Hirdetés
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Ghostface #12448 üzenetére
Két ugyanolyan tank nem lehet a garázsban. Egy kicsit elsietted a "kódolást". Egy kód beírása után be kellett volna lépni a játékba, a megkapott ruszki Stuartot eladni, majd csak ezután beírni a következő promó kódot. Így valószínű, hogy a +1 slotot is buktad.
És még valaki másnál olvastam olyat, hogy az üres tank slotokat feltöltötte T1 vackokkal... Ezt sem kellett volna, mert így is, úgy is jár +1 slot a gift tank mellé.
-
-
-
marked one94
őstag
válasz Ghostface #6398 üzenetére
Nekem semmibajom sincs azzal az ágyúval 93% legénységgel elég pontos. Ma 350-400m 3x telibe lőttem egy tigrist. Eleinte én is azon gondolkoztam hogy vissza rakom a 107est de utána elég jó köreim voltak csak vigyázni kell, hogy ha sokat lősz könnyen minuszos köröd lehet ha nincs prémiumod.
You'll Never Walk Alone
-
szalai56
senior tag
válasz Ghostface #4828 üzenetére
Mert itt a fórumon olvastam, hogy sz@rt sem ér a saját magyarítása, valaki kipróbálta. Erre én maradtam a régi mellett. Lehet kipróbálom a játék sajátját.
megtaláltam[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
vhw
addikt
válasz Ghostface #3317 üzenetére
Nem a csomagokkal, és az azokkal járó extrákkal van a bajom. Bár nem olcsó az tény.
A problémám az, hogy a fent látható M6A2E1 tankot meg lehet majd venni a későbbiekben aranyért, mint most is a játékban bármelyik premium tankot, aminek az ára 10000 gold (!!!) link
Akkor számoljunk csak; 10000 gold = 40 euró ~ 10000 Ft, egy virtuális kézzel foghatatlan dologért? És bizonyára nem ez a tank lesz a legbrutálisabb, lesznek egzotikusabb tankok, mint fentebb említettem a Sturmtiger, ami egyébként nekem tetszik, na de mennyiért??? 10-15 ezer forintnak megfelelő gold-ért?Tény, hogy senki nem kötelez arra, hogy megvedd bármelyiket is (bár mondtam, vannak olyan típusok amik tetszenek és jó lenne velük játszani), de azért van pofájuk ilyen árakat szabni?
Plusz aggodalomra adhat okot, hogy eddig a premium tankok (pár kivételtől eltekintve) elmaradnak az azonos tierben lévő 'normál' tankokkal szemben, fejlesztési lehetőség pedig eddig nem volt, ki tudja változik-e ez.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #2160 üzenetére
Mondjuk hogyha szimulátor lenne a játék akkor elképzelhető hogy átütés esetén csúnya dolgok történjenek de akkor minden átütésnél kéne vminek történnie leginkább ami történne game over ugye a valóságban
de azt hogy magyarázzák hogy van amikor 6x rám lőnek semmi se történik csak max a lánc leesik.Láttátok az isten közbelép című wot filmet????
ajánlom megéri megnézni még ha lassan is tölti beA gépisten adta a gépisten elvette című filmünket láthatják az alábbi linken [link]
a srácnak az elején túl sok jó jut minden találat betalál és sebez ezért bekapcsol a control istenkeze és amit idáig adott azt most hamar elveszi mert hát figyelni kell az arányra hiába vagy ügyes és megkerülöd az ellent és meglepetésből hátulról ügyeskedsz
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
válasz Ghostface #1957 üzenetére
Ha már eljutsz 8-9es szintre már tudsz vele egy kicsit játszani. ha meg van egy 100k credites kereted akkor nem kell rögtön visszaülni a kisebb tankba, ha egy csata bukta volt. Kell egy kis tőke amiből kijavítod-feltöltöd, és mehetsz vele megint. Egymás után 8-10szer csak nem bukik az ember, amivel totál lenullázná magát. Tény h nem fog gyorsan pörögni felfelé így a credit kijelző, de nekem már JP-vel premium account mellett sem ömlött a pénz, vissza kelltt ülnöm a Pz4-be, hogy összeszedjem a pénzt a Ferdire. A felsőkategória nem igazán pénzkereső még premium mellett sem.
-
vhw
addikt
válasz Ghostface #1949 üzenetére
Premium nélkül is el lehet jutni simán 7es szintig, én így is csináltam, mikor meglett a JP akkor vettem meg a premiumot, a karácsonyi nagy ajándékozás után volt egy rakás, hát költöttem rá.
Na most hogy egy kicsivel többet kell vele játszani hogy elérj ugyanarra a szintre az miért gond? Elvileg azért játszol hogy 'játsz'.
Hogy 8-9-10es szinten veszteségbe mész vele premium nélkül? Kell mellé egy-két darab 5-6os szintű tank amivel kereshetsz pénzt. Ez szenvedés lenne?Látom megelőzött stork13
[ Szerkesztve ]
-
stork13
aktív tag
válasz Ghostface #1949 üzenetére
Így is fel lehet fogni. A másik megközelítés, hogy prémium nélkül mész 1 kört a nagy heavy-vel aztán 2-3 kört egy Tier 5-ös valamivel (ezzel lehet a pénzt legjobban termelni) aztán újra a heavy. Amúgy a heavy is csak akkor veszteséges ha vesztesz.
@AMD Power: próbáld ki, ennyit megér az az egy hónap. Most kapsz napi 250 aranyat ami 1 napi premiumra pont elég, így tudsz haladni.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Joe-T
tag
válasz Ghostface #1738 üzenetére
Nekem is szopópálya a KT! Fentartani egy kimaxolt öreg Tigrissel tudom, de az nagyon fajintos, mert azzal dől a lé és fenntartani is fenntarthatóbb! Azzal szerzem a zsozseszt a KT üzemeltetéséhez és a Tigrissel szerzett xp-t váltom át arannyal free xp-re amiből fejlesztem a KT-t! A legjobban ami kiakaszt a KT-ben az az,hogy nem lehet vele ész nélkül lövöldözni, mert rámegy a gatyám is! Egy lövés az alap AP lövedékből egy ezresbe fáj!!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #1725 üzenetére
Jah ez így van KT után kezdődik csak az élet a német vonalon meg ott van még a Maus
a frontja még is7-es ágyúval is sebezhetetlen (de VK45 frontjáról is sokszor lepattan a 130mm S-70 lövései)+ a torony ha jól hallottam cserélhető lesz ez az 1ső tierX-es amin lehet fejleszteni.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
_seth_
veterán
válasz Ghostface #1677 üzenetére
Az szép Én megkaptam a Steel Wallt érte. Sikerült valahogy olyan szöget találnom az ellenség felé, hogy sorba lepattantak a kicsik pedig akik mögém kerültek túl kicsik voltak hozzám igaz nem sok HP maradt a végére de megmaradtam
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #1334 üzenetére
Hát ezzel a kijelentéssel nem lettél túl népszerű nálam én arty nélkül is ugyan úgy csinálok.
Nekem is van hummelem de már attól undorodom ha meglátom
megvettem meguntam azóta porosodikZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #1279 üzenetére
Konkrétan a bokorban kempelt az a 3 tank és egyszerűen a killre hajtott
de a végén jót nevettem rajta mikor ugyan az a IS3 lőtte ki na azt jó volt megnézni.Éppen ez a lényeg nem a killekre kéne menni hanem a csatát megnyerni
én soha nem azon töröm a fejem hú mikor lőjem az utolsót bele meddig várjak 20, 10, esetleg 7%
mindig a leggyorsabban a legveszélyesebbel kezdem mert csúnyán vissza üthet az a 1 kimaradt lövésZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
kerlac
őstag
válasz Ghostface #1180 üzenetére
Paccccsok előtt überbrutál volt a Hummel, azót erősen visszaszabták, nem feltétlenül logikusan, de nekem bejön így is. Csak okosan szabad vele lődözni, mert drága a lőszer, viszont a javítás baromi olcsó (2-3ezer credit egy totálkár, lőszer 1100-1200 credit/db). Én régóta tolom vele, tettem rá töltésgyorsítót is, legénységemnek lassan megvan a második képessége, mínuszos köröm szinte nem is volt, vsizton 50-65ezer credites végeredmény is előfordul vele, amiből ha minden lőszert felhsználtam is marad 30-40 plusszban. Ezt KT-vel sem tudom produkálni.
Szóval nekem bejön, én főleg kistankozok újabban a KT és Tigris mellett, és ha pihenni akarok, akkor Grille és Hummel. és újabban a Grille majdnem jobban bejön mint a Hummel, mert átlövi az egész páylát, fürge és olcsóbb a lőszer.
-
GrooveHero
addikt
válasz Ghostface #1180 üzenetére
Nekem mikor először játszottam vele, marhára bejött, mint vmi felülnézetes akciójáték, kicsit Red Alert, meg C&C feelingje volt. De örültem, hogy az alap Bisonnal is tudtam sebezni a nagyokat, és adta rendesen a 8-900 xp-t meg a 10en egynéhányezer creditet. Egy dec 20-a körül volt. Eljutottam Sturmpanzer II-ig, aztán kicsit abbahagytam, most Vk3601H-t és KV-t tolom. De szerintem marha feelinges, megéri kipróbálni. Bár vannak nálam itt okosabbak ebből a szempontból, hallgasd meg őket is.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
belaazallat
addikt
válasz Ghostface #1154 üzenetére
Valamit nem jól csináltok.
Lehet látni az alábbi képen, hogy vesztett a csapat, még is egész jó köröm volt.
Legroszabb körömben is max 1500 creditet vesztek."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
grunge
addikt
válasz Ghostface #1150 üzenetére
Erről van szó! nem kéne "ráerőltetni" a komcsi és a burgerkinges vonalat a játékosra mindenáron. Kicsit átestek a ló másik oldalára, a német vonalat szavakba nem foglalhatóan szétdegradálták. Persze jó-jó, én választom hogy mivel akarok menni, nesze nekem német csúcstechnika ha mindenáron azt akartam...de miért nem lehetne méltó ellenfele akárminek egy Tigris vagy KT? Oké hogy anno messze nem érték el az amcsikkal együtt azt a technológiai színvonalat, de nem kéne ezt mindenáron így kompenzálni Savanyú szőlő helyett inkább legyen száraz bor!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #1077 üzenetére
"már fél hp-m nem volt úgyhogy nem érdekelt hogy meghalok"
ismerem ezt az érzést én is
ilyenkor még ha beledöglök akkor is látni szeretném ki honnan lődöz
ráadás ez miatt szoktam használni a binocular-t is
de nincs sok értelme mert 1xcsak bumm odavarázsolja a játék őket és előbb észrevesznek menésből[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #1061 üzenetére
Szerencsére ki lehet kapcsolni azt a szürkés undormányt.
De tényleg egyre játszhatatlanabb lessz a játék lassan már hányinger kategória.Most néztem T32 mellé lőtt egy su14 vagy 51 de tényleg jóval mellé ment kb még egy tanknyira szerencsétlennek egyből leesett a lánc nem tudott tovább menni se meg ugyebár 30%ról 15re és nem kellett sokat várni a másik ki is lőtte mivel 3ilyen hodály volt csapatonként meg ugye mostmár egyre több ilyen arty használó lesz és kíváncsian várom vajon 4nél többet milyen gyakran fog engedni a játék ez miatt.
-
Eagle16
addikt
válasz Ghostface #1001 üzenetére
Megkapod a statisztikádban szereplő XP mennyiséget, meg a garázsban lévő tankjaid 100%-os árát. Ha az előző wipe előtt is játszottál már, akkor az akkor szerzett xp-t is megkapod. Meg állítólag adnak karácsonyra valamennyi goldot is.
Ez a wipe majd január közepe felé lesz.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Ghostface #999 üzenetére
Bétával játszunk most és kb márciusban lessz az EU-s végleges onnantól igazi pénzel kell fizetni a gold-ért hogy prémiummal játszhasd.
Az orosz szerveren [link] már így működik.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
belaazallat
addikt
válasz Ghostface #893 üzenetére
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz!
Ha vesztünk, akkor is 90%-ban pozitívan jövök ki a meccsekből Mióta TigerII-t használok nagyon durván megy a játék.Tudni kell használni a tankot, és meg kell rá venni a vertical stabilizer-t.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
stork13
aktív tag
válasz Ghostface #889 üzenetére
A 10,5-est csak HE-vel szabad használni és úgy már van értelme. Míg egy IS-4-ről, KT-ről a 88-as sűrűn lepattan addig a 10,5-es lekap 5-10%-ot is. Nem kell átütnie, ez a lényege. Valamint a távolsággal nem csökken a sebzés mértéke.
Pl. StuG III-al mókás dolog csipegetni a nagyokat vele.
Ezen is van értelme, de nagyban függ a játékos habitusától is, hogy milyen ágyút használ.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
GrooveHero
addikt
válasz Ghostface #881 üzenetére
ige, most majd arra gyúrok, de érdekes, hogy egyszer oldalról az alap 75-ös löveggel lesebeztem elég szépen, maradt 8 hp-ja, aztán forogtunk egymás körül, 4 szer laptam oldalba, de akkor már nem sebeztem a 8-ból semmit, ő meg kinyírt a 88-assal.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
ALEX131
csendes tag
válasz Ghostface #875 üzenetére
IS3 Berlini harcokban szerepelt a háború végéig 350 db-ot gyártottak.
IS4 Az IS3 továbbfejlesztett változata, hosszabb test, kicsit erősebbre akarták csinálni de végül is az IS3M mellett döntöttek. Egyes adatok szerint azért 250 db-ot legyártottak belőle máshol meg az IS3M tipust jelölik IS4ként. Az igazság az, hogy a háború után az oroszok rengeteg tankot gyártottak és futószalagon jöttek ki a jobbnál jobb típusok. Aztán az 50es években beköszöntött a T54/55 ami igen sikeres volt.
IS7(1946-48) tervezésben volt illetve prototípus volt belőle a háború utánAz Amik T1 és M6 tankok sem kerültek sorozatgyártásba! A háború végére készültek el a Pershingek, lényeges harcokban már nem vettek részt.
[link]
Nem szoktam hülyeségeket írni gyerek korom óta tankmániás vagyok, van is itthon tanklexikonomA hülyék mindig a szomszédban vannak!
-
GrooveHero
addikt
válasz Ghostface #816 üzenetére
Köszi szépen a kiadós választ, erre vártam
A fejlesztés megvan, mostmár csak a legénységet kell 100-ra tolnom.
Még1x kösziWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
emre
veterán
válasz Ghostface #793 üzenetére
Értem én de mi a rossebet kezdjek a T1 heavy, Hetzer, PzKpfw 3-4, KV tankokkal?
Na most próbaképp elindítottam, és most már kicsit jobb a helyzet.
De az alaplapi vga-n toltam kicsit. Csak kevésszer hülyéztek le, de hát max 10fps-el ez van."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
belaazallat
addikt
válasz Ghostface #648 üzenetére
Ezt én is olvastam. De én a játékbeli adatlapot kérném!
Szerk: Jah, asszem még nem is szerepel a játékban.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Eagle16
addikt
válasz Ghostface #641 üzenetére
Megmondom őszintén hogy én sem vigyorogtam rajta, de sokak szerint hülyeség volt kivenni mert vicces volt...szerintem meg nem kell ez bele.
Az amerikai fa azért ilyen kicsi mert TD-ket egyáltalán nem raktak bele, de ha azok is benne lesznek akkor lesz akkora, mint a mostani német vagy szovjet fa.
KBjunior: a Priest amerikai volt
Én most játszok az orosz szerveren az amcsikkal, a közepes tankok az M4A3E8 "Easy Eight" Sherman-ig szerintem nem igazán használhatóak
Nagyon gyenge az ágyú. Most egy T29-es nehéz tankom van ott, az már elég jó[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Terrorista
senior tag
válasz Ghostface #601 üzenetére
A lagok annak koszonhetoek, hogy ha jol tudom, akkor oroszorszagban es amerikaban vannak szerverek. Ezek MO-hoz kepest egyik sincs kozel. Idealisabb lenne egy nemet vagy francia szerveren jatszani. Remelhetoleg lesz.
Az pedig hogy kilott egy 50mm-es agyuval egy masik PIII-as nem csoda es nem is bug. Ha megnezed a Te 75mm-es agyudat, akkor eszreveszed a gyengesegeit. A nagyobb lovegmeret nem minden esetben jobb!
Gun 7.5cm KwK37 L/24
16 Rate of fire (rounds/min)
43/100/38 Average Penetration (mm)Gun 5cm KwK39 L/60
27,27 Rate of fire (rounds/min)
67/130/25 Average Penetration (mm)Gun 5cm KwK38 L/42
27,27 Rate of fire (rounds/min)
60/96/25 Average Penetration (mmTehat normal AP loszerrel nagyobb a pancelatutes ereje az 50mm-es lovegeknek mint a 75mm-nek.
A sebzes csak masodlagos, hiszen hiaba tudnal tobbet sebezni, ha nem tudod atutni a panceljat sem mert lepattannak a loveseid, vagy csak reszleges sebzest okoznak.Illetve azt se felejtsuk el, hogy vannak akik APC (goldert veheto) loszerrel lovoldoznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
belaazallat
addikt
válasz Ghostface #561 üzenetére
Hali!
Az összegyűjtött aranyból veszünk prémium fiókot, napi 150 arany a bevétel. A személyzetet át lehet rakni, de át kell képezni, ingyen át lehet képezni, de akkor 50%-ra visszaállnak, 75%-ra 20000 kredit/fő, 100%-ra 200 arany. Garage menüpont és rákattintasz egyenként a személyzetre.
Az extra dolgokat bármelyik tankra rá tudod tenni, áruk változó 100000-600000 kredit között mozognak.A bétában megszerzett dolgokat szerintem nem vihetjük át a véglegesbe, szerintem mindenki nulláról kezdi majd.
-
Terrorista
senior tag
válasz Ghostface #561 üzenetére
Szia!
A jatek alatt osszegyujtott goldokbol fizetunk elo premium accountra. Erdemes megvarni mig osszejon 2500 gold, mert a 30 napos idotartam eri meg a legjobban. A 7 napossal az a baj, hogy a 7 nap alatt nem jon ossze annyi gold, hogy ujabb 7 napra be tudj fizetni.
Premium account nelkul is lehet boldogulni, de vele sokkalta tobb XP-t es creditet kapsz, szoval erdemes osszegyujteni a goldot.
A szemelyzetet at lehet kepezni egyik jarmurol a masikra. 50-75 és 100%-os atkepzest lehet csinalni. Az 50% ingyenes, a 75% 20.000 creditbe mig a 100% 100 vagy 200 goldba kerul (nem tudom pontosan).
Na most ha egy tankkal a szemelyzet eleri a kb, 60-65%-os kepzettseget, akkor az uj tankba ulteteskor nem 50% lesz az ingyenes atkepzes, hanem 53-54%. (ezek csak saccolasok, nem tudom pontosan mennyi lesz, de az biztos, hogy nem 50%-rol indulnak). 100%-os kepzettsegnel pedig meg tobb lesz az ingyenes, es a fizetos 75% is novekedik, azaz 20k creditert mar magasabb szinten uzik az ipart a sracok.
A plusz kiegeszito dolgokat nem kell kifejleszteni, azokat barmikor meg tudod venni, ha van ra eleg credited. Arra kell figyelni, hogy vannak tank specifikus cuccok amiket nem lehet eladni, atrakni masik tankra.
Az egyszer hasznalatos olcso cuccok kozul pedig a small repair kit, oltopalack, small healing kitet ajanlom. Azok neha jol jonnek es tobb eselyed lesz a csatakban.
Nekem ez a 3 cucc mindig fenn van, anelkul nem indulok neki es a dragabb cuccok kozul pedig a wet ammo rack ami jo es szerintem kotelezo.Utolso kerdesedre a valaszt pedig nem tudom, de szerintem reset lesz, az az mindenki tiszta lappal kezd.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest