Hirdetés
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #4999 üzenetére
Nem, én kemény vagyok, velem nem mertek szórakozni
Én csak 26-áig kaptam bant, de csak csetbant, mert csúnyán beszéltem, ezért se jelezni nem tudok a minimapot, sem az F billentyűkkel használható parancsok nem mennek.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz GrooveHero #4993 üzenetére
Te is ilyet kaptál?
én 1 hetet kaptam csak azért kérdem?Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
đe$|re
senior tag
VK3601(H)->Tigris? megéri, nem éri meg, tapasztalat?
-
grunge
addikt
válasz GrooveHero #4996 üzenetére
nekem is, és a játék mappájába menti ki a képeket.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
-
szalai56
senior tag
válasz GrooveHero #4986 üzenetére
Elhiszed, hogy nem magamtól találtam ki.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
BinLaden
tag
válasz GrooveHero #4993 üzenetére
ezt kell csinálni-e moréjjáá
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
GrooveHero
addikt
Lohohohohohoooool
3 napoos csetban
Mert kicsit csúnyán beszéltem na
Úgy látszik a noob-ozás és kurvaanyázás nem fér már bele. De az az egy vígasztal hogy megérdemelték, tehát jogosan írtam be.
Nem szabad csúnyán beszélni, ez mekkora már. megírnám nekik, hogy ölni, meg lopni sem szabad,oszt mégis sokan csinálják. Szóval kaptam 1 kiló spáros banánt néccázéWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grunge
addikt
-
virkir
veterán
-
KaLeun
senior tag
Eddig egy-két esetet leszámítva nem találkoztam a körön kívülre menő és az eltűnő lövésekkel, de most a patch után szinte minden csatában előjön mindkettő. Épp most volt egy tk-m, teljesen befogott leóra leadott lövésem (su-85) legalább 1-1,5 "leónyi" szélességgel arrébb ment.
Cila
-
biggamer
veterán
Csináltam egy kis tuningot a verdákon,mindjárt jobban néznek ki a pacskerok
/ nem 1en hanem más fajták !!! /[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
joergie
őstag
Fú. Su100ra meglett a legjobb fegyver...itt már ezres a lőszer, ha pénzben nem is, de xp-be gazdagon visszahozza az árát. Imádom. Ez már tényleg a magasabb, 7-9tier tankokhoz illik, persze ha tudja az ember hogy KT ellen szembe nem lövünk 175ös pennel.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
biggamer
veterán
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
đe$|re
senior tag
IS+D-25T=állat
-
aginor
veterán
Akkor ezt buktam. Messze vagyok még a 6-7 szinttől, és mivel kezd nagyon elegem lenni a játékból így a játék hajlandóság is kérdéses, azt reméltem, hogy a klánosodás talán tud új lendületet adni a dolognak..
emre: garázsban ez nem működik, már próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
PetAd
tag
Imádom az új patchet, 88mm L/71 el megküldtem egy guruló Gw Panthert oldalról aminek 5% élete volt, 0hp sebzés és gurult tovább, gratulálok a kedves fejlesztőknek, ez rosszabb mint az eltűnő lövés.
-
-
biggamer
veterán
Háááj.
Na ... a KV +szerzése után kifejlesztettem a KV-3at ... ki tudja kb. mikorra várható a csere mert csak úgy nem venném meg azt a vasat azért h álldogáljon a garagéban.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #4968 üzenetére
Ok.
Azért már beruházhatnál valami olcsó mikrofonos cuccba.
Ja csata megint 19:30-kor.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Virkir: Ha megkérhetlek szólnál a többieknek hogy most már teljesen átmentem némába mert a játékban 1hétig nem használhatom a csetet.
Csetbann-t kaptam most először pedig több mint fél éve kiosztom a béna csapatotokat ugyan úgy.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Motoxxx
tag
válasz BoogeyM@n. #4964 üzenetére
Köszönjük a bizalmat. Egyenlőre nem szeretnénk kilépni. Viszont amint lehetőség lesz rá szívesen elmegyünk játszani, amint lesz olyan funkció. Amúgy van a klánotoknak weblapja?
-
Iron Funeral
őstag
Nekem is a tököm tele van a kis tankokkal, de már megvan a Stug, KV(kell a +slot miatt) meg a PZ4 is hamarosan meg lesz, aztán fejlesztem a PZ4-et meg a Stugot párhuzamosan(legalábbis a VK3601-ig, hogy meglegyen a top motor a JP-re mire odaérek), aztán mire meglesz a JP csak a hosszú 88at kell kifejlesztenem, amit free xp-ből fogok megtenni, már most van 4,5k de mindig elköltök belőle egy 30-50et. ) Majd ha elérek a VK/JagdPZ párosig akkor befizetek valamennyit én is.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #4958 üzenetére
Nem már hanem csak még.
Elbacctam mert egyszerre 3 ágon kezdtem fejleszteni mellékesen meg az orosz hevit közben meg beindult a clan wars ahova jobb lenne egy de T9-10-es aztán meg ráértem volna farmolót fejleszteni.
Két hét után meguntam a szívást prémium nélkül, alig volt nyert csata, teljesen elszoktam a kis tankoktól nem ment velük a harc, nem jött az xp meg a credit és azt mondtam 5k-t azért megérdemelnek a fejlesztők tőlem is de többet nem nagyon akarok rászánni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Motoxxx #4963 üzenetére
Most még csak úgy lehet megoldani hogy átmenetileg átjönnének HAD-osnak azok az emberek sajna mert hiányoznak funkciók a játékból de nem tudni milyen ütemben fogják kiegészíteni mert tegnap is jött egy +funkció ami még inaktív volt az előtt.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Motoxxx
tag
válasz BoogeyM@n. #4960 üzenetére
Szia
És ezt meglehet oldani, attól, hogy másik klánba vagyunk? Érdekel a dolog minket.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Motoxxx #4959 üzenetére
A CW-t tényleg csak akkor jó elkezdenetek mikor van már egy stabil profi csapatotok legalább 15-30 ember csak magas tier tankokkal onnantól már foglalhattok 1-2területet amit könnyen megtarthattok.
Addig viszont jöhetnétek átmenetileg hozzánk idegenlégiósnak tapasztalatot szerezni.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Teljesen megszokás kérdése elején engem is idegesített, hogy ilyen agyon színezett,
de csak ezt találtam és feltettem mert kellett vmi ami jelzi a tier számokat meg hogy jobban kivehetőbb legyen milyen tankok is vannak végül megszoktam és most már furcsa volna a szürke mert hiányolom a színeket amivel könnyebb megkülönböztetni.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Motoxxx
tag
Dehogy sértődök. Mindig is jól jönnek az építő jellegű kritikák.
Természetesen valamennyire tudjuk mire számítsunk. Bár nyilván akkor döbben rá igazából az ember mikor a képébe vágják majd a csatamezőn.
Szóval sokat gondolkoztunk mi legyen csatlakozzunk másik klánhoz vagy ne. Igazából úgy voltunk vele, hogy nem akartunk másokhoz igazodni. Pár éve sikerült felépíteni egy jó kis közösséget a cod2 révén, ami persze folyamatosan változik. Most sokan megunták már a cod2-t keressük a mást. Most egy páran megtaláltuk, ami most leköt bennünket. Hát megpróbálunk összehozni ha sikerül egy másikat. Sejtem nehezebb lesz, bár ott is sikerült 30+ embert összetartani 5 éven keresztül kisebb-nagyobb vitákkal.
Tehát célunk az építkezés, nem fog menni egyik napról a másikra. Ha úgy látjuk majd nem megy, akkor páran biztosan keresni fognak másik klánt. Mert sok hibája ellenére minket szórakoztat a játék.
Köszi még egyszer a kritikát.
Ha jól látom te a HAD klánból vagy. Ha nem veszed tolakodásnak ás bajban vagytok létszámban szívesen beugrózunk ha szükség van rá. Ha nem meg hajrá nyomjátok 1000-l.
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #4955 üzenetére
Ezt nem próbáltad?
Nekem jobban tetszik mint a színes."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Motoxxx #4950 üzenetére
Néhány jótanács ha meg nem sértelek.
Dicséretes az ambíciótok a klánháborúra de annyit tudnotok kell, hogy már most T9-10 tankok T8-9-es TD-k T6-8-as arty-k az ellenfelek.
Olyan összeszokott csapatokban akik már tavaly a béta kezdete óta együtt játszanak.
Szerintem addig ne is próbálkozzatok a klánháborúval ameddig nincs legalább 20-30 T9-10-es tankotok mert semmi esélyetek.
Pl. egy tegnap előtti elszúrt támadásunk ellenfelei ( mi már csak becsületből álltunk fel mikor láttuk mi jöhet szembe a fő csapat meg másik csatában volt )Esetleg megpróbálhattok csatlakozni más klánokhoz vagy alklánként vagy tagként, bár az utóbbira megint egyre kisebb az esély mert a kezdeti 4-6 tier-ű követelmény már szépen felment 6-8-ra.
Szerintem addig amíg nem közelítitek meg amiket leírtam csak csalódás fog érni.
Érdemes megpróbálkoznotok company-val, hogy lássátok milyen ellenfelekre számíthattok.
Ne lepődjetek meg ha ott jön szembe 5-6 IS-7, Maus, T30 vegyesen meg mellé 1-2 T-54 scoutnak és pár T7-8-as arty.
A magyarításért meg"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
-
đe$|re
senior tag
Mountain Pass: A gleccser felőli oldalról indultunk (I-s pont), szépen lecsorogtunk a folyómederhez (IS3-IS(én)-Pz4-T1-Jgdpz4-T34). Az ellentől a kanyar után volt egy T29, egy DB3002 és egy Jgdpanther, ja meg egy KV. Senki nem indult meg, mondom magamban döntsük el gyorsabban a csatát, rohanjuk le őket. Előre mentem, azt hittem hamar meghalok, de elég szépen pattogtak a skulók, még ha néha be is ugrott 1-2. KV-t kinyírtam, DB-t elég szépen sebeztem, a T29-t is, de végül az nyírt ki. A többiek? Mögöttem a kanyar előtt kempeltek és nem bírtak megmozdulni. (Hiába mondtam, hogy gyertek, segítsetek...) Bár a T1 előrébb mozdult őt is a T29 nyírta ki. Ő is írta, hogy miért nem mentek a többiek.
Azóta a 6. kört mentem a duplázásért, de szerintem ezzel se lesz meg...
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Sziasztok!
Nem régiben alakult klánunk a Magyarítások Portál Wot klán.
Mivel szeretnénk magunkat megmérettetni a klánháborúban is, felvételt hirdetnénk az alábbi feltételekkel :
Megfelelő aktivitás, Teamspeak 3 megléte (van saját szerverünk) , minimum 16. életév, kommunikáció készség, legyen mikrofonod, elég erős a géped a játékhoz.
Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, igaz a többség open béta óta játszik, de még mi is inkább tanuljuk a játékot s főleg a klánháborús részt. A klán többsége 20 év feletti játékos, de van 40 évhez közeli is. Nem vagyunk profik s nem is tervezzük azt, inkább a játékszeretete miatt szórakozásból játszunk, de jó lenne ott is megmérettetni.
Jelentkezni a klán fórumán lehet:
http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/2713/world_of_tanks
A klán wotos adatlapja:
http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500001828/#wot&mt_order_by=-role
-
virkir
veterán
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Eltudnátok küldeni vagy feltölteni megauploadra az original battleloading.swf fájlt? szépen megköszönném
Nagyon kéne mert a wot ikon moddal elbarmoltam.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
frame>24
addikt
válasz biggamer #4945 üzenetére
Szia!
Bocs, de nem lehetne betenni a két linket SZÉP vastagított piros színnel ide, hogy garage mod, vagy valami, hogy mindenki elérje és a kereső is kidobja később?
Nagyon jót tennél vele a közösségnek!Előre is Köszi!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sutyi^
senior tag
10.5cm KwK 46 L/68 - 3 lövés pattan le egy KV3 aljáról 70 méterről szemből.
3 ezer creditért no dmg egy alattam két tierrel lévő tankon. MasterCard, mert az élmény megfizethetetlen...
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Szerintetek érdemes eladni a T29-et és +venni a T32-t vagy ne adjam el és spóóóroljak ??? A T1 Heavy +van farmoló tanknak !!!
aginor ... ment Privát !!!
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
-
Iron Funeral
őstag
válasz joergie #4925 üzenetére
Persze, 107es van rajtuk, én meg letrollkodom őket egy lövésből Nem lehet vele úgy játszani mint egy hagyományos ágyúval, és a pontossághoz is hozzá kell szokni, de a trollcannonnal akkor is jobban jársz ha bepakol tier 7-8 tankok közé, pl. T29-ről lőttem már le 60%-ot vele, a tier 5 tankokat 1 lövésből kiiktatod és a tier 6 verdáknál is van esélyed ilyenre. Nekem jobban bejött a 152-es, viszont KV-3-nál alap a 107es stukker
Mondhatnám azt, hoy kell egy fura mentalitás a 152eshez, de ha az megvan akkor jól lehet trollkodni vele[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz joergie #4925 üzenetére
Pontosság a játékban meglepően érdekes vicces kis találmány
mert 0.6-os accuracy-val eltalálok olyan dolgokat amit nem kéne 500m-en persze ehhez kell, hogy az ellen ne mozogjon mert, ha a kör szétugrik vége az esélyeknek, de ott van még az IS 0.4-ese azzal pontosabb a hit ratiom(71%) mint az összes med tankomon amiken elvileg pontosabb ágyú volt fent és közelebbről is kellett a csatákat vívnom.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
joergie
őstag
válasz Iron Funeral #4921 üzenetére
A 152-es arra van, hogy összeszedd vele az xp-t a zis6-ra
Ha megnézed a fullra fejlesztett KV-kon zis6 van, nem hiába. Pontos, gyakrabba lő, nagyot sebez stb stb. Ez a puska a tier5 királya és punktumEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
válasz Iron Funeral #4921 üzenetére
A facé hallgattam Rád, +vettem ezt a 152-es lófact ... 500 méteres célból 5 lövés semmi találat.
Közelben jó ... de a töltési ideje egy nagy rakás fos.
Ha többen vannak és lelövik a láncodat ... vagy nem is kell több ... fél perc mire betölt.Ekkora car vásárt rég nem csináltam.
-
jahrn
senior tag
válasz Iron Funeral #4918 üzenetére
Az nagyon-nagyon ritka, eddig talan 2-3 olyan meccs volt a nyolcvanvalamennyibol. Teny h vicces volt amikor 5en alltak korbe (mert mondanom sem kell h med tamogatast nem kaptam) lottek ezerrel es minden lepattant mig roluk a 122es lovesei nem.
Mondjuk lassan megvan a 107mm-es, akkor talan nemileg valtozik az osszkep. Bar nem sok kedvem van feltenni a Kv2 tornyot.BoogeyM@n: az Su85-ot kb minden kiszedi 1 lovessel T5 folott, szal mar megszoktam ^^ De a Mines palyan tegnap 4 KV-t lottem ki (meg 3-4 mas egyebet) az eggyik meccsen, szal vele legalabb sok sikerelmeny van mig a KV-val eleg ritka.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Az Su85 2-3 lovesbol kiszedi a KV-t, bar neha vicces lepattanok vannak. Eddig a legjobb lovesem egy 70%-os KV megvolt 1 talalatbol.
Ma pedig egy KV-3 szedte ki 1 lovessel a full HPs KV-mat (alaptoronnyal es 122mm-essel nyomom). Nem is tudom minek szenvedek ezzel a hulladekkal, allandoan a taplaleklanc aljara tesz be vele.[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
válasz marked one94 #4915 üzenetére
Jó tank az. Én a bétában is megtartottam végig és most sem szeretném eladni.
-
marked one94
őstag
tudom milyen, de már IS, IS-3 is lőttem ki mondjuk 2-3%-ról Ma sikeresen kifogtam olyan csatát is ahol IS-4 jött velem szembe meg Jagdtiger, kinevetek szerintem. De szeretem mert sokszor berak a mezőny elejébe és ha majd felrakom a 107mm ágyút akkor egy nagyon jó tank lesz
You'll Never Walk Alone
-
emre
veterán
válasz marked one94 #4913 üzenetére
Majd ha T29-el, meg IS-3-asokkal vagy SZU-100-assal tesz egy meccsbe ami két lövésből kiszed lehet kicsit megváltozik a véleményed.
Mert a SZU85-el 107-es ágyú is 30%-ot sebez ha a tornyot lövöm oldalról, hátulról, vagy szemből a torony alatt.
És hidd el ezt mások is tudják."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
KaLeun
senior tag
válasz BoogeyM@n. #4910 üzenetére
Nekem a stugos és a su-85b (+wespe, egy picit) pechszéria urán még mindig katasztrofális a statisztikám...
Cila
-
đe$|re
senior tag
válasz BoogeyM@n. #4910 üzenetére
Nekem is csak a 100mm-es pisztoly van az IS-en, de engem is sokszor olyan csatákba rakott be, hogy csak pilláztam. Az már más tészta, hogy olyan növény csapatokat fogok ki... Csapatmunka? Elég ritka...ha meg szóltunk egy gyereknek, hogy ugyan már segítsen, mi nem mondjuk meg neki, hogy mit csináljon, mert az nem csapatmunka...
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Mennyi szenvedés és balszerencse után vissza hoztam az IS-t 30%ról 50-re erről még biggamer kollega tudna mesélni milyen érzés
A kedves game a stock verdámat kezdésnek bedobta sokszor a T9-10ek közé ami nem is lenne baj de hogy mindig a vesztes csapatokat fogtam ki überbrutál balszerencse kezdésnek -10 aztán meg nem állt meg -28 ig persze nem egyhuzamban hanem szépen adagolta az ívet az volt a mélypont aztán szerencsére a szerencsém is visszatért xDZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
GrooveHero
addikt
-
szalai56
senior tag
válasz GrooveHero #4885 üzenetére
Azt már én is űbereltem 1 xp -t kaptam KV-val
-
frame>24
addikt
A KV tank a szintjéhez képest (tier V) nagyon vastag páncéllal rendelkezik, minden oldalról. (Ezen felül egy nagyon erős kifejleszthető ágyúval is: 107mm ZiS-6 --> feltehetően azzal lődözött ki mindenkit egyből.)
M7-es medium tank ágyúi gyengék, szintúgy a Pz 4-é, kivéve a 75mm L/70-est.
A játék (több-kevesebb hibával ) modellezi az páncél-átütést különböző szögekből, (+ AP lőszernél bejátszik a lőtáv is); KV-nak a nagy kocka tornyát érdemes lőni, kevesebb róla a lepattanó, mint a kissé döntöttebb testről.
A csalók eddig nem jellemzőek, szerintem azért, mert ehhez a játékhoz picivel több agy kell, mint az átlag fps-ekhez, illetve tankonként változnak az érzékeny pontok, nem elég egy "headshot-aim."[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Artyknál van most valami splash dramage? Úgy veszem észre, hogy csak akkor sebzek, ha telitalálat van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest