Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Az előző topic betlet , itt van a folytatás.
NFL és amerikai futball topic - Archívum I. - [link]A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
bagyulajuve
addikt
vazz, ez nagyon kemény. Mi szüksége volt rá
Resistencia eterna
-
rlazol
addikt
túl sok pénz, azt hitte, neki mindent szabad.
csak a falconst sajnálom, a 2-es szám QB [link] nem tűnik nagy durranásnak...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
én a kutyák elé dobnám az ilyen embert, teljesen mindegy hogy hívják...ha bebizonyosodik a vád, akkor meg is érdemli, sőt. Teljesen érthetetlen hogy mi visz rá egy embert ilyenekre
Jól játszottunk az Arizona ellen idén ütni fog a TexansKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
na, most néztem a videót frissen, bevallott mindent, így állítólag megúszhatja 10-12 hónap börtönnel, augusztus 27-én tárgyalás ill. meghallgatás, döntés később.
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Road Runner #6 üzenetére
nem mintha sokat számítana a világnak, meg úgy egyébként, de nálam egy életre leírta magát ez az ember....
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
lehet, hogy nem kell teljesen lemondani az élő meccsekről. [link]
FOX13 (Utah) ([link]) van rajta, több, mint a semmi. CBS-t és ESPN-t is próbálok vhogy lőni, remélem sikerül. btw WMP-vel lehet nézni, nem P2P alapú, mint a TVU."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
Hát pont a magyar jogban múlik minden a bírón. Amerikában az esküdtszék hozza meg az ítéletet...
Dive ever, work never.
-
anulu
félisten
reggeltem kb 2 hete, de semmilyen spamet nem küldtek még se mailre se mobilra.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rocket
nagyúr
Amerikaban is divat a promi bonus amikor hires emberekre a targyalason mas torvenyek vonatkoznak es felmentik oket pedig meg a hozzanemeroktnek is egyertelmuek a bizonyitekok.
Ha ugy lesz ebbol ami szinte mar biztos, tuti megfogja olcson uszni mint ahogy az ilyen embereknek 99%-ban kijar a promi bonus, a maradek 1% meg Paris Hilton fele itelet aminek a tortenetevel megkeres egy jo nagy adag penzt."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
üdv urak
mikor indul a bajnokság?
a sport tv közvetíti?
go steelers
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz #35692544 #13 üzenetére
[link]
szeptember 6. csütörtök, Indianapolis - New Orleans lesz a kezdő meccs
szerintem a szokásos menetrend szerint közvetít a sport tv, legalábbis remélemKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Csiresz
csendes tag
-
Kanczy
veterán
kiváncsi vagyok,mit tud idén alkotni a steelers...nem fűzök hozzájuk túl nagy reményeket,de azért hajrá Pitts!!!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
anulu
félisten
köcce! amikor utoljára néztem TVU-t, nem volt rajta ez a két csatorna. de örülök, h változott a helyzet!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Road Runner
csendes tag
-na nehogy azt hidd, hogy minden erben eskudtszek van
- ha van, akkor dontenek, hogy az illeto bunos-e, vagy nem
-ha dontottek/bnos nem bunos/ az iteletet a biro hozza meg ami lehet barmi, sokkal szelesebb spectrumban mint az europai /magyar/ joggyakorlatban
- a magyar jogban ugyan a biro donti el, hgy elfogadja -e es mennyiben az ugyesz vadintivanyta, de ha elfogadja, akkor kotve van, mondjuk 2-t-ol 5 evig stb., amerikaban mondhatja a biro, hogy bunos, de probara, vagy bunos es 20 ev
termeszetesen mondjuk gyilkosokat nem egednek probara, hanem 345 ev, de ez mas kerdes
es lassan indul az igazi fociKengyel Runner Walker Kakukk
-
rocket
nagyúr
Sport1 szeptember 9. 22:00 Amerikaifutball NFL, 1. játékhét, San Diego-Chicago (élő)
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
today05
csendes tag
Én épp a Philly Eagles - Pittsburgh Steelers preseason meccset nézem, igaz nem élőben, de majdnem tv minőségben 16 meccs lentvan az előszezonból uh most kiélem magam. egyébként meg myp2p.eu hoz egy alternatíva [link] http://streamednfl.blogspot.com/
-
Brett apó
tag
Packers meccset nézném,de nem találom seholse,már végignéztem a tévéújságot is az espn-n. Tudja valaki melyik csatorna adja??
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
anulu
félisten
-
today05
csendes tag
válasz Brett apó #22 üzenetére
Packers meccset énis nagyon ritkán találok, persze a jaguars meccset megtaláltam, de valahogy inkább kiváncsi lettem volna arra, hogy hogy verik meg a seattle-t, vagy NO-t, mint a vereség. remélem a mai meccsuket el tudom valahogy csípni.
hirtelen csak az országos tvkozvetítések listáját találtam:
http://www.msnbc.msn.com/id/20055913/
valamennyit remélem ez is segít. de ha korulnézel a packers.com on tuti találsz valamit
[Szerkesztve] -
Brett apó
tag
Köszi,megnéztem mindent,de nem találtam,lehet,hogy csak helyi adón adták
de sajnos kikaptak megint,2-2vel zártak,remélem szeptembertől már jobban játszik brett papa és a többiek és hogy persze megdönti dan marino rekordjaithttp://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Road Runner
csendes tag
ez a baltimore vs cin meccs
de most nagyon megszopatta a biro a baltirmort 2 perccl a vege elott tuti td volt
az lemradt az elejerol hogy egesz jo
[Szerkesztve]Kengyel Runner Walker Kakukk
-
Fáraó
őstag
válasz Road Runner #29 üzenetére
Uhh... Te fennmaradtál? Vagy külhönból nézted?
Vasárnap este bealudtam, de tegnap este végignéztem a Chargers vs. Bears. A macik jogosak kaptak ki, Grossman nem volt túl jó. Néha olyan király passzokat adott hogy csak lestem, máskor meg csak elbaltázta a dolgokat. A védelem a helyén maradt.
A Chargers és Rivers előtt meg le a kalappal: mind a defense, mind az offense szépen játszott. Thomlinson -ha jól írtam - pedig nagyon villogott, nagyrészt sikerült semlegesíteni, de hát ugye egy TD passz meg egy futott TD az nem rossz.
Éljen az NFL szezon!
A Rams meg jusson be a PO-ba.VIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
sikerult Fox Sports 2-n megneznem a Pats @ Jets meccset. Moss ugy tunik jol beepult a csapatba, es stabil WR lehet Brady mellett.
nagyon kivancsi vagyok, h vasarnap mit tudunk osszehozni a SD ellen otthon"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Vandit.
addikt
Szomorú hír [link]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Road Runner
csendes tag
-
Fáraó
őstag
A Bengals-nál lévő Carson Palmer régen nem a Denverben volt? Vagy ő egy másik Palmer vagy Plummer vagy vmi ilyesmi ...
Szerk.: Azt a TD-t sztem elvették a Ravens-től, de nagyon(!) jó meccs volt!
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
Road Runner
csendes tag
Palmer azt hiszem az atlantaban volt, vagy a coltsnal
Plummer az mas fejezet
hat ezt mondom tok, szabalyos TD volt, ezt az itteni riporterek is megallapitottak, sot inkabb a vedo volt szabalytalan
hat ilyen is van
nem en is kevertem valakivel, asszem mindig a cinciben jatszott, mar ahogy most gyorsan utananeztem
[Szerkesztve]Kengyel Runner Walker Kakukk
-
Fáraó
őstag
válasz Road Runner #35 üzenetére
Megvan!
[link]
Tudtam, hogy van vmi kapcsolat a Denverrel... Csak azt nem tudtam, hogy elment onnan .VIGYORRRGAZMUS.....
-
mahatma
aktív tag
az első forduló kimaradt, de hátha izgat még valakit a tippelgetés is
IND @ TEN
GB @ NYG
CIN @ CLE
HOU @ CAR - idén ütni fogunk Remélem Delhomme kikerül a kezdőből
NO @ TB
BUF @ PIT
ATL @ JAC
SF @ STL
MIN @ DET
SEA @ ARI
DAL @ MIA
KC @ CHI
NYJ @ BAL
OAK @ DEN
SD @ NE
MNF
WAS @ PHI
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Road Runner #38 üzenetére
háááát, a Szentek egy kiábrándító vereség után, hazai pályán....szoros lesz, de ezt nem hozzátok idegenben
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
na, ki melyik meccset nézi? nekem szerintem ez a ma esti program:
19:00: Houston @ Carolina
22:30: Kansas City @ Chicago
01:15: San Diego @ New England
az utolsó nagyon nagy meccsnek ígérkezik!!! go go Pats!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
nagyon nagy csatában vagyunk a Párducokkal....Smith és Johnson elkapó showja eddig a meccs (2-2 TD mindkettő). Sajnos csak a statokat tudom nézni, mert elégg laggol a net.
#43 - Schaubbal jók leszünk, Green bontja a futásokkal a védelmet, Andre Johnson pedig nagy formában van!! felragyog a csillag Texas egén!! remélem hozzuk ezt a meccset, mert baromi nehéz a sorsolásunk szerintem
-
anulu
félisten
nekem teljesen jól megy. ez a Texans meccs nagyon jó!
-
anulu
félisten
ez is CBS SoPCast 16316. amúgy [link], itt megtalálod az összes meccs linkjét. van olyan, ami sajnos offline, de én innen lőttem be ezt, és nagyon nem bántam meg!
omfg! punt return -> fumble -> TD Houston! challenge, de szvsz érvényes. ha igen, akkor 14-0-ról 14-30!!
megadták! kegyetlen!
extra point is jó. 14-31
ja. amúgy ha szaggat, pakolj fel egy CfosSpeed-et. ha kell, elküldöm. () jelentősen tudja javítani a képminőséget azzal, h optimalizálja a fel és letöltést
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
nagyon ütünk! remélem most már behúzzuk! Delhomme ilyenkor mindig szétesik, remélem egy nyugodt másfél negyedünk lesz!
A Houston meccseket sose bánod meg na megpróbálok belenézni, hátha most jobb leszKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
kicsit szétesett, ja. bár az előbb volt egy 2nd 1-nél egy gyönyörű 50 yardos passza, csak a WR nem tudta elkapni, a 2 keze között ment el a labda.
nemtom, h a köv meccs melyik legyen. a KC @ CHI és a NYJ @ BAL is nagyon jónak ígérkezik. bár talán az utóbbin lesz több pont. ami még vicces lesz várhatóan az NFL Network elemzése szerint, az a Vikings @ Lions. a Sport1 által közvetített Cowboys @ Dolphins annyira nem hat meg.
jelenleg a Bills ég, de csúnyán. a Delfineknek ki kéne kapniuk, a Jets-et az 1. körben fültövön csapdostuk, úgyhogy ott mindegy mi lesz.
tűkön ülök a hajnali meccs miatt!
Delhomme eladta. ha ezt be tudná vinni TD-re a Texans, akkor már csak elveszthetik onnan.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
most már futtatjuk az órát..még egy FG és szerintem az már elég.. bejött a meccs! köszi a linket!
ez a Schaub - Johnson duó jó lesz nagyon idén, remélem sérülés nélkül megússzuk és akkor jöhet a PO.
-
anulu
félisten
jövő7el bajban leszek. BUF @ NE és IND @ HOU egyidőben... szerintem pénzfeldobással fogom eldönteni, hogy melyiket nézzem
nagyon szimpatikus csapat a Texans, és nagyon fogok nekik szúrkolni a Colts ellen!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
tavaly vertük őket odahaza, remélem idén is sikerül...51 pontot kapott a Bengals védelme, Palmer 5 TD-t dob és kikapnak, hihetetlen.
NE idén brutál erős, a Bills simán meg lesz otthon.
Egyébként majdnem elbénáztuk a végét, Smith hogy fordult ki 6 ember gyűrűjéből a puntok viszont nagyon jók voltak, 2 is az 1 yardoson landolt. Jó volt a futás elleni védelmünk (66 yard), de a passz ellen még lehetne jobb is, főleg ha jön P.Manning.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest