Hirdetés
Aktív témák
-
D.Miki
csendes tag
Victory! Battle
El Halluf
2011. október 26. 21:08:59
Vehicle: SU-100
Experience received: 1 704
Credits received: 46 347
Battle Achievements: Top Gun, InvaderNem tudom hogy miért szidjátok a SU100-at, ilyet a JagdPzIV-el el sem tudnék képzelni
-
D.Miki
csendes tag
válasz joker1220 #15165 üzenetére
A akció ezekre vonatkozik, ez igaz.
De mivel sokan lesznek majd, akik ezekkel rohangálnak a harctéren, ezért a nagy számok törvénye alapján te is nagyobb eséllyel futsz majd össze velük az SU85-öt vezetve.
És bizony a PZIII, PZIV simán megvan egy lövésből, de kettőből biztosan.A múlt heti akcióban is rengeteg KV, KV3 meg IS szaladgált, hisz akkor arra volt akció. Most se lesz másképp, csak az általad felsorolt tankokkal.
[ Szerkesztve ]
-
D.Miki
csendes tag
válasz joker1220 #15159 üzenetére
Az attól függ, hogy mennyira gyorsan akarod átvágni magad a SU85-ön.
Mert a SU100 már T6-os, vagyis nagyobb eséllyel dobál be magasabb szintü tankok közé. Mivel épp akciós 7vége lesz, ahol megint ott a PZIV, én a helyedben megvenném a 107-est. Én jelenleg azt csinálom, hogy az elit SU85el húzom a legénységet, és azt teszem majd át a SU100ra.
Személy szerint kiváncsi leszek, hogy hány PZIII, PZIV, M3LEE esik majd áldozatul a 7vége alatt -
D.Miki
csendes tag
válasz Stauffenberg #15102 üzenetére
Megesik az ilyesmi. Egy idő után be lehet lőni, hogy ki merre vonul el, melyik bokorba, kő mögé, ház mellék bújuk el. 1-1 lövést megér néha.
Nekem is volt már olyan, hogy rálöttem 1 tankra, amit valaki spottolt. De nem őt találtam el, hanem aki előtte állt, noha ő nem volt a képen, senki sem spottolta.De E75el én lőttem úgy ki tankot, hogy pont elhúzott a kiszemelt tank előtt, noha őt akkor sem láttam. Néztem is nagyot, hogy nem is rá céloztam
[ Szerkesztve ]
-
D.Miki
csendes tag
válasz joker1220 #15091 üzenetére
Sziasztok,
nálam is pihen otthon egy E75, és elég jól szuperál, ha nem bénázok vele
De az E50 sincs elérhetetlen távolságban a Párduc II után. Viszont ahogy olvasgattam, meg tapasztaltam, az E50 valahol egy med és egy heavy közt lebeg valahol.Szerintem gyúrj előbb az E75-re, aztán jöhet az E50 is
Ja, és üdv Smisa
Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest