Aktív témák
-
-
virkir
veterán
Lehet vele ilyen köröket csinálni.
Személy szerint gyűlölöm ha velem vannak egy csapatba azt meg nagyon amikor az ellenfélnél.
Az ágyú meg a torony valamivel jobb mint a KT-n viszont papír teste van kb minden átlövi még szemből is és szeretnek kigyulladni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
grunge
addikt
Nagyon tetszik nekem az a Löwe, csak kicsit sokallom érte a 7500 aranyat...fele enyniért megvenném. Amúgy jobb mint a KT szeritetek? Használja valaki? Kb mennyi creditet meg xp-t lehet vele átlagban összelövöldözni?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
frame>24
addikt
válasz CPT.Pirk #5294 üzenetére
Jellemző, hogy egy éve képtelenek csinálni olyan meccs végi összesítő táblázatot, ahol rajta van a saját tank típusa is, és nem a screenshot bal alsó sarkában kell keresni az interface-en.
A suttyó béna agyukat!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sutyi^
senior tag
Imádom ezt a szerkezetet.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
joergie
őstag
válasz Sixkiller6 #5291 üzenetére
Nekem most lett meg a hummel, bétában megvolt az m12 is, de én nagyon élveztem az m41-et, a hummel ahhoz képest netto szívás. De ahogy látom a gwpanther elég nagy szögben lát majd, úgyhogy remélhetőleg azért meg fogja érni. az m12nek akkora mint a hummelnek, m41nek meg mint a gwpanthernak ahogy elnézem. a gwtiger 303mm AP penje miatt jöttem német ágon, kelleni fog klánban.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Sixkiller6
őstag
válasz CPT.Pirk #5290 üzenetére
ja bocs, én elmentem M41ig (T5), már a Priest is szenvedős volt, de az M41 kifejezett szívás.
az igazi gond ott van, h sokkal kevesebb a tiszta célpont, mint a bétában (ez nem panasz, csak tény, nyilván az átlag jobban megtanult helyezkedni, védeni magát)
M41-gyel talán ha van 6-8 lövésem egy csatában, abból jó esetben 3 talál. scout.ért foglalásért ugye nem kapok xp-t, szóval hmm...- no es importante -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyenlőre úgy tervezem, nem is megyek tovább M37-nél. T57-tel jól szórakozok, az m37 meg elvileg jó lesz még, plusz kicsit több lóvét is fog hozni, ahogy olvasom.
Felsőbb szinten már valszeg nem lenne olyan, mint itt, hogy T57-tel rárohanok dombtetőről az M2 medium tankra, és ripityomra lövöm 1 lövéssel.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma alkotott a matchméking, ugye egy korábbi patchben megoldották, h. pl. az AT1-ek ne kerüljenek össze a loltraktorokkal, erre most a T-57-emmel rakott be loltrakikat. Szegények... Amúgy megesett már, hogy 14 darab (nem vicc) T57 arty volt a pályán egyszerre. Viszont lassan meglesz a lóvé a 75%-os M37-re.
VGA-hoz: HD5670-el tolom, 1360*768-ban max beállításokban, semmi gond.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Iron Funeral
őstag
válasz joergie #5283 üzenetére
A (fenti)képen látott grafikán 1680x1050-ben olyan 30-50fps-t ad a 9800GT, (nincs minden kimaxolva, azt hiszem vizet meg még valamit levettem minimumra mert ronda volt maxon, meg amúgy sem azt nézegetem ) Néha előjön valami bug, az fps lemegy a ping meg felugrik az egekbe de ezen kívül nem sok problémával találkoztam ami szaggatást illeti.
(#5281) virkir: Ki lesz próbálva
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Na megvan a KV3 is, jöhet a peccs, ide a slotokat, meg a tankokat
Sixkiller6: Nálam is ugyanez a helyzet, néha azt csinálom, hogy keresse meg az optimális beállítást, és azt visszaállítom a saját elképzeléseim szerint - ez segít egy darabig.
A víz rengeteget levesz, semmi szükség a részletességére!
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Sixkiller6
őstag
válasz joergie #5283 üzenetére
Sapphire Radeon HD6850 Toxic-kal nyomom (CPU: i5-2500), fullon, igaz nem HD csak 1680*1050, mert a monitornak ennyi a nativja. egyszerőbb pályákon (pláne ahol nincs óriási látótávolság) 80-100, max 130 fps, de néha leesik 40-50re.
sajnos néha előjön a zoom-nál a 10-15 fps-es hibajelenség- no es importante -
-
joergie
őstag
Mi a tapasztalatotok videokártyákkal? Melyik az a vidkari kategória, amivel már 30-40fpsel megy fullhd-ben(és lövésnél nem esik le 3fps-re, mint nálam/hd3650 12809*1024ben), ugy hogy közel minden rá van pakolva. Noti vidkari is érdekelne. én gt540m-re lennék kíváncsi fullhd-ben mennyire viszi a játékot.
-
KaLeun
senior tag
Tegnap ilyen 350xp-s köreim voltak és kapásból lenullázták az egész csapatot. Ma pedig kezdésnek 1000-1300xp-k jöttek, plusz csak úgy pattogtak le a lövedékek a JP-ről és lehetetlen helyzetekből nyerünk.
"Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem."....
Cila
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #5279 üzenetére
Nem a legjobb a kép de azért látható
Jobb oldalról az első és második lánctalp szem közé kell belőni kissé balról nem pont szemből.
Az oneshot szerencse kérdése az ammorack az biztos."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
joergie
őstag
válasz Iron Funeral #5279 üzenetére
Érdekes ezen a mapon nem emlékszem, hogy vesztettünk volna. Bármelyik oldalról. pl erről is néznék stratégiákat, hogy egyes pályákon hány % a nyert mecsek aránya, illetve az összes általam játszott TD-vel az adott mapon a nyert mecsek aránya, meg ilyesmi adatok. Ilyesmi jellegű fejlesztésről tud valaki valamit?
-
GrooveHero
addikt
Nem tudom, nem rémlik, hogy már az IS-re is mondták volna, eddig úgy sem volt IS-em, most meg van, nem tudom összehasonlítani a bétásat és a mostanit, csak annyit tudok, hogy szegényke nem túl jól páncélozott, már egy PZ III/IV is meg tud sebezni.
Viszont most én is mondhatnám, hogy kemények a német tankok, met aligtudom őket sebezni, kevés még ide a 122-es D-25T, nagyon ritkán lehet őket szemből elkapni, az IS3-mast annál inkább. Tény, az oldala mindegyiknek szereti ezt a lövedéket.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
virkir
veterán
válasz Iron Funeral #5273 üzenetére
Amint kapok képet amin meg tudom jelölni rakok.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
marked one94
őstag
Na tegnap meg ma nekem is kilépet a töltéskor a játék eddig ilyen sose csinált, gratula a fejlesztőknek. Meg az új patchóoa azt vettem észre mintha az orosz tankok sokal többször gyulladnának ki, ma 3 tankos is lángra robbant, pedig vagy 10 csatát ha nyomtam.
You'll Never Walk Alone
-
vhw
addikt
válasz GrooveHero #5274 üzenetére
Eddig nem mindenki azért sírt, hogy mennyire erősek a szovjet tankok? köztük khm-khm... Te is?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
GrooveHero
addikt
A WOT-os srácok voltak oly rendesek, és elintézték nekünk, hogy eddig az IS-4-est nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehetett felgyújtani. Sokan panaszkodtak rá, hogy a 4502-t meg simán, hát megoldották a srácok, hogy már az IS-4-est is fel lehessen. Köszönjük WOT
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Iron Funeral
őstag
válasz BoogeyM@n. #5264 üzenetére
Igen ez nekem is feltűnt, a bétában problémás volt a 105mm L/68-al meglőni most meg a hosszú 88 úgy aprítja mint atom Egyébként meg lődd a driver's viewportnál aztán kigyullad a VK4502 mint egy gyufa.
(#5268) virkir: berakhatnád azt a képet ide a fórumra, hogy mindenki lássa
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nem használ valami bluetooth eszközt mert arra háklis a játék ha belső chat-et akartam használni rögtön eldobta magát a 6.4-es.
Most már a TS vagy a Skype megy ezzel már ritkább, hogy szó nélkül kilép de még elő-elő fordul.
Más.
Amióta a képernyőmentések elérték az 1000-et teljesen meghülyült van, hogy nem ment utána egy nyomásra meg csinál hármat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
aginor
veterán
Nem kizárt, azért is írtam be, hogy hátha másnál is jelentkezik. Mondjuk azért furcsállom mivel tegnap pl egyáltalán nem csinált ilyet, de átlag napi egy elő szokott fordulni. Mivel éppen nincs tuningolva semmi, így elvileg csak a játék lehet a ludas, lehet érdemes lenne megpróbálni egy reinstallt.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
virkir
veterán
Tegnap vhw anyázott a Stug-al, 8 vesztes kör zsinórban ami testvérek között is több mint egy óra lehetett.
Remélem akkor ma nem nekem osztja a szopóágat mint tegnap, még 11 után se nagyon tudtunk nyert csatát menni semmivel."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
a tököm kivan, az alap jagdPzIV-el lassan több mint egy órája nem tudok duplázni
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #5266 üzenetére
Küldj egy képet szemből kissé alulról nézve, bejelölöm.
-
grunge
addikt
válasz BoogeyM@n. #5266 üzenetére
Az engem is érdekelne Amúgy a Pantheren az L71 203as átlegpen-el bír, még jó hogy átviszi végrea 160-100mm-s testet végre...gondolo mazért pattog még le rendesen meleltte a cucc.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #5264 üzenetére
Ne törődj vele tegnap gyakorlóban megmutatták hogyan lehet oneshot-olni kb. 105-től felfelé ráadásul szemből.
aginor
Nem gondolod, hogy nálad lehet a hiba mert nekem kb hetente egyszer lépett ki azt is csak akkor ha megy a blututy fülesem meg a skype.[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Iron Funeral #5260 üzenetére
Persze a szegény VK szemből sebezhetetlen bezzeg az IS4-et még egy Panther is félig leszedi mint most már ez is kiderült számomra az új peccsek hatására már 200pennel át lehet ütni.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
aginor
veterán
Tök jó, ma megint szerver karbantartással kezdődött a nap, azóta minden csatából kilép ez a szar. Ezek most komolyan eldöntötték, hogy megírják a világ legszarabb játékát? Mert akkor jó úton haladnak a cél felé..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
grunge
addikt
válasz GrooveHero #5251 üzenetére
Dicsőség elérni a kicsikét az biztos! én nagyo szeretem, mindenre jó kis cucc.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
bullseye
addikt
Van itt valahol kezdőpátyolgató hozzászólás (az 1-n kívül)? Mert játszadozok, játszadozok, de rengeteget szívok. USA tech tree elijesztett, elkezdtem a németekkel, lvl II kis tankokkal csak meghalni tudok, TDkkel néha van 1-2 rétékesebb találatom, tüzérségben meg attól függ védi-e valaki a s*ggünk (és nem szokták). Szóval a siker is kevés, az XP is. Viszont már 30-40k kéne a továbblépéshez...
Menjek át oroszokra, mert ott jobb, vagy reménykedjek, hogy idővel jobb lesz itt is, vagy hagyjam a fenébe?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Iron Funeral
őstag
válasz BoogeyM@n. #5259 üzenetére
VK4502 is ugyan ilyen volt szóval ne legyél miatta öngyi...
-
joergie
őstag
Én csak kifejlesztettem a kv3-at, ha jön a peccs megveszem, és adom is el az ajándékkal együtt. meg jön a kv2 is...nem tudom mit fogok kezdeni ennyi fullos orosz heavy staffal...
Szerintem megéri még így is, hogy 400k-t bukok a kv3-on, és még lejön belőle az ajándék tank eladási ára...hát nemtudom. még gondolkodok rajta, kv-13 miatt a kv1-s-t akarom tolni...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Fel
addikt
válasz GrooveHero #5254 üzenetére
Mindenképpen a 107-esre hajtok, de nem tudtam eldönteni, hogy fejlesszem-e ki a jobb 76-ost... De akkor lehet nem fordítok rá 4300 xp-t, hanem szenvedek kicsit (na jó, sokat), és gyűjtök 14400-at.
VK4502P = Maus? Aha..
Egy érdekességre lettem figyelmes... Azt tudom, hogy a szovjet tankok némi előnnyel rendelkeznek a többivel szembe, de létezik az, hogy gyorsabban fejlődik a legénység is? Konkrétan a KV-nél tűnt fel, hogy 49 csata/19 győzelem után az kezdeti 50%-os crew már 63%-nál tart, míg pl.: a Pz IV-nél 76 csata/35 győzelem, és most 75% (az induláskor 53-54%) a képzettségük. (Igaz a Pz IV-el is csak azóta haladok mióta megvan rá a schmallturm, és a KwK42 L/70, előtte csak szívtam a rövid 75-ösökkel.)
Számomra gyanúsan gyorsan fejlődik a legénység... ami nem feltétlenül gond, de azért zavar a többi egység hendikepje.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Az M4a2E4 jutalom tank volt, akinek volt több mint 1000 csatáj a bétában. Az m6a2e1 a játék indulásakor volt megvásárolható némi arannyal együtt jópénzért, ahogy a Panzer V/IV is, csak az M6 heavy, a panzer V/IV meg medium tank volt, ahogy az A32 meg light tank
A vk 4502P ausf. B pedig a techtreen van a KT alatt, annak ott kell lenni, ne mondd hogy nem, az előbb még ott volt
KV-ra a 76 os ágyú elég szar, de egyelőre jobb mint az alap, kicsit jobban sebez, nem sokkal ugyna. Node a 107-es meg aztán már kafa. Ha jó napja van a szervernek, akkor mindent átvisz, ha meg nem, akkor ugyanúgy lepattan a PZIV-ről is.
Ma mondjuk mázlim volt, zsinórban 3-4-szer is ellőttem vele az IS-t, ő meg először földbe lőtt, majd csuszó kétszer is, és hagytam neki 6%-ot. Szóval érdekes, kicsit többet is átvihetne, de a sebzése elég jó, Hetzer pölö egy lövés, PZIV meg ah sebez, akkor másfél, szóval kettő.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Fel
addikt
Sziasztok?
Pár kérdésem lenne:
- Ezek miféle tankok: Pz V/IV, M4A2E4, M6A2E1(?), VK4502B? Sem a techtree-n sem az aranyért megvehetők között nem láttam őket. Ezek valami jutalom gépek volt bétázóknak?- Érdemes a KV-re a jobb 76-os ágyút kifejleszteni/megvenni, vagy kitartóan gyűjtsek a 107-esre? Jelenleg KV-2 toronnyal és az alap ZiS-5 löveggel használom, de nem sokat ér... Pz III, Pz II/IV-ig tudok sebzést osztani, utána már inkább csak bounce... (Bár ma sikerült egy IS-3-at, majd egy IS-4-et is megcsipegetnem, a hátsó részeiken. De pont most lőttek ki egy csatában, ahol egy Pz IV-ről 4 lövésem is lejött...)
-
emre
veterán
Végre megvan a 122-es csúzli a SZU100-asra
Öröm és bódottság"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
GrooveHero
addikt
Nem akarok panthert. Illetve kipróbálnám, nem is arról lenne szó, csak esélyem nincs, hogy megszerezzem, kicsit leragadtam még a PZIIIA-nál
De ha porschét lenne, akkor kicsit drága lenne a javítás, kicsit meghúzol egy tankot, aztán hopp, repkednek az 1000 ojrók
Mondjuk az megnézném, ha porschéval belerohannál egy pár tonnás tankba, nem sok minden maradna belőle Törésteszt rúúlzzzzWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grunge
addikt
válasz GrooveHero #5249 üzenetére
Ha akarsz Panter-t akkor nem tudzs majd azoknál maradni
Ja jó lenne egy 300km/h-s porsche, akkor rammolás lenne agyba-főbe159 SW 1.9 jtdm <3
-
GrooveHero
addikt
A Porsche megy még 300-at is, főleg a Carrera GT...hja ez nem az a Porsche bocsi
Nekem P-m és H-m még nem volt, maradtam mindíg a 3601H-nál, szerintema DB után az e legjobb kis vkWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grunge
addikt
A Porsche 60km/h-t is tud, eléggé fürge. Alapon viszont egy nyugdíjas anyatetűvel vetekszik. Megvan rá a talp, de nem javult számottevően a helyzet, talán jobban fordul, de nagyon lassu még mindig. kell neki a motor is nagyon. Baromira nem értem hogy miért kell vele enynit menni a rövid 75-össel...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
aginor
veterán
Azért nem ennyire kritikus a helyzet, ezzel a tankkal még nem volt egylövéses halálom (most, hogy ezt elmondtam, majd lesz ) holott az összes többi második szintűnél magasabbal már igen (még KV-val is). Amolyan feltápolt Pz4-nek lehetne felfogni, gyorsabb, mozgékonyabb, nagyobb tűzerejű, de hasonlóan nyamvadt ha meglőnek. Shermannat még nem próbáltam és a Lee eléggé elvette a kedvem az amcsi vonaltól így egy darabig szerintem nem is fogom. A Porsche változat ugyan masszívabb, de cserébe az is olyan lassú lehet mint a 3601 és ugyanaz az L/56 a max fegyverük (ezek a tankok olyan egyhelyben toporgásnak tűnnek jobban meggondolva ).
-
vhw
addikt
-
aginor
veterán
válasz BinLaden #5203 üzenetére
Ott van a nevében 36001.
vhw: nem olyan rossz az, csak nehogy meglőjenek, amúgy már az L/70-el is lehet vele alkotni, az L/56-atal igazi kis vadállat lesz. Szerintem jobb mint a 3601, az sem sokkal tartósabb, cserébe lassú is (volt már, hogy Tigris állva hagyott vele).
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz GrooveHero #5242 üzenetére
Remlem nem nyúlnak a fegyverekhez...Tiger is használja az L71-et Tier7-ben, nem lenne sok értelme tobább nerfelni szegény Panthert, éppen elég handicap amúgy is hogy német. Ha ez mégis bekövetkezik akkor tölröm ezt a vackot Tier7ben a jelenlegi felállásban harmatgyenge az L56..Panther meg néhány aspektusban roszabb is mint a DB szerintem. Arról legalább lepattan ez+az.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BinLaden
tag
hát igen, ha majd meglesz a DB azzal is 15120 csillagot +lánctalp kell összeszenvedni , hogy tudjam használni az L/56-ot ami kicsit már karcsú lesz
[ Szerkesztve ]
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
GrooveHero
addikt
De mondjuk most, hogy a Panther egy szinter kerül a DB-vel, aminek csak L/56 van...hát nem tudom. Kap majd vajon erősebb ágyút a DB-is? Vag a pantherről tűnik el? Mert uyge ezentúl már az is "csak" 7-es tank lesz.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BinLaden
tag
L/56 -al nem annyira szar az a P mondjuk többet is átvihetne de ez van
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
frame>24
addikt
pedig bizony mondom néked a valót, hogy én a PzIII/IV-el szopatom magam... (mondjuk több a bounce) De már "csak" ~10k xp kell, aminek egy részét free-ből majd megkapja, azt kalap-kabát.
Ugynakkor, az L/70-es miatt kikutattam a Pz IV-et is, hogy gyorsan meglegyen az ágyú a 3001(P)-re (legyen valami használhatóbb a 88-asig).[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Iron Funeral
őstag
Érdekes, én a 3001(H)-t nagyon hamar átléptem (gyk. csak lánctalpat+ tornyot kellett fejlesztenem mivel volt már KT-m is akkor), viszont a 3001(P) valami rendkívüli szenvedés volt mire eljutottam a következőig, mondjuk a 3002DB kárpótolt
(#5229) grunge: Free XP a legjobb megoldás, ha nem tudom kifejleszteni a JP-n a hosszú 88ast pár meccs alatt akkor bizony szexuális kapcsolatot létesítettem volna saját magammal...
-
grunge
addikt
Nem lett volna az, mert akkor a PzIII/IV-el tier5-ben szivhattam volna a rövid 75őssel még többet. Abból kiindulva hogy hova tesz be mindig, köszönöm, nem A VK3001H nekem bejött, L70-el pikk-pakk megvolt az XP a Porschéra, anno innen mentem a Tigerre. A 88assal lehet vele bitangkodni, eléggé gyors kis cucc. Csak ne hagyd hogy belég lőjjenek, mert xarabb a páncélja mint a PzIV-nek
159 SW 1.9 jtdm <3
-
vhw
addikt
A 3001H tényleg hulladék, én nem bírtam kifejleszteni belőle a Tigrist anno, kemény free xp-be került, hogy átléphessem. De nem lett volna egyszerűbb a III/IV-en keresztül menni, ha a Panther kell?
Am amcsi vonalon se jobb a helyzet... az E8 kap egy gyorsabban tüzelő 76ost (persze ha kifejlesztette az új tornyot), a T20 egy 90est (új torony után), aztán a T23 ugyanezt az ágyút kapja max, jobb nincs rá. (most hogy lejjebb kerül a Pershing remélhetőleg ez változni fog)."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
grunge
addikt
válasz frame>24 #5231 üzenetére
Épp ez az. Úgy van kitalálva hogy jó sokáig szopjon az ember a német mediumokkal tier 4-5 szintű ágyúval szerelve tier8-9 között. Ha meglesz az a vacak torony, akkor már nagyon jó kis cucc lesz a porsche, pláne elite státusszal. Betában is szerettem, utána a DB meg egyenesen szuper kis cucc, alig várom már hogy hajthassam
Amcsiknál meg ruszkiknál azért elő szokott fordulni az a lehetőség hogy az aslóbb tier-ben kifejlesztett jó ágyút tovább vigyük egyből a köv. szintre (zis6). Itt meg hiába van meg az L70es ágyú a Pz4 által, meg hiába mentem előtte a VK3001H-val, szophatok a rövid 75-össel.
Tudom,tudom mielőtt ideirják az orákulumtól sugallatot kapottak hogy a velem szemben levőt kell keresnem a mapon, ez a gyakorlatban ugy néz ki hogy jön egy T-34-85 és kiszed, aztán egy másik VK a konish-al, vagy egy 88assal szerelve. Nem valami hatékony ez a cucc ellenük
Tök jó, inkább farmolok Pz4-el tovább, ugyis kell majd a della.[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Sixkiller6
őstag
válasz BoogeyM@n. #5204 üzenetére
azért a stílusodon picit majd csiszolj, ha emberek közé mész...
- no es importante -
-
frame>24
addikt
én már föladtam ezt az értelmetlen ágyúkkal több tízezer xp-n keresztül való szarakodást!
Van mindig premium, ami egyelőre "csak" accountra megy (+50%)A T20-ast elértem, és most a T23 jön (minden más kikutatva a T20-hoz), de addig 100k xp!
Ezért, elkezdtem felépíteni egy olcsó gépparkot, melyekkel ömlik a free XP:
Marder II, SU-76, SU-85B (eddig ezek). Később jöhet a "Stugica", SU-85, esetleg SU-100, illetve majd az új német TD-k. HA csak a dupla körre megyek mindegyikükkel, marha sok xp lesz hamar. A baj, hogy át kell váltani, és 25 xp = 1 gold , de ez sokkal "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés", mint lapátolni a szart! Az ezekből jövő xp mindig felhasználható egy aktuálisan szükséges, drágább fejlesztésre (jobb ágyúk, motorok, stb.)+ gold a sok slot is, igen.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz BoogeyM@n. #5221 üzenetére
Tnap mentem a VK3001P-vel mert kel al Panther. Tök jó hogy 15k+ xp-t kel lösszeszedni tier 8-9esek között a rövid 75-össel egész este vagy 6k jött be, 45-48% lehet a győzelmi arányom. Az összesített 58% is lement 56-ra.. A 20 non penetrating lövés megvolt, igaz nem éltem túl a csatát. A ghost achiról meg ne is beszéljünk. Orosz vonalon érdekes mód nem kell ennyit szivni mire lesz értelmes ágyú a verdán...Lehet inkább pz4el kell összekukázni 9k free xp-t hogy leygen értelme evvel a vk-val menni. Kínszenvedés volt elérni a talpat is.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
KaLeun
senior tag
Na meglett a JP, viszont eddig ugyanúgy szopok vele mint a stuggal. Pedig a sokak által utált jagdpanzerrel meg elég jól ment. A full óta nem megy semmivel, azt hiszem visszatérek a bf2-höz.
Cila
-
csaabz
őstag
Hopsz, ma reggel ti se tudtok belépni a játékba?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
biggamer
veterán
válasz GrooveHero #5223 üzenetére
Mit iszol CIMBI ???
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
GrooveHero
addikt
válasz biggamer #5222 üzenetére
Persze, semmi gond sincs, csak pozitív értelemben gondoltam. Ahogy azt is pozitív an gondoltuk, mikor láttuk vhw kollégával azt a régi képet, akkor még ment nagyba a platoon, aztán kérdeztük egymástól játék közben:
"Te láttad fórumon Biggamer szkrínsátját? Kilőtt 11-et. Ez egy állat"
Ja, durván tolja a tag"[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Köszi mindenkinek.
GrooveHero
Mostmiééémá ???
Mindenki szokott dicsekedni !!!Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
vhw
addikt
válasz GrooveHero #5216 üzenetére
Azért a T29 annyira nem sebezhetetlen mint tier2-ben a kis francia konzervdoboz
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
igen, de a legjobb akkor lett volna, ha már korábban kifejleszted a 107-est a KV-n, mert akkor KV-3-on már nem kell, hanem csak asszem lánctalp, és tudsz is vele menni, és még ér is valamit, szinte minden tank megérzi, ha eltalálsz vele valakit, és át is üti a páncélt. Viszont KV-3-mal már a Tier10-es csata sem ritka, de inkább 8-as és 9-es, oda pedig az alap 85 szart sem ér. Na jó, mondjuk a 107-es se, de még mindíg jobb, mert több creditet és xp is kapsz,mert jóval nagyobbat sebzel.
-
bozont
veterán
Viszont ha KV-3 felé indulok el, akkor még ki kell fejlesztenem a 107mm-es ágyút is, az még nincs meg és 14k xp kell hozzá, míg a KV3 és 1S között 5k xp a különbség. Viszont a plusz tank és hely az nem lenne rossz.
Amúgy ha megvan a KV-3 akkor megkapom azt is ami a KV-1 és KV-2 torony mellé jár plusz tank és hely? Tehát úgy 3db tank és 2 hely?mod.: Mondjuk az tény, hogy azt az ágyút utólag is kifejleszthetem.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Na ... +szereztem hajnalban a top killemet T29-el / 10 kill / kaptam is kitüntiket : Top Gun, Steel Wall, Wittmann medal.
Sajnos nem tudtunk győzni, mert az utcsó / 100%-os / tankjuk kinyírt, már le voltam amortizálva sajnos.
Nem voltak annyira erős ellenfelek, de nekem tetszett a csata.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
emre
veterán
még egy szavazat a KV3-ra
szerintem az S-el semmivel nem vagy előrébb, kicsit fürgébb, de gyengébb a páncélzata, és asszem valamivel több XP kell azzal az IS-hez[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
bozont
veterán
Melyik tankot érdemesebb használni, KV-3 vagy KV-1S? Én az 1S felé indulnék, de gondoltam azért rákérdezek.
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #5204 üzenetére
A T32 kb addig jó, amíg max 8as tankok ellen megy, mondjuk már a KT-ról is elég nagy eséllyel pattan le a 105ös (a Ferdiről nem is beszélve), 9es tankot (a T34-en kívül) szemből igen ritkán tud sebezni.
Ok, hogy lapos, meg bitang tornya van, de ha csak HE-vel sebzi a nagyobbakat...
-
marked one94
őstag
Egyre szuperebb a játék:
[link]4 lővés eresztettem, ebből 3 sebzett és 2 ír a játék hogy talált
You'll Never Walk Alone
-
marked one94
őstag
Hihetetlen ez a Su-152es ma 10 csatából 8ban mindig megsérült az ágyúm volt olyan csatám ahol 3x is szét lőtték. Már a f*szom kivan... tisztára olyan érzésem van mintha megint a Jagdtigerben ülnék. Ja és ma ezzel a tankal az alap ágyúval 1 lövés volt egy 100% fullos KV-3as csak néztem hogy mivan
You'll Never Walk Alone
-
grunge
addikt
Nemtom láttátok-e már, de igazán betehetnék a játékba tényleg
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Sixkiller6 #5201 üzenetére
Már megint te oemgé
A franc beléd hogy soha nem érted meg miről beszél az ember
Hagyjál már ezzel a rénóval
Amiről beszélek az az hogy az IS3 a leggyengébb a T8ban mivel könnyedén szembe nyomom már egy gyengébb tankkal még a többi elől inkább futni kell mert nem tudsz érdemi találatot bevinni nekik.
szószó leegyszerűsítve hogy megértsed egy IS3 előbb fog kidőlni a sorból mint a többi T8as mert jóval többen veszélyesek rá és így előbb lesebeződik.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BinLaden
tag
jó neked, hogy megvan a szuper űberbrutál tank, és mennyi hp-ja van pontosan?
hát igen elég gyors a H még úgy is hogy alap, nem is fejlesztettem ki semmit
hamar túltettem magam rajtaa P már sokkal lassabban gyorsul, fordul
a pz4 nekem még megvan nem is fogom eladni soha jó kis tank
-
aginor
veterán
válasz BinLaden #5187 üzenetére
Szeretnék haladni arra is igen. A rejtélyes 36001 már megvan , már valamivel tovább mint félúton járok a tigris felé (xp és kp-ben is). Közben megvettem a 3001-est, jó fürge kis dög ez, csak kell rá a jobb torony, mert az L/48 ágyú nagyon karcsú, és nem is olyan drága a fenntartása, bár a pz4 jobb volt ebből a szempontból, de el kellett adnom sajnos, mert kifogytam a garázsból.
GrooveHero:
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
válasz BoogeyM@n. #5125 üzenetére
tehát szerinted mégiscsak rönó kupa kéne, azaz egy Löwe itt egy Löwe ott, plusz két T29 itt két T29 ott, stb. ?
van egy szabályrendszer, pontosan lehet tudni, h ki kivel kerülhet össze. nem értem, h miért jó folyton ezen rugózni. akkor persze nincs sírás, amikor te vagy a farok jó oldalán, amikor te mészárolhatod a T34-gyel az IS-eket, vagy hasonló.- no es importante -
Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest