Hirdetés
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
diegho #27586 üzenetére
Imádom mikor fos csapatot kapok, Egyik kinyírja a társát, senki nem öl semmit én kommandózok kiszedek 3-at is, erre kijövök a ház mögül és 4 ellenség néz rám
...most volt egy jó köröm, kár, hogy impotensekkel voltam egy csapatban, de azért 3-at megint kikaptam.
Tényleg minden hülyének adnak 10es tankot.
Megnéztem eme csodás elmét, nos a 38% win ratio szerintem elárul mindent.
Szerintem az átlag játékos 3000 kör után ezt kell, hogy tudja:
3000+ kill
50%+ win rate
66%+ acc
Ezek nem nagy számok. Tehát minden meccsen 1 kill, meccsek felét nyeri, lövések kétharmada talál, aki ennél kevesebbet tud, az átlagon aluli és ebből sokkal több van, mint a felette lévőkből.Kb 1 órája vannak szar meccsek, sok birka hazaért a bölcsődéből.
Én a jó k. anyjába küldtem azt a fullos Patton-t, aki a kör elején egyedül med-ként bemondta mines-on, hogy ő az első 3 percben meg sem fog mozdulni. Konkrétan az egész csapat a k. anyjába küldte, szerintem mindenkinek ment a ban. Valami kis buzigyerek lehet, kár, hogy nem lehet kideríteni hol él, egy fél milliós kirándulást megérne végignézni, ahogy törött végtagokkal könyörög az éltéért.
Legyen már tanítás, mert nem lehet egyedül játszani jelenleg. Minden tank össze-vissza mozog, fogalmuk nincs mi a feladatuk. Ellenfélnél nincs med, nálunk 3 9-es és Mines hegyre egy se megy... brutális mi van a sok kis tizenéves miatt.
Elnézve a hozzászólásaid tényleg hasznodra válna egy kis önmoderálás, vagy ha neked nem a többi fórumozónak. Akad tőled hsz ami PH-s alapelvet sérthet, csodálkozom miért nem moderálták ezeket.
Ha jól értem FSB szimplán arra volt kíváncsi hol lehet meglőni az IS4-et szemből, nem az OP nem OP témába akart belefolyni. Te az előzményekből jogosan feltételezted ennek ellenkezőjét.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest