Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz joergie #2466 üzenetére

    Az m41 mint tudjuk SPG tehát mint írtam igen jó farmer, nekem csak egy Grille-m van azzal akár milyen kört megyek megvan a tiszta minimum 10-15k plusz.
    Próbálj mondjuk egy T34-30-al vagy egy IS7-el menni egy vesztes kört ahol ellősz 15-20-at és kilőnek mindjárt vastagon veszteséges vagy de lég ha sebeznek, sokat lősz de rosszul sebzel akkor akár egy nyertes kör is adhat veszteséget.
    A tankoknál pl. nagyon nem mid1 mennyire van kifejlesztve.
    A tegnapi platoon-ban GrooveHero-val mentünk mindketten VK4502-vel, nekem fullra fejlesztett neki majdnem alap, én kijöttem vastagon pluszba 100-150k-t kerestem ö meg éppen csak nem lett veszteséges mivel ahova berakott átlagba ott a 105-ös alap ágyúja már gyenge.
    A másik nehézség az hogyan balanszol éppen a játék soha nem tudhatod éppen melyik oldalán vagy a fütyinek.
    Na ezért nem igazán érdemes a prémiumra költeni mert van egy olyan sejtésem, hogy leginkább a prémium acc-ot fogják a szopó ágra rakni.
    Például a tegnapi nap KV a buditoronnyal ha a jó oldalon álok akkor 1 lövés 50% akárhol lövöm meg erre tegnap sorba pattogott meg ment a vakvilágba vagy ha a jó oldalon állok akkor meg lőttem ár le 20%-ot Ferdi-ről 600m-ről a T-54-el.
    Vagy a T-44 aminek tudott a bugja, ha egy bizonyos ponton eltalálod, nem is kell nagy löveg, azonnali kill 100%-ról, ráadásul ez megvan a T-54-nél is már tapasztaltam mindkét oldalról.

    r1E3S3E7T
    Elvileg kapott az amerikai vonal egy +20%-os páncélvédettséget a kiírt értékre mert anélkül valóban macskaeledel lennének a Tigrisek között.
    Lásd elvileg már nincs.

    Eagle16
    Valahogy nem igazán vettem észre, lehet csak azért nem tűnt fel mer amikkel most megyek azoknál már nem annyira fontos.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák