Hirdetés
Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Ha jól tudom IS3 már nem vett részt a 2.vh.-ban. Wikipedián csak annyit találtam hogy néhány régi forrás szerint láttak párat, de ezt sose tudták igazolni, a hivatalos álláspont hogy nem vettek részt harci tevékenységben. Először Berlin elfoglalása utáni orosz ünnepségen / felvonuláson mutatták be őket a szövetségeseknek elrettentés céljából. Ami tényleg elég jól sikerült, ha jól tudom rendesen bepánikoltak mikor meglátták milyen tankjaik vannak a szovjeteknek, ugyanis nekik a háború alatt a legkomolyabb tankjuk a T1-es és az M6-os volt ami valljuk be nem sokat ért sem az IS-ek sem a német páncélosok ellen. Arról nem is beszélve hogy mind orosz, mind amerikai oldalról olyan tankokat vonultat fel a játék a németek ellen amiket csak jóval a 2. vh után állítottak használatba, ha egyáltalán legyártották őket nem pedig a tervezőasztalon léteztek csak (IS-7, T29,T30...). De ugye ha ezek nem lennének akkor semmi esélye nem lenne ennek a két nemzetnek a játékban és a kutya sem játszana velük.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dark Souls sorozat
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest