Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
-vitya- #45818 üzenetére
Nagyon funni ez a KV troll ágyúval.
Grindelem az IS7-et (legyen sok csatám) és egy városi pályán talákozok 2 db VK-val meg egy IS3-al.
Na mondom magamnak... 3 sima kill, azt mehetünk foglalni, gyors kör lesz ez is, csiki-csukiban jó vagyok. De nem így lett... pattantam IS3-ról és az egyik KV-ról közelről, közben a 2 KV belémeresztett 1-1 HE lövést (1000++ HP), IS3 pattant, ö hiába lőtt a frontra.
Végre átütöttem az IS3-at, majd egylövéseztem az egyik KV-t, közben 438-at (!!!!) belémsebzett szemből az IS3, maradt valami 300+ HP-m, de a másik KV addigra betöltött és kilött, aztán full HP-val elment. Az IS3 meg asszem 60%-on.
Elég lealázó volt... nem is ijedtek meg, nem szaladtak el, a KV-k alig bújtak és HE-vel akkorákat sebeztek 3 alkalommal, amekkorát én ritkán.
Az egész még egy perc sem volt és tán 4-et löttem rájuk
Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest