Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
Magister12
csendes tag
Csak az a gáz vele,hogy ha a tank bokor vagy valami tákolmány mögött van és csak kicsit merészkedik ki,mert nem látszik csak a piros körvonal!
Ez különösen akkor rossz ha KT aprít,hihetetlen szemét eddig jó ha 2,3-at ki tudtam lőni azt sem 100%-ról,utálom őket!
Mondjuk ha arty-val toltad akkor más a helyzet!Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!
-
_seth_
veterán
IS3-nak az orrán lévő pirosba lőttem és 50%-ot azonnal leszedett belőle és ez csak a nagyobbik 10,5-ös ágyú volt... KT-nak az alap toronnyal az ágyúcső mellé lőttem és 33%-ról kilőttem. Jók ezek a skinek
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Egy hideg gösser és máris jobb a játék VK-val sikerült IS7-et sebezni ellenben ez az alap ágyú rajta (vagyis a KT max ágyúja ami itt is a 2.) nem sokat ér, az új lánctalp megvan de még lenne mit fejleszteni...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
biggamer
veterán
válasz BoogeyM@n. #2496 üzenetére
Azt hittem még meg sem jelent : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz krisss93 #2493 üzenetére
Nekem is megvolt a BC2 meg a CodMW2 kidobtam a kukába mert sok évnyi fps után már telelett a hócipőm az egésszel hogy minden szereveren minimum egyet találni a whzás meg már nem is számít csalásnak.
de a cod viszi a prímet a kis pályái miatt mikor falon át megy az iambotter harc
és sajna az ilyen gagyi játékokban nem érdekli őket a játékvédelem mert az nekik =az üzlettel le bannoljuk azt újra megveszi mert a pb is egy nagy kamus kis szervezet.
Amúgy a crisys-t tényleg csak vmi steames demóban próbáltam.[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
őstag
thx a kimeritö választ ...közbe kiprobáltam az artykat de ha fentröl nézem a pályát olyan mintha nem harcolnék nincs izgalom nem jön be.a gyávák fegyvere (most biztos megköveznek páran)
a szembtöl szembe az a harc -
joergie
őstag
válasz szucsinka #2489 üzenetére
ha az elején hullik a hajad utána mégjobban fog
Egyre lassul az aiming time, viszont egyre nagyobbat ütnek. Német vonalat tolják legtöbben(bár ez asszem mindennel így van EU szerveren), bár én meg vagyok elégedve az amerikai vonallal. HA szökni kell, akkor a németek gyorsabban elhagyják a helyszínt, meg közelharcban a gyorsabb traverse is mellettük áll. Oroszok ahogy láttam fentebbi(tier 4től) régiókban lassabban lőnek, meg lassabbak is, de számottevő különbség nincs köztük.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
krisss93
aktív tag
válasz BoogeyM@n. #2492 üzenetére
Gyanítom a béta alapján ítélsz, amiben nem volt védelem (hameg a bc 2-ről van szó akkor lehet igazad van, bár nekem megvan és szeretem) akkor elhamarkodott következtetést vonsz le.
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz biggamer #2490 üzenetére
nem mert az SP-jét ingyen megszerezheted az MP-je meg elvan cseszve mert engedik a hackeket úgy meg elég gáz hogy nem csak a játék csal hanem már az emberek is benne
aztán meg így mehetsz a sok IQ bot katona közé eleségnekZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
biggamer
veterán
Hátha valakit érdekel : Crysis 2 - 8990Ft +a játék normál változatát előjegyzőinknek ajándék Battlefield Bad Company 2-t adunk.
Szerintem jó bolt.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
őstag
arty vonalon melyikkkel érdemes probálkozni amitöl nem hullik ki a hajam?
-
Eagle16
addikt
válasz BoogeyM@n. #2480 üzenetére
Szép festés, egy ilyen töréstesztes gyakorlópályán szépen beleolvadna a környezetébe a tank
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
biggamer
veterán
válasz BoogeyM@n. #2484 üzenetére
Inkább azért írjál / de most komolyan / h ha az ember kapcsolata +szakad és újra belép, akkor ne kelljen már a garázsban +várni a csata végét, hanem hadd éledjek újra a bázison.
Nem hallottam még ilyen fac-ságról, h nem lehet visszamenni a gaméba kapcsolat +szakadás után.
Ezt javíthatnák mert marhán idegesít.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz biggamer #2482 üzenetére
úgyse sokat ér mert ált. nincs idő be célozgatni+ meg amúgyse lő pontosat a játék
100méteren pontosabb a hatsan pcp-émAzért tettem fel hogy lássam ha meglőnek vhol kb mennyi köze volt a játéknak a valódi critikál zónákhoz de pl:54en a gastank-et nem jelölték pedig elöl a front közepén van és ha az berobban csúnya dolgokat művelhet majd írok nekik hogy javítsák vagy lehet hogy ez is csak bug mint IS7esen néha szemből a motorégéses találat
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
őstag
van 1 problémám aszthiszem hogy ha az ellenfél látja amit irunk akkor az fehér még a miénk is
tudom hogy kell irni ctrl+enter na itt a bibi hiába nyomkodom nekem minden irásom zöld azt hiszem vmi baj van a játékba nem tudtam sehol se beállitanivki help pls. thx
-
biggamer
veterán
De nem éri ilyen modot feltenni ami mutatja a sérülékeny részeket, ez is csalás.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
faszányos lett
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
biggamer
veterán
válasz BoogeyM@n. #2478 üzenetére
Nem, nem úgy.
Van egy kis kép miután feltöltötted a képedet az ImageShack-ra.
Arra rámész az egérrel, majd jobb klikk, lesz olyan parancs h Tulajdonságok ... na azt kimásolod ami a kép linkje.Ezt felteszed Notepadra vagy valahová ahol +marad amíg írod majd a hsz-t.
Utána kimásolod a kép direkt linkjét és azt is felteszed h +maradjon.De lehet fordítva is ... úgy praktikusabb.
Utána +nyitod a PH-n az új hsz írást, klikk a Kép parancsra majd ide bemásolod a kis kép linkjét.
Majd miután betette az üres helyre kijelölöd az egészet majd klikk a Link parancsra.Ez is kiad egy sávot, ide bemásolod a Direct linket és leOKézod.
Ha mindent jól csináltál a kisképre klikkeléskor megnyitja a nagyot.
Próbáld meg teljes nagyságben feltenni a képedet az ImageShack-ra és azt linkeld majd ide, szerintem azn is jó lesz.
Ha ne megy, +adom a telószámomat aztán úgy segítek.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz biggamer #2477 üzenetére
sajna image-en nincs zoom+most raktam újra a gépet még újra fel kell tegyek mindent
de majd szerkesztek jobb képeket aszem tudom hogy csinálod azokat a kis képeket
átméretezted jó kicsire aztán kép beszúrása gombbal be biggyesztetted?Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
biggamer
veterán
válasz BoogeyM@n. #2476 üzenetére
Tehetnél fel nagyobb képeket, mert így alig lehet olvasni a szöveget.
Úgy mint ezeket ... linkelve.[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
A játék nevét elqrták ez nem world of tanks hanem artys mert nem a tankokról szól igazán a játék főleg nem a heavykről azok lassúak meg félperc alatt kiírthatók TD-kel és arty-kal.
De a játékban még elbújni se lehet az artytól mindenhol megtalál még fedezéken keresztül is
[link]
[link]
[link]T54el elég nehéz pénzt kitermelni főleg az ilyen csaták miatt
[link]
nekem múlthét péntek óta 5millából lett 6 szvssz tényleg nem egy farmertank
mondjuk vasárnap nem játszottam túlsokat.[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Kiadtak ma egy új bemutató videót a gaméról, kezdőknek / mint és / jól prezentálja a legénység skilljeinek a +szerzését.
-
Eagle16
addikt
Azóta átrakták febr. 21- márc. 4-re.
A T-44-es és a T-54-esben a testben is tároltak lőszert, a T-54-es jobb oldala pl. elég robbanékony, 2-3 T-54-est lőttem ki egy lövésből eddig és kivétel nélkül az összeset a jobb oldalán találtam el. A T-44-esnek meg mindegy, az a tank csak ammo rackből áll (Párducokhoz hasonlóan, csak azok nem robbannak)
szalai56:
Az eléggé fölösleges, vegyél rammert, esetleg GLD-t, ventilátort.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
virkir
veterán
Ja csak az 14-17.-re lett ígérve ha jól emlékszem aztán még mindig nincs sehol.
Eagle16
Figyeli a fene én csak megyek aztán lövöm akit érek.
IS-en még nem vettem észre.
Érdekes az a ammorack ugyanis amivel én találkoztam annak köze nincs elviekben hozzá.
T-44 az utolsó előtti futógörgő környékén kicsit felette láttam a T-54-en meg a másodiknál, az ammo meg elvileg a toronyban van és azt lehet sebezni jobb oldalról meg hátulról.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
Éppen a legutóbbi patch leírásban amit postolt ide valaki (és mint tudjuk még most se érkezett meg a javítás) abban van egy ilyen pont, hogy javítja a ritka voice chat-es lefagyásokat. Lehet ez úgy 'ritka', hogy csak pár embernél fordul elő, de viszont nekik valami okból sokszor/mindig elszáll a játék.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Eagle16
addikt
Ha elolvasnád a patch leírásokat akkor lehet hogy előbb is megtudtad volna
A T-44-esen az nem bug, csak egy hátrány a szovjet oldalon (igen, ilyen is van...).
Lőttem már egy lövésből T-44-est, T-54-est, T-43-ast, Is-3-ast, Is-4-est meg még kitudja mit. A német és amcsi tankok nem szoktak így felrobbanni, csak a szovjeten érzékeny az ammo rack, szerencsés esetben egy lövéstől felrobbanhatnak.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
virkir
veterán
válasz joergie #2466 üzenetére
Az m41 mint tudjuk SPG tehát mint írtam igen jó farmer, nekem csak egy Grille-m van azzal akár milyen kört megyek megvan a tiszta minimum 10-15k plusz.
Próbálj mondjuk egy T34-30-al vagy egy IS7-el menni egy vesztes kört ahol ellősz 15-20-at és kilőnek mindjárt vastagon veszteséges vagy de lég ha sebeznek, sokat lősz de rosszul sebzel akkor akár egy nyertes kör is adhat veszteséget.
A tankoknál pl. nagyon nem mid1 mennyire van kifejlesztve.
A tegnapi platoon-ban GrooveHero-val mentünk mindketten VK4502-vel, nekem fullra fejlesztett neki majdnem alap, én kijöttem vastagon pluszba 100-150k-t kerestem ö meg éppen csak nem lett veszteséges mivel ahova berakott átlagba ott a 105-ös alap ágyúja már gyenge.
A másik nehézség az hogyan balanszol éppen a játék soha nem tudhatod éppen melyik oldalán vagy a fütyinek.
Na ezért nem igazán érdemes a prémiumra költeni mert van egy olyan sejtésem, hogy leginkább a prémium acc-ot fogják a szopó ágra rakni.
Például a tegnapi nap KV a buditoronnyal ha a jó oldalon álok akkor 1 lövés 50% akárhol lövöm meg erre tegnap sorba pattogott meg ment a vakvilágba vagy ha a jó oldalon állok akkor meg lőttem ár le 20%-ot Ferdi-ről 600m-ről a T-54-el.
Vagy a T-44 aminek tudott a bugja, ha egy bizonyos ponton eltalálod, nem is kell nagy löveg, azonnali kill 100%-ról, ráadásul ez megvan a T-54-nél is már tapasztaltam mindkét oldalról.r1E3S3E7T
Elvileg kapott az amerikai vonal egy +20%-os páncélvédettséget a kiírt értékre mert anélkül valóban macskaeledel lennének a Tigrisek között.
Lásd elvileg már nincs.Eagle16
Valahogy nem igazán vettem észre, lehet csak azért nem tűnt fel mer amikkel most megyek azoknál már nem annyira fontos.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz ALEX131 #2465 üzenetére
Igen, Tier9 stukker egy Tier7 tankra, remek ötlet, csináljuk meg Iván! Én meg szoptam a 88mm L/56-al és az L/71 sem az a megváltás kategória, csak jobb mint az előző
(#2466) joergie: minden nap az első győzelmedért az adott tankkal dupláz
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
joergie
őstag
m41-el volt már 50k-s köröm, átlag olyan 10ezer-ből megúszom a lőszert. Mondjuk ahhoz az kell hogy a gunnernak is jó napja legyen, és ne lőjön folyamatosan mellé
Inkább olyan 10-20ezret nyerek egy körön tisztán.Mondjuk azért az is benne van, hogy elvesztettétek a kört, ha jól olvastam valahol ha nyer a csapatod az +50% xp+zseton
Más
Mikor duplázza az xp-t? láttam néha kiírja, amikor nem az első körömön vagyok túl, de hogy mitől, arra nem jöttem rá. Confederate-ra szoktam rájátszani, spg-vel lövöldözöm az ellent 6 különbözőt egyszer-egyszer, de néha kilövök egyet "véletlen", és az nem számít a 6-ba Viszont az nem ad double-t...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ALEX131
csendes tag
Régebben mikor megjelentek az amcsi tankok azt mondogattam ezek cheater tankok
Tegnap megvettem a T29-et és tényleg az! Mentem vele 5 kört eddig és az 5. körömre megkaptam a 3 plecsnit mint azt alább láthatjátok. Érdekes, hogy a Német heavy vonal után mennyivel kellemesebb az amcsi heavy vonalA hülyék mindig a szomszédban vannak!
-
Iron Funeral
őstag
válasz szucsinka #2459 üzenetére
Az elejére, ha már az oldalát/hátulját lövik a tankodnak akkor az már régen rossz, mindegy milyen a tankod (talán a Maus kivétel valamennyire de szerintem annál sem előnyös)
btw gun mantlet=ágyú pajzs
(#2463) virkir: mi ez a 20% védettség izé?
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Az nem lesz annyira jó választás mint gondoljátok itt sokan.
1. Kérdés mennyire rontják le a patch-el ez még kiderül.
2. Még prémium acc-al is igen nehéz pozitív egyenleggel játszani vele, lásd az alábbi körömet ahol kilőttem 2 T-54-et az egyiket 100%-ról a másikat cirka 70-ről, 1 T-44-et szintén 100%-ról, sebeztem egy IS7-en kb 50%-ot meg egy T32-őn szintén kb 40-50%-ot.
Így lett vékonyan pluszos a menet.
Baromi drága a javítása a lőszerről nem is beszélve a VK4502-vel simán tudok vastag pluszos köröket menni pedig annak sem olcsó a fenntartása.Szvsz mindenképpen kell majd egy farmoló arty-TD amik mellett mehet a tankfejlesztés de ott is német vonalon a KT/VK45402 a határ, orosz vonalon meg a T-44/IS3-4 ameddig prémium nélkül még el lehet lavírozni nullásan vagy kicsi plusszal.
Amcsit nem ismerem azzal nem játszottam de ha leveszik a +20%-os védettséget akkor azok papírból lesznek.Más
Használ valaki blutyutyos headszetet a játékkal?
Nekem vagy nem akar menni, nem ad ki se hangot se nem veszi a mikrofon jelét vagy mint tegnap valami véletlen folytán megszólalt de amint én röffentem bele rögtön elszállt a játék.
Nem tudom használni a belső voice chat-hez.[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
válasz Sixkiller6 #2434 üzenetére
urak, vki említett egy WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger-hez hasonló játékot...
ki tudtok segíteni, hogy mi volt az?vki? thx
- no es importante -
-
_seth_
veterán
válasz jozefgucci1 #2460 üzenetére
Igen. Jó játékot
-
jozefgucci1
addikt
Lehet hülye kérdés , de felteszem .Jól gondolom ha a céges gépemre felrakom a játékot és bejelentkezek az otthoni accommal akkor folytathatom a játékot innen is ? Mert akkor azért tudnék haladni rendesen.Viszonylag normális gépem van ( tervezni szoktam rajta ) szóval biztosan elfut a játék .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
őstag
válasz Iron Funeral #2458 üzenetére
a torony hátuljára gondolsz?
Biggamer: most reggel észre vettem énis hogy tök tiszta minden még 400-500méterröl is (tegnap kicsit már késö volt)
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
-
biggamer
veterán
-
őstag
válasz Iron Funeral #2454 üzenetére
A jelzések nagyon pontosan oda vannak rakva és van a kt-én jo pár .volt hogy 33%osat halasztottam one lövéssel
BoogeyM@n:"
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"hát ez majdnem minden 2dik meccsre igaz sajnos
más:megvettem a duplacsövü teleszkopot de semmi elönyét nem tapasztalom.. vagy van neki? akkor vaksi vok nem klicsit.
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Mai platoon Bélával↓
15ből 10kicsi rózsaszín indián(Top indiánok: JT, 3xVK45+nem volt arty) az imitálást választotta
úgy csináltak mintha csinálnának valamit de biztos elfogyott útközben a rambópiaMi meg 3an beszívtuk a hillen mert seki nem volt mögöttünk esélyünk sem volt megállítani az inváziót itt Alex ki is nyiffant a T29el utána Béla az egérkével a másik oldalra indult és szépen előre menetelt mert arra is kellett vki én nekem meg maradnom kellett középen
különben simán betörnek cappelni persze nem sokáig bírtam mert az ellen 7ese hamar kiszúrta hogy egyedül vagyok és a kis bátor hőscincér nekem ugrott 3 társával de benézte a dolgot
mert ha nem gyújtanak be hátulról a sztálin hetes kemencéjébe ő húzza a rövidebbet.
Ezután mondanom se kellene de áttörtek és az összeset harapófogóba szorították mert annyira ügyesen gondolkoznak hogy "
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz szucsinka #2452 üzenetére
BL9 jó stukker de ha ügyesen csinálja a KT-s akkor meglehetősen vastag az a frontpáncél
(#2453) _seth_: Ojjektum704 vonal eléggé csábító egyébként, de ha nem változik a T29 akkor az is jó farmgép lesz
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Ki milyen tankra fog hajtani a nullázás után? Nekem lehet, hogy a T54 lesz az első cél
-
őstag
válasz Iron Funeral #2450 üzenetére
nem tom de a KT-kat irtom mint a legyeket .....IS3 tulaj vok na jo a téli legyekröl beszélek
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Ma együtt írtottuk az ádáz ellent Steiger11 / Ő hívott meg a 3 fős team-be / és GrooveHero kollégával, nagggyon jó volt ismerősökkel gamézni.
Tudtuk tartani a kapcsolatot " rádión " keresztül, így egészen más volt ... mint egyedül a rengetegben.
Ezúttal is köszönet a segítségért, meg is lett az eredménye az instrukcióknak :
-
virkir
veterán
Na most fogod megunni az életedet is.
Amíg nincs meg a legnagyobb motor sehova nem fogsz odaérni ráadásul imád a gép berakni a sivatagi pályára amin még full fejlesztettel sem egyszerű közlekedni.
A lánctalp nélkül nem fordul a 128-as löveg nélkül meg nem sebez mivel ugye leginkább IS7 meg tesók ellen rak be. Ha lesz időd kifejleszteni akkor viszont már igen jó tud lenni ha nem a szopóágra rak a játék.
Valamelyik nap úgy lőttem le egy IS7-et 3%-ra, hogy közben egy KT meg egy T29 engem lőtt vagy a JT-t meglehet lőni 300 méternél messzebbről, szemből úgy, hogy 18%-ot szed egy lövés.
Szóval fullra fejlesztve szeretem nagyon."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
biggamer
veterán
Srácok !!!
Tényleg, rendezhetnénk egy skin bemutatót ... mindenki tegye fel azt a vasát ami nem egyen kinézetű, tehát tett rá valamilyen egyedi skint.
Nem baj, ha nem harcolt vele, de ne legyen kirívó, ne legyen gusztustalan, olyan legyen amivel ki lehetne menni a harcmezőre.
Ebbe belefér a terepszínű, sivatagi, havas tájos meg ilyesmi, de ne legyen rózsaszínű meg lila ... szóval a harcászatban használható színek legyenek.
És kérek mindenkit, h minden járműhöz írja oda a típusát, így a későbbiekben minden új játékos / mint én is / saját magának választhat egy barátságos skint még akkor is, ha nem ismeri az összes lánctalpast A-tól B-ig.
A képek készülhetnek a hangárban és a harcmezőn is.
Remélem minnél többen csatlakoztok a szépségversenyhez.
Ja ... és úgy fotózzátok ki légyszi, h minnél jobban látszódjanak a részletek, pl. én úgy csináltam, h a tank oldalán látható ásó és csákány is jól látszódjon ... szóval esztétikus legyen, ne csak egy randa gyorskép.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Iron Funeral #2446 üzenetére
Nekem tetszik eddig a VK Kicsit még lassú kicsit még gyenge de azért jó, hogy ha szembe kerül egy IS3 ki tudom lőni és nem 10% lesz a végére a HPm
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
válasz Iron Funeral #2443 üzenetére
-
Iron Funeral
őstag
Azt mondták, hogy legalább két héttel a wipe előtt bejelentik, hogy mikor lesz, illetve azt is mondták, hogy open beta kb. két hónapig fog menni(jan. 17. az open beta launch) szóval nyugodtan gyűjtsd a lovettát aztán vedd meg amelyiket akarod
-
_seth_
veterán
válasz krisss93 #2441 üzenetére
Ajjaj... akkor fogom eladom ami nem kell megveszem a nagyokat legalább 1x kipróbálom
-
_seth_
veterán
Aham.
9 nap alatt kb 5 millió kreditet és még az IS és a T43-at is megvenni már nem fog menni
Valaki leírná nekem érthetően, hogy a soft wipe mivel is fog járni? Mit kapunk vissza? Aranyat és xp-t? De ha van xp akkor simán kifejlesztek megint mindent vagy ott a csavar, hogy kreditet nem kapunk vissza? Vagy hol?
-
Iron Funeral
őstag
Megveheted, de a KT jobb tank a maga kategóriájában (mondhatnám úgy is, hogy vicc lesz a tank amíg nincs meg a KwK 44...) Többször is kigyulladtam vele már az első meccsek alatt, úgy, hogy szemből átlőtték a páncélt(front motor yeah!), szóval eddig nem nyűgözött le még Mozgásra viszont hasonló a KT-hez szóval azt észre sem fogod venni
-
_seth_
veterán
Akkor én most megvegyem még a VK4502-t? Ki van fejlesztve csak credit kell, így van a T32 is... vagy már inkább ne is játszak?
-
GrooveHero
addikt
ez ismerős vkinek?
[link]Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem megint elindulok a német heavy vonalon... mikor meglesz a Tigris... akkor fogom tépni a hajam Báááár hátha megcsinálják a hitboxait, néhány hibajavítás a KT-re és olyan jó lesz vele játszani mint a VK3601-el volt
-
Sixkiller6
őstag
urak, vki említett egy WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger-hez hasonló játékot...
ki tudtok segíteni, hogy mi volt az?- no es importante -
-
biggamer
veterán
Azt hittem, h négyes ikrek.
-
biggamer
veterán
válasz jozefgucci1 #2428 üzenetére
Ingyenes marad, de ha perkázol hamarabb éred el a csúúúcsot.
Ha jól tudom.emre
Nem is mondtad, h van két testvérpár a legénységedben.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #2428 üzenetére
A legénységed a harcokban edződik, ezáltal lesz nagyobb a tapasztalata.
Szóval toljad veszettül a gémet, és előbb utóbb 100%-os lesz a legénység.Persze az alap tankoknál, még nincs túl nagy jelentősége a dolognak.
Szóval egy ideig nem érdemes fizetni a képzésért. De én úgy a Stug, T-34, KV gépek után már ha lehetőségem volt rá akkor 75%-os legénységgel vettem a tankokat.
A 100%-ért aranyat nem adtam ki, inkább harcoltam.biggamer: Ha nem szólsz, észre sem veszem
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jozefgucci1
addikt
Hogyan lehet növelni a legénység Skilljeit ? Nálam most 56 %-on áll az össze , kivéve at AT1-es mert azt tegnap vettem meg.Ha minden jól meg ma megvehetem a T28-as tankomat ez már nekem óriási előlrelépés.Remélem egy darabig marad ingyenes a játék , hogy kicsit nagyobb vasakat is meg tudjak venni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
biggamer
veterán
-
emre
veterán
válasz biggamer #2423 üzenetére
Jól gondolod.
Azokhoz is meg kel venni a javító, tűzoltó, eü. csomagot, csak valamivel jobban dolgoznak.
Az elején még mindegyik skill-ből adtam a legénységnek. Most ha elérem a 100%-ot akkor először mindegyik álcázni fog, aztán meg javítani. Tapasztalatom szerint az első 100-as elég lassan jön össze, de a második már egész gyorsan megvolt."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
biggamer
veterán
válasz Sixkiller6 #2421 üzenetére
Ez akkor jó, ha a harc elején kilőnek és nem akarod végig nézni a csatát csak nézőként.
Ilyenkor átnyergelsz a másik vasra és nyomod, aztán ha végeztél +tudod, h mi lett a végeredménye az előző csatádnak.
Remélem jól mondom.
-
biggamer
veterán
Az embereidnél mik azok a jelek ???
A csíkok gondolom rendfokozatok és a kis kockában a 100%-on felüli skillek találhatóak ???Azokkal mit nyersz ???... tűzoltás gyorsaságot meg álcázást meg szerelést ???
De azokhoz is +kell venni az oltó készüléketn meg a javító kittet ???Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
emre
veterán
válasz Sixkiller6 #2421 üzenetére
Nem kell lelőni a progit.
Van egy olyan opció, hogy "csata elhagyása"
Ezt megteheted akkor is ha nem lőnek ki, de ez esetben megsemmisül a harcjárműved."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Sixkiller6 #2418 üzenetére
Ugyanabba a csatába nem állhatsz vissza, másik csatába simán.
Anno mikor 5x-ös szorzójú xp adott én is csináltam, hogy nem vártam meg a csata végét, hanem kiléptem, és mentem tovább másik géppel. Ezzel némi időt lehetett megtakarítani.A hsz-em második felét szántam neked, ugyanis Virkir is az én egyik hsz-emre hivatkozott, gondoltam hozzászólok.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
értem én... de ez miért nekem szól?
szerk: ja már értem... nem az a kérdés, hogy hogyan lehet több tankom (nekem is van jó pár darab), hanem amit mond az hombre, hogy ha kilőnek, másikkal visszaszállsz ugyanabba a csatába. ilyen van/volt?
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
Dyingsoul
veterán
Mikor jön már ki a patch nem tudja valaki?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
emre
veterán
válasz Magister12 #2413 üzenetére
Nálam is a T-44, meg az IS-3-ig vannak meg a gépek, de TD vonalon az orosz vonallal már végeztem, németen meg a Ferdinandal szenvedek.
Nekem annyira bejött a TD, hogy szinte mindegyiket megtartottam. Inkább harcoltam még egy kicsit vásárlás előtt, minthogy fél pénzért eladjam őket.
No, közben elkészült a montázs a garázsomról.Sixkiller6: Nem túl rég írtam, hogy tök jó csaták vannak alacsonyabb osztályokban is, és szerintem mindenképp érdemes visszamenni ha már ismered a pályát. Én csak azokat a vasakat adtam el amelyekkel nem tudtam megbarátkozni. Ez alól csak az IS volt a kivétel, mert azt szerettem, de kellett a pénz az Object-704-re
Emlékszem anno a kisebb tankokkal örültünk ha eljutottunk az ellenfél táboráig, de a teljes map-ot a legritkább esetben jártuk be.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Sixkiller6 #2414 üzenetére
Annyi járművet vehetsz amennyi szabad slotod van, illetve vehetsz újabb slotokat 150 aranyért ha elfogyna.
Lásd pl a 2208-ban linkelt képen.[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
két hete kezdtem a játékot, PzIV-nél vagyok, bár minden nemzet több vonalán is tettem tapogatózó lépéseket. viszont lenne egy kérdésem, ezt láttam egy másik fórumon:
"Én úgy vagyok, hogy 2 max 3 jó tankot akarok megvenni, mivel annál többet úgyse tudok használni egyidőben (2 ugye mindenképp kell, hiszen ha kilőnek és még megy a battle, ülhetek be a másikba hogy pörögjön a játék). "
ilyen van még? ha igen, hogyan? vagy csak egy réges régi bétaállapotban volt? tavaly augusztusi komment)
- no es importante -
-
Magister12
csendes tag
Nekem csak T-44,Tigris, IS-3, Szu-85 van de csak azért mert nem sok időm marad a kislányom és a munka mellett,amúgy szeretem ezt a játékot tehát nem biztos,hogy abbahagyom márcsak a rövid csaták miatt is,
mert ha XBOX360-on tolnék valamit ahhoz sokkal több idő kéne,(uh)!Azt a TD vonalat én is nemrég kezdtem újra,de nagyon állat,a legélvezetesebb csatáim ott voltak!
Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!
-
biggamer
veterán
KT Renders - New renders
18 February 2011, 18:17Interview with World of Tanks Project Manager Alexander Shilyaev
XenHai : Csak katt a képre és ott a link !!!
egonn Tudod, én vagy 15 éve játszottam a haver gépén egy hasonló gaméval, már azt sem tudom milyen gép volt, playstation vagy mi a fene, imádtam.
Azóta hajtottam egy olyat, de nem sok sikerrel ... bár van még egy játék / PC-S / amit szerettem, de az inkább tank szimulátor, nem tudom h ismeritek-e.A címe : WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger [link] , na azt is imádtam.
-
egonn
csendes tag
válasz Magister12 #2407 üzenetére
Nyugi, mindenkit lenulláznak! Nekem is elveszik az objektet,a JT-t, a pörsinget. de ezt tudtuk már a legelején!De legalább tudod már hogy meik ágon akarsz elindulni!Megvan a rutinod,ismered a mapokat,és idáig ingyen kaptál prémet isHa akarsz ezután is veszel kb:2-3k forintból,ha meg nem azsem katasztrófa mert 1 darabig elvagy anélkül is.Amíg más tankos mmo nem lessz a placcon addig nekem diztos hogy nyerő a hibái ellenére is
-
emre
veterán
válasz Magister12 #2406 üzenetére
És az mit mondjon aki több hónapnyi játékidő után, minden nemzetből van 1-2 (vagy 3-4) tier 8-9-es tankja "várja" a béta végét. (itt elsősorban nem magamra gondolok)
Egyébként a napokban nekiálltam ismét AT1-essel nyomulni, és meglepően élvezetes csatáim voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Magister12
csendes tag
válasz Magister12 #2406 üzenetére
Ez kb olyan mintha az asszony Valentin napi bon-bonját visszavenném és adnék neki helyette csokipapírt (nesze egyél)!
Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!
-
emre
veterán
válasz Magister12 #2403 üzenetére
akkor te nem ismered a stalkert
-
Magister12
csendes tag
Akkor meggondolom,hogy játszak-e vele mert q*** nehéz volt idáig eljutni!
Több mint kétezer csatám van,nullárol kezdeni megint nem sok kedvem van!
Meddig huzzák még a rendes megjelenést ezek a ruszkik, hihetetlen milyen kényelmesek
ilyet még nem tapasztaltam!Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!
-
egonn
csendes tag
válasz Magister12 #2400 üzenetére
Ha elindul a rendes( tehát nem béta) játék mindenkit lenulláznak, csak aki volt zárt bétán is az kap valami bónusz járgányt isDe ettől eltekintve mindenki nulláról indul! Az 5 szorzó azért volt -sztem- hogy tierben mindenki tovább tudjon lépni párat és megszeresse a nagy vasakat, amik eléréséért később hajlandó venni prémet!
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest