltak. Így én is szívesen kapnék új csatlósokat.
Hasonló volt a zsidókkal...Uncle Sam besegített, szemét arabok, a holokauszt képe még élesen ott volt az emberek emlékezetében és voilá megszületett Izrael.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
lepattantam a jtvel egy kurva t92ről
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CactuS
Arcképgyáros
T40-es kis TD "shotgun"nal hatalmas... igaz, hogy olyan lassú a lövedék kb, mintha artyznék.
Más:
7.1 előtt volt egy disable smoke cuccos. Most is feltettem, de mégis akkora füstöt tol ez a kis dög lövésnél, hogy megakad/2-3 secig nem látok semmit. Valakinek van hasonló problémája?
(vagy csak nevezzem át a shot.xml-eket simán? )
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sutemeny
csendes tag
válasz Iron Funeral #27557 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok... és marhára idegesít, hogy 1600credites lövedékek mennek a semmibe, a töltési időről ne is beszéljünk (+ a potenciális 790HP sebzésről)!
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz psycroptic #27558 üzenetére
Köszi, eladom akkor, mert nem akarok kínlódni tovább vele, az IS-3 úgyis erősebb nála még alapon is.
-
balintka
addikt
Van IS-em, már csak a motor nincs kifejlesztve rajta. Azt találtam ki, hogy eladom a tankot, mivel ugyanez a motor van az IS-3-ban is, kifejlesztem azon.
A kérdésem az, ha az IS-on kifejlesztem, akkor úgy is elitté válik az IS, hogy már nincs a garázsban?
-
Vikunya
tag
csak azt tudnám hova tünnek el a lövéseim
Romanes Eunt Domus
-
diegho
nagyúr
válasz Murder3 #27548 üzenetére
IS-3 minden frontot átütő lövés ammo rack, nesze neked OP, ha egyszer ütnek át ott, ahol kell és tuti az ammo rack sérülés.
IS-4 beforgatva is 3 helyen lőhető E-75el, hogy mik ezek a helyek azt a fantáziádra bízom, de ebből 2 olyan, hogy 100% sebez, a harmadik pattanhat.
Ennyit a nagy OP-ről, egy balfasznak OP minden tank ami szembe jön.
Ja és annyit, hogy a játékban egyetlen nemzetnek vannak OP tankjai és azok a franciák, de azok óriási mocskos ocsmány módon túl erősek, ha tudsz velük játszani.
[ Szerkesztve ]
-
sutemeny
csendes tag
-
đe$|re
senior tag
"Nem, az IS-4 még mindig nem OP, hiszen az E-75öt semmiképp sem mondanám gyenge meg UP tanknak, azonban itt is több az előnye az IS-4nek az E-75-el szemben."
Attól függ, mit dob a rendszer. Ha azt mondja, hogy szopni fogsz, akkor S70 pattogni fog az IS4 seggéről, E75-t oldalba kapod és csak leesik a lánca; a tankodat forgathatod úgy, ahogy akarod; az E75-nek a torony kukucskálójára 0dmg-es critet lősz stb...
Én is jobbnak tartom az IS4-t, de csak hangyapöcsnyivel.
-
Murder3
addikt
válasz sutemeny #27507 üzenetére
Én ehhez ezt fűzném:
EU-s fórumról idézem én személy szerint abszolút eggyetértek"Érdekes ez az OP vita, melynek szerintem azért van némi alapja. Német tankokkal tolom, és néhány kivételtől eltekintve (pl TigerI, vk3001P) valóban nem olyan feltűnő hogy az oroszok esetleg OP-k lennének. És itt szeretném tisztázni, hogy az OP szerintem nem azt jelenti hogy omfg nem lehet kilőni meg egyedűl lövöldözi ki mind a 15 ellenséget, hanem azt hogy olyan előnyökhöz juttat amivel a másik tank nem rendelkezik. Konkrét példák: Tiger ausf.B vs Is-3. Ugye a kt jó tank, nekem is kedvencem, jó statom is van vele, jobb mint sok más tankommal. Azonban Is3 gyorsabb, nagyobbat üt, és gyakorlatig a tornyomtól kezdve a frontpáncélzatom legerősebb részén is átlő. Természetesen én is át tudom lőni őt, de a tornyát nem érdemes próbálgatni mert onnan pattogni fog a lőszer, illetve figyelnem kell hová célzok mert a csodapáncélzatról lecsúszhatnak a lövedékek. Ismét hangsúlyoznám hogy nem azt írom az IS-3 mekkora op és nem tudok vele mit csinálni, de míg nekem céloznom kell, neki még autoaimmal is simán jó esélye van átlőni a tornyomat ágyúval személyzettel együtt. E-75 IS-4 ugynez a téma, azzal a különbséggel hogy itt már a célzott lövések is elfüstölnek ha vörös barátunk kicsit ferdén áll hozzám képest. Nem, az IS-4 még mindig nem OP, hiszen az E-75öt semmiképp sem mondanám gyenge meg UP tanknak, azonban itt is több az előnye az IS-4nek az E-75-el szemben.
Az érem másik oldala viszont az, hogy valóban vannak kicsit fura tankok. Amikor egy nehéz tank egy lövéssel lövi ki a vele azonos szintű nehéz tankot, ott már probléma van (KV vs T1 heavy). Persze de a KV lassú lődd seggbe núb. Ez igaz de kiváncsi lennék ezeknek az embereknek a véleményére akkor, hogy ha mondjuk csoda történne és beleraknák a játékba a krokodilt a 170es vasúti ágyújával és egy lövéssel semmisítené meg az IS-4et, egy találattal és egy mellélövésatalajrasplashal az IS-7et. A KV példája alapján semmi probléma nem lehetne hiszen csak annyi a dolguk az embereknek hogy az ellenfél 14 másik játékosát figyelmen kívül hagyva átmanőverezzenek azok össztüzén és faron billentsék a krokodilt. Olyan tankok vannak orosz oldalon, olyan erős fegyverrel, melyeket más nemzetek csak 2 tierrel később kapnak meg (pl SU-85 balance ágyú T-28 balance ágyú és lehetne sorolni). Ezek mind olyan dolgok amelyek véleményem szerint az orosz oldalra billenti a mérleget.
A másik dolog amit viszont nem értek az a "skill" vita. Ennek a világon semmi köze sincs a tankokhoz. Öcsém masoch1SBP loltraktorral ownolta a népet és kilőtt négy Abramset meg 3 atomtengelattjárót. Rambó meg egy íjjal megsemmísítette a fél vietnámi hadsereget. A fehér halál pedig még a halott oroszokat és magát Sztálin elvtársat is halálra rémítette. Fekete László a hátán vitte el a Trabantot, szóval a keletnémet autó igazából hátizsáknak is kiválóan használható. Ezek a kivételek. Van belőlük néhány száz esetleg ezer a szerveren, akik a szarral is képesek csodát tenni, de attól a szar az még szar marad. Mellettük ott figyel vagy 40.000 másik játékos, akiknek bizony döntő lehet hogy a másiknak két tierrel erősebb a fegyvere, meg egy lövéssel lövi ki két tankjukat mikor az övék még hátulról is ding dong tízből kilencszer.
Végére annyit irnék, hogy ezt nem sírásnak szántam, csupán rá szeretnék világítani arra, hogy bizony vannak az orosz oldalon olyan furcsaságok, amelyek nem igazán magyarázhatóak semmivel , talán csak azzal hogy a rengeteg tettenérhető és olvasható példa mellett ez is azt bizonyítja, a nem Nagy Károly udvarából származó népek a mai napig nem tudták feldolgozni azt a sokkot és megalázást amit a németek okoztak nekik a világégés során. "
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #27545 üzenetére
használtam igen, isu 152n ( kölcsön kunyeráltam egy isu 152őt hogy még is milyen) ... hát elég morbidakat lehet vele odalőni nekem tetszett bár célozhatna gyorsabban is
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Iron Funeral
őstag
válasz Paul119 #27542 üzenetére
Használtad is vagy csak hasra ütsz?
Azért mert maga a platform, amin van (Jagdtiger) egy köpést nem ér az egy dolog, maga az ágyú a legjobb kombinációja a pontosságnak, célzási időnek, átütőerőnek és DPM-nek.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
psycroptic
őstag
válasz Iron Funeral #27541 üzenetére
Szierintem is sütibb a BL10, mint a JT lövege. Annyi, hogy a JT lövege pontosabb és gyorsabban tölt.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
vhw
addikt
válasz sutemeny #27530 üzenetére
Hm... mások tudnak úgy célozni a Bl10el, hogy igen hatékonyan írtják vele az ellent, de neked bezzeg pattog mindenről...
Nem elmondtam, hogy még a T30 bfg ágyújával is célozgatnom kell a gyengepontokra, pedig az egy T10es tank! még annyi páncélja sincs mint az objectnek! Pedig ennek a 10es heavynek semmilyen más erénye nincs, csak az ágyúja, van tőle gyorsabb, van tőle jobban páncélozott, van aminek több HP-ja van. És mégse lövök át vele bármit bárhol.Gyenge pontra kell célozni és akkor nem fog pattogni minden.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #27541 üzenetére
legjobb? bl10 fényévekkel jobb
-
CptMisi
őstag
válasz Gyuri27 #27539 üzenetére
Hát célzásgyorsítóval 2,7mp...Még AMX M4-en is lassú, annyira, hogy múltkor hamarabb célzott be 20méterről egy priest, mint én őt. AMX-en még nincs célzásgyorsító.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz csaabz #27534 üzenetére
64% győzelmi arány, 72% találati arány, +os kilövés. Az egyetlen dolog, ami nem jó benne, az a magas battle tier, ami miatt 10esekkel is találkozhatsz, amik meg csak ritkán pattognak, de volt rá példa. A nagy 90es baromi jó, kicsit mondjuk lassan céloz, de átütése igencsak jó... Bizonyára a legpocsékabb tank a játékban...
Pedig igencsak tud pattogni... Van vele acélfalam is, túlélési arányom sem borzalmas, hanem inkább átlagos...[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #27525 üzenetére
miért? nemár t9el tdvel átlag 500 as sebzés
-
csaabz
őstag
Ha beledöglök se hozom fel 50%-ra az arányom az ARL 44-el.
A legpocsékabb tank a játékban (fullos, 100% legénységgel)https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
-
sutemeny
csendes tag
válasz marked one94 #27512 üzenetére
Roppant érdekes, nekem épp az előbb pattant le 3*is az e100 oldaláról a BL10... simán odasétált elém és legyakott (na jó 6 lövésből 2 sebzett, de így is félHP-ja maradt)... ez a röhej...
-
válasz Paul119 #27524 üzenetére
Szerintem a T34-nek nagyon kellene jobb páncélzat, legalább ami az object 704 ellen véd. Jó lenne még az ágyújának pluszba 200 damage és 50-100 pen, plusz 50-el megelégednék. A ROF úgy ahogy megfelel, bár nem lenne baj ha duplája lenne. A látótávolság meg 420 helyett min 480... Így már azt mondanám használható
-
marked one94
őstag
Na mindjárt az jön hogy az orosz tankok mennyivel jobb mint a német vagy amcsik...
You'll Never Walk Alone
-
Eagle16
addikt
válasz marked one94 #27522 üzenetére
Hogy merészelik. Pedig átlőhetetlen front kéne neki, ha már olyan lassú mint a Maus.
Jah, nem...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Paul119
addikt
én a jt ágyújának adnék még úgy 50*60 dmg pluszt mert erősen ráférne meg a frontjának is mert boldog boldogtalan átviszi.. mondjuk van olyan debil aki a fenti páncélt akarja átlőni és csodálkozik hogy nem megy át
-
vhw
addikt
Kéne egy kis buff az IS7nek... látjuk milyen szörnyű vele a játék...
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #27520 üzenetére
nekem nem úgy tünik
-
Paul119
addikt
válasz sutemeny #27507 üzenetére
azért az is4 tornya is simán átlőhető multkor kb 100méterről le adott lövés vitte át az is7 tornyát , mondjuk llehet csak mázli volt
L-e-f-i-e: van egy egyszerűbb megoldás is ha szembe vagy vele,a löveg alatt kb 0 armorja van oda simán lehet lőni maxos sebzést
[ Szerkesztve ]
-
Egyszer sikerült sebeznem T95-öt szemből, a hasa alján van egy apró felület amire merőlegesen lehet rálőni. Ja, T34 120-as ágyújával lőttem. Ugyanezen T34-et az előbb szemből kilőtte egy A20, ő biztos nagyon meglepődött, én csak egy kicsit.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Lehet sebezni szemből a t95-öt direkt próbáltam, midkét kis torony a tetején átlőhető s70-el de szerintem kisebb ágyúval is, s70-el tuti!
=^-^=
-
vhw
addikt
válasz sutemeny #27500 üzenetére
Mi a rákért a legerősebb pontján kell lőni egy amerikai heavyt? magyarázd már el nekem?
Az E75nek meg a hasát kell lőni, a felső frontpáncélt semmi sem viszi át.
Én T10es tankban, T30ban ülve, amin a második legdurvább ágyú van a játékban papírforma szerint, mégis kis vacak T9es heavyken wekspotokat kell keresnem, ők meg röhögnek a pofámba, mert egy fél négyzetméteres részt kivéve bárhol átlőnek.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz sutemeny #27505 üzenetére
Játsszál először amerikai tankkal...Nem mellesleg az IS4 vagy az E75 tornyát sem lövöd át... Egyébként T34 tornyát simán átlövik, tetején meg van egy szép nagy weakspot. IS4-nél ilyen nincs, arany lőszer nélkül nem ütöd át, és gyengepont sincs a tornyon szemből.
-
sutemeny
csendes tag
válasz CactuS #27506 üzenetére
Nem, én arról beszélek, hogy van egy toptieres ágyúm (bl10), a legnagyobb átütéssel a játékban, ami képtelen egy 6-7 szintű heavyt sebezni (bizonyos helyeken), nomármost én viszont TD-vel vagyok, aminek ló***jóska páncélja van (tudom, hogy egy td-vel hogyan kell játszani, ebbe most ne menjünk bele), támogatnám a heavy-ket, de mivel gyakorlatilag, ha tier 10es meccsben vagyok akkor semmit nem tudok csinálni, mivel mindenről pattogok ha kell ha nem. Igen, közelebb kell menni... egyrészt a TD-nek nem az a feladata, tehát maradok hátul és mivel hátul vagyok ezért viszonylag nagy a távolság, ezáltal nem tudok pontosan célozni, ergo a játékra van bízva a találatom... no erről beszélek...(vagy várjam meg, míg oldalt fordul... ugye most viccelünk?!?!?) másrészt, ugye a top TD-k elsőszámú célpontok az artyk számára, így még nehezebb a játék vele (én választottam, de ez akkoris röhej)!
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz sutemeny #27505 üzenetére
Ez butaság amit mondasz, már ne haragudj. Ennyi erővel az összes többi HT előnyben van, mert sokkal nagyobb penje vagy az ágyúiknak, illetve nagyobbat sebeznek, sőt a hull páncéljuk is jóval vastagabb....
diegho: Ez így van, mégis relatív sok lövést vonz a lövegpajzs. Tornyon csak elvétve kapok 1-2 parancsnoki kupola lövést, vagy pont a pajzs mellé egyet - mondjuk az általában el is viszi (?) az ágyút -.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CptMisi #27497 üzenetére
Ma nálunk is volt olyan, hogy T29el elmentem ölelgetni szemből az ISt, már épp belemelegedtünk az ölelgetésbe, erre hátulról megkínált valaki. A csapattárs M6nak sikerült nagy izgalmában telibe lőnie. De legalább bocsánatot kért.
sutemeny: Amcsi tankoknál nem jó ötlet tornyot lőni szemből.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest