Hirdetés
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Na, ejszaka megkaptam egy e75 tulajtol, hogy cheater vagyok, meg aranyloszer-hasznalo is4-faggot.
Meghatodtam, pedig igazabol egyik sem.
Aranyloszerem egyszer volt, kb 200 db, amikor veletlenul beneztem, hogy a poenbol vett loltraktornak nem HE-t veszek, hanem rogton 200 premium loszert.
Szoval e75-nel ugye a gyenge pont az alja, 1 lovessel szembol megkuldtem, maradt 69%-a, rolam lepattant a lovese. Mindenki visszahuzodott, engem egy m4 kostolgatott kb 0 sebzest okozva kozben. E75 ujratoltott, kimaszik fedezekbol, sebez 500at rajtam, ugyanoda lovok, marad 38%-a, behuzodik, ujratolt, de mar kevesbe arrogans a stilusa. Kilovom az m4-et, kidugja az orrat a takarasbol, lo ram, ricochet, vonul vissza, fordul 45 fokban, en becelzom a kilogo harckocsi-sarkat alulrol, a lanctalp belso oldalara love, bumm. E75 elsargul az irigysegtol. Aztan vegig anyazas, hogy jelent a moderatoroknak, csalo vagyok, meg a fentiek.
Egyebkent van koztetek olyan, akin gyakorolhatnek training 1vs1ben a t50-2-vel?
-
Misi1979
őstag
Gondoltam jelzem, hogy én is játszom, épp t-50-2-vel borzolom az ellen idegeit
meg néha átpattanok az is4-be, hogy s70-el karcolgassam a nagyokat
-
Misi1979
őstag
Sziasztok
Gondoltam jelzem, hogy én is aktívan függök a wot-tól.. is3-ra gyűjtök épp
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest