Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ezt magyarázzátok meg:
Arty voltam, és 2 csapattagomat nem láttam.1 TD védett, azt láttam a minimappon, de a másik kettőt nem.
Ráadásul a végén foglaltak is, tehát tuti játékban voltak a láthattatlanok.....
Az egyiknek 7 killje volt a másiknak 4. -
fsb1000
nagyúr
Nekem tetszik ez a Panther!
Rohansz lősz, lapulsz lősz.... és még az ARTY-ból is kevés van éjjel, mert inkább a magasabb tierű csatákban tobzódnak.Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. december 16. 3:21:13
Jármű: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 1 168
Szerzett kredit: 30 909
Csatában elért Achievement:
Mesterlövész, Szárnysegéd, Mesterlövész----
SZerk: dupla Mesterlövész az már milyen? 2x értem el egy csatában?
[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz
Iron Funeral #22597 üzenetére
Jo hogy ramszolsz, mert meg a helyesirasat se tudtam rendesen.
Howitzer -
yarsley
aktív tag
válasz
Iron Funeral #22593 üzenetére
Nah varjal ez a horovitzer nem egy arty hanem az m4-es 105mm-ese. Igy egy kicsit masabb a tortenet, nem?
-
vbbb
őstag
Pár kép...
Milyen ártatlan kis gülü szemei vannak, meg az a fitos orrocskája...
Na ezekre meg büszke vagyok...
II Luchs-al 541m-ről...
Stug III 588m-ről...Azt hiszem ez az utolsó volt a legtávolabbi lövésem aminek következtében elhalálozott az illető...
[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz
Iron Funeral #22590 üzenetére
600meterrol egy 0,48 pontosagu horovitzerel kiloni valamit az rekord lovesnek szamit, vagy csak szimplan iszonyat nagy maknak?
Amugy ha rekornal tartunk ez az urge 170 loszert hasznalt el egy csataban. -
vbbb
őstag
válasz
KaLeun #22589 üzenetére
Igen, valami ilyesmiről van szó benne. Jól is tették, vétek egy ilyen ritkaságot így elrondítani...
Más:
Milyen már, hogy a VK 3001 (H) 88-as ágyúja lepattan a Sherman J. elejéről a gyenge pontokról is. (Kémlelő nyílás, ágyúnál körbe...)
Szemből 3x lepattantam sebzés nélkül, oldalról meg egyszer AP-vel...mások betaláltak nála párszor és így tudtam a végén kinyírni oldalról HE-re váltva... -
Iron Funeral
őstag
Wow, új rekord arty splashból, 1358dmg az IS-3ra.
Az lemaradt, hogy GWE volt a tettes.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Iron Funeral #22583 üzenetére
Nekem valahogy nem fekszenek a német heavy-k.
-
Drenadar
veterán
válasz
yarsley #22584 üzenetére
köszi a bátorítást!
hogy a fenébe fogok összeszedni ezzel a szutyokkal annyi xp-t hogy legalább egy jobb motor legyen?
vagy megyek a pzIV-el, és minden xp pár százaléka free és majd abból?de nagyon tetszik hogy ez már helyben fordul
és a tornya ha jól érzékelem nagyon gyorsan fordul
de mintha nem lenne annyira pattogós mint a pzIV vagy csak rosszul érzékelem?
-
Drenadar
veterán
Eddig a pzIV-el szerencsétlenkedtem.... viszonylag jött a kredit. Erre meglett a VK3601H ugye alap felszereltséggel és nagyon szenvedek még a nyertes körön is alig van kredit/xp... szerencsére nem adtam el a pzIV-et
más is szenved ilyenektől vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
yarsley #22576 üzenetére
Ebben a páncélzatban van valami, T1-el 159 kört, KV-val 161-et mentem, szóval ez azonos, de míg KV-val csak 2 steel wallt kaptam, a T1-el 8 steel wallom van, egyiken sem volt eddig repesz páncél.
Egyébként nem ugrál a célkereszt, mire betölt, már pontos.
*szerk: jah igen, az is igaz![ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz
-vitya- #22572 üzenetére
Aranyt ilyesmire nem koltok, free xp meg gyulik a magasabb tierekre. Kisebb szinten (<5) azert el lehet lavirozni ha sz.r az agyud max scoutolsz, vagy lesz egy suicide rushod es mesz masvalamivel. Nagyobb szinten nem csak hogy kinlodas credited szedni egy alap agyuig, de rendesen bukol, ha nincs valami rendes agyud.
Nem regen vettem M7-et; tier 5-oson 37mm agyu, kb semmit nem visz at, meg neha egy szintel lejebb is -.-' -
yarsley
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #22573 üzenetére
Ellenfelkent nekem elegge pattogott, pedig nincs se tul vastag, se dontott pancelja...
Masreszt halotti kameraban mar neztem, azzal a 2masodperces gepagyu szeru loveseivel folyamatosan hintaztat, ugy meg eleg nehez ra pontosan celozni...
De gondolom a nagyok megeszik reggelire. (amugy a KV-t is) -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-vitya-
őstag
válasz
yarsley #22568 üzenetére
játszottam a beta-ban sokat. ott megtapasztaltam, és free xp-ből, meg némi arany segítségével kihagytam azokat, amik alacsony tierben voltak, és nem tetszettek a betaban. Ezeket nagyon olcsó kihagyni. 10-20 ezer xp-vel eljuthatsz tier 3-4ig simán.
ja, és én eredendően máshogy csinálom a dolgokat;-) A Te általad vázolt szituban, malinovkán életem első csatájában főleg csak álltam, és megfigyeltem, hogy ki-mit csinál, és próbáltam azokat utánozni, akik úgy láttam hasznosat tettek. Így nem is kellett sok idő, és hasznosnak érezhettem magam én is.
[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz
-vitya- #22566 üzenetére
Loltraktorral meg nem mentel egy kort se?
Wot elso par kore katrasztofalis volt szamomra. Elso 3 mecsen konkretan nem lattam az elelnfeleket, mert van valami grafikai bug miatt nem rajzolta ki oket /termeszetesen alap beallitasnal/, es egyszeruen a sajat tankom kivul senkit nem lattam. Aztan utanna se nagyom vagtam a mit-hol-miertet, es malinovkan rendszeresen bevagtaztam kozepre. /Na jo 2-3x max, mert addigra leesett, hogy valamit nem jol csinalok./ -
Murder3
addikt
franc kivan már ezzel az idióta játékkal...
tele camper mapokkal.
persze lenne hol menni pl mediummal, de mindneki kempel...így aztán szórakoztató ezzel az ócska vkDB-vel játszani...
persze ha olyan okosan csinálja az mm, h én vagyok az eggyetlen med vagy max pattonokkal vagyok párba úgy mégjobb.hiába van premiumom egyzerűen így már kedvem sincs játszani am még nem is mentem jóformán....
-
_seth_
veterán
T34-85-re megvan a D10T és ezzel fullos is lett a gépezet, az új ágyúval mintha másik tank lenne
valóban közel kell menni de úgy hatásos is nagyon
-
Paul119
addikt
e100nak az ágyújához hozzá nyúltak valamennyire?vagy maradt minden ua?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Van valami szaftos bónusz kód ?
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
őstag
-
Cooper911
senior tag
T-127: Nagyon örülök ennek a tanknak, mert amúgy is meg akartam venni, hogy ez milyen jó lesz kicsik között nyomatni. De Így hogy minden csatában van 1-2 már nem annyira poén. Gondolom a többi kistanknak is meggyülik vele a baja mert elég kemény tud lenni. Szerintem ez a sok T-127 legalább annyira
elcseszteátalakitotta a csatákat mint feljebb a Type-59M4 Sherman HE nerf: Nekem az M4 a kedvenc tankom ez volt az első cél amit el akartam érni a játékban. több mint 440 csatát mentem vele, ennek jelentős részét a 105ös ágyuval. Az egy igazi Shootgun, közelre jó, de oda nagyon (Cod2ben is shootgunoztam
). Az átlag sebzésem 333 vele ami a harmadik legjobb (IS és IS3 után) szóval szerintem lehet(ett) sebezni vele szépen. A damage ratio-m (okozott/kapott) is 0.8 ennél csak néhány TDvel voltam jobb. Szóval nekem bejött ez a stilus, a 75-össel nem voltam annyira jó. Majd meglátjuk mi lesz a patch után, de ha nem lesz eredményes a dolog akkor valószinüleg eladom a shermant.
Esetleg váltok az M4A3E8-re és kihúzom vele a sluggert. Még a Chafee-n gondolkodtam, de hogy M5-el nem fogok 50k-t összeszedni az biztos. Akkor már inkább a T-50el.
KV: Az elöbb top tank voltam 3 másik KV-val. Azt a pusztitást
107esel kiosztottam 5 tankot. Érdekes, hogy szinte meg sem tudtak sebezni. Pedig még egy Herzer is lőtt.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: El Halluf 2011. december 15. 18:58:51
Vehicle: IS-3
Experience received: 2 127
Credits received: 57 246
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Confederate, Master Gunnerna mi ez ha nem total ownage?
3 birka tigris2 rusholt rám egy másik is3ra meg egy type 59 re ők .. ugye az emlitett 3 tigris 2,t29 , egy t34, 1 type 59 egy t-34el,kv1 s, panther 2szóval durván túlerőben voltak mi is hullottunk rendesen .. lőttem amit láttam és amire tudtam.. az összes lőszerem kifogyott .. maradt 8 db he nem volt arty igy face to face egymásnak tudtunk menni
-
Gyuri27
félisten
Lövés 14. Találat 11.
Megsérült: vk2801, Tiger.
Kilőve: M4A3E2, jgpanther.
Felderitve: vk2801.
Bázis védelem: 46%
Acélfal kitüntetésNo lehet tippelni mennyi xp és kredit ütötte a markomat. Duplázós csata volt és van most premem. Bázis foglalással nyertünk.
Arra is lehet tippelni, hogy mennyi a tank javitása (nem lőttek ki). -
person
senior tag
zis6-al szeretem ha szűkül a célzó stugIII-ra, mert jó érzéssel tölt el, hogy egy lövéstől szétpukkan. Na de hogy L/68-al még egyet bele kell lőnöm és erre kell pazarolnom az időmet és a kreditet...
[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
Ma artykat kergetek idegbajba/sirba T50-el. Gw panther ugy forgott, mint ha balba lenne.
-
grunge
addikt
válasz
virkir #22546 üzenetére
Mosantában foylamat ez van
egyre többször van csak csilingelős null dmg lövésem. Pedig nem csiálom másképp, a weakspotokra megyek foylton. High tier battle-ben meg sem leődöm ha a legnagyobak elhullanak az első pár percben...ennyi hülyét mint az elmult pár hétben nemigen láttam eddig.
-
virkir
veterán
Nnna... jól indul a mai nap. SU-152-vel mennék.
1. kör- lövök egyet, csöngetnek, mire visszaérek nyer a csapat 900xp duplázva
2. kör betöltőképernyő, csöngetnek, mire visszaérek vezetünk, ölök kettőt
3. kör szódával elmegy 1000+ xp
4. kör jó lett 1500 xp
5. kör betöltőképernyő, megszakad a netem mire visszaérek a hibaelhárításból tökömtudja mi lett a vége
5. kör az első 2 percben leölik a top tankokat 3-15-ös bukó amiből az egyik kill az enyém
Talán nem kéne ezt ma erőltetnem? -
Murder3
addikt
válasz
diegho #22500 üzenetére
viszont a páducnak kicsi a sebzése, hiába mész vele nagyon jót akkor se tudsz sokat keresni vele.
hasonlót mész egy t6-os vk-val az hoz vagy 30k körül prem nélkül, ugye itt ez egy nagyon jó kör, míg ugyan ilyet Pantherrel örülsz ha eléred a 20k-t
most premmel pl a t6-os medek az l/56-al egy-egy jó átlagos körbe hoznak 32k crediteket-
míg panther meg talán hoz annyi és ott meg magasabb tiereket lősz meg vele és mégis. -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #22528 üzenetére
kocka vagye?
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #22524 üzenetére
nekem van x em( nem , nem x faktor mielőtt valamelyik zseninek eszébe jutna
) igaz az új laposban 8gb memória van meg sandy i7 proci de nem éreztem lassúlást semelyik gépen
Hopp most nézem van van itt egy acer 6935g.. de azon is jól megy -
fsb1000
nagyúr
Ma estére is Platoon társakat keresek.
(t5-t9, arty kizárva, Maus-t is szívesen szupportálok! Miki korlátozottan...)
Jöhet magánban, vagy ha be vagyok lépve a játékba akkor kapcsolat/csatorna. -
fsb1000
nagyúr
-
válasz
marked one94 #22520 üzenetére
Köszi!
-
Scrake
csendes tag
Én a bétan játszottam vele VIB Tiger tankig vittem el, de kijött az új verzió és elvesztek a tankjaim szóval már nem játszok vele
-
-
Dictator^
veterán
srácok vs2801 megvételekor adjam el a leo-t, mert sokkal jobb nála, vagy két külön kategória lesz a kettő..?
6k xp kell és meglenne. -
Timyyy
őstag
-
jahrn
senior tag
válasz
fsb1000 #22503 üzenetére
Jah, ahogy Ollie irta 10 mind2 szorzo. De egy T7tol nem rossz, ha live szeron folyamatosan 20-25k profitot termel. Persze meg csak most probalgatom a gepet, kellene vagy 100 csata vele h objektiv iteletet hozzon az ember arrol h alkalmas-e farmolni.
Mondjuk ha belegondolok a T32 is inkabb hozta a penzt mint vitte (pedig csak kb 25-30 premiumos csatam volt vele a 270-bol). Meg is vettem a T34-et, es jol beallitottam a hangar eggyik tavoli sarkabafsb1000 kevesen, max 10-15k, es nem
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Gyuri27 #22499 üzenetére
Szerintem sincs sok köze az XP-nek a prémhez. A pénzhez tuti, mert látszik, hogy mindig dől a lé vele.
A legtöbb XP-t igaz, hogy KV-5-tel szereztem 1998-at, de második és harmadik helyen "sima" tank van(T-50-2 1896, IS-3 1882).EU acc-al nem használható a 7.1?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest