Aktív témák
-
virkir
veterán
Nagyon nem vettem észre.
Igaz tegnap aránylag keveset mentem vele de így is minden 2-3. körben megvan az ammorack, torony + a legénységet is szedik rendesen.BoogeyM@n.
Nem láttam hol sikerült eltalálni mert a völgy felétől lőttem a páciens meg fent volt a kis domb tetején bokor mögött.
A torony frontját igyekeztem eltalálni szerintem vagy az vagy a lövegpajzs amit át lehet lőni.
Meg azért a Tigris 88KwK/L71-nek van 203-as pen-je míg az IS ágyúinak max 175.
Sokat számít az a 28mm.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Nem, de nem is fogom, mindjárt megvan a KV, remélem azzal már nem csak céltábla leszek.
Ne nagyon bízz benne. Ameddig nincs rá valami normális ágyú addig csak töltelék leszel mert a csaták nagyrészében minimum KV az ellenfeled.biggamer
Na ... a LÖVE űberbrutál
Szerintem meg egy szar. Simán kilőttem 50+%-ról csikicsukival Lakevill-en szemből Tigrissel.
Szerencsére birkák a tulajok nagyrésze amennyire észrevettemNa egy szép pillanat a mai napról.
100%-ról sikerült kilőnöm a lámát mert nem volt nála javítókészlet, hogy legalább egyszer visszarakta volna a lánctalpat és megmozduljon.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
"bizonyos esetekben erős páncélzattal rendelkező"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan lolAz a bizonyos erős t54 mennyire erős egy ISU OBJ704 T30 lövegének?
kb átl. 2lövés bárhonnan és ilyen csatákba pakolja be, de egy IS4-hez viszonyítva is 3lövés oldalról megint csak2, ha a gastank beficcen.
A tisztes ágyú elméleted meg megbocsáss de baromság elve a medek állandóan jóval szarabb löveget kapnak mint az egy szinten álló heavy társaik akik ellen bepakolják őket.
t54-en a T8as puffogó van ami kb a T8 KT szintjén lehet
szószó T9es med kap T8as puffogót a T9-es heavy kap T10es atomfegyvert
Lehet példálózni a roffal mert az több, de nem sokkal mert az a 4sec különbség elmegy a célzásra vagy semmit se ér mert HE-vel vagy kénytelen támadni a gyenge pen miatt, hogy szemből sebezni tudd.Ahogy látom elkezdted a med ágat majd te is ráérzel mennyire erős is az a páncélzat amikor a nálad -2 Tierrel alacsonyabb kis tank beléd lő olyan kritikálokat amit egy heavyvel még álmában sem tudna eljátszani, mert nem tudja sebezni.
Csak sajna nem az oroszt kezdted, hogy tudjad mi is a különbség a szóbeszéd és a realtime play között ahhoz ki kéne próbálni megérezni a 1shot ammorack game over orosz feelinget meg a sok critikált gunner driver gastanks szent hármast.
+az a front se olyan mint volt mert akkor nem lehetne már egy 175-ös átlag pennel sebezni 80%-ban 100mmD10T 122D25T az amcsi t29 105mm T5E1 meg 90%-ban ütiZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
Pedig a 85ös ágyúval igen durva az a tank, ha tier 4 csatába kerülsz vele igen veszélyes!
(ha megvan a garázsban a KV a fejlesztett toronnyal akkor kapsz egy KV-1-et és egy KV-2-t mikor eljön az ideje)Sajna csak a L/48as löveg megy rá (alapból az L/43-mal kezd)
Ami az NA-t illeti, nem kifejezetten rossz tank (teljesen kifejlesztve), csak nem kiváló sem felderítés, sem harc terén (a Leo jobb felderítésre, ha pedig kicsit harcolni is akar az ember akkor az M5 stuart jobb a 75ös ágyúval) Lehet vele csinálni ezt is-azt is, de semmi meggyőző érv nem szól mellette, legfeljebb ha kifejezetten ez a tank tetszik, én ezért vettem meg
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
aginor
veterán
Akkor rosszul emlékeztem, de még ez is irreálisan magas szám szerintem sok esetben.
Nem, de nem is fogom, mindjárt megvan a KV, remélem azzal már nem csak céltábla leszek. Hogy is van ez az ajándék KV? Már nagyon rég nem én rohamozok, max ha a kényszer rávisz a sok táborozó miatt, akik KV-3-mal sem mernek kinézni a fedezék mögül, még akkor sem, ha közben rommá lövik mellette a csapatot. Komolyan mondom olyan balf*szokkal tud össze rakni a gép, hogy még vezetni sem tudnak, nem hogy lőni..
A paraméterei alapján nekem szimpatikus a pzIII/IV, amikor találkozom vele, akkor is elég kemény ellenfelek ált. Az L/48-nál nagyobb löveget nem is lehet rárakni?
A Panther miatt én is utálni fogom akkor azt a Pz38nA-t úgy látom.
đe$|re: én nem tartom magam valami jó játékosnak, de néha csak fogom a fejem, miket csinálnak. Én már nem írok senkinek, mert nincs értelme, lassan már bosszankodni sem bosszankodok.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
đe$|re
senior tag
A másik probléma, amivel elég gyakran találkozok...KV3-mal, szépen elindul a csapat csoportokban, pl. Prokhorovka, beállunk szépen az útmenti bokrokba majd előrébb megyünk kb. 2 kockát, senki nem indul meg, még a leo is mögöttem van,1-2 perc után megunom, beírok a csapat chatbe, hogy menjen valaki előre, nincs válasz, se reakció, elindulok előre kárognak, mint a varjak, hogy ne menj előre, közben meg a síneknél hullik a többi heavynk, megindulok, utánam senki, ha szerencsém van kilövök valakit és még sebzek is mást, ha nincs, akkor megdöglök, úgy hogy mögöttem még mindig kempelnek.
Az meg...néha fogom a fejem, hogy az IS4-3-kal miket művelnek...az első 1 percben kinyírják őket, utána te meg szembetalálkozol egy t32-vel, szerencsésebb esetben tigris vagy is.
[ Szerkesztve ]
-
BinLaden
tag
na ha ezt valaki űbereli akkor veszek neki egy teszkós sört
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
biggamer
veterán
Na ... a LÖVE űberbrutál ... és ha szakaszban mész, sárga színű a jeletek a térképen.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
GrooveHero
addikt
itt mindenki jáccott, de inkább úgy mondanám, hogy velünk jáccottak.
egy SU-100 a dűnék szélén, velem a bázison egy kis vk, egy pz IV, egy hetzer, meg a két árti, a többi 9-10 hevi bement ballra a bázisuk felé, és ahogy már azt megszokhattuk, elhullottak mint a legyek, aztán jött a t-44, a 3001P mega tigris, lerendezték a su-100-at, aztán meg minket a bázison. Pedig elvileg megdemidzseltem a t-44-et, mondta is, hogy critical, de a végén nincs ott a sebzés. szóval túltejesítettem magamWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vhw
addikt
Akkor idézek magamtól; "vagyis legalább 5-10 másodpercig kellene lefagyva állnia egy tanknak általában míg egy arty rácéloz, rázár, és odaér a lövedék".
A T28, feltetted már rá a 85ös ágyút? Megnézted hogy a környező 4es tankok mit kapnak helyette? Ha olyan csatába kerülsz ahol igen alul vagy, nem ugyanúgy kell játszani mintha top tier lenne az ember.
Hogy mire valók a közepesek; "támogassák a nagyokat a szárnyakon, vagy hogy bekerítsék/oldalba kapják az ellent" na most ezt hátul egy bokorban kempleve legritkább esetben lehet végrehajtani, ugye hogy a közepesnek mozognia kell, megkerülni az ellenséget, bekeríteni őket, ezért kapták a sebességet és jelentős tűzerőt, amit a könnyű tankok nem, ezért ezek detektálásra valók, esetleg fondorlatosan artyt gyilkolni.A III/IV kb egy kicsit jobban felfegyverzett PzIII-nak lehetne mondani, kap egy L/48as ágyút, amivel tényleg leginkább oldalról-hátulról lehet sebezni az ellenséget, most hogy felhúzták a végsebességét 55re, esetleg be lehet vele vállalni scout feladatokat is.
Ami a Pz38NA-t illeti, rádiót kivéve fullosra fejlesztettem, egyenesen menni még szeret de fordulni nem igazán tetszik neki, hiába van hasonló traverse speedje mint a Leonak... ez egy olyan Pz38t ami gyorsabban tud menni 20 km/h-val, kap egy 50es ágyút, a többi paramétere a gyakorlatban igen hasonló (papíron persze más)
GrooveHero: ti most itt játszottatok is vagy mindenki afkban tolta?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz BinLaden #4785 üzenetére
Igen, nos sikerült egy rekordot megdöntenem, olyan ideges lettem ettől az árti fikázástól.
azon csodálkoztam, hogy nem vontak le ezért a remek teljesítményért
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BinLaden
tag
meg vagyok elégedve a pz4-el
kár pedig megnéztem volna egy kis utcai fightet
GrúvNyíró:- hatalmas érdeklődéssel várjuk a rekordodat
[ Szerkesztve ]
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
GrooveHero
addikt
Mondjuk nem tudom kiegyeztek e de azért már abbahagyhatnátok mán
itt baszogatjátok szegényeket, amikor ellő titeket, de amikor farmolni kell, hogy legyen pengőtök, akkor meg mindenki isteníti, mer milyen geci jól lehet vele keresni.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
aginor
veterán
Olvass vissza, korábban mintha teljes meggyőződésből írtad volna, hogy legalább 10-15másodpercig kell egy helyben állni, hogy kilőhessenek..
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy Te milyen szerepet szánsz egy t28.nak pl., ami még táborozni is gyenge.
A közepeseket arra találták ki (persze nem a játékban) hogy támogassák a nagyokat a szárnyakon, vagy hogy bekerítsék/oldalba kapják az ellent. Akkor igazam lett a nehéz tankkal kapcsolatban.
Amúgy milyen az a pzIII/IV? Az új pz38nA a paraméterei alapján elég jó felderítő tank lehet.Megint szarakodik. Betöltia pályát, de a kezdő képernyőről nem jutok tovább. Kár volt hozzá nyúlniuk..
BinLaden: nem fog, nyilván legalább részben igaza van, meg valamennyire nekem is. Ha értelmes ember (már pedig miért ne lenne az) akkor kiegyezünk valami kompromisszumban, még a legrosszabb esetben is.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
BinLaden
tag
Ha netalántán ez a kis vita verekedéssé alakulna akkor, én leszek a bíró.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz biggamer #4779 üzenetére
Izgi volt, priesttel 2 lövésből nem tudtam kiszedni a pz3-at, engem viszont a wespe pz4el szemből(legalább 80as front) 240hpról egy lövéssel. Valamibe artyval nagyon belenyúltak, sokkal kissebbet üt. priest eddig se ütött nagyot, de mostmár szinte odapiszkítani se tud a tankokra.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
biggamer
veterán
Új dolgok még :
A garázsben egy piros csillag van a tankok felett, ha még nem játszották le aznapi első csatájukat, ha ez +történt eltűnik a csillag.
A listában mintha jobban elkülöníthető lenne a kilőtt tank a többi közül.
+ zenei betétek ... azt vettem észre csata közben h jobban tuningolt mint ez előző verzió
Mintha élénkebb színűek lennének a térképek és a rajta lévő tank jelzések.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
vhw
addikt
Mivel cáfoltam meg magamat? Én a fentebb írtaknál a saját M7es artymat vettem alapul. A kisebb artyknak persze hogy más értékeik vannak.
A heavy tank arra való hogy városban, az utcákban előre törjön, más térképeken, ahol sok a nyílt terep, és van pár arty is az ellenségnél fel kell deríteni nekik, különben szétbombázzák őket, mert; lassúak, fizikailag nagyok -> jó célpont az spg-nek!
Sérülékeny medek? kíváncsi vagyok te milyen posztot szánsz egy 50km/h sebességű, tisztes ágyúval, és bizonyos esetekben erős páncélzattal rendelkező közepes tankoknak, kempelni hátul? az a TD-k dolga!
Egyébként egy szem T29 van a garázsomban, 100egynehány csatával a lejátszott 1100amból. Mellette egy Pz III/IV, M3 Lee, Su76, M7 Priest és ma fejlesztettem ki a Pz38NA-t. Amivel ahol csak tudok megyek előre és derítem fel a tankokat (nem öngyilkos kamikaze módjára!), ha módom van rá megkeresem az ellen artyját és kinyírom..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
aginor
veterán
Saját magadat cáfolod meg..
A bújkáló nehéz tank elméletedre pedig itt a válasz. A nehéz tankok támadásra valók, nem bujkálásra. Nehogy már a sérülékeny közepeseket zavarjuk ki a nyílt terepre a tankelhárító zárótűzbe. Másodpercek alatt kivégzik őket eredmény nélkül. Persze Te nyilván nehéz tankba vagy, így roppant kényelmes lehet amikor a közepeseket lemészárolják/olod, hogy aztán az így nyert információkkal kilőhesd a rohamlövegeket, de akinek nem inge ne vegye magára.A frissítés óta másnál is szarakszik? Elfelejti betölteni a térképet, megáll ott, amikor listázza a résztvevőket, de azokat frissíti rendszeresen, ha pl. valakit kilőttek..
-
biggamer
veterán
válasz marked one94 #4769 üzenetére
Én voltam az egyiken, egy vereség egy győzelem a mérleg.
Amit eddig tapasztaltam ... h a térképen látod kis ikonnal, h pl. merre van a TD-nk / kis zőőőd háromszög /.
A vasakre feltett át nem vihető cuccokat 10 aranyért át lehet vinni más tankra is.
Hírtelen ennyi.
-
vhw
addikt
Na most egy 5-10 km/h-val tolató Hetzer nem számít nehéz célpontnak (mert ugye azt írtad hátra mozdultál vissza), ha meg egyszerre 3-4en lövik valaki úgyis betalál egyszer...
10 sec az mikor véletlenszerűen kiválasztok egy célpontot az ellenség tankjai közül, rácélzok és odaér a lövedék. De ezek kis artyk, gyorsabban céloznak, gyorsabban töltenek, és közelebb is állnak a célponthoz, mert rövid a lőtávjuk, ezért gyorsabban is odaér a lövedék."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
aginor
veterán
Valóban nem túl gyors (enyhén szólva), de nem is igazából ezért írtam, hanem azért mert szerinted 10-15 másodpercig kell álldogálni, hogy kilőjenek. Én megálltam céloztam, lőttem, vissza külső nézetbe és éppen csak gurultam kb. 20centit hátra (korábban nem voltam látható) amikor már jött az áldás, és mindezt úgy, hogy korábban nem voltam látható, tehát nem mérhetett be előre, valamint bozótból lőttem, és mozdulni is hátrafelé mozdultam, vissza a láthatatlanságba.
-
vhw
addikt
A Hetzer kifejezetten nem arról híres, hogy mozgékony. Mennyi arty volt a csatában? 3-4 csapatonként? amik mondjuk SU-26osok voltak? ha ennyi gyorsan töltő, 360as kitéríthetőségű arty lövöldöz rád, akkor nem csoda hogy eltalálnak.
marked one94: a Steppe egy Prohorovkához hasonló nyílt pálya, itt-ott sziklákkal, bokrokkal. a Mountain pass elég érdekes, a térkép két sarkába rakták a zászlókat, amiket dombok-hegyek vesznek körül, szóval ha oda beveszi magát az ellenség és elkezd foglalni, nehezen lehet kifüstölni őket onnan
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
Nekem lassabb lett, kevesebb az FPS...Laggparádé, 10-ből 4-5 lövés a semmmiben végződik. Amúgy az extra tankokat a KV, KV-3-ért cserében mikor kapjuk? Vagy lemraradtam valamiről?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Haart
addikt
LOL van update?
-
aginor
veterán
válasz Sixkiller6 #4761 üzenetére
Köszi, akkor azért nem ment ez nekem.
Engem csak skinek és a kijelző módosításai érdekelnek, semmi olyan aminek akár csak gondolat szinten is köze lehet a csaláshoz (ugyanis megvetem a csalókat).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Mi ez a TP átváltás? Hogyan kéne ennek működnie?
A modokhoz hogyan áll a program? Nem fog kitiltani, mint csalót?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Sixkiller6
őstag
hát az új, frissített Pagorkin igencsak meglepődtem (most már Mines-nak hívják). jól átépítették, lehet újratanulni.
és odébb lehet lökdösni a kilőtt roncsokat. ja, és megvolt az első Löwe killem (T32vel)- no es importante -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, mondom TD vonalon nem tudok érvényesülni, kipróbálom az SPG-ket, a T57 személyében. Erre hát nem TD módban szerzem vele az első killt?
3 kill, 3 sebzés, 4400 kredit és 330xp. Persze ez csak a kezdők szerencséje, ha nem szakad meg kapcsolat a szerverrel, második körben tuti kinyírnak rögtön.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #4755 üzenetére
Egy baj van a sebzés számolásoddal.
Az átlag arty találati arány valahol 25-40% körül lehet, nekem pl. 28% Hummel-el vhw-nek 33% M7-el.
Magyarul jó ha miden harmadik lövés talál.
Igaz ha mellé lövünk sok esetben akkor is van sebzés amit nem számol találatként a játék de messze nincs meg a lövésenként kalkulált sebzés.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #4755 üzenetére
Nem arról beszéltem, hogy nem lehet kitalálni az ellenség melyik irányból fog jönni, hanem hogy egy darab tank mit fog csinálni azokban a másodpercekben amíg rácélzol és ellér oda a lövedék! megáll? megy tovább azonos sebességgel? elfordul valamerre? visszatolat?
-
BoogeyM@n.
aktív tag
de itt egy jó példa hogy mennyire is bonyolultak a pályák
+su51-el elértem 2perc alatt bárhova hát akkor gondolj bele hummelel milyen gyors
ráadás pont annyi időbe telik neked bevackolni mint az ellenek elérni a kemphelyétZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Nem kell szépíteni 8találat az 8találat 4000demage simán megvan 1 artytól (persze nem mondtam hogy minden csatában mert mindenkit utolér az 5perces 15:0 15:4 ha olyan a csapatba kerül) és általában 2db-t tesz a szerver így jut minden oldara 1. a másik meg elég sokat artyztam s51 hummel szó szó tudom mit beszélek az lehet hogy te most kezdted és még nem jöttél rá a dolgok fortélyára.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Sixkiller6
őstag
válasz frame>24 #4605 üzenetére
M3-mal 70% fölött volt a nyerési mutatóm, szerettem
így utólag pedig: T32 csak addig nagyon nehezen játszható, amig nincs rajta a vastagabb torony. utána tökéletes gép. túl nagy különbség van a két korony között, az első papír, a második 300mm páncél...
én még az elsőnél fakadtam ki, azóta élvezem. szépen termel pénzt és xp-t is.- no es importante -
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #4744 üzenetére
Melyik mapon 1.68 sec? Ensken? Próbálj már nagyobb mapon (pl; Karelia) átlósan átlőni a pályát...
Nem nehéz kiszámítani hova megy az ellen? Tudod ha az ágyú hossztengelyére merőlegesen haladó tankot célzol, egy nagy ovális a célkereszted, a gránát pedig mehet a tank jobb és bal oldalára is, nem elég csak az irányt belőni. Na és egy 30-40el haladó tank elé mennyivel is kell célozni? Jó pár méterrel, és ha hirtelen meggondolja magát és elfordul? netán megáll? csattan is a gránát a földön.
Másrészt nem mindenki elit Hummelal artyzik, nem ér pillanatok alatt a sarokba bárki, ugyanígy nem tud gyorsan elmenekülni ha közelbe ér egy scout vagy med.
8 találatot kiosztani? A percenként 6,5 lövő M7-tel nem tudok 8 pontos találatot bevinni meccsenként, mert 20 lövésből is max 5-6 talál be, ahova én szeretném.
Az is érdekes gondolat hogy egy artynak csakis egyetlen irányba kéne nézni-e egész meccs alatt, és csak arra várni hogy jöjjenek szépen egyesével a célpontok... Hányszor van olyan hogy a map bal szélén lefagy a csata, mindenki fedezékbe bújt, illetve nem láthatóak, közben a másik oldalon hirtelen beindulnak. 2-3 perc múlva pedig újra váltás.
Mennyit játszottál artykkal őszintén? 50 csatát?
đe$|re: sajnos ha valaki ehhez hülye annak hiába beszél az ember... Igen, sajnálatos mikor a KV3-mal kell elől haladni mert a gyors tankok kényelmes rejtekhelyet találtak maguknak valahol hátul, de ilyenkor nem az ellen artysa a köcsög, ha tűz alá veszi a lassú, zsíros célpontot.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
A célkereszt az bővítmény ... letöltöd és csak rá kell másolni a régire.
Mutatja a löveg töltési állapotát, a tankod életerejét stb.Az ikonokat is felül kellett írni, jó mert mutatja a tankok szintjét, típusát és a páncélzatot / elől, oldalt, hátul /.
A nagyítás nem mókolt, +vettem a távcsövet / +25% méter /... a játék beállításai mindenhol maxon vannak / láthatóság, felbontás /.
Ennyi.
-
Iron Funeral
őstag
Még a bétában volt, ültem a fűben a JagdTigerben... már kilőttem 4et, de nem igazán követtem a meccset, de feltűnt, hogy nincs mozgás a minimapon, ja kérem, hogy meghaltak a társak. Még 2-t kilőttem aztán game over, így veszettünk 15:6 arányban
Utánalevő meccs is hasonló volt, maradtam én meg egy Ferdi, 11 ellen, azt viszont lehoztuk 6:5 arányban (ezen a meccsen nem volt arty ). Az egészben az a zavaró, hogy Tier IX meg hasonló kaliberű tankokkal közlekednek és néhány alap dolgot sem tudtak elsajátítani a játékrólWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
đe$|re
senior tag
"Ne menj nyílt terepre lassú nehéz tankkal - mire valók a T44-T54-Panther-stb falkák? illetve a scoutok amik felderítik az ellenséget, így távolról lőhetik a nehéz tankok-TDk, illetve a saját artyk.
Ne állj meg közepes és könnyű tankkal, mert nem arra vannak kitalálva."Ez mind szép és jó, csak akkor megmondhatnád a többi észlénynek is. Nagyon utálom mikor (bmilyen mapon), panther,leopard...és a többi gyors tank beáll kempelni a bázisra vagy arra vár, hogy valamelyik heavy meginduljon, ha meg rájuk szólok, kussoljak, ne mondjam meg nekik, hogy mit csináljanak. Hányszor volt az is, hogy KV3-mal nyomultam előre mert a retard (bocs,jobb szó nincs rá) csapattársak az első ellenfélre megálltak, meg egyedül tartottam egy utcát mert a csapat máshova ment kinyíratni magát. Meg mikor kérem őket, hogy valaki menjen előre, 3-4 ember egyesével elindul scoutolni.(persze megvárják míg a másik kinyiffan)
Ja, meg...többen vagyunk az ellen egyik heavyje ellen, előremozdulok, hogy lőjön, a többiek mit csinálnak míg újra tölt? Visszagurulnak.
Olyan zöldség csapatokat tudok kifogni...ráadásul KV3-mal, meg Jgdpz4-gyel imádott szivatni a szerver. 2-3 perc alatt elfogyott a csapat fele...mi meg még ki sem lőttünk senkit. (a veszteség listánkon meg olyan tankok vannak: is3,t29,t32, de a scoutok még élnek, aztán általában ilyenkor megindulnak és újabb + 2 tank mínusz)
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
"utazásiideje" "távolságtól függően 3-5 sec" egész pontosan 1.68sec a mappa elejétől a végéig mire odaér
Nem nehéz kiszámítani hova is mész nincs sok hely a mapokon túl kicsik ahhoz
1perc se mire oda érsz hummelel a sarokba ahova legutoljára ér csak oda az ellen a maradék 13percben meg ellehet simán szórni az ammo-t azokra a helyekre ahonnan jönnek a szerencsétlenek 8 találatot meg simán bevisznek az artyk általában semmi nehézség nélkül 8x500 4000demaget kiosztva
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
joergie
őstag
Hát azért egy ügyes arty oda céloz ahova kell, szóval a tanknak annyi ideje van, amikortól meglátják, hogy kibújik lőni, amig reagálok, odébbhúzom pár métert, és repül a csomag, szóval ez max 4mp, ennyi idő alatt ő is aimol, szóval simán semmi esélye, rossz esetben még a lövése is elmegy a halálba....
De amúgy lehet tudni, hogy egy m41 nem fog mondjuk t28ra célozni, egyrészt mert jól gyorsul, másrészt ott vannak a nagyok, miért ne azt lőjük.
Amúgy körönként 3 max 4 találat átlag valóban, HE-val non penetrating olyan 500hp max, és a mellé mentek se többek 300hp-nál(inkább kevesebb), szóval igazából kiszedek másfél tiger-t egy m41-el az nem sok...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
grunge
addikt
Épp hogy meglett a KV-3-ra az xp, meg akartam venni, erre restart. Monom oké majd fél óra múlva megveszem. Úgy nézem ezt buktam...mivel:
LOL. Arról volt szó hogy restartt miatt leáll fél órára, most meg átírták...[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
vhw
addikt
válasz BoogeyM@n. #4739 üzenetére
Ne menj nyílt terepre lassú nehéz tankkal - mire valók a T44-T54-Panther-stb falkák? illetve a scoutok amik felderítik az ellenséget, így távolról lőhetik a nehéz tankok-TDk, illetve a saját artyk.
Ne állj meg közepes és könnyű tankkal, mert nem arra vannak kitalálva.2 másodpercig álló tankot halálbiztosan bemérni? hagyjuk már! ha esetleg pont benne van az ágyú kitéríthetőségének szögében, aztán megvárni míg összezár a célkereszt 2-4 másodperc, ha netán szétugrik 7-10 sec! Aztán a gránát "utazásiideje" távolságtól függően 3-5 sec is van, akár több is! vagyis legalább 5-10 másodpercig kellene lefagyva állnia egy tanknak általában míg egy arty rácéloz, rázár, és odaér a lövedék. Mozgó célpontnál még nehezebb, pont kitalálni mit fog csinálni a következő másodpercekben, hogy pont belesétál-e a 10-15 méterrel elé célzott lövésbe, vagy ahogy löttél meggondolja magát.
Másrészt nem minden arty oszt mellélövéssel 500 HP-t, csak a legnagyobbak! amik mennyit is lőnek percenként? kevesebbet mint kettő! 15 percre ha folyamatosan durrogtat nem tud lőni 26-28nál többet. 15ből lejön még a célzási idő, mozgás a counter-battery tűz elől, esetleg egy szemtelen scout miatt menekülés. A csaták többsége nem is tart ki 15 percig mert, elbillen a mérleg nyelve valahová mondjuk 5 perc után. Egy 7es elit arty letudott adni legjobb esetben eddig mondjuk 6-8 célzott lövést, amiből mondjuk pontos találat 1-3 maximum, 3 közvetve sebez, 2-3 elmegy a francba sebzés nélkül. A városi pályákról meg ne is beszéljünk.
Nem mondtam hogy minden lövésnek telibe kell találnia, ezt csak a tank játékosok hiszik, hogy minden oda megy az X közepébe.
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
-
BoogeyM@n.
aktív tag
A legtöbb pályán ne menj nyílt terepre=ne is támadj okés mindenki kempelni fog mint állat
-ne törj előre? megint csak camping mert nem megy senki amíg meg nem mozdulsz
-ne állj meg? majd mozgásból sikerülni fog eltalálni valamit persze mikor még összehúzódott célkörrel is nehéz eltalálni pontosan az ellent ráadás legalább 2másodpercet várni kell és ez bőven elég a tapasztalt artys lövésznek hogy már előre bemérjen téged erre várvaPersze érthető hogy egy artys ilyen véleményen van én is használtam és ilyenkor elvárná az ember hogy mindent telibe kapjon de azért józan ésszel úgy mi lenne a játék a többi számára
ha minden telibe találna és kioszthatnál 18x1000=18000 demaget ledarálva a csapatot
mikor így is ha mellé lősz már -500HP
(18x500=9000/2200=4db IS7 én már az 1db IS7et is sokallom egy olyan dologtól amivel szembe kerülni sincs esélyed)
lánc lent tank kifordulva critikálok kiosztva ez a heavyk-nek halál de csak azoknak a szerencsétleneknek akik elindulnak és megpróbálnak valamit csinálni is a többi 15perces kemperen kívül.[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz biggamer #4737 üzenetére
Kis ablakon keresztül szedtem ki első lövéssel a Hetzert a bázisunk melletti bokorból :
Az előzőhöz nem engedte befűzni a képet ... már ez is caraxik ???
Basszus, miért ilyen kis méretűek a játék által készített fotóim ???
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
válasz marked one94 #4729 üzenetére
Valami szerver hiba van és azért nem lehet foglalni...
A hatalmas laggról már ne is beszéljünk...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
joergie
őstag
Ez így van, pontosan ahogy leírtad. Én szeretek artyskodni, kiszámolni előre a száguldó stuart sebességét(priesttel), és kilőni a lánctalpát Na olyankor hízik a májam
Meg hozzá kell tenni, hogy csak abból kapsz xp-t, amit mások felfedeznek neked, tehát neked nincs rálátásod, és ezért kb kapásból feleződik az xp.
könnyű védekezni az arty ellen, igazából én csak röhögök a könnyelmű tankászokon, és lövöm ki őket mint könnyű célpont.
A legjobb móka a counter arty amikor így egyszercsak a semmiből szevasz...és ugyanez vica versa.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
vhw
addikt
Az utóbbi napokban sokat játszottam artyval (M7), én is szidtam anno őket mikor mindig engem találtak meg a Ferdivel, de később mikor megtanultam minden lövés után odébbállni, fedezéket keresni, akár egy pillanatokkal előbb kilőtt csapattárs roncsa mögött, vagy egyszerűen nem előretörni nyílt terepen lassú tankkal, mikor nagy lövegek vannak a csatában, máris kevesebb bosszús pillanatom volt miattuk. Azokat viszont akik közepes tankokkal sírnak az artyk miatt, igazán nem értem... ugyanis egy mozgó medet még egy ilyen viszonylag pontos, gyorsan tüzelő, nagy szögben kitéríthető lövegű artyal (mint az M7) is igen nehéz pont telibe kapni mikor padlógázzal száguld, ha meg egy helyben áll, és úgy kapják telibe... akkor a hiba az ön készülékében van Átlagos találati arány 30-34%-os, jobb, profi artysok is kétlem, hogy 40-50% fölé eljutnak. Egy profi tankosnál mekkora ez az arány? 80? 90? Irreális pontossag tényleg mikor a találatok 2/3ada elmegy a francba, vagy legfeljebb a robbanás sebez.
Nem kell egy helyben kempelni, és a tanknak megfelelő fedezéket találni, senki ne csodálkozzon, hogy ha egy szikla mögül annyira kiugrik mondjuk egy KV2-es tornya, hogy telibe lehet kapni. A lapos TD-k fölött meg még sík egyenes terepen is simán elhúz a gránát.És akkor vegyük számításba azt is, hogy mi kell ahhoz, hogy egy arty eredményesen tudjon működni; -tehetséges scout, -nem idióta csapat akik lemészároltatják magukat olyan beásott ellenséggel szemben, akiket az artyk pár perc alatt kényelmesen meggyengíthetnének-elintézhetnének, inkább önfejűen mennek előre még a lehetetlen helyzetben is, -olyan védők (HA vannak egyáltalán!) akik képesek kilőni legalább második-harmadik találatra egy retkes felderítő tankot, nem hagyják percekig a saját sorok között garázdálkodni, felderítve az egész csapatunkat, az atykat meg ő maga is lemészárolhatja, meg se kell várni a sajátja segítségét, -magasabb szintű csatákban, ahol 3-4 arty van csapatonként törvényszerű a counter-battery, újra-és-újra elmozdulni, újra fokuszálni, lövés után pedig kezdődik előlről, -folyamatosan szemmel tartani az egész térképet, mikor hol kell segíteni a saját csapatoknak egy-egy szívósabb tankkal szemben. És még ezek után sem 100%os a találat egy tökéletesen összeszűkült célkereszttel egy állócélpontnál, ami tankok esetében azért igen gyakori.
Miért képzeli minden, csakis tankokkal játszó illető, hogy olyan bitang egyszerű és könnyű eredményesen játszani az spg-kel? Ha el tudnak találni valakit, az bizonyára az illető/a csapat hibája.
-
marked one94
őstag
Ma egy újabb hihetetlen bugal találkoztam. 3an bent állunk az ellenséges zászlónál és nem tölt fent a csík. Csak néztünk hogy mivan Mondjuk utána nyertünk.
You'll Never Walk Alone
-
biggamer
veterán
válasz marked one94 #4725 üzenetére
de most már le lesz a gondod róla
Johnny001
Miért késtél le ???Én is két nap alatt szedtem össze ... a KV-val hamarabb jönnek a pontok !!!
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Nekem is mindjárt meg lesz a KV a budival együtt, de most akkor mikor lesz ez a csere??? Mert ma direkt emiatt teljesen bekockultam. Meg most KV helyett egy Su-152 lenne
You'll Never Walk Alone
-
GrooveHero
addikt
Szóval akkor most holnap nem kapom meg a jól megérdemelt KV-kat, meg a T-150-et? Mert már a KV-3 is megvan. Vagy akkor ha csak nyár végén jön a tech-tree, akkor elvileg van esélyem pölö hogy megszerezzem a pershinget? Igaz az amcsi oldalba még bele sem kezdtem.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
đe$|re
senior tag
Szerintem a szerver imád szivatni, ha új tankot veszek...már körök óta olyan csapatokba rak be a Jagdpz4-gyel, hogy az nem igaz...
-
biggamer
veterán
Köszi mindenkinek ... de már +vettem a tornyot ... még 1000 XP és +lesz a lánc is és feltudom tenni, aztán úgy is elfelejtem a cseréig.
-
virkir
veterán
válasz biggamer #4716 üzenetére
Elvileg nem kéne erőlködni mert a techtree-k nem most jönnek, azokat valamikor a nyár végére ígérik.
Ráadásul a stock 75-ös ágyúval igen érdekes lesz kifarmolni a láncot meg a tornyot, nekem tegnap az első és egyetlen körömben a sörmit se sikerült vele szemből sebezni AP-val a komoly 76-os pen-el.
Arról nem beszélve, hogy az alap motorral még megmozdulni is kihívás, nemhogy még beleavatkozni a csata menetébe."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jahrn
senior tag
Elvileg a Stug III kivetelevel minden nemet TD jol jar a peccsel (a legjobban a JagdPanther meg a JagdTiger), a Tiger II-nel meg majd kiderul h a javitasok mennyire ellensulyozzak ki az alvaz frontpancelzat nerfet.
biggamer: szerintem nem tudod feltenni az uj tornyot uj lanctalp nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
A KV-2es toronyhoz kell az új lánctalp ???
-
-
frame>24
addikt
válasz biggamer #4714 üzenetére
Jólvan na, én is várom azért a peccset, de rohadtul nem a szakasz kijelzés miatt(bár nem rossz az sem), hanem a megújított láthatósági rendszer miatt (több checkpoint a tank testen, gyakrabb ellenőrzés egységnyi idő alatt). Meg a lánclövés is nehezebb lesz. Ez nekem, mint medium tankernek, jól jöhet, ha működik.
---> eddig a HW előtt kizárólag TD és heavy tankokkal voltam (németTD-oroszHvy-USAHvy), most csak USA és GER medium tankok, és eddig egész jó, talán ez jobban fekszik nekem.
A KV-, IS-széria annyira brutál ronda, hogy még egyszer nem szenvedem végig, USA heavy unalmas nekem, orosz TD-k megint brutál rondák. Most ilyen esztétikai alapon tolom.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
biggamer
veterán
válasz biggamer #4713 üzenetére
Ha jól olvastam ki, most már fog látszódni vizuálisan h kivel vagy egy szakaszban ... ezt már rég pofázom, h jól jönne.
-
kriso
tag
Az azért finom, hogy a német td-k és a tiger II bugjaival semmit sem csinálnak...
Elmehetnek az erkölcstelen foglalkozású anyukájukba... -
BoogeyM@n.
aktív tag
-
biggamer
veterán
-
frame>24
addikt
válasz marked one94 #4704 üzenetére
(és grunge)
Ja, ugye?!
Bárki megveheti, ugyanannyiba fog kerülni, mint a standard HE...
Még szerencse, hogy "TD módban" az SPG-k nem tudnak zoomolva célozni...(+ugye a páncél továbbra is papír, de így már csúnya meglepetéseket okozhatnak egy tier 10 tanknak is, 62%-ról one-shotolni egy Maust...)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
biggamer
veterán
Ebben nincs benne a KV ... de én inkább +szerzem ma / ne érjen +lepetés / ... nekem is még vagy 6000 XP kell, h +legyen a KV a toronnyal.
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz marked one94 #4704 üzenetére
Holnap délelőtt jön az új peccs ... hajnal 3-tól leállás.
Úgy h aki +akarja még szerezni a KV-t hajrááá !!!
-
frame>24
addikt
Bocs, ha nem így van, de én úgy látom, itt még nem volt szó egy másik újításról: a creditért vásárolható AP lőszerekről a végső SPG-k számára...
300-as penetration, meg ilyenek...[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz marked one94 #4700 üzenetére
Ez az egész arty dolog nagyon nem passzol nekem a játékmenethez. Teljesen lehetelen szögekből érkezik sokszor a lövedék, mintha valami lézer vezérlésű bomba lenne 80 fokos becsapódási szöggel, mnéha majdhogynem negatív már úgy lő be a túl oldalról a hegy pereme alá...teljesen irreálisan pontosak és sokat sebeznek. Nagyon debil, játékmenethez meg semmisok köze így.
159 SW 1.9 jtdm <3
Aktív témák
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest