Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Aktív témák
-
őstag
pfüüü ez jo kis század volt klánokat is roncsra vertünk adrenalin tultengésem van....
-
őstag
Karira meglett a MAUS
állandó acélfal medál és sharpshooter juhéj
Boldog karácsonyt az összes W.OT.fertözött kolegának -
őstag
válasz fsb1000 #20184 üzenetére
nem most nyáron voltam családdal volt egy olyan tankos kiállitás volt: t59,tigris1,párduc1
+egy csomo kétéltü nagyon fasza volt átmentünk fákon bokrokon 1méteres sárba tökig gázoltunk de rohadt hangos az biztosközben sikerült megcsináltam és müxik a zoomshadow
[ Szerkesztve ]
-
őstag
sziasztok valaki nagyon régen linkelt egy olyant hogy amikor zoomolsz akkor is látszik az egész képernyö vagyis nem feketedik be nem csak egy nagy karikába látsz ,na most ezt nem találom .müködik még ez a dolog ? aki vágja miröl karattyolok léci segitsen
köszi -
őstag
nekem nincs csak maestro kártyáim ezért nem tudok venni azonnal aranyat ha vki tud segitsen plizz ..van internet bankingom el tudom utalni a pénzt neki egyböl privibe megdumáljuk a részleteket
-
őstag
remélem megunom mire fizetös lessz
-
őstag
nemtom mitcsináltak ezek a tajgaszökevények de most már 30perc után irja ki hogy nincs elég memória a grafika közepesre visszaállitva eddig 3-4 óra után ugatott bele gratulálok
-
őstag
letöltöttem ezt a sebzést segitö skin-t de az eredetit nem hagytam meg vki nem tudna segiteni hogy rakhatom vissza az eredfeti skin-eket mert már +tanultam mit hol kell sebezni
-
őstag
válasz Iron Funeral #3078 üzenetére
yes yes
-
őstag
-
őstag
-
őstag
csá all
nektek is már volt olyan hogy beszorultatok valahova a tankaL?
nem olyanra gondolok hogy pálya széle -házfal..meg ilyen vonalak.hanem egy sarkon plp vagy egy kerités stb ...
nekem ma a Westfield-en volt hogy a templom srkához beszorultam és simán kiszedtek fél perc alatt kurvára felhuzott... -
őstag
-
őstag
NA EZ FASZA szerverre való belépés központilag megtagadva
nem is löttem ki saját csapattársat legalább 2honapja ...igaz csunyán beszéltem
de jol is jött mert már teljesen rá voltam kattanva
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz jozefgucci1 #2570 üzenetére
-
őstag
válasz jozefgucci1 #2570 üzenetére
Ezt nézd meg ez egy gyengécske meccs volt mert általába tigrincseket ölök evvel:
a legjobb legélvezetesebb TD a játékba .. csak meg kell tanulni vezetni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2526 üzenetére
pill megnézem........áááá
még csak most járok az ötszázötvenkétmilliárdháromszázötvenhárommilliónégyszázötvenötezernégyszázharminceggynélszoval akkor csak 1 hiányzik és hallani fogom ..
-
őstag
thx a kimeritö választ ...közbe kiprobáltam az artykat de ha fentröl nézem a pályát olyan mintha nem harcolnék nincs izgalom nem jön be.a gyávák fegyvere (most biztos megköveznek páran)
a szembtöl szembe az a harc -
őstag
arty vonalon melyikkkel érdemes probálkozni amitöl nem hullik ki a hajam?
-
őstag
van 1 problémám aszthiszem hogy ha az ellenfél látja amit irunk akkor az fehér még a miénk is
tudom hogy kell irni ctrl+enter na itt a bibi hiába nyomkodom nekem minden irásom zöld azt hiszem vmi baj van a játékba nem tudtam sehol se beállitanivki help pls. thx
-
őstag
válasz Iron Funeral #2458 üzenetére
a torony hátuljára gondolsz?
Biggamer: most reggel észre vettem énis hogy tök tiszta minden még 400-500méterröl is (tegnap kicsit már késö volt)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2454 üzenetére
A jelzések nagyon pontosan oda vannak rakva és van a kt-én jo pár .volt hogy 33%osat halasztottam one lövéssel
BoogeyM@n:"
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"hát ez majdnem minden 2dik meccsre igaz sajnos
más:megvettem a duplacsövü teleszkopot de semmi elönyét nem tapasztalom.. vagy van neki? akkor vaksi vok nem klicsit.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2450 üzenetére
nem tom de a KT-kat irtom mint a legyeket .....IS3 tulaj vok na jo a téli legyekröl beszélek
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Érdekes hogy az amcsi tankok hogy birják a lövéseket de most már tudom mért pl:T32-esen csak :4 db jel van a t29-esen is míg a is3-4-en 12 db ez igy unfair
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2314 üzenetére
ok majd holnap ill ma ha ráérsz kereslek . mi a neved, a wot-én?
-
őstag
már rájöttem alul jobb sarok
-
őstag
vki mutassa meg légyszives hogy a T32-es frontpáncélját alap löszerrel hol tudom megsebezni IS3 legjobb ágyújával??? thx
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2303 üzenetére
Bocsi nem akrtam bunko lenni . vagy ilysmi
ezt látod ha binocular-od van?
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2290 üzenetére
paintel
alapdolog LOL -
őstag
válasz BoogeyM@n. #2288 üzenetére
mért nem méretezed át a képet kissebre nem nagyügy?
-
őstag
aki végigment IS vonalon hatalmas RESPECT
aki kicsit is labilis idegileg nem ajánlom ..tárazzon be egérböl +billenytüzetböl. mert fogyni fog .Hát nem hiszem el hogy mindig a vesztesek közé rak IS3-all
nem panaszkodom mert nagy%-ban rak be az első 5 közé de hogy mindig direkt kilövetik magukat a társaim az már nonszensz .az kész idegbaj és megalázás mikor én maradok utoljára és körbe vesznek a T-54-es hiénák hát az annál rosszab nincs. csak az ebéd nélküli vasárnap[ Szerkesztve ]
-
őstag
köszönöm sikerült. nem volt jo a magyarositás
-
őstag
válasz Iron Funeral #2181 üzenetére
nincs training opcio
de most nincs is ilyen lehtöségem asszem mert nincs 100%os emberem meg nem tudok most tankot venni
de volt már egy csomo 100%os ember akit eladtam tankal eggyütt[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Iron Funeral #2179 üzenetére
én nem tudom átképezni az embereimet nincs olyan opcio mingyárt teszek fel képet ..
vki segit képekkel hogy mit kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2163 üzenetére
nekem volt egy olyanom egy lövésböl kilöttem t-34-85el t-44-est mai napig se hiszem el a srác is irt nekem hogy hack-elek? vagymi ..mindenki kiakadt pont szakaszba nyomtuk..
lehet hogy más is pont lötte csak azt nem irja ki neki?a videon is látszik hogy a IS4-es pont a háta mögött hagyta abban az utcában lehet ö is lött pont egyszerre csak a vk-át irta neki ki
-
őstag
ha téged élöben eltalált volna egy maus átment volna rajtad a golyó mint libán a fos.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
vki leforditja az interjut a project menedzserrel?
-
őstag
nekem nem sürün van ilyen söt talán 2-3szor volt a 2honap alatt hogy csapat társaim löttek
-
őstag
válasz biggamer #2114 üzenetére
szia
figyelj arra hogy ne löjjenek ki de te sokat ölj
ezt magadnak kell eldöntened mindeggyik vonalon vannak rosszabb és jobban kezelhetö páncélosok naggyábol kieggyenlitett a felhozatal (picit mintha a ruszki tankok vhogy nehezebben sebezhetök ) ezt mondják.. de nekem volt magas épitésü 2db sherman-om is és arrol is volt mikor egy jó pár skuló lepattant .sok kitartás kell a tier8-9-10ig ha vannak haverok jobb szakaszba nyomni .remélem kicsit segitettem de vannak itt elvetemült harckocsizók jópáran akik tudnak segiteni.. -
őstag
az IS-3 nagyon szar? mert mingyárt odaérek 4000 kredit .
berak kemény csatákba ?
IS-el szép vegyesen rakott be nem panaszkodhattam csak azért kérdem... -
őstag
válasz BoogeyM@n. #2098 üzenetére
menj a turoba ilyen sorozat kell nekem is az irgység most megöl
azt mondják hétvégén 5-ös szorzó lessz igaz???[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BoogeyM@n. #2085 üzenetére
sejtettem azon a vonalon is haladok T34-85-nél tartok .
asszem eladom a t20-asomat akkor.
fogalmam sincs mit csináljak van vk3002 db-ém is de mindig szarul utolsónak rak be már szétbasztam 2bill-t is
van is-em is avval is azt csinálja tök idegesitö mire kifejlesztem a IS3-at pont törölnek mindent .. áááá -
őstag
pershing-je van eggyáltalán vkinek?
mert ezen a vonalon haladok (már bánom)
még eggyel se találkoztam olyan sz@r lenne? -
őstag
válasz belaazallat #2066 üzenetére
szeva Béla!
egyszer ensk-en játszottunk eggyütt tényleg állat vagyXD mojszi-voltam -
őstag
fanatic de mig influenzás voltam akkor volt kb 38-9 fokos lázam mikor volt az a 3nap xp szórzó de ott ültem a gép elött én is
-
őstag
-
őstag
válasz urban_borz #1932 üzenetére
szerintem meg ezzekkel a gyengusz tankokkal van a legjobb maeccsek f@szom kivan a nagy lomha buzi tankoktol el is adtam mind. csak a motor zugását hallod percekig mig kempelsz über unalmas fos (t-54) kivétellel
ja és a játék ha pénzt kérnek érte és igy marad nem fogja megérni szerintem se -
őstag
Na most lett tele a zacskóm evvel a fostalicska játékkal nem elég hogy szar a balance de a préri közepén láthatatlan leszz a tank amit lövök ilyet ez vicc basszus.
nyasgen köcög ruszkik -
őstag
-
őstag
thx a segitséget
amugy a nagybudi torony a KV-én nem is olyan rossz szemböl csak ugy pattognak le a lövedékek szerintem azért mert keskeny
cliff-en kiszedtem 5 ellent felderitettem 6-ot
hogy lehet képet csinálni? -
őstag
köszönöm a gyors válaszokat
-
őstag
-
őstag
thx
a KV-é idegesitöen lassú ? vagy azért vannak vele jo csaták?
-
őstag
a KT az melyik a tigris2?
hát igen sajnos de ugy szerettem volna pz IV-et kitolni extrával a leopárdal is ép igy befürödtem a legjobb tankom eddig a pz II lusch az megy is fordul is tiszta élvezet vele rusholni
az orosz vonalon épp a KV elött vagyok pár100 pont kell már csak hozzá de többen mondták hogy szar ...tényleg?
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest