Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Kurszki csata (csatasorozat), aminek része a Prokhorovkai csata is, az 1943 júniusa és augusztusa között zajlott le, ezért van emelt XP 4.-éig az első nyert csatára minden nap.
[link] - ott a link a launcher indítóképernyőjén, Kursk Operation néven.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Haart
addikt
Hogy jön most ilyen sok xp? Valami szar van a levesben gyerekek de nekem tetszik XD
-
Mynock
tag
A játék zenéit hol találom?Tudja valaki?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az új T40-en van egy igen nagy tűzgyorsaságú 57-es ágyú. Ezt próbálta már valaki?
Valamint írják, hogy a 105-ös howitzer lövedékének a sebessége kb. mint egy arty lövedéke, olyan lassú, ezt valaki próbálta már? Még csak az alap ágyúnál vagyok, ezért kérdem ezeket.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Mynock
tag
válasz GrooveHero #6290 üzenetére
Jah és örüljünk,hogy amúgy ingyenes.Persze vannak hibák,de szerintem élvezetes vele játszani
-
D.Orion
veterán
válasz GrooveHero #6290 üzenetére
Azért adták ki ilyen korán, hogy jöjjön be belőle pénz. Valszeg nem is állt rendelkezésre akkora tőke amivel kibírták volna az 1.0-ig fejleszteni. Kiadták korábban és a befolyó összeg egy részéből fejlesztik tovább a játékot, a többiből meg ők megélnek. Ha realisztikus lenen a játék, akkor senki nem menne pl amcsival. II. VH-ban az amerikai tankokban 1943 közepéig nem volt távolsághoz idomuló célzórendszer. Még a kicseszett nagyon dicsőített Sherman tank első példányaiban sem volt ilyen, csak találomra megemelték a csövet a célzóművészek, attól függően, hogy milyen messze volt az ellen. Aki nem hiszi az menjen el egy múzeumba és nézzen bele a tankok belsejébe.
-
GrooveHero
addikt
válasz D.Orion #6289 üzenetére
Igen. mondjuk én 1. előtt ki sem adtam volna a játékot. Addig meg bőven ki lehetett volna javítani olyan dolgokat, mint a láthatóság, a meccsméking rendszer és mék sok más.
Például azt az egyet nem értem, hogy miért vannak számadatok a tanok tornyai és ágyúi, valamint a páncélvédettség mellett, mert ezek a számok teljesen hamis adatok, vagyis inkább úgy mondom, hogy nem teljesen annyi az annyi. Például ha rámlő egy is-3, akkor nem 390-et sebez rajtam, hanem 400 fölött jóval, de ugyanez fordítva már nem igaz. Meghát a 122-es ágyúval nem tudom átütni szemből a Tigrist Na hát azért ez is vicc. De a legjobb, mikor eltalálom, nem történik semmi,csak csörög.
Szóval vannak még itt olyan szarvashibák, hogy eszméletlen.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
D.Orion
veterán
válasz GrooveHero #6287 üzenetére
Majd ha a verziószám eléri az 1.0-át.
-
Iron Funeral
őstag
Elmentem ~120 meccsig vele minden különösebb baj nélkül(annyit sajnálok, hogy kevés városi pályára rakott be, viszont ha berakott akkor gyűjtöttem top gunt egyből , ), ghost shell is kevesebb volt mint a Ferdinandon(így is sok attól függetlenül) ennyi meccs alatt megcsináltam a 60+%-os winratet is vele. Aztán az elmúlt pár napban... OMG!! Löwe elejéről lepattantam pl., JagdPZ IV óta egyszer nem volt ilyen. A fogyatékos csapattársak megszokottak, de, hogy lepattanok a Löwéről, jön a nyomoronc T-44 akit ghost shell miatt nem lőttem meg, aztán jön a T34-85, átlő szemből úgy, hogy kb 70° döntés volt a páncélon(ENSK-en felállatm egy ház romjára és alulról lőtte meg a páncél felső részét, pont a hegesztés fölött találta el) ... Nagyon kész. Az, hogy 175mm pen. ágyú átlövi szemből a KT-JT párost felháborító, a bétában kis ügyeskedéssel simán pattant a BL-9 most meg ilyen lóf@sz stukkerrel átlőnek Eladom azt csinálok egy T-54et Persze előtte Panther mert kell a slot
Viszont azt kell mondajm, hogy az eddigi legjobb TD amivel játszottam az a JagdPanther, nem semmi műszer lett belőle a 0.6.4 patch után
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
grunge
addikt
Épp most olvastam ezt a WoT fórumon. Egyik srác próbálgatta és T34-85-el simán átlövi szemből. Eléggé röhej amit művelnek.
Épp az a poén hogy az ojjektumnak meg van 120mm frontja és pattog mint a huzat. Nos a JT 150-250mm között változik és ugye szintén sloped azaz döntött. Erről is pattognia kéne a cuccoknak. Tegnap átlőttem a DB-vel egyet többször is (L56 ding gun). Mondom mi a f.... holott IS-3at még sokszor Löwével is hiába veszem tűz alá.
Páran azt firtatják hogy a kevesebb orosz páncél jobb mint a több német. Na WTF?Amúgy a "jobb mint"-ról a jobbmint jutott eszembe Pécsiek tudják mi ez
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
KaLeun
senior tag
Eddig 23 csatám volt a jt-vel ebből 23 totál fail, már a harmadik napja tart a szopás... Nevetséges, hogy tier 4-től kezdve minden mindig mindenhol átlő. Száradjon le a kezem, ha ezután akár egy fillért is adnék a fejlesztgetőknek.... .i.. ..i.
Cila
-
grunge
addikt
válasz Iron Funeral #6283 üzenetére
Naja betaban elértam a PII-t ott 1240 vaolt vagy valami ilyesmi és 7es RoF. Nyert körnél is sokszor volt minusz. pláne hogy boldog-boldogtalan lesebzet / kilőtt.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
csaabz
őstag
Van vkinek teljesen kifejlesztett T-54-e? Tegnap lett meg a legerősebb ágyú és észrevettem, hogy drágább bele a töltény, mint az IS-4-be...
Így azért nehéz pozitív meccseket játszani, figyelembe véve az újratöltés gyorsaságát...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
bullseye
addikt
válasz Sixkiller6 #6280 üzenetére
Red Orchestra
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Sixkiller6
őstag
válasz D.Orion #6271 üzenetére
elárulod h mi az az RO? érdekel minden tankos játék
amúgy érdekes, hogy feldobsz egy témát, és hozzáteszed h erről felesleges vitatkozni
azért ez messze van az aimbottól, hiszen ezek a jelölések akár előttem is heverhetnének kinyomtatva, illetve idővel mindenki megtanulja, hogy hova kell lőni. itt inkább arról van szó, h ezek a szinezések a tanulást segítik. papirrol is meg lehet tanulni, utána már úgy sem kellenek- no es importante -
-
GrooveHero
addikt
válasz stork13 #6278 üzenetére
Igen, most a hegy mögött ahol a nagy tankcsaták szoktak zajlani, általában odajönnek a hosszúra mindkét oldalon az ártik, hogy jobban tudjanak lőni, mint a bázisról. Mert ugye útban van nekik a hegy. És most oda csináltak egy völgyes részt, szóval a tankok nem tudják őket olyan könnyen kilőni a hosszún. Ez néha jó, néha meg néha nem. Attól függ melyik oldalon vagyunk.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
mynames
senior tag
válasz D.Orion #6274 üzenetére
Na most egymás után beadta mindkettőt. A mai első két játékra...
A havas pálya nagy szívás volt de a redshire vagy mi meg nagy kaszálás volt. Kell még idő ízlelgetni őket.Az hogy lehet hogy a crewban a kapitányon kívül értve mindenki 87%-os de mikor ráhúzom az egeret bármelyikre akkor 87+9 -et mutat. Miből van a +9%?
-
mynames
senior tag
Hát arról én senkitől nem hallottam hogy új térképek is lesznek!!! Most szívtam be egyet de rendesen. Pedig a régieket már fejből nyomtam.
Hány új térkép van végül is?A binocular és az improved ventillation cucc átrakható egy újabb tankra mint a camouflage? És tudnak sérülni?
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Ez a skin pack fentvan már ezer éve, nekem már fel se tűnik úgy megszoktam, egyébként nem minden tankra van és sz..t se ér
A kép bétából van még mielőtt leszúrnak.
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
D.Orion
veterán
Én erre egy másik tankos játékból tudok példát mondani. RO-ban is megvan ugyanez a "kieg", csak ott hivatalosan cheat-nek van minősítve. Ott az igazi "prok" képesek meglőni ezeket az érzékeny pontokat akár 2km-ről is! Pl. szögelt tigrist besebez pirosra egy lövéssel T34-el, mert képes belőni a lánctalp és a test összeillesztése közé. WoT-ban ez még biztos nem ennyire kifinomult, de RO-ban is így kezdődött. Mára a nyitott vezetőfülkébe is belőnek 3km-ről, mert jelzi nekik a "kieg", hogy nincs lecsukva a fedél.
Felesleges erről vitatkozunk, mert számomra az ilyen dolgok mindig is csalásnak fognak minősülni. Aki meg használja és szentül hiszi, hogy nem jelent számára akkora előnyt, mert 50 lövésből, csak egyszer használja... akkor meg mi a szarnak él vele? Az az egy is számít! Ennyi!
-
bullseye
addikt
én ma, igenis néztem! Az igaz, hogy francot se ért, de jó érzés volt, hogy az ütközés után kifejezetten a személyzetre lőhettem volna - csak közben 2 másik tank hátulról (remekül fedezett a csapat...) cafatokra lőtt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
emre
veterán
válasz marked one94 #6256 üzenetére
Ez a premium camuflag
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz D.Orion #6265 üzenetére
Egyrészről igazad van
De ha a másik vége felől közelítjük meg a dolgot akkor meg nem, mert ez a csalás legfeljebb a színvakoknak jelent valami előny.
Ugyanis:
1, A legtöbb harceszköznek nem (csak) ott van a gyenge pontja (pl KV)
2, Ezeket az apró foltokat mozgásba eltalálni lehetetlen
3, Ha közel van akkor meg nem nézed, mert vagy nem zoom-olsz rá vagy egyszerűen nincs idő célzott lövésre
4, Ha meg messze van nem látszik semmi belőlük (a messze az 100m felett ami röhejes)Ennek függvényében mégis milyen jogtalan előnyt jelent szerinted?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #6256 üzenetére
Szerintem rakd újra a játékot, az az ágyú olyan mintha amerikai lenne. lehet összekever valamit a T28 és a T-28 között a játékod
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
stork13
aktív tag
Július 1. és 4. között az első nyertes csatát nem 2x-es hanem 5x-ös szorzóval számolják.
7 napos prémium ára a 3 naposé lesz.Július 1. és 8. között a a megvásárolható kiegészítők (Consumables) 50%-al olcsóbbak lesznek.
Az akció a július elsejei szerverkarbantartást követően 05:00 UTC-től indul.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
D.Orion
veterán
válasz Mustaros #6260 üzenetére
Ezen inkább ne vitatkozzunk. Ha FPS játékról beszélnénk, akkor spéci aim+wh kombónak neveznénk az ilyet. Bocs, de túl sokáig voltam úgynevezett progamerek között, akikre nekem kellett figyelni CB Cup és egyéb fontos warok alatt. Az ilyen segédleteket én semmilyen szinten nem tűröm el, ami nem a játék része alapból és plusz előnyhöz juttat az alkalmazásával az számomra cheat. Mások az elveink és a látásmódunk, ennyi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez z új Amcsi szinkronhang engem Berényi Andrásra emlékeztet. Szerintetek?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Mustaros
aktív tag
Valaki acc csere esetleg?
Van is-7 , t54 , tiger.
Akit érdekel az írjon! -
kriso
tag
Hát a T-19 tetszett, a T-82 már nem annyira, mivel ez nyittott, simán szétlövik :S
-
Inarus
addikt
Érdekes: Vagy mert tele lett lelkes td-sekkel a harctér, vagy mert mégsem olyan jók az új tankok, de hullanak rendesen. Az SU-26 pedig nem a tűzerejéről híres...
Mondjuk lehet, hogy beáldozok én is némi fejlődést a kipróbálásra, hátha tényleg jók. -
kriso
tag
Gyerekek, ezek az új amcsi TD-k kifejezetten jók.
Most nyomatom, a T-18 at, jó a páncélzata, jó a tűzereje, fejlesztett motorral pedig egész fürge . -
XenHai
senior tag
Ha valaki szeretne O704 et és van t30 az írjon!
-
KaLeun
senior tag
Cila
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lol, tiszta TD most minden csata, a nép rendesen ráugrott az új cuccokra!
-
Murder3
addikt
Amúgy rászántam magam a pz3/4-re igaz a free xp-m bánta de jobb mint gondoltam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz marked one94 #6232 üzenetére
Elindítottam a launchert, és magától csinált mindent.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz marked one94 #6230 üzenetére
Kb. 3 perc alatt lejött és települt a firssítés a kliensből. Már vettem is egy amcsi TD-t. Valami baromi ronda.
-
marked one94
őstag
Lehet ebből csak holnap lesz játék. Remélem nemsoká azért életre kell a szerver.
You'll Never Walk Alone
-
klambi
addikt
ELADÓ REG!!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Sixkiller6
őstag
tegnap este meglett az IS3... végére egészen megszerettem az IS-t
gépparkom: T44, IS3, Ferdi, T34 (usa), M41
meg persze KV és KV3, várom az ingyen slotot- no es importante -
-
kriso
tag
Szerintetek mikorra élednek fel a szerverek?
-
Flatron710
tag
válasz CPT.Pirk #6223 üzenetére
Én is várom a hibajavítást... csak a mai nap most tudtam volna játszani egy kicsit. Szóval ma hiába jön új verzió, azt én már csak hétvégén tudom kipróbálni. ( ezért a nagy szomorúság.)
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nektek sem lehet jót tenni, ha nem javítják a hibákat, az a baj, ha update van, az a baj.
-
Flatron710
tag
Most lenne egy kis időm játszani, erre update van...
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
7600 GS
addikt
A PZ 35t utan erdemes megvenni a 38t-t, vagy pedig alapbol ugorjak a Panzer III-asra?
Csak engem nem enged be a jatekba fejlesztes cimszo alatt?
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Én leginkább a két új pályára vagyok kíváncsi...
Azt nem tudja vki, melyik patchben lesz az IS-4 tier 10-es tank?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
H@lede
tag
hát sajnos arra még igencsak várni kell de valóban jöhetne már ott ül a KV meg a KV-3 a garázsban sőt még az IS-4 is remélem jó árat kapok majd az új tankokért amikor behozzák őket. Remélem mire hazaérek ma addigra már megy a szerver és elindulhatok amcsi td vonalon (:
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Fel
addikt
De, azt is. A T23 eltűnik, és a helyére lehozzák a Pershinget. T9-be pedig érkezik a M46 Patton. Bővebben: 1. komment, spoiler alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz mynames #6211 üzenetére
Amcsi oldalon érdemesebb az M3 Lee felé indulni, és onnan tovább.
A T-34 sajnos ilyen... Nem a legjobb közepes tank az V. szinten, de ha fel van fejlesztve (76-os hosszú löveggel), akkor használható. Az A-20-hoz képest lassabb, de még így is elég fürge tud lenni. Egyébként én sem szerettem... szovjet oldalon még mindig csak a T-34-85-nél járok, németeknél szívok a VK 3001 (P)-vel, amcsi oldalon viszont már megvan a T23 . Közepes vonalon egész jók a yenkik.Közérdekű közlemény: Holnap patch!! Na végre, akkor holnap már Pershingem lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mynames #6204 üzenetére
Ez jó, csak a játékosok nagy része angolul sem tud.
Gyakran nekiállnak egymással beszélgetni 3 féle nyelven, így nehéz bármit összehozni.Szerencsére azt jobban megértik, mikor villogtatjuk a négyzeteket a minimapon.
Egyébként én is angolul tolom, nincs ebben a játékban semmi, amit érdemes lenne lefordítani. Vagyis a beszéd szövegeket kivéve.
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
Sziasztok, hosszab kihagyás után ismét feltettem a játékot és akadt egy problémám.
Kezdéskor minden baráti tank textúrája eltűnik meg a roncsoké is.
Mi a baja? -
mynames
senior tag
válasz FreezeKiller #6201 üzenetére
Én angolul tolom, de nekem ez így ok is. Nincs itt sok beszéd. Ami hiányzik inkább, hogy nem tudok a többiekkel egyeztetni szóban.
Bár én az az írkálos forma vagyok , aki már a legelején megkérdezi, hogy: plan?
És a válaszokból lehet sejteni a játék kimenetelét. Amikor ilyeneket írnak vissza, hogy: survive vagy kill them all akkor már látom hogy gázos lesz a történet.
A második válaszra pedig gyorsan beszoktam gépelni még a dont kamikaze run-t, hátha leesik az idiótának! Mert attól ált. szétb@sz az ideg amikor már 4-5 medium tank elvérzik az első percben mert előrerohantak, persze min külön-külön...
De amikor kapok egy ilyet hogy pl.: left flank akkor már előre tudom, hogy az az én emberem !
Szerintem ebben az irkálásban az a legjobb hogy 30 mp alatt összejöhet egy tuti kis csapat! Ilyenkor még ha ki is lőnek bent szoktam maradni és leírom amit tudok (pl. grille a folyókanyarnál a bokorban) hátha elkerülte vki figyelmét.
Na jól elkanyarodtam ez eredeti választól... -
GrooveHero
addikt
Én nem tudom, hogy a jelenleg elérhető magyarosítás milyen, én amikor legutoljára használtam, akkor azt kellett megállapítanom, hogy a fordító kicsit jobban tud angolul, mint magyarul. A jelentést sikerült visszaadni, dehogy magyarul nem tudta megfogalmazni, azért az már gáz. Azóta meg csak angolul használom a játékot. Mosnjuk nem is mintha valami olyan dolog lenne bent amit nem tudnék angolul, tudod ez nem egy olyan kalandjáték, vagy nem tudom mi, aminek hű de nagy sztorija van, és esetleg minden betű érdekelne belőle. Szóval nekem a magyarítás felejtős.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nagyúr
HUNgarischül
-
FreezeKiller
csendes tag
Ti milyen nyelven játsszátok a játékot? Magyarul vagy angolul? A magyarítás elég jó ahhoz, hogy ne angolul játsszak?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest