Hirdetés
Aktív témák
-
larpi
tag
Videósok!!. A játékban rögzített csaták file-formátumát át lehet-e konvertálni valami ismertebb formátumba. Ha lehet, akkor mivel?
-
larpi
tag
válasz
Iron Funeral #26201 üzenetére
Köszi, kicserélem én is, mégis csak ez a 7.1-es.
-
larpi
tag
A Virkir-féle 7.0 MOD csomag, vajon működike most a 7.1 alatt. Próbálta már valaki?
-
larpi
tag
válasz
fsb1000 #25980 üzenetére
Én most leptem meg magam karácsonyra egy Lövével. Mesésen hozza a creditet. Eddig KV-val és Su85-tel farmoltam, rengeteget kellett gürizni velük mire összejött néhány milla. Most tartok a 7-8tiereknél a fejlesztésekben és itt már rengeteg credit kell. A Type nem tetszett sose. A Lőve jó csak betyár lassú. Az MM is jól ossza átlagban.
-
larpi
tag
Az esti században követtem el ezt. Kényszerből felderítő lettem KV-3-mal, annyira beállt az ellen védekezni. -
larpi
tag
Egy kérdés: A tankszázadban nyert csata után kapott jutalom TP az szabadTP, vagy a résztvevő tanknak íródik.
-
larpi
tag
válasz
fsb1000 #20233 üzenetére
Igen most már értem mire gondoltál. Ez abból adódik hogy az ágyú árkád nézetben is követi a célkeresztet. Tehát ha a közeli tereptárgyon viszed át a célkeresztet az ágyú igyekszik azt követni. A videón is látszik hogy mikor átviszed a célkeresztet a romon, akkor az a tank fölé esik ezért emelkedik meg a cső.
-
larpi
tag
Nem tudom mi ez a nagy credit hiány, nekem általában az xp kitermelése a problémás, mire kész a következő jármű kifejlesztése, általában a vételár már megvan.
Más:
Az lenne a jó ha a prémiumot órában is lehetne vásárolni. (Pl: 50 vagy 100 órás csomag) -
larpi
tag
válasz
Iron Funeral #9738 üzenetére
Én inkább hullám törőnek vélem,azt a lemezt. Mikor méteres vizen megy keresztül a jármű nagyobb sebességgel, a víz beborítaná a toronyig, ez a lemez volna hivatott ezt meggátolni.
Kétéltű járműveken gyakran látni hasonló vízterelőket. -
larpi
tag
Jól befaragtam a frissítéssel. A VK 3001P -vel átkerültem a heavy vonalra. Vehetek újból egy Panzer III/IV-est hogy a med vonalat tudjam követni.
Valaki itt az előzőekben panaszkodott az SPF-re, nálam meg jobb lett. Nem valami izmos a konfigom igy 40-50 volt idáig, most meg a szerverleállásig játszottam és stabilan 60-70 között mozgott, néha még több is volt. -
larpi
tag
Egy szerencsés véletlen és ez a jutalom:
L:/dl/upc/2011-05/10/137489_tlyyfvue3qgtwap1_fadin_medal.jpg]
Még ezt nem ismertem. -
larpi
tag
válasz
Magister12 #4180 üzenetére
Túl vagyok az 500. csatán. Arany nélkül jóval nehezebb az előrehaladás mint a bétában, de azért lehet haladni. Megfigyeltem ha legalább 8-10 ezren játszunk , akkor átlagban sokkal kedvezőbb a ballanszt mint, ha csak 5-6 ezren vagy kevesebben vagyunk fenn.
E szerint szoktam megválasztani hogy épp mivel megyek. -
larpi
tag
Na most meg kidobott a szerver azzal hogy "megszakadt" a kapcsolat. Mennék vissza, kiírja hogy a "szerver foglalt".
Ilyeneket még a bétában sem csinált velem. -
larpi
tag
Sziasztok!
Egy-másfél hónapja bukkantam erre a játékra, azóta igen sok időt töltök vele. Nem vagyok nagy játékos, sűrűn halok, néha azért össze jön egy-két szép csata.
Ma viszont kiverte nálam a biztosítékot. Tüzérkedtem, ketten voltunk én behúzódtam egy bokorba a társam még a placcon maradt. Épp hogy körülnéztem volna, már ki is lőttek. A társamat néhány másodpercel utánam. Utána elkezdték szépen sorba a halálozást a báziskörül rejtőzködő tankok. A két ellenséges tüzér leszedett minden nem mozgó célpontot.
A csata végére 5 és 4 killel végeztek. Ez a csata kezdete után úgy 20 másodpercel kezdődőtt. A20-as volt a legyorsabb a pályán, az sem ért volna oda felderíteni annyi idő alatt, és talán észre is vesszük.
Hack-et szagolok, vagy ez csak nekem ujdonság?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest