Hirdetés
Aktív témák
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Mai platoon Bélával↓
15ből 10kicsi rózsaszín indián(Top indiánok: JT, 3xVK45+nem volt arty) az imitálást választotta
úgy csináltak mintha csinálnának valamit de biztos elfogyott útközben a rambópiaMi meg 3an beszívtuk a hillen mert seki nem volt mögöttünk esélyünk sem volt megállítani az inváziót itt Alex ki is nyiffant a T29el utána Béla az egérkével a másik oldalra indult és szépen előre menetelt mert arra is kellett vki én nekem meg maradnom kellett középen
különben simán betörnek cappelni persze nem sokáig bírtam mert az ellen 7ese hamar kiszúrta hogy egyedül vagyok és a kis bátor hőscincér nekem ugrott 3 társával de benézte a dolgot
mert ha nem gyújtanak be hátulról a sztálin hetes kemencéjébe ő húzza a rövidebbet.
Ezután mondanom se kellene de áttörtek és az összeset harapófogóba szorították mert annyira ügyesen gondolkoznak hogy "
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest