Hirdetés
Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Iron Funeral #45396 üzenetére
Lehet igazad van, de ennekem bejon nagyon. Addig jo meg nem probalok megjobbat mert arra fogok vagyni. ezenkivul ha ezzel jol fog menni akkor mit fogok tudni muvelni massal
. a VK4502 aladar utan egy megvaltas ez a tank. Termeszetessen a 12.8as loveggel, es vegre pattognak rolam amit eddig csak a Tiger P-rol mondhattam el ha max t8asok voltak a csapatban. En boldog vagyok a Belaval, ne tessek felreerteni
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #45388 üzenetére
Szerintem szép tank a Maus, az E-100 kicsit rondább, de az sem rossz.
a Legszebbek a BT-2-től felfele mind, az összes IS, a GWTiger és GW Typ E, na meg a STUG3, Jagdpanzer 4, és a Hetzer. Szvsz a legrondábbak, amikkel sehogy sem tudtam megbarátkozni szépség szempontjából ezek: Panzer IV, leFH18B2, a másik új prémiumos francia, BDR G1B, ARL 44 gyári toronnyal
-
Gyuri27
félisten
Na megint játszik az összes hülye.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
D.Orion #45386 üzenetére
A Belat megvedenem, siman pariban van az E75el. Elso tankom amivel jol erzem magam meg akkor is ha t10es jon szembe velem
. Bar lehet ezt az agyuja teszi nem is a tank maga de 1vs1ben megettem mar E75ot IS4et stb stb
. Szeretem na!
Viszont aladar? Hat ha az eleje kicsit kemenyebb lenne mondjuk ugy 140mm akkor azt mondanam hogy zsir mert feludules lenne a gyorsasaga heavyk kozt, de igy. Olyan jo, tank viszont nem heavy de nem is med. Azert szeretem a dragat de a Tiger P, Bela,PZ IV utan kovetkezik csak
-
D.Orion
veterán
-
Mcray
senior tag
válasz
GrooveHero #45381 üzenetére
Aztaaa. Majdnem sírtam. Azt hittem a Maus lesz az új szerető. Már mondtam magamban, hogy "tipikus oktató videó a mai csajoknak, hogy csak BMW's nagy kopaszokkal álljanak szóba"
-
Paul119
addikt
válasz
hát ez aranyos
[link] kár hogy nem értem mit írnak -
Iron Funeral
őstag
válasz
What the...
I'm speechless -
GrooveHero
addikt
Egy megható kis videó, ajánlom mindenkinek:
-
Snakeiboy
aktív tag
A VK4502 A az egy lasabb medium tank heavynek kiadva a jatek altal. A pancelja arra jo hogy a t6os tankok nehezen lojek at szembol es meg az agyuja is eleg kakac. Elonye jol gyorsul, gyorsan fordul es a 88as loveggel olcso a loszer
. Heavykent viszont nem lehet eredmenyessen hasznalni. Az IS3 inkabb heavy, bar ezem nincs csak talakoztam vele. A dontest viszont neked kell meghoznod melyiket szeretned
. En nemet fun vagyok ezert VK, de ha igazan t8 kene akkor KT
-
Zadia
senior tag
Lehetőségem nyílt,hogy végre VIII-as szintű tankom legyen.
Melyiket vegyem meg?
IS-3---------------VK4502A ???????????? -
-vitya-
őstag
a MOD felrakása a proggival, 1 kattintás, aztán visszacserélése azokra a modokra amiket használok a 99%-ban játszott randomokban megint 1 kattintás.
nekem ez nem fáradtság ;-)
de beszéljünk meg egy időpontot, felrakod magadnak (egy katt
) és bemegyünk egy training battle-ba... Aztán meglássuk, tetszik-e. Amikor be vagyok lépve, bármikor rá lehet egy ilyenre beszélni.
Paul: ha nem rakod fel a MOD-ot azt könnyen ki lehet szúrni, mivel Te észre veszel mindenkit, és más nem
Feltűnő lesz.
-
vhw
addikt
válasz
-vitya- #45364 üzenetére
Csak azért szóltam be, mert úgy felvágtál erre az eventre, pedig a csatáid ~95% ebben az arcade vacakban játszottad te is (mint ahogy az itteni plebs is tette/teszi).
És nem 100-200 csatáról van szó.
Nekem annyi bajom van a dologgal, hogy macera; olyan tank ami éppen kell, 50es legénységgel, feltenni azokat a modokat és csak arra a 3 vagy ki tudja hány csatára.
-
törölt tag
VÉGRE T-34 (amcsi) Juppáááá
-
Remus389
veterán
nem igaz már 4 csatát mentem és mindig veszít a csapat
pedig a 2* XP-t be kell mindennap gyűjteni
-
-vitya-
őstag
azért mert az egy abush esemény visszajátszása volt. De kösz, hogy beszóltál, egyet értek, nem arról kellett volna videót csinálni, mivel abban nem volt sok akció.
Itt jegyzem meg, hogy pont emiatt tűnik érdekesebbnek a most vasárnapi scenario, mert ez viszont két eléggé komoly vasakat felvonultató erő küzdelme lesz, Valószínűleg támadás - ellentámadás szituációkkal. Én személy szerint sokkal jobban várom ezt, mint a 2 naponta esténként a 2 órámat, amit játszom az "arcade vacakkal"... A feelling annyira más.
szerk: Ja! mondtam egyszer is, hogy tökéletes szimulációvá válik??? Azt mondtam, hogy jobb lesz, de nem tökéletes. Nincs tökéletes szimuláció.
-
vhw
addikt
válasz
-vitya- #45357 üzenetére
Na most ezzel az arcade vacakkal mennyit játszol?
Mennyit is tesz ki az össz játékidődből, amit a wotban töltesz ez a 2-3 hetente megrendezett pár csatát kitevő extra hardcore historically accurate true story esemény?Megnéztem a múltkori Swampos videót (ismerve a játékot, annak működését, a pályákat stb.) Bóhóckodtatok egy szép nagy kört téve a Sherman oszloppal, elszámoltatok 30ig miközben a csúnya nácik jól elbújtak a másik oldalon, aztán "aki bújt-aki nem jövünk".
Mindenki ismeri a pályákat, mindenki tudja hol várható a nagy "csapda", szerintem nem lepődött meg senki mikor eldurrant az első Marder vagy PzIV ágyú az egyik bokorból.
Igaz hogy a játék távol áll a valóságtól úgy alapjában, de ezzel a moddal, meg megrendezett csatasorozattal sem lesz hirtelen tökéletes harcszimuláció.
-
Garold
senior tag
Van olyan weboldal ahol össze van gyűjtve hogy T8-9-10 tankoknak hol vannak a weakpontjai? A googlival csak videókat találtam, jobb lenne egy olyan oldal ahol képeken vannak megjelölve hol kell lőni őket.
-
-vitya-
őstag
válasz
psycroptic #45349 üzenetére
GER:
pz4 (szinte minden csatában részt vettek, 39-44ig)
panther, tiger, stug, pz3US:
Sherman, Easy 8SOV:
T-34, T-34/85, meg a legtöbb TD SU-76 - ISU-ig
ISvhw: hát a HP az adott, ez sajnos bizony kicsit hiteltelenné teszi, de hidd el, még így is sokkal jobb mint az eredeti zöld és piros körbefestéses, csak ha vak vagyok nem találok el valakit arcade vacak....
-
gainwardgs
veterán
Valaki nem tudja lesz-e tervezett teszt server update1,2/tweakelések stb??? Ahogy pl 7.2-nél volt???
-
Fel
addikt
"Any crew members in the barracks or in a tank, who have the skill for the IS-4 on tier 9, get the ability to be used in the IS-4 of tier 10 without any changes or losses;"
"Players get a 100% trained crew
with an equivalent training of the IS-4* for the IS-8, but without additional skills or perks;"*Az áthúzott rész egyelőre nem biztos, hogy bekövetkezik.
Tehát amilyen banda van most az IS-4-en, vagy a barakkban az IS-4-re képezve, ugyanazokkal fogod kapni a Tier10 IS-4-et.
IS-8-ra ettől függetlenül 100%-os legénységet kapsz.Danielssss: Átutalással is lehet, csak mivel nemzetközi tranzakció, lesz vagy 3 nap mire megkapod az aranyat.
Az a leggyorsabb, ha van PayPal accountod (regisztrálva hozzá egy bankkártya), vagy netes fizetésre alkalmas bankkártyád. A legbiztosabban a bankodtól tudhatod meg, hogy alkalmas-e a kártyád ilyesmire (Mastercard, Visa, de a Maestro nem alkalmas ált.). Választhatsz, hogy euroban, vagy angol fontban fizetsz a WG-nek, de a számládra az aktuális euró-forint árfolyamon terhelik az árát. -
törölt tag
Átutalással lehet fizetni amugy?
-
-
whatnot
őstag
válasz
Djuree #45344 üzenetére
Én kedvezményes junior electronról váltottam rendes electronra csak az internetes vásárlás miatt. Mondták, hogy ezen van CSV kód, tehát lehet vele neten vásárolni. Gyakorlatban kiderült, hogy nem. Kedves bank közölte is, hogy hát igen, még nem igazán működik. Én meg lecseréltem teljesen feleslegesen a kártyámat és fizethettem egy drágábbat.
-
whatnot
őstag
válasz
Djuree #45328 üzenetére
FYI nem azt mondtam, hogy internetkártya kell, hanem azt, hogy internetes vásárlásra alkalmas kártya. Ilyenek pl. a dombornyomott kártyák.
A VISA Electronokkal még úgy 5 éve gondok voltak, hiába volt rajtuk a 3jegyű biztonsági kód, interneten vásárolni nem lehetett velük. Tudom, mert én konkrétan megszívtam egy ilyen kártyára váltásnál. Hogy most mennyire működnek, azt nem tudom, nem is érdekel, van már dombornyomott kártyám, az tutira működik. -
Djuree
félisten
válasz
#56230144 #45332 üzenetére
99% hogy így van. vagy 10 bankkártyám volt az utóbbi 7 évben, minddel tudtam vásárolni, mindenhonnan külhonból. kivéve az xbox live meg a psn rendszereket, azok vmi elbaszott egy dolgok.
paypalnál ugyanígy van, van paypal accom is, 2 db, az egyik sima visa electron (nem domboros), a másik mastercard (ez domboros).
de próbáld ki, ha működik levonja, ha nem nem -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #45323 üzenetére
"elbuktam" a második Paypal acc-om, ugyanis csak olyan Bankszámláról lehet feltölteni, amely tulajdonosának neve megegyezik a reggelt acc-al. (ez nem volt egyértelmű a magyar tájékoztatóban, én meg a fiam Junior számlájáról utaltam egy próbát, amit tulképpen én felügyelek, de az ő nevén van.)
Tehát jelenleg az a leggyorsabb megoldásPayPal-al, ha reggelsz és még aznap bemész az uni bankba és befizetsz X forintot.
Ha teljesen megegyezik a név bankszámládon, akkor ebankról is töltheted, de akkor 2-3 nap mig használhatod, illetve izgulhatsz hogy firstname / lastname megegyezzen. (utólag nem módosítható az egyik)Összefoglalva: Gyakorlatilag nem szünt meg a PayPal acc bankártyához és/vagy számlaszámhoz kötése, azaz nem lehet anonim és nem lehet csak úgy utalgatni rá bárhonnan, pl anyuci számlájáról.
-
emre
veterán
válasz
-vitya- #45331 üzenetére
Lehet, az elmúlt két napban nem voltam fenn, csak haloványan emlékszek
(#45333) Mcray
Elég lenne csak annyi időre, hogy megnézd hogyan állsz, és hogy jelen állás szerint mit fogsz kapni. Sokkal könnyebb megérteni ha látod. Mondjuk én is néztem, aztáén mégis belekeveredtem a dologba.
Én simán átképezném a hármas legénységét az is4-re, és fel húznám 100%-osra. Így két géped lesz jó személyzettel. Ha nem képzed át őket szerintem olyan mintha ott sem lenne.
-
Mcray
senior tag
Ha lenne időm feltenném de nincs sajnos csak napi max 1-2 órám, ami tömény grind.
Javítsatok ki, ha tévedek: Jelen állás szerint mivel nincs IS-4 re dedikált legénység, nem kapok legénységet IS-8ra, de ha 75%-os legénységet rakok IS-4-re akkor IS-8-ra is az megy, így nyerek 80 000 creditet.
Mi van akkor ha az IS-3-nak a 100+100+50 %-os legénysége van az IS 4 tankon amikor kijön a patch? Akkor is az lép érvénybe, hogy nincs legénységem IS-4-re tehát nem kapok semmit?
-
emre
veterán
A lényeg az hogy az IS8-on ugyan olyan legénységed lesz mint amivel az IS4 rendelkezik a peccs időpontjában. Vagyis az IS8 fogja megkapni azokat az embereket akik addig a négyesen voltak, (az IS4 statja is megy a 8-asra) az IS4-re meg kapsz egy garnitúra ugyanolyan képzettségűt.(jó esetben,) De ha Fel-nek lesz igaza akkor "csak" maximum 100%-osat.
Ha megvan már a négyes tedd fel a teszt klienst, és nézd meg magad, úgy könnyebb megérteni.
-
D.Orion
veterán
válasz
#56230144 #45326 üzenetére
Dombornyomott kártyák egészen biztosan alakalmasok rá ha van a hátsó felükön egy három jegyű szám. Sima(szó szerint sima felületű) kártyákkal akkor sem biztos, hogy tudsz neten vásárolni, hogy ha a hátulján van három jegyű szám. Nekem is két kártyám van, egyik dombornyomott, másik nem. Mindkettőn van ilyen három jegyű szám, de csak a dombornyomott alkalmas netes vásárlásra.
-
Djuree
félisten
válasz
#56230144 #45323 üzenetére
mondom nem kell foglalkoznod az euróval. én sem tudok. azt intézi magának a levonásnál, átalakítja magának. csak beírod a bankkártyaadataid és kész.
minden kártya alkalmas rá, nem kell internetvásárlásra alkalmas kártya, 10 éve volt ilyen. sima visa, electron, mastercard bármi jó. -
Mcray
senior tag
Mi van akkor, ha nincs dedikált legénységem az IS-4-re? Akkor nem kapok legénységet?
Mi van akkor, ha van 75%-os legénységem? Akkor 75%-os legénységet kapok?
-
whatnot
őstag
-
törölt tag
Reggelt!Egy kérdésem lenne,Ez a gold rendelés hogy megy bank kártyán?Ha át lett utalva,akkor SMS ben jön egy kód,és azt kell beírnom oda ahova kéri?
UI: Csak ejuróval lehet utalni ügye?
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #45309 üzenetére
Jut eszembe az ISU-t is most adtam el a hétvégén...
a Tiger II-őn kívül nincs is más tankom amit vinni tudnék...
-
-vitya-
őstag
válasz
psycroptic #45306 üzenetére
akkor. majdnem pontosan. 20:15kor a TS szobában van gyülekező, a csata maga fixen 20:30kor indul, állt.
de nem lesz könnyű beférned, előtted már vagy 8an kértek királytigrist, a 4 helyre...:-(
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #45301 üzenetére
T34 --> M103 esetén is így volt
T34-ben megmaradt a régi banda, az M103 pedig kapott új, nulla skilles 100%-ost. Igaz ekkor nem is híresztelték előtte, hogy ugyanolyan képzettségű (ugyanannyi xp-vel) legénység kerül az új tankba.
-vitya-: IS-8-on, a BL-9-cel ki lehet majd fejleszteni az M62-t. Nem fontos full mazónak lenni, és IS-4-gyel bohóckodni T10-ben D-25T-vel. Bár szerintem biztosan fogunk látni a patch után jópár "próbálkozót"
-
D.Orion
veterán
Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest