Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Milyen néven?
-
echterion
nagyúr
válasz whatnot #43977 üzenetére
Senki nem mondta, de itt (és még nagyon sok helyen, lásd pl. a férfi kéziseink körüli fórumvitákat vagy Szávay esetét vagy még sorolhatnám) szinte csak nyafi megy, hogy ez szar, az szar, ez béna meg az béna. Ezt te minek neveznéd? Önmarcangolásnak?
(#43976) Runo: Örülök, hogy neked (és még jó sok embernek) bejött. Ezért szép az, hogy nem vagyunk egyformák, nekem már nem annyira jön be, pedig eleinte nagyon tetszett.
(#43955) Napfénysüti: Az én gépemen sem túl rózsás a helyzet, pedig nem egy nagyon gyenge vas. Ez van, szarul van optimalizálva a játék. Lecseréltem az 5770-est, de túl sok mindent nem tudtam húzni rajta, mert volt olyan pálya, ahol képes volt 10-15 fps-re leesni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
Tud valaki egy olyan magyar klánt, ahová 15. életkortól, T6-os tankkal felvesznek, és klánwar-okra is vinnének?
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Gyuri27
félisten
válasz Patrick76496 #44008 üzenetére
T6 klán war? Az nem hiszem, hogy vannak.
Max t6 század.
Amúgy gugli a barátod. Néhány magyar szövinek van akadémiája.Amd - Radeon - Ryzen
-
homeless09
őstag
Az artyk cseszik el a játékot teljesen...számomra legalábbis mindenképp.
(#44004) Napfénysüti: Ez így van. Mondjuk én még nem láttam Kelet-Európai játékot ami optimalizált lenne
(#44002) echterion : Én igaz, hogy laptopon játszom( Phenom 2 X4,4gb ddr3,hd6650M 1Gb), szóval játszogatni lehet rajta, Alan Wake-et magas beállításokon játszom, Shift 2 szűrők kívételével minden maxra csavarva, hibátlanul megy, de ez a játék alacsony/közepes beállításokon, főleg városos pályán tud produkálni 18 FPS-eket is.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
törölt tag
Már megvan,csak még a csatorna meglelése előtt írtam a HSZ-t
-
CptMisi
őstag
válasz Patrick76496 #44008 üzenetére
CW-re 6os tankkal csak valami komolytalanabb fun klánban mehetsz...Annak meg nem sok értelme van. T6 századba lehet menni, de például KV3-mal Maus ellen mit szeretnél csinálni?
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
forras2
őstag
80k kredit kell már csak a VK3601H-hoz, de értelmes csatába nem dob be ez a ratyi, és 2-2,5k krediteket kapok csak tisztán
-
Djuree
félisten
válasz homeless09 #44013 üzenetére
miért, a stalker teljesen jól optimalizált volt anno
(nasa-sok felrakták, 12 fps fixen megvolt low-on )[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz homeless09 #44020 üzenetére
Na de ez így volt jó, azok voltak az anomáliák a játékban.
Més que un club!
-
homeless09
őstag
válasz Napfénysüti #44022 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
-
echterion
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz Napfénysüti #44022 üzenetére
Látom te olvastad a novellát, vagy láttad a filmet.
-
nagyúr
-
forras2
őstag
válasz homeless09 #44027 üzenetére
7,5 cm KwK 42L/70
A 10,5-ös rövid csövű ágyút nem szeretem, nagyon pontatlan. -
Patrick76496
őstag
CptMisi, Gyuri27: Rendben, köszi Hát a tank századot már próbáltam, de általában csak csehek közé rak be, azok meg dumálnak nekem, amiből semmit nem értek. Ha találok is egy magyart, akkor meg rosszul osztja fel a csapatot, múltkor is anno még fullos KV-2-vel mentem magyar tsz-be, bejutottunk a csatába, nekünk volt 1 Tier 6-os ha jól emlékszem, az ellenfél meg fel volt szépen szerelkezve 6-7 db KV-3-mal, hát el is vesztettük. De a mostani a kemény. Új rekordot döntök KV-val (7 kill), kinyírnak, marad egy M6 és egy VK3601 egy KV-3 ellen. A VK lövedékei szépen pattannak le a nagy KV-3-ról, ki is lövi. Marad az M6. Na de az meg fappolt, vagy nem tudom mit csinált csak ott állt egy helyben. Az utsó enemy elfoglalja a bázist, és kilövi az afk-s M6-unkat. Reportoltam is a playert helytelen játékmód miatt, ő volt a legjobb közülünk (tankot nézve), az ellenben pedig 2 KV-3. Ja és ez egy 2x-es csata lett volna...
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. április 19. 15:19:50
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 720
Szerzett kredit: 22 106
Csatában elért Achievement: Top Gun
Kilőve: KV, Hetzer, KV-3, T-28, T49, T14, Sturmpanzer I Bison[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
nagyúr
-
forras2
őstag
válasz homeless09 #44031 üzenetére
Az IS-el nincs gond, azt simán át lehet vele lőni. De 1 ferdit vagy egy tigerII-t, vagy épp 1 IS4-et már nem, és rendszerint ilyenek ellen dobál be
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz virkir #43987 üzenetére
Tudjuk, hogy nagy megfigyelő vagy, de tudod a szerénység is erény, a hivalkodás meg szégyen... persze nem azt mondom h ne dicsekedj a statoddal, nézd is le azt akinek nem úgy megy, ha ez örömöt okoz, de lásd be, akik rajtad trollkodnak a csatában, egy részük tuti direkt csinálja, nem azért mert nem tud játszani, hanem mert poén....nem egyszer láttam már iylet...engem nem tudnak felhúzni, de vicces amikor statjancsi már a játékon belül elkezd sírni...
=^-^=
-
forras2
őstag
válasz homeless09 #44034 üzenetére
-
homeless09
őstag
válasz Balesz1899 #44037 üzenetére
Hát, az agyon tápolt KV-t szökőévente tudom rendesen sebezni...
-
echterion
nagyúr
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz homeless09 #44038 üzenetére
A torony és a test közé ha lősz tuti bemegy szemből, oldalról, hátulról meg bárhol.
=^-^=
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. április 19. 16:21:18
Vehicle: T49
Experience received: 3 438 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 736
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
joergie
őstag
válasz CptMisi #44016 üzenetére
CptMisi nagoyn tévedsz Amióta van a tankfagyasztás, volt, hogy mountain passon találkoztunk egy full tier5-6-7 light tankos csapattal, és arra mentek hogy befoglaljanak, elég jól is időzítettek, pár másodpercen mult hogy odaért a batchatünk.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
CptMisi
őstag
válasz joergie #44043 üzenetére
Nem hiszem, hogy a legnagyobb tankja egy light tank lenne. Tehát akkor te biztosítanád neki a rendszeres CW lehetőséget? Amúgy ez milyen klán volt meg milyen csatában?
A TD spec meg egy rakás sz... Ennél bármelyik hétvégiben nagyobb TD-k vannak féláron. Megérte erre várni.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Gyuri27
félisten
TD akció!!!
[link]Amd - Radeon - Ryzen
-
Remus389
veterán
jó kis mészárlás volt, 8 ellenség a P4-essel
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Atlantis
veterán
válasz Gyuri27 #44045 üzenetére
Nem valami fényes, de nem is rossz..a SU-100 és a Slugger leárazás nekem jól jön.
Egy kis XP-szorzó emelés kéne még a többi vasnak...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #44046 üzenetére
ahhoz képest nem kaptam olyan sok pénzt és XP-t, pedig nyertünk
na mindegy új rekordom , kár hogy a végén két arty maradt, azok sajnos jól céloztak, azokat is majdnem elintéztem akkor 10 lett volna
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
CptMisi
őstag
Object 704-re milyen perkeket illetve skilleket érdemes kifejleszteni? Mert most az ISU legénységénél eléggé össze-vissza vannak a dolgok. Álcázást érdemes elsőre? Aztán ha van értelmes skill az adott személyzetre, akkor azt, és utolsónak a javítás? Mert nekem most 4nél 100% a javítás+1nél 74%, 1nél 100% az álca+1nél 81%, van még 81% recon, dead eye és clutch braking.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen