Hirdetés
Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Hali!
Most, hogy levették az arty -nak a pénzszorzóját, már nem tudok Object 212 -vel olyan jól keresni, és az lenne a kérdésem, hogy melyik az az arty amivel még viszonylag jól lehet keresni? (hummel, esetleg az m41?)
-
funk648
aktív tag
Hali!
Az Object212 mennyivel jobb mint az S-51? Érdemes kifejleszteni? Csak mert ahogy látom az ágyú az ugyanaz mindkettőnél.
-
funk648
aktív tag
Hali!
Az is-3 tulajoktól kérdezem, hogy az alap ágyú másnál is folyton mínuszos köröket hoz? Meg szerintem nagyon pontatlan, és szinte mindenről lepattan. A BL9 -ig érdemes rá feltenni a 100mm -es ágyút?
-
funk648
aktív tag
Nálam a launcher még mindig nem jelez frissítést...
-
funk648
aktív tag
Hali!
Ti tudtátok már a launcher-en keresztül frissíteni a játékot? Nálam még nem jelzett, hogy lenne frissítés.
-
funk648
aktív tag
válasz Iron Funeral #7216 üzenetére
Így utólag most már én is ezt mondom, ott is elég veszteséges volt.
-
funk648
aktív tag
Hali!
Tegnapelőtt lett meg az IS, és hát ugye ezzel az alap 85 -ös ágyúval egy rakás sz*r, most az új toronyra gyűjtök, hogy rá tudjam rakni a kv-3 -ról a 122 -es ágyút. Egyik haverom szerint ez a 122 -es ágyú nem hoz valami sok kreditet, sőt nem egy mínuszos köre is volt vele. Szerintetek jobban járnék ha kifejleszteném a 100 -as ágyút rá?
-
funk648
aktív tag
Sixkiller6, Fel:
Kösz mindkettőtöknek, igazából a német vonal szimpatikusabb volt, de látva a változásokat, azt hiszem, hogy az oroszoknál fogom elindulni.
-
funk648
aktív tag
Hali!
Most orosz heavy vonalon vagyok, ott a KV -3 -nál tartok, de már nem kell sok az IS -hez, de már egy kicsit unom ezt a vonalat, ezért szeretném kipróbálni a medium tankokat is. Nézegettem már az orosz és a német vonalat is, de nem nagyon tudom hogy melyiken induljak el. Ti melyiket ajánljátok? És hol lehet a leggyorsabban fejlődni?
-
funk648
aktív tag
válasz GrooveHero #6140 üzenetére
Kösz szépen, így most már teljesen világos!
-
funk648
aktív tag
Na, összejött a tp a KV-3 -ra, és ugye most nem igazán tudom hogy kifejlesszem -e a techtree átalakítás miatt. Van valami info arról, hogy akinek már ki van fejlesztve és meg van véve a KV-3 azzal mi lesz? Úgy értem, hogy kap helyette valami mást vagy elveszik stb.
-
funk648
aktív tag
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ugyebár át fog alakulni majd a techtree (mikor?), és ugye ott a KV -nál is változások lesznek. Nah most a KV -3 egyel feljebb megy. És ha én még a frissítés előtt kifejlesztem akkor nem fog elveszni, ugye?
-
funk648
aktív tag
válasz Iron Funeral #6041 üzenetére
Kösz, igazából azért bizonytalanodtam el, mert több haveromnak is sikerült nem 1 minuszos kört csinálniuk vele, meg ugyebár túl lassú.
-
funk648
aktív tag
Hali!
Most hogy meg van a KV -ra a 107 -es ágyú, ugye dönteni kell hogy kv-3 vagy kv-1s. És az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket érdemes kifejleszteni? Azt tudom hogy a kv-3 lassú, de nagyobb a páncélzata, viszont a kv-1s gyors, de gyenge a páncélzata. A cél az IS és szerintetek melyik tankkal lehet a leggyorsabban fejlődni és melyik összességében az ütőképesebb?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest