Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sixkiller6 #45999 üzenetére
7.30-tól indul (a 7.20-l ígyis jól jártál).
A türelem nagy erény.
Amúgy meg nem mindegy? -
Sixkiller6
őstag
örm...
Victory!
Battle: El Halluf 2012. április 28. 7:12:21
Vehicle: T34
Experience received: 2 574 (x2 for the
first victory each day)10 perccel később...
Victory!
Battle: Fjords 2012. április 28. 7:21:38
Vehicle: Löwe
Experience received: 3 279 (x3 for the
first victory each day)miért ilyen eszetlen időponttól indul a 3x-ozás, mint 7:20...
-
Bobyjack
senior tag
válasz
pocok28 #45974 üzenetére
Köszönöm szépen!
A "régi" T34-el XP szerint még volt ennél is jobb köröm. Bevallom nekem is a kredit tetszett.
Kifejezetten rossz véleménnyel voltam eddig a prémium T34-ről. Most sem lett sokkal jobb, de hozzászokok kényszerűségből. A kreditfarmolásnak köszönhetően ma beállítottam a garázsba a negyedik és egyben utolsó még hiányzó tier IX-es TD-t is, a JagdTigert. Eléggé pöpec járgány még így alap ágyúval is.
155k kredit volt a csúcsom eddig. Löwével csináltam és azt értem is miért kaptam. Akkor majdnem az összes lőszeremet ellőttem, valami 36k körüli lőszerköltség rémlik. Most meg 15900-at fizettem össz-vissz... Furán osztja a kreditet a rendszer...
(#45973) fsb1000: Én is gratulálok! És szívből remélem, hogy bírjátok majd tankokkal. Néha még nálunk is problémát okoz... És jól látod az a 2400 goldot szűken két fontos csata alatt ellövi a csapat...
-
acc200
tag
Meg kell hogy mondjam, nem hittem volna, h a nerfelt Tiger P még jó valamire, de aztán bebizonyította:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. április 27. 23:49:45
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 3 766 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 028
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Védő, Mesterlövész, Top GunReplay akit esetleg érdekel
Amúgy bevallom kicsit noobság volt ott fent kempelni, meg esetleg lehetett volna kicsit több kill is, ha az IS-3-ast nem supportolom annyira
-
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #45981 üzenetére
Hmm... Egyrészt szeretnék gratulálni.
Másrészt akárhányan támadnak is egy területet, akkor sem lesz azon több csatád egynél, hacsak nem támadsz vissza valamelyik területre, mert akkor lesz egy encounter battle. 2400 arany azért nem kevés, 160 lövés e100-zal, 240 a többi T10-zel, artyba szerintem felesleges ilyen szinten még (értsd: ennyi aranyból). -
fsb1000
nagyúr
válasz
whatnot #45976 üzenetére
El kell foglalni CW csatával (majdnem olyan, mint a t10 század) egy vagy több területet a térképen. Ha a terület csatlakozik olyan saját területhez, amin a HQ-van, akkor a klán kap érte aranyat, amit szétoszthatnak a játékosok között.
A 2400/nap nagyon soknak tünik, de az én számításom szerint még a felhasználandó GOLD lőszer árát sem fedezi, főleg ha többen is támadják a területet, vagy megy a tovább terjeszkedés.
-----Köszi a gratokat a klán nevében! (a foglalásban nem vettem részt, a HQ védésben igen)
-
vhw
addikt
válasz
whatnot #45976 üzenetére
Ha elfoglalják a területet, akkor azért kapja a klán a goldot egy klánkasszába, ahonnan a klán vezetői tudnak kiutalni az egyes játékosoknak. A területekért azt hiszem óránként íródik jóvá a kasszába a terület névértékének 1/24-ede, szal nem egyszerre kapják meg a területért az aranyat hanem részletekben.
fsb: Kösz!
-
fsb1000
nagyúr
Mivel nem vettem részt az utolsó CW-n, talán nem szerénytelenség, ha bejelentem a HUNS klán megszerezte az egyik legértékesebb területett (2400 GOLD)
Grat a csapattársaknak a jó játékért és a vezetőknek a jó stratégiáért és taktikáért.
Külön grat és elismerés vhw-nak.Clan Wars: Eastern Al Wahat, battle for province
Kész: 2012. április 27. 22:16:22
[13D] 13 Division outlaws vs. [HUNS] MAGYAROK
Győzelem! -
Balesz1899
aktív tag
152-es, HE-vel
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. április 27. 21:18:09
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 3 560 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 869
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály -
Multikiller
tag
Na megvan a 2000. csatám. Tudom vannak itt sokkal nagyobb tankosok, de én még nemrég kezdtem és most nagy elégedettség lett úrrá rajtam!
A holnapi t-34-85 akció is jól jön. Pont ott járok, csak sajnáltam rá a pénzt, de így már megéri ez a történelmi darab. -
Patrick76496
őstag
Csak az én gépem bugos, vagy kajak nem számolja a lőszerköltséget mostanában a KV-3?
-
madstunt
addikt
válasz
Iron Funeral #45964 üzenetére
akkor meg minek mutatnak a relacios jelek a LEE fele?
-
madstunt
addikt
válasz
Iron Funeral #45925 üzenetére
vk3001P-m nem volt, de annyit tapasztalok naprol napra hogy a Lee-t sokkal egyszerűbb és könnyebb kilőni mint a vk3001P-t
-
Plokijuma
aktív tag
Néha olyan balfasz csapatot kapok az MM-től.
Ma meg főleg balfaszokkal vagyok együttT-50-2 : 9 kill !
Vereséggel is majdnem XP rekord...
Kifogyott a lőszer az utolsó ellenfélre, nem nyerhettem volna.Defeat
Battle: Erlenberg 2012. április 27. 19:03:08
Vehicle: T-50-2
Experience received: 1 741
Credits received: 40 075
Battle Achievements: Boelter's Medal, Defender, Sniper, Top GunReplay : Itt
Megjegyzés1: Valószínűleg, ha besegítek foglalni vagy döntetlen lesz, vagy előbb megöl engem a T29.
Megjegyzés2: Ezért nem szabad Tier7-nél kisebb csatába berakni ezt a tankot, mivel ha tudja használni a tulaj, akkor csodákra képes vele.
-
vhw
addikt
válasz
babferi #45937 üzenetére
A T25 nem rossz, csak figyelj oda, hogy a tornya elég lassan forog, szal gondolkodj előre hogy veted bele magad a közelharcokba. Kicsit hasonlít a Pz35t-re, jó ágyú van rajta, csak a torony forgási idejével számolni kell.
A másik versenyző a Ram II lehet, ennek alacsonyabb a végsebessége, de már sokkal jobban forog a tornya, az ágyúja gyors jó pennel, de kicsit sebez (az amcsi M7en, vagy a Churchillen kipróbálhatod, hasonló ágyúik vannak) ez viszont picivel többe kerül.whatnot: Ami a Vaelntine-t illeti, az a "igen sok tank meg sem sebzi" főleg T3asokra vonatkozik, inkább azt mondanám van jó pár tank ami ami meglehetősen veszélyes rá (M3, Hetzer, Marder, Su85b, T40, M8A1, AMX40, T28... szal majdnem az összes T4 tank és TD illetve T3 TD) Ezeket csak ésszel, az ő hibáikat maximálisan kihasználva, a saját hibákat pedig minimálisra csökkentve lehet eredményesen játszani vele. Pédául nem nagyon lehet megnyerni Malinovkát úgy ha egyenesen átmész vele a mezőn
-
Dobi 562
addikt
Új akció: http://worldoftanks.eu/news/2166-tank-month-workhorse-victory/
Tankees,
This month we would like to direct your attention to the T-34 medium tank. The T-34 was one of the main workhorses of the victory during World War II. It's dedicated special offer starts from 07:30 CEST (5:30am GMT) April 28th, and lasts until 07:00 CEST (5:00am GMT) May 4th.
You will receive x3 experience for the first victory of the day.
This month's special also includes the following discounts:50% off on the T-34, a USSR tier 5 medium tank
50% off on the T-34-85, a USSR tier 6 medium tank50% off on garage slots for your brand new tanks
Don’t miss this special and keep an eye out for an upcoming follow-up article on the Tank of the Month!
-
zalman90
őstag
válasz
Napfénysüti #45955 üzenetére
énénénénénén
mi a neved wotba ?
-
Napfénysüti
nagyúr
Valaki egy kis T4-5-6 platoon?
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataKarelia 2012. április 27. 18:58:23
JárműKV
Szerzett tapasztalat: 1 737
Szerzett kredit: 42 721Prémes. 8 sebző találat a 107-essel.
-
CptMisi
őstag
válasz
Djuree #45881 üzenetére
Egy részt itt most troll ágyúkról van szó azt hiszem. Na azoknál az AP és a HE átütése között nincs igazán jelentős különbség. Sebzése nagyobb a HE-nek, viszont kisebb az esélye, hogy ezt a sebzést beadja, mert ahhoz át kell vinned a páncélt. De ha egy tankot hátulról vagy oldalról elkapsz, akkor az nem fog örülni.
Általában a HE-t akkor érdemes használni normális tankoknál, amik nem Troll ágyúsak(KV 152mm, SU152 152mm, ISU 152mm...), ha kis HP-s, 1-2-3%(bizonyos lövegekkel több is...), vagy olyan helyen tudod csak meglőni, ahol fix pattanó AP-val.
-
vbbb
őstag
válasz
Djuree #45881 üzenetére
Miért jobb a HE?
A SU-152 trollcannon-jával pl. ilyennel lőttem rommá egy Tiger II-őt -913dmg-vel oldalról, miközben vágtatott világnak. Vagy pl. azért mert egy full energiás T-50-2-őt is egy splash damage-vel lőttem egy lövésből darabokra pedig mellette robbant a lövedék. Hát ezért jobb.
-
Dobi 562
addikt
Előbb volt a csapatomban egy seggtámadós tigris tank. A torony hátracsapva és seggel támadt az ellenség felé. Majd kapcsolhatott és inkább az oldalát mutatta nekik, úgy mégiscsak könnyebb eltalálni.
-
Zeratul
addikt
válasz
Iron Funeral #45936 üzenetére
Annak ellenére volt hogy körbetáncoltam vele egy tigrist ami nem tudott belém lőni én meg kilőttem.
-
Most már elég az fsb1000 vs mindenki flameből!
Végre megint elcsitultak a kedélyek, erre megint elkezditek (most nem fsb kezdte). Ha tovább folyik ez a topikban, kénytelen leszek pihenőket kiosztani, hogy nyugi legyen.
-
whatnot
őstag
válasz
ThunderStrm #45944 üzenetére
Minimaus.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Werewolf20 #45929 üzenetére
Figyúzd inkább, hogy kezdem megtanulni a Valantin vezetgetését, még 10-20 kör és talán a Tankász is meglesz:
Győzelem!
Csata: Province 2012. április 27. 17:35:09
Jármű: Valentine
Szerzett tapasztalat: 970
Szerzett kredit: 24 774
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály[ Módosította: ollie ]
-
whatnot
őstag
válasz
Iron Funeral #45936 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy jó tank, hanem hogy használható. De nem szar, legalábbis felfejlesztve.
Számomra a KV3 sokkal rosszabb, mert bár valóban sokat tud pattintani, ez még full felfejlesztve sem tud mozogni kicsit sem és ha hátul találják, folyton kigyullad. -
ThunderStrm
csendes tag
A sajtá tierjében egy terminátor ferrarira szerelve
-
ThunderStrm
csendes tag
Amúgy,elég jó kis gép...
[link] -
babferi
tag
Sracok a T5-os premium tankok kozul melyiket ajanlanatok? A medes harcmodor jobban fekszik nekem , igy en a T25-el szemezek .
-
Iron Funeral
őstag
-
whatnot
őstag
válasz
Iron Funeral #45928 üzenetére
Felfejlesztve már rendesen mozog, az ágyúja ugyanaz, mint a német vonalon az összes többi tier6-osnak.
-
babferi
tag
Szerintem kredit szempotjabol (premium nelkul) ez talan a legjobb korom , egyedul IS-3-al volt egyszer hasonlo. Eddig nem volt az igazi az ISU a 122 D-25mod. 1944 loveggel , most kerult ra a BL-9S.
Győzelem!
Csata: Province 27 April 2012 15:48:57
Jármű: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1,290
Szerzett kredit: 47,750
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész, Top Gun6 kill , 20 lovesbpl 18 betalalt es csk 1 pattant VK3601-rol
, volt ebbe minden , KT , IS , VK3601... Remelen beindul a dlolog mert eddig ezzel a jargannyal eleg nyogvenyelosen ment !
Sajnos ebbol 26k javitasra meg loszerre ment el -
Remus389
veterán
válasz
na akkor megveszem a prémium accountot 3 napra, egyfolytában játszok és atgrindolom magamat rajta
a Porsche tigris meg majd a Maus kárpótol hogy a Porschet valasztottam
egyébként nem húzom fel magam, főleg mert ez legalább megy, nem egy mozgó bunker mint a KV
bízom benne ha megkapja a 75mm-est vagy a 88ast akkor jó lesz, ráadásul gyors is
meg az is tetszik hogy szinte minden rámegy a Porsche tigrisre, tehát mikor meglesz a Tigris.szinte mindent rá tudok pakolni
-
Remus389
veterán
válasz
.
-
Remus389
veterán
válasz
Iron Funeral #45925 üzenetére
alapállapotban tényleg tré, de kifejlesztve és ügyes kezekben veszélyes fegyver
nekem a 60 km/h sebesség pl tetszik
-
Fel
addikt
Korábban kipróbáltam, de mindennel együtt engem inkább zavart. Nagyon jó, de nagyon hangos... Hiába próbálkoztam a hangerőcsúszkák állítgatásával, a saját tankom hangját elnyomta a közelben lévő. A becsapódásokat ugyanúgy hallottam a pálya túloldaláról, mintha mellettem folyt volna a harc.
A motorhangok közül a "Jagdtiger" nevű minta jó, a többiben sok a furcsaság.A Lövések hangjait cseréltem csak le végül a modcsomagban lévőre, az nagyon megtetszett
.
-
Remus389
veterán
hát ez a VK3001P egyelőre egy kínszenvedés
itt a reviewja azt mondja, hogy alapállapotban a gagyinál is gagyibb, de ha kifejeszted a jobb löveget egész jó, csakhát addig hosszú az út [link]
-
stark4
tag
Hali!
Amikor van egy klánom és hozzáakarok adni egy logot azt hogy tudom megcsinálni hogy normálisan körbe legyen vágva és amikor látszik nincs mögötte fehér rész. mien fájl tipusban kell elmenteni? -
Dobi 562
addikt
-
jahrn
senior tag
A Challanger 2 hasa azert is ellenallo, mert elhagytak az also menekulo nyilasokat. A legtobb harkocsi rendelkezik veluk (de pl az Abrams nem mert feleslegesnek iteltek), a Cha 2 mellett asszem a koreai Black Panther a japan Type 10 meg a torok Altay ahol direkt emiatt megszuntettek/megszuntetik az also kibuvokat.
Az also kibuvoknak akkor van jelentosege ha a harckocsi felborul (pl lecsuszva egy hidrol) vagy ha a jarmu tuz alatt all es a szemelyzetnek el kell hagynia a jarmuvet. -
Murder3
addikt
ismeretem szerint a kv troll gun on a he pen az 90 volt míg az e-100 150-esen pedig 85
a sebzés pedig +10-el volt jobb a kv troll javára...hát ez semmivel nem volt durvább mint a napi 100 retardált,idiótázás ami itt megy...sőt eggxáltalán nem is volt durva és jogos is volt...
-
madstunt
addikt
prem jagdtiger alsobb tieres lesz ?
-
Timyyy
őstag
válasz
fsb1000 #45908 üzenetére
Csak azt nézem le aki agyatlanul játszik és nyomja a battle gombot mindenféle tudás nélkül - valljuk be ehhez egy kutya is elég, ahogy virkir lefestette, meg némi szalonna a billentyűzetre h rányomja az orrát az enterre.
emre: hagyd csak, miattam ne tiltsanak ki téged is. Azthiszem léptem valami külföldi fórumra, további jó optypeésutálomazartykatsemmitudásnemkellhozzá sírást.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Timyyy #45900 üzenetére
A topic átkeresztelés okán mostantól Dadus néninek szólítalak.
-----
A magam nevében köszönöm a tartalmas hozzászólásod Dadus néni. Rendkivül informatív volt, de az általad vizionált szinvonal miatt nem szükséges OFF-ba rakd, annélkül is érthető mennyire lenézed a játékostársaid és az itt fórumozók 90%-át. -
Snakeiboy
aktív tag
Annyi a kulombseg ketto kozott hogy kicsit nagyobbat sebez a 10.5, cserebe kicsit pontatlanabb, lasabban tolt es irgalmatlan draga a loszer hozza. 4xese a 88asenak. En 88asssal hasznalom es igy penzt is lehet vele termelni. Ja es ezt a tankot mediumkent kell kezelni nem heavykent erre keszulj fel. Szarabb a front pancelja mint a Tiger P-e volt, viszont ahhoz kepest iszonyu furge
Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- A4Tech Bloody N50, fehér gamer egér
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest