Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Micsoda felvilágosodások vannak itt OMG
És én csodálkozok mennyi epicfail játékossal találkozok... még aki fórumozik, az se kutya sokszorOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
fsb1000
nagyúr
válasz balintka #45879 üzenetére
Szerintem igen, mert a KV trollágyú nem üti át a nagyokat se a HE, se az AP lőszerrel, de HE sebzi rendesen.
Lehet ezért belémkötnek, de jobban sebez, mint az E100 150-ese HE-vel...
Sőt! talán a T30-nál is, de nagyon lenobboztak mikor 4-5 kör erejéig próbálgattam vele a HE-t, mert az AP pattogot mindenről.
Hő már! Alap hogy nem HE-t használunk. He
..
Ne dobáld a Buzit! Hé... Ne dobáld a buzit. Buzi vagy? [link] -
Murder3
addikt
válasz Djuree #45883 üzenetére
vannak azok az ágyúk amiket he-vel érdemes csak és a orosz he ágyúakt meg ajánlott is mert azokat nem nerfelték mint a többit.
csak úgy pl e-75-öm multkor mikor még mentme 1 e-75 kört tornyon átlőtt és sebzett rólam 800-at..ok h alap torony..de az is 185....elég szánalom különben...
meg pl szerintem vannak olyan tankok amikre nem is érdemes ap-val rápróbálni, német ágyúkkal legalábbis pl is-4 ah csak nem látok vhogy kedvező szögbe a front oldalán döntött frontra akkor nem tudom átütni, messziről főleg esélytelen a szembeni közepére meg már rá se próbálok azt képtelenség eltalálni, meg mikor el is találom kb akkor is pattant onnan szóval pl azt is he-vel érdemes lőni ha szerencséde van 100-kat sebez ami azért nem rossz(itt a 225-ös ap-s penes ágyúról van szó)de h ne csak is4-et pl t32-t29..esetleg tigerP-t bár arra azért könnyű fronton találni weakspotot...a szívósabb tankokra is érdemes ha nem olyan nagy a pen..
de általános tény h az orosz ágyúkkal érdemes és lehet is he-t köpködni mert azoknak eleve a he lőszernél is nagyobb pen van és sokkal nagyobb sebzés..némettel nem érdemes emrt kicsi a pen és a sebzése is...
amcsikkal szintén.. -
Zadia
senior tag
Mai legjobb csatám. 9kill.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. április 27. 14:42:04
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 968
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top GunNehezen,de döntöttem.
VK4502A-t veszem meg.
Mennyire jó a 8,8 cm KwK 43 L/71-hoz képest a 10,5 cm KwK 45 L/52 löveg?
Illetve olyan kérdésem lenne,hogy van 100%-os legénység 75%-os kiegészítő képeséggel és én át szeretném őket képezni másik tankra akkor a legénységet ugye leveszi 80%-ra és elveszi az eddig megszerzett kiegészítő képességet?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz marked one94 #45882 üzenetére
nem én, sosem használok HE lövedéket. egyszer próbáltam az IS-3-mal, mert az AP kifogyott, sebeztem ilyen 100-akat asszem t8-as tankra, mondom ez mi? azóta nem is hordok HE-t magammal.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fsb1000
nagyúr
válasz -vitya- #45818 üzenetére
Nagyon funni ez a KV troll ágyúval.
Grindelem az IS7-et (legyen sok csatám) és egy városi pályán talákozok 2 db VK-val meg egy IS3-al.
Na mondom magamnak... 3 sima kill, azt mehetünk foglalni, gyors kör lesz ez is, csiki-csukiban jó vagyok. De nem így lett... pattantam IS3-ról és az egyik KV-ról közelről, közben a 2 KV belémeresztett 1-1 HE lövést (1000++ HP), IS3 pattant, ö hiába lőtt a frontra.
Végre átütöttem az IS3-at, majd egylövéseztem az egyik KV-t, közben 438-at (!!!!) belémsebzett szemből az IS3, maradt valami 300+ HP-m, de a másik KV addigra betöltött és kilött, aztán full HP-val elment. Az IS3 meg asszem 60%-on.
Elég lealázó volt... nem is ijedtek meg, nem szaladtak el, a KV-k alig bújtak és HE-vel akkorákat sebeztek 3 alkalommal, amekkorát én ritkán.
Az egész még egy perc sem volt és tán 4-et löttem rájuk -
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #45802 üzenetére
Köszönöm!
-
ThunderStrm
csendes tag
3 kill a csodaszekérrel (T2 LIGHT)
-
bullseye
addikt
Igen, még emlékszem a Voyager 7. évad szinkronjánál is hogy bejött az rendes magyar erdélyi fordítás...
Ahogy a betakarás is nyert újabb jelentést, úgy a kitakarás is, a nyelv fejlődik, túl lehet élni. (Főleg, ha bővül).
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
emre
veterán
válasz #21346560 #45859 üzenetére
Minden szerveren van, és mindenhol mást akcióznak.
Általában az EU-ra teszik ki utoljára.Valszeg megnézik miből fogyott az utóbbi egy héten a legtöbb, és az lesz akciózva.
(#45861) Remusz911
Az meg az USA szerver akció [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Kíváncsi vagyok nálunk mi marad belőle.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Antonius1978 #45854 üzenetére
Ha ennyire akadékoskodol mások helyesírásán, akkor te is figyelj a sajátodra. Figyelj jobban a központozásra. Minimum három vesszőt lehagytál, mondatvégi pontokról nem is beszélve. (Hát még az ékezetek...)
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45848 üzenetére
Miszter Shit Pál volt a bűnös
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Rém
tag
A magyart már csak határon kívül beszélik rendesen, országon belül a Győzike féle népnevelők adják a követendő példát. Természetesen főműsoridőben!
-
Mcray
senior tag
válasz Djuree #45846 üzenetére
A mai tankok alját is egyedül a Challenger 2 esetén tették pokolgép biztossá.
Eddig egy Challenger driver szendvedett amputálásos sérülést, míg számtalan (nincs nyilvános adat) Abrams legénységet vakartak ki kefével a tankból...mert tervezésnél nem volt szempont. Ez igaz a többi modern tankra is. Utólagos modulokkal meg nő a tömeg, míg a Challenger ezeket beépítve tudja.
Forrás: Tanknutdave youtube vidói és web oldala
Van arról hiteles adat, hogy az Amcsi harckocsik kaptak e kiegészítő haspáncélt? És ha kaptak, van e olyan hatékony mint a Challenger hasa?
-
törölt tag
Kitakarsz te ezzel kioktatni? Bocsi csak viccelődni próbálok
-
Remus389
veterán
na meglett a VK 3001 (P)
kellemes kis tank, jó gyors(max sebesség 60km/h), még így alapállapotban is
-
Antonius1978
addikt
válasz #56230144 #45831 üzenetére
Ezzel nincs semmi gond,hogy alacsonyabbra csinaltak, de akkor a tobbi tank meretet is ehhez igazitsak.Ne az legyen, hogy a JT akkora mint egy haz, a majdnem akkora ISU 152 pedig majdhogynem a fele.
Emre : akkor en feltalalom a kettos csapast
Elol egy ISU 152 a seggebe megbujva egy KV 2 Ugye a KV tornya magasan van, simman ellovok az ISU folott Mikor mindketto ugyanarra a celpontra lo, egybol elfustol egy IS 3Es most bocs :nem kotekedni akarok, de ki volt az a marha, aki meghonositotta nalatok a "kitakar" szot ? Mert az "eltakar".
Kitakarni azt lehet ami be van takarva.Tehat ha a gyerekedre teszel egy takarot, azzal betakarod, ha leszeded rola azzal kitakarod, ha meg a szemed el teszed, akkor ELtakarja a gyereked a szemed elol, de semmikepp sem KItakarja.[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz #21346560 #45842 üzenetére
Mármint mit cserélj le?
Feltöltheted a statisztikákat tartalmazó fájlodat a http://wot-dossier.appspot.com/ oldalra (leírja, hol találod a fájlt).
Vagy megnézed játékon belül a tankra kattintva. -
Djuree
félisten
válasz whatnot #45839 üzenetére
az újabb tankokon már van. ott van az a vidi, mikor az abrams átmegy egy pokolgépes autón, pár centit emelkedik azért a tank is, de tény hogy baja nem lett
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #45815 üzenetére
Hogy ne lehessen elbújni mögé.
Persze, nem elég hogy semmi páncélja nincsen, de férjen el mögötte egy kpl. harckocsidandár teljesen kitakarva.
-
törölt tag
válasz Antonius1978 #45826 üzenetére
Végülis ruszki játék...mit vársz? Természetes,hogy a szent komcsi tankok sérthetetlenek...szerintük.Én már várom azt,hogy előjönnek azzal,hogy az orosz tankok sztálintól fognak áldást kapni,és minden pattani fog róluk,sőt!Az MS-1 is átfogja lőni a T10 es tankokat!Hajrá WG!
-
Djuree
félisten
-
Paul119
addikt
"50% discount on Tank Academy (100%) training
Up to 58% discount on Premium ammo
50% discount on the following tanks: SU-100, SU-152, VK 3001 (P), PzKpfw VI Tiger (P)"hohoMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Zeratul
addikt
válasz Antonius1978 #45815 üzenetére
Ha mellé áll másik járgánnyal akkor annyira nem lapos az ojjectum se, csak az erősen áramvonalas frontja miatt néz ki annak, oldal fordulva kiváló célpontot ad messziről is, annyira hogy orosz lövegekkel is meglőhető.
-
Paul119
addikt
lőttem azt is a nagy gép puska kupolát de onnan is pattant , én nem értem néha minden le dobja az s70et most is direkt a seggének a legaljára céloztam a kv5nek "we bounced off" darabokra kéne tépnie nem pattania
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -vitya- #45818 üzenetére
Vannak ilyen emberek. Az a kedvenc, amikor városban kigurul eléd, beletolsz egyet, erre nem visszalő, hanem elégedetten - mintha fémgyűjtő lenne - visszagurul fedezékbe, majd mikor újra betöltöttél megint kijön.
ollie: Is4@BL9el volt Mineson, hogy csiki-csukiban fémtisztára lőttem a kupolát ~6x és nem ment át rajta a lövés. Viszont volt olyan is, hogy sikerült átlőni pl Province-en a másik oldalról gond nélkül.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-vitya-
őstag
válasz Zeratul #45816 üzenetére
eddig 3x fordult elő, hogy a KV-val a 152-essel 950 felett ütöttem egy tigrisen... Eddig mind a 3 esetben rémülten elkezdtek visszatolatni, megfordulni, eltűnni onnan. Kis játék intelligenciával úgy kivágtak volna, mint a huzat, mert én töltök egy fél percet utána;-) Oké, hogy elég vacakul néz ki, hogy a bő 2/3adát elveszítette a HPjának... De azért ez a rémült menekülés mégis vicces. ;-)
-=Vitya=-
-
Antonius1978
addikt
Igen irtad, nekem is szoktak hasonlo esetek elofordulni, a TP szerzesre ertem.
Nem is emlekszem, hogy kaptam volna loszerrekesz talalatot a T43-al ami fel is robbant volna.Viszont egyre szebben egMegneztem a hivatkozast,errol jut eszembe, tegnap azzal szorakoztam, hogy osszehasonlitottam az SU85 meg ISU152 magassagat a JT magassagahoz kepest.
A JT 2,8 meter, az orosz jarganyok meg 2,4 meter magasak.
Most magyarazzatok el nekem, hogy mi a budos fittyfeneert fele olyan magas az SU85 a jatekban a JT-hez kepest ?!?!?! az ISU meg az OBJECT szinten...
Mit csinalnak akkor majd a Zrinyi II. 1,9 meteres magassagaval ? Olyan lapos lesz mint egy papirlap ? -
Nekem a sima Tigrissel hasonló a statom (32% nyerési ráta) kb 100 meccs után... Fel nem foghatom, hogy miért, mert nagyon ritkán vagyok top tank, így nagyon ritkán tudom érdemben befolyásolni a meccset. A Tigris P-vel viszont 50% felett van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mcray
senior tag
-
Djuree
félisten
lool, jó ez az IS-4. jön szembe valaki, meglát, fordul is vissza persze azért t9-t10 nem mindig
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45809 üzenetére
Beléptem az Ammo rack-eltek klubbjába. A T43 olyan szépen hozza nekem a 43 Xp-ket (Nem elírás) körönként, hogy csak na.
Elindulok, meglátom az ellent és "BLOW UP" ahogy az overtarget marker mod mutatja
Raktam rá WAR-et, hogy hújj de jó lesz nekem, erre nem IS-7 jön szembe? Ha így megy tovább, "szeretni" fogom T43-mat
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Djuree #45805 üzenetére
Hat tobb elete lesz, meg aztan ha olyan pattogos marad mint eddig, akkor talan az IS-nel is jobb lesz, foleg hogy a 122-est ra lehet tenni.Hatrany annyi lesz, hogy lassaban toltodo 122-est kap, meg hogy lassu a gep.
McRay : ez teljesen egyertelmu, tisztaban vagyok vele.Ezert is mondom, hogyha 3-as szakaszban megyunk, akkor mindenki ne legyen PV-al mert hatranyos.
Ugye lassu dog a JT, meg torony nelkul hatranyos a jatek vele.Tulajdonkepp csak par palya van ahol igazan tudom hasznalni a JT-t...vagy esetleg nem tudom minden palyan a jo helyeket ahova be kellene allni vele.KV-3 + VK3601, nana hogy bukjuk, amikor altalaban 8-as tierbe tesz be minket, ahol gyakorlatilag en szembol semmit sem erek a rovid 88as agyuval.
KV-13 - most epp kimelem a kicsiket, mert a T43-al gyujtom a TP-t a T44-re. 89 ezernel vagyok, meg kell 3650 es ki lesz kutatva meg ma a T44.
Amugy a tegnap volt 2 jo korom is a T43-al.Egyszer 5 tankkiloveses, utanna varosi palyan volt a csapatunknak vagy 6 kozepes tankja Nekik (az ellenfelnek) mind neheztankjaik voltak, de megettuk oket legalul voltam, 9-10-es Tieru menet volt. 880 TP-t csinaltam
Ha fel lenne szerelve jobban a tank, akkor talan jobban tudnek vele jatszani, mert kezdem belatni hogy nem epp annyira szar mint ahogy kepzeltem, de mondjuk a palmat ugysem viszi el a KV-13 elol. -
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #45804 üzenetére
Érdekes, hogy ezt felvetetted Anti.
IS-3 és KV-3 esetében azt figyeltem meg, hogy nagyon dominál az hogy kikkel/milyen tankokkal játszom platoonban.
IS-3 gyakran bukó ha TD van velem társank pl Anti(JgTiger), Ha Löwe vagy T32,T34 van velem, szinte mindig nyerünk...Ezért preferálom a Belga barátom IS-3 esetén.
KV-3 gyakran bukó, ha Anti van velem VK3601-gyel. Ha T29-van velem platoonban, szinte mindig nyerek vele...Itt is előnyben van a Belga barátom
De hogy dicsérjem is Antit. KV13-és T43-mal csak Anti + Emre 3-masban tudok jókat menni.
Ha valaki T-20-at vagy M26-ot hoz, akkor tuti bukom...Itt a Belga barátom nem preferálom.Már annyi tankom van, hogy egyre nehezebb számon tartani, hogy mikor mit hozva, kivel és miért szeretnék platoonozni
Ha gyorsan lelépek, hogy sorry,de most mással is megyek pár kört, emiatt van
Tegnapi napom állati volt. 4 emberrel platoonoztam, és jobbnál jobb volt minden platoonozás
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #45804 üzenetére
KV3-at sztem semmivel nem fogod szeretni. főleg hogy megy fel t7-re, ott meg gyenge lesz. sima KV ezerszer jobban használható. persze t6 században a KV-3 a nyerő az igaz.
-
Antonius1978
addikt
válasz Gyuri27 #45769 üzenetére
Azt hiszem majd vissza kell nezzem az itteni rengeteg feltett vegigjatszast, hogy mit hol es hogyan kell csinalni majd, mert meg csak most szokom a neheztankos jatekot.
Igen azt eszrevettem hogy serulekeny a loszerrekesz robbanasra, epp tegnap vagy azelott lottem ki igy egyet a T43 100-mm-es agyujaval.
Hat legenyseget nincs nagyon ahonnan elvonni, esetleg a T-34 vagy a T-34/85-rol...Emre : McRay is jatszott az IS 3-al, en is vele voltam, es szinte mindig veszitettunk
Nos majd meglatom akkor hogy a KV-3-at melyik agyuval fogom szeretni.Mind a 107-est, mind a 122-est ki fogom probalni. -
Djuree
félisten
ez jól kijött
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #45762 üzenetére
"Ha viszonylag jol jatszom az IS-el, akkor vajon milyen lesz az IS-3-al ? es a tobbi orosz neheztankkal ?!"
Én is ezt hittem. IS-el (60% win, 1560eff) és a mai napig jobb vagyok mint IS3-assal. (49% win, 1458 eff). A sebzés arányom egyformán 1,2. Pedig az 3-assal 81% a pontosságom, míg az IS-el csak 73%-os.
Szóval egyáltalán ne keseredj el ha nem fog menni vele a játék.
Én a 122-est használtam a kv3-on.Csak akkor tettem fel rá másikat, ha ez nagyon pattogott.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest