Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
grunge
addikt
Köszi a válaszokat srácok! Amúgy dugóhúzót jelent, ennyiből a maygar szónak is bannolva kellene lennie.. na mindegy, irtam nekik levelet, felvették a ticket-et, meglássuk.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Küldj egy mailt: support@worldoftanks.eu-ra hogy változztassák meg a nevedet mert letiltották valószínűleg ők fognak küldeni egypár választási lehetőséget ha csak te nem adsz meg vmi használhatót.
Van egypár tiltott név gondolom tudod pl:88-ból is volt ilyen és valószínű a tiéd meg a fuck miatt az és vki feljelentett küldött egy ss-t vannak ilyen pihent emberkék.Vikir :ált. van goldom főleg mostanság szvsz mindig átképzem goldért a személyzetet
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
grunge
addikt
MA kidobott hogy tiltott névvel játszom. szeptember óra fckRpuller a nevem, ez az egyik régi cs 1,6-os nickem. Miért tilt le és miért ma ha "tiltott". Most mi a frászt csináljak? Agyf@szt kapok ezektől...persze a nevet elepbol sehogy sem lehet megváltoztatni mi? pff..
159 SW 1.9 jtdm <3
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #1994 üzenetére
Nehogy azt hidd ha jól emlékszem raktam be képet El-Halluf ahol a szokásos északnyugati oldalon jött 4, semmi perc alatt kicsinálták a 3 t-54-et meg a 44-et.
Na meglett a T-54.
Valahogy nem az aminek kívülről látom.
A sebesség függ a legénység fejlettségi szintjétől is? Mert a többi kb állva hagy pedig már kipróbáltam a prémium gázolajat is.
Természetesen fejlesztett a motor, lánctalp viszont a legénysége még alap mert nem raktam át a 44-ről[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
a játékhoz magyarítás itt található
azok kedvéért akik vagy lusták, vagy nem tudják hogy mit és hol kellene keresgélniük
ez ügyben nem kérnék több privát üzenetet"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
tgulyas
senior tag
Mitöl füg hogy a liste elején vagyok vagy közepén vagy az alján ?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
vhw
addikt
Valaki nem tudja hogy a csaták után milyen arányban kapom a free xp-t? A 'tank-függő' xp valahány %-át kapom meg?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Dyingsoul
veterán
Az este folyamán szeretnék platoonban harcolni, ha van vmi ráérő prémiumos, jelentkezzen legyen szives (három nap kell a havi prem acchoz, szal azt már kivárom, de ma este még vki kisegithetne). Ingame: Dyingsoul vagy cor3_hun
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
vhw
addikt
Itt ezekre a páncélvadászokra gondolt amik a rajzon vannak, azokból nem tudom, hogy elkészült-e bármi is.
(lentebb a "Jagdmaus" az fantázia, tudtommal ilyet nem terveztek. Csak úgy logikusan hangzik, hogy volt a tankokból páncélvadász, milyen lehetett volna a Mausból )"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz krisss93 #1981 üzenetére
Ezek még csak tervekben szereplő páncélosok voltak, prototípus már nem készülhetett belőlük. Hogy most a tervrajzok mennyire voltak már készen, milyen részletességgel azokat nem tudom, jobban utána kéne olvasni. Keringenek a neten ezekről ehhez hasonló rajzok, néhol még maketteket is találni
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #1977 üzenetére
Rutinos nagyvassal nehezebben lehet boldogulni de szerencsére mindig vannak birkák és azt nem állítom, hogy jobb lesz de legalább felveszi a versenyt.
Ja és a szerencse faktor sem elhanyagolható tényező.Lásd mai főbirka
vhw
Ez rendben van nekem is van mindenen repair kit de a billentyűket nem találom meg olyan gyorsan mint az visszarakta.[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Egykis emelkedő és már pápá a nagy sebességnek mert nem fogod tudni lehagyni a lövegtornyot +aki rutinos betolat egy kőhöz házhoz vagy vmi fedezékhez a seggével és már csak megint nem fogsz mögé kerülni és ezeket az eseteket bármelyik mappon meglehet csinálni de mindegy majd megtapasztalod f2fben se vagy jobb egy IS4-nél
vhw:vesztes csatákban is átlag6-700xp-t ad a nagyvasaknak csak harcolni kell kell érte
a kredit viszont változó ahogy írtad van mikor zeró van mikor 5-10e profit átlag 5ezret akkor is össze vakarok.[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
Nézegette valaki mostanság a Full amerikai tech tree-t? Miért van a premium tankok között a Párduc Ersatz M10? Ez kifejezetten egy német különlegesen átalakított tank, miért amcsi színekben érhető el?
grunge: 175ös löveggel? ez még lehúzva is legalább 7-800at kéne, hogy sebezzen ha a szovjet 152es 750et szokott...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #1961 üzenetére
Hát az a +10k akkor igaz ha 1-2 tankot kinyírsz, nyer a csapat, és azért olyan brutálisan nem sebeznek le. Ettől többet akkor kapsz ha durrogtatod le rendesen az ellent (de akkor meg a sok lőszer fog pénzbe kerülni) Ha bukik a csapat, akkor kb kijösz nullára (premiummal) néha pár ezer plusz, néha minusz.
virkir: szerintem a lánctalpat azért teszi vissza pillanatok alatt, mert megvette a repair kittet, én is pár hete rájöttem (azelőtt nem értettem mégis mi a francért jó 3ezret kiadni azért h 2 percre megjavít valami sérült modult), hogy igen jól tud jönni mikor ellövik a lánctalpat vagy az ágyút, pillanatok alatt összeszedheted a tankod és viszonozhatod a tüzet, ahelyett h tehetetlenül várnád a következő lövéseket.
Végül kérem szépen a fejlesztőket a következő típusok elérhetővé tételét :
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz BoogeyM@n. #1968 üzenetére
Azért volt két maus-otok. Holnap már énis benne ülök a kis vk3601-emben!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
virkir
veterán
A T-44-re felment a fejlesztett torony ebből gondoltam hátha itt is működik.
A gyorsaságáról annyit, hogy tegnap KT-vel lelőttem a lánctalpat egyről menet közben és mire csúszva megállt már vissza is rakta.BoogeyM@n.
simán széttudnak szedni olyan mapokon ahol nem tudsz körözni körülötte
Szerencsére kevés ilyen van Ruinberg-en meg Himmelsdorf-on meg nem megyünk be a városba.
Egyébként pont Ruinberg-en tudtam egyedül kilőni egy Jagdtiger mert nagyon belefeledkezett a kempelésbe és mire észre vette, hogy ott vagyok már cseszhette az ellentétes lánctalpforgását.
Himmelsdorfon gondolom a hegy felől jöttek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Ilyen szép lesz javarészt a balnce
Itt azt gondolná az ember mi vesztünk de szerencsére nem idióták játszottak szépen együtt maradt a csapat és bevártuk őket hullottak mint a legyek a kemotox-tól elsőnek a T54-esek[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
lánctalp nélkül hogyan akarod?
amég nincs motorod addig nem nagyon profitálsz a médium mivoltból
de az se rossz elképzelés hogy camperkedsz mozgás helyett a pontos ágyúval olyan mint a pantheré 3.0 csak azzal meg az a baj hogy 99% csata Tier10-ben
nem hogy kicsit pro játékost igényel de szemből semmi esélyed azzal az ágyúval főleg távolról nem üt át semmit se(szerintem aki tier 9es médiumot választ magának az bátor ember
mert azt nem értem mit siránkoznak a heavysek mikor simán széttudnak szedni olyan mapokon ahol nem tudsz körözni körülötte)[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Legjobb védekezés a támadás!
Egyébként lánctalp valóban kell a nagyobb toronyhoz, az az első minden tank esetében.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #1961 üzenetére
Ha már itt vagy szerinted t-54-re hogyan érdemes fejleszteni?
Ágyú-torony-ágyú vagy előbb a lánctalp-motor?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Dyingsoul #1962 üzenetére
áh fő probléma az egész játékkal van
van vagy száz hibája a játéknak lehetne oldalakat teleírni
mindenkinek más az érzékeny pontjasolution: matchmaking meg van oldva ne álljál meg tier 10ig
vagy álljál meg tier2-élZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Dyingsoul
veterán
egy szó mint száz: a legnagyobb gond itt a matchmakinggel van... panzer 3-al is ugyanugy berak T1 heavy meg KV közé, mint a vk3601-el, ami már tier 6... meg ugy is jártam, hogy panzer 4-el tier 9-es tankok ellen... ez itt a fő probléma...
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Szerintem még a felső kategória is +10e profit prémiummal
ezt így kalkulálták ki hogy körönként legyen átlag +10e credit és 1000xp
így lenne korrekt csak béta után már annak aki fizetZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
-
vhw
addikt
válasz Ghostface #1957 üzenetére
Ha már eljutsz 8-9es szintre már tudsz vele egy kicsit játszani. ha meg van egy 100k credites kereted akkor nem kell rögtön visszaülni a kisebb tankba, ha egy csata bukta volt. Kell egy kis tőke amiből kijavítod-feltöltöd, és mehetsz vele megint. Egymás után 8-10szer csak nem bukik az ember, amivel totál lenullázná magát. Tény h nem fog gyorsan pörögni felfelé így a credit kijelző, de nekem már JP-vel premium account mellett sem ömlött a pénz, vissza kelltt ülnöm a Pz4-be, hogy összeszedjem a pénzt a Ferdire. A felsőkategória nem igazán pénzkereső még premium mellett sem.
-
Ghostface
senior tag
válasz stork13 #1951 üzenetére
Igazatok van vhw-val, így is lehet játszani, de azért az igazi szerintem az lenne ha mindig mindennel akkor lehetne játszani amikor én akarok. Ha pedig a heavyket fejlesztem akkor valószínűleg heavyvel akarok játszani, és nem azt akarom hogy 1 kör heavy (esetleg vesztek) akkor 2-3 kör medium hogy visszaszedjem a veszteséget és így a heavyk fejlesztése már 2-3-szor annyi ideig fog tartani. Így már szenvedés lesz kifarmolni egy T8-T9-es tankkal a következőhöz szükséges több százezer xp-t és több millió creditet.
Ettől függetlenül mivel ez az egyetlen értelmes tankos játék, és a német vonalon KT után a VK már egyáltalán nem szenvedős, fizetni fogok érte. Mert tetszik.PSN: Nifty_Ghostface
-
Dyingsoul
veterán
-
Dyingsoul
veterán
válasz BoogeyM@n. #1944 üzenetére
Erre linkelsz nekem egy 14ezer forintos VGA-t
Ez csak egy itthoni netezős gép, amiről most vagyok, csak itthon voltam egy hétig, és tönkrement a 7600GS-em pont.. 5ezret is drágának tartok egy VGA-ért egyébként, mert az is használt ki tudja meddig él, ráadásul ez a gép még AGP slotos.
Ez egy egy magos s478-as pentium 4-es, 2.4 Ghz pentium cpu-val, 1 giga rammal, gagyi acer alaplappal.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
urban_borz
csendes tag
megéri addig játszani még nincs ez a pénzes valami.. én nem nagyon költök játékokért.. ezért se fogok.. de még ingyen van szórakozok vele..
azt jó lenne tudni, hogy csak úgy tudok erősebb tankokat venni ha az alatta levőket kitanulom teljesen.. vagyis kifejlesztem (research)
érdekes.. sokszor csak mákból ölök.. sok erős tank szétkap hamar
byebye
TF2-be cserélgetek szívesen. steam id: zyxpro375
make some fokken urban noise
-
vhw
addikt
válasz Ghostface #1949 üzenetére
Premium nélkül is el lehet jutni simán 7es szintig, én így is csináltam, mikor meglett a JP akkor vettem meg a premiumot, a karácsonyi nagy ajándékozás után volt egy rakás, hát költöttem rá.
Na most hogy egy kicsivel többet kell vele játszani hogy elérj ugyanarra a szintre az miért gond? Elvileg azért játszol hogy 'játsz'.
Hogy 8-9-10es szinten veszteségbe mész vele premium nélkül? Kell mellé egy-két darab 5-6os szintű tank amivel kereshetsz pénzt. Ez szenvedés lenne?Látom megelőzött stork13
[ Szerkesztve ]
-
stork13
aktív tag
válasz Ghostface #1949 üzenetére
Így is fel lehet fogni. A másik megközelítés, hogy prémium nélkül mész 1 kört a nagy heavy-vel aztán 2-3 kört egy Tier 5-ös valamivel (ezzel lehet a pénzt legjobban termelni) aztán újra a heavy. Amúgy a heavy is csak akkor veszteséges ha vesztesz.
@AMD Power: próbáld ki, ennyit megér az az egy hónap. Most kapsz napi 250 aranyat ami 1 napi premiumra pont elég, így tudsz haladni.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Ghostface
senior tag
válasz AMD Power #1947 üzenetére
Most még ingyenes kb február végig, de az is lehet hogy tovább ha csúszik a megjelenés. Megjelenéskor törölnek mindent eddigi elért eredményt, mindenki tiszta lappal indul, és aranyat már csak valódi pénzért lehet venni. Arany kell a premium accounthoz (több xp, több credit), és premium account kell ahhoz hogy heavy tankokkal ne legyél állandóan veszteséges. Szóval ha akarsz fizetsz, de ha nem akarsz akkor szenvedni fogsz...
PSN: Nifty_Ghostface
-
AMD Power
titán
válasz BoogeyM@n. #1946 üzenetére
Az nagyon baba.... és akkor ez full ingyenes?
-
AMD Power
titán
Korban ez a játék mikor játszódik?
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Dyingsoul #1943 üzenetére
Szerezz be az aprón egy videó kártyát régi gt gts-ek nem drágák 5-7e Ft között.
[link]
Ha jó géped van ezzel a kártyával minden elmegy full HD-ban BFBC2 Dirt2 Mafia2
1 kivétel akad a Metro[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #1941 üzenetére
Előző hsz-em tárgytalan, sikerült úgy megmókolni, hogy elinduljon! Viszont annyira akad, hogy az egérrel sem lehet kattintani a menüben, szal felejtős a játék!
-
Space marine
aktív tag
gondoltam megosztom, jó kis írás a sárból kiásott tankokról
-
Dyingsoul
veterán
Hát gyerekek ezen behaltam... Kivettem a geforce 4 mx460-amat, mondom ha ezzel nem idnul a játék, megpróbáljuk integrált VGA-val.. Hát ezzel elindult, eljutottam a login képernyő elötti töltőképernyőig! Azon tanakodtam, hogy kellene keresni egyfajta beállitásos CFG fájlt, de nem tuti, hogy megtaláltam... _De leht, hogy mégis. Ez esetben viszont segítséget szeretnék kérni:
Valaki lehúzhatná az össze videobeállitást LOW-ra. felbontás, minden amit lehet kikapcsolni, amit csak lehet 0-ra állitani (kivéve a gamma, azért látni kellene vmit a képernyőből). Aztán ha készen vagy, akkor kilépsz, a beállitásokat igy elmenti a játé, majd a következő fájlokat el kellene küldeni nekem mailben:
az alapkönyvtárból: WOTLauncher.cfg
World_of_Tanks_closed_Beta\res\engine_config
World_of_Tanks_closed_Beta\res\system\data\auto_config_settings
World_of_Tanks_closed_Beta\res\system\data\graphics_settings
World_of_Tanks_closed_Beta\res\system\data\graphics_settings_presetsHátha ezzel meg tudnám mókolni, hogy müködjek Szóval valaki pls help!
Mailcímem: dyingsoulwow@gmail.com- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Ghostface
senior tag
válasz superfinest #1938 üzenetére
Mikrotranzakciós lesz, szóval ha akarsz fizetsz de nem kötelező. Viszont aranyat csak pénzért vehetsz, a premium acc-hoz pedig az kell, és premium nélkül nem fogsz tudni fenntartani egy heavyt.
PSN: Nifty_Ghostface
-
superfinest
tag
Mért pénzes lesz?
-
őstag
válasz urban_borz #1932 üzenetére
szerintem meg ezzekkel a gyengusz tankokkal van a legjobb maeccsek f@szom kivan a nagy lomha buzi tankoktol el is adtam mind. csak a motor zugását hallod percekig mig kempelsz über unalmas fos (t-54) kivétellel
ja és a játék ha pénzt kérnek érte és igy marad nem fogja megérni szerintem se -
Dyingsoul
veterán
válasz superfinest #1934 üzenetére
mi meg az európain!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz stork13 #1933 üzenetére
Jah vannak érdekes dolgok 1370HPről 1 lövéssel kigyepál egy T34
van amikor meg IS7-be olyanokat sebzek szemből hogy csak nézek mi van ezt én lőttemSzerintem túl sok ez a random szar amit belepakoltak leninék
már utolsó patch is érdekes hogy 50%al emelik a modul sérüléseket
ezzel csak 1 baj van hogy tök mindegy ki és mit lő meg rajtad jön a random shit és eldönti
pl:hátul lőnek motoron de a gunner meghal vagy elől lőnek meg a motor döglik be
de a legjobb mikor szemből 100%-ról a kis stug vagyJPIV belém lő a he-vel és szétszedi az ágyúcsövem kilövi a gunnerem vagy más személyzetet mert épp random elvan döntve de van mikor IS4-7 közösen nem tesz ennyi kárt együttesen
ez is hosszú lett pedig még ez igazán csak a jéghegy csúcsa hogy mennyi hibája van a játéknak de ezzel nem is lenne gond mert béta meg ingyen van de majd ha pénzt kérnek onnantól nem éri meg.Sokkal egyszerűbb volna hogyha motoron lövöd akkor a motor úgy sérüljön hogy annak is külön HP-ja volna és páncélzat/sebzés szerint ebből az értékből is le vegyen a játék és ha meg sikerül le nullázni egy találattal pl: T43 kap egy farost IS3-tól akkor a motornak kampec de lehet hogy ez vhogy így van csak qra nem működik sajna.
-
superfinest
tag
Egyébként nyugodtan felvehettek friendnek amerikain vagyok. Ott is ez a nevem mint itt.
-
stork13
aktív tag
Nem tudom, nekem az jönne be a legjobban. Heavyből csak T29 van, de az is állat. Beállni hull down-ba aztán csak lődözni.
Maus nem érdekel, lomha dög, de sok lövést kibír. IS-7 helyett inkább egy fullos IS-4 kellene.
JGPzIV-el 23%-ról lőttem ki egy Maus-t 1 lövéssel HE-vel. Oldalt kapta és kigyulladt. De ez nem mérvadó. Játékonként változik, hogy mikor mit tudsz sebezni illetve melyik ágra kerültél. A nyerőágra vagy a szopóágra. Érdekes módon mostanában sok a nagy arányú győzelem (vereség). 15:3 15:4. Valamit valamerre tekergettek a fejlesztők. Ez már biztos.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
urban_borz
csendes tag
kész ez a játék.. nagyon jó.. várom hogy kijöjjön a rendes verzió..
elég nehéz az elején ezekkel a gyengusz kis tankokkal.. de bízom benne, lesz jobb
byebye
-
vhw
addikt
válasz superfinest #1930 üzenetére
Szemtől szemben nem bírtam vele egy fullra fejlesztett Pz4el, szal... gondolhatod micsinál az aprólékokkal
-
superfinest
tag
Szerintetek az M3 Lee-vel megéri szenvedni a T1 heavy-ért?
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #1928 üzenetére
Hm ezt még így nem figyeltem meg, én csak azt tudom, hogy az én kis piros köröm mikor vált újra zöldre
-
BoogeyM@n.
aktív tag
szerintem egyértelmű nincs olyan tank ami 1lövésből eltudna intézni egy tier9-es médiumot
(GWT tegnap 2x 1lövésből szétkapta a T54-em)
vagy tier8-as heavy-t csak az arty kell ennél több+
mindezt úgy teheti hogy te nem is látod nem is tudsz mire visszalőniT54 meg a mediumok legjobbja bár azért boriszék ellensúlyoztak mert mégis csak többet sebez a másik 2 persely panter páros
a töltés sebességről meg elég érdekes ez a játék mert elviekben 30sec mire újra tölt egy GWTiger egy szituban direkt elkezdtem cseten számolni hogy figyelmeztessen azt utcsó életben maradt társunkat hogy siessen erre 18ig jutottam és újra lőtt
biztos lassú volt a kezem is de nem ennyireZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Dyingsoul
veterán
Úgy érzem, ha kijön a játék, kevés lesz az az 5 tankhely ahhoz, hogy kellően felszereljem magam technológiával- tankokkal...
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #1925 üzenetére
Tény hogy lapos, kis célfelületet kínálva, gyors, mozgékony, nagy tűzerő. A torony forgási sebessége is számít, ami a kategórijában első. Ehhez jön a pénzélzat, ami mindkét riválisától (Panther II, M26) vastagabb. És ennek tetejében ez a kettő még magasabb is. Tehát adva vannak a fizikai előnyök, amiért persze sokan is választják ezt a tankot, így rögtön megnő a valószínűsége h egy csatán belül létrejönnek spontán falkák 3-4-5 T54ből már csak egyféle szimpátiából is, hogy egyforma tankok összetartanak. Én még eddig sose láttam merészen rohamozó falkában támadó Panther II-ket vagy M26okat. És végül ott van a szovjet tankokra jellemző természetfeletti golyóálló képesség is
Egyébként csak kíváncsiságból, a te olvasatodban melyik a 'legjobb' tank?
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Ez a T54 városi legenda
Íme hát a legendája:
1x volt de nem egyedül volt egy elhíresült tankocska aki látta már szánja bánja mert az élete bántaNa de komolyban egyszerű amit sokan éreznek az az hogy csapatban játszanak( már amikor) használják az össztüzet így 2 az 1 ellen 3:1, 6:2 nem sok esélye van bárkinek bármilyen felállásban
+általában nem állnak így mozgó célpontot lőni nehezebb
+detectálnak és ha van arty az profitál belőleLáttam már KT-ét 10sec alatt elpusztulni pedig ott csak 1 T54 P2 T43 T20 volt jelen és én csak 1et tudtam hozzászólni a dolgokhoz mire odaértem
szvsz a győzelem ott kezdődik ahol legalább 4ember összefog és 1 célpontot lő
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Akkor béta alatt még megpróbálom kifejleszteni a német vonalat a maus-ig, aztán majd béta után amcsi vonalat próbálom.
-
urban_borz
csendes tag
ohhohohoo akkor már töltöm is lefele és csapatom a bétát!
köszi az infót!
byebye
-
vhw
addikt
válasz stork13 #1921 üzenetére
Miért pont a T30? Csak mert én nem tudok semmi kiemelkedő tulajdonságáról (úgymint a Maus vastag páncélja és rengeteg élete, vagy az IS7 alacsony építése és a döntött páncélja)
Mellesleg tegnap nagy meglepetésemre JP-vel 10,5es löveg sima AP lőszerével szemből is sebeztem egy T30at, ilyen a másik két 10esnél sosem fordult még elő."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
stork13
aktív tag
válasz Dyingsoul #1917 üzenetére
Attól függ mit szeretsz csinálni.
TD: Object704
Medium: T-54A többit passzolom, de én heavy-nek amcsit választanék (T30) Ez habitus, játékmód kérdése már.
Hogy ezek közül melyik a legjobb azt meg az adott helyzet döntené él.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
_seth_
veterán
Szerintem is T54, nem csak, hogy a legjobb vagy inkább úgy mondom, hogy nem a legjobb tank hanem a legélvezetesebb tank. Gyors, erős ágyú, erős páncélzat, alacsony építés, a torony olyan kicsi, hogy szinte nem is látszik azaz eltalálni is nehéz ha beáll valahova és csak a csövét dugja ki.
Nekem is jó lenne de még csak A20nál tartok.... de legalább már van premiumom ismét egy hónapig
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
virkir
veterán
válasz Dyingsoul #1917 üzenetére
Csatlakozom bélához T-54 lásd BoogeyM@n.-t.
Ha jó kezekben van főleg 3-4-es falkában akkor halálos bármire.
Nem úgy mint tegnap előtt. A birkák megálltak fedezékből lövöldözni a többi birka meg nem figyelt arra az oldalra naná, hogy szétszedték őket meg engem aki próbáltam segíteni, majd az egész csapatot.Hétvégére meg is lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
Dyingsoul
veterán
Szerintetek melyik a legjobb tank?
-
stork13
aktív tag
válasz urban_borz #1913 üzenetére
Nincs kulcs. Regisztrálsz, kapsz egy megerősítő emailt aztán gyí.
A pontos idő megjelölés: valamikor február végétől kezdődően bármikor. Ismerve az fejlesztőket még május is belefér.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Dyingsoul
veterán
válasz urban_borz #1913 üzenetére
Tudtommal open béta van egyáltalán nem kell hozzá kulcsot igényelni. a szitu sztem annyi hogy egy regisztrációs mail jön linkre katt aktiválva belépsz letöltöd játszol. megjelenésről nekem nincs hivatalos infóm.
-
urban_borz
csendes tag
hali.. nem volt erőm végig olvasni az egész topic-ot..
szóval, mikor jelenik meg a végleges.. mert bétához már kulcsot kell kérni.. nincs ehhez se időm, se erőm.. szóval egy pontos megjelenési időt, ha lehetne
bye
-
Dyingsoul
veterán
válasz BoogeyM@n. #1909 üzenetére
Nem is, csak 9 éves!
Egyébként az van, hogy a csúcsgépem ami az adatlapomon is szerepel, nah az az albérletben van, én pedig hazajöttem, az itthoni gépben lévő 7600GS-em pedig pont most mondta fel a szolgálatot Hát ezzel kellett pótolnom... (Egyébként míg ezt a karimat nem találtam meg, a 7600 után egy ati rage 32 MB-t tettem bele. Asszem egyenesen 1998-ból jött az a kari)
Szal most nagyon világvége hangulat lett úrrá rajtam, hogy meghalt az én kis GS-em, nem lesz itthon több game-elés
-
Dyingsoul
veterán
Geforce 4 mx460-al sajna nem indul a játék!
Pedig itthon is szivesen játszottam volna vele...- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Johnny001
senior tag
válasz BoogeyM@n. #1905 üzenetére
Hi!
De nemám akármilyen szobrot
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
virkir
veterán
Mert ilyen a játék
Egyszer Tigrissel összeakadtam az amcsi M41-el aminek 13/13/13 a páncélja és 360 a HP-ja szemből nem tudtam kilőni közvetlen közelről de még sebezni sem.
Természetesen ő kilőtt 1 lövéssel.BoogeyM@n.
Nem megy mert a Stug amim van az lepkepuki, meg kell az xp az 54-re, még vagy 50k, a hétvégén már azzal akarom tolni, hogy maradjon idő a VK4502-re is.
Johnny001
Már ne haragudj de micsoda?
Mert én nem látok semmi extrát.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Az miért van hogy Wespével, a kifejlesztett 10,5 löveggel, sima HE lövedékkel aminek olyan (40-60 közötti a penetration értéke, és kb 350-430 sebez) direkt lövéssel 20 méterről telibetalálom egy Hetzer hátsóját és csak 49%-ra szedi le az életét? (a Hetzer hátsó páncélja 20mm és van 270HP-ja)
Hasonló történt egy szovjet T-28al is, csak annak az oldalát találtam el, szintén közelről direkt lövéssel (szintén 20mm páncél és szerintem kifejlesztett toronnyal se több az élete 360nál) és 60%-ra sebeztem csak le. :S
Most őszint ez miért???
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest