Hirdetés
Aktív témák
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Mai platoon Bélával↓
15ből 10kicsi rózsaszín indián(Top indiánok: JT, 3xVK45+nem volt arty) az imitálást választotta
úgy csináltak mintha csinálnának valamit de biztos elfogyott útközben a rambópiaMi meg 3an beszívtuk a hillen mert seki nem volt mögöttünk esélyünk sem volt megállítani az inváziót itt Alex ki is nyiffant a T29el utána Béla az egérkével a másik oldalra indult és szépen előre menetelt
mert arra is kellett vki én nekem meg maradnom kellett középen
különben simán betörnek cappelni persze nem sokáig bírtam mert az ellen 7ese hamar kiszúrta hogy egyedül vagyok és a kis bátor hőscincér nekem ugrott 3 társával de benézte a dolgot
mert ha nem gyújtanak be hátulról a sztálin hetes kemencéjébe ő húzza a rövidebbet.
Ezután mondanom se kellene de áttörtek és az összeset harapófogóba szorították mert annyira ügyesen gondolkoznak hogy"
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- R.I.P. Aláírások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!