Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Aktív témák
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Peat;) #43596 üzenetére
heloka... én nem a kérdezőnek írtam, valamit benézhettél.
Illetve még tegnap írtam neki, a konkrét kérdésére. Lehet azon átsiklottál, és ezért horgadt fel benned, hogy ezt a hszt megírd nekem.
---
Egyébként reggeltem egy második acc-ot PayPal-ra és majd beszámolok róla, hogy az "azonnal" a valóságban mit takar.
Vedd ezt egy támpontnak, vagy Te is csekkold le, aztán megbeszéljük. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. április 17. 20:22:32
Jármű: IS-7
Szerzett tapasztalat: 708
Szerzett kredit: 57 901Ha a nyerésért több jár, akkor eehhhhhhh....
PSNID: Tomy83PS
-
emre
veterán
válasz virkir #43591 üzenetére
Egyértelmű volt, hogy megoldják egymás között.
Erre nem akartam lőszert pazarolni, nekem nem ér annyit.Nem tudom, általában böngészni szoktam a célokat, a fák és a kerítések dőlését is figyelem.
Meg az utóbbi időben játszok vele többet, még nem állt rá az ujjam.
Eddig jobbára csak a duplázókat mentem vele, de lehet hogy mostantól hogy 100%-os a legénység kicsit komolyabban veszem az arty-zást is."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem ezt kell csinálni Provinszon randomban: [replay T110E5]
TOP tanként átmentem a túloldalra, aztán amikor az ellenfél "lenti" egységei elpusztultak felmentem a szerpentinen és saját a hegyről jövő támogatással lerendeztem a többieket.
Kár, hogy a T95 nem maradt meg nekem, így nem lett TOP GUN.SZerk: A legjobb, hogy a 2db artyt is kilöttem. Ez mindig felvidít!
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Arpee78 #43585 üzenetére
Az a baj a lemming-es csapattal, hogy általában megállnak az első ellenfél láttán. Számtalanszor káromkodtam már a chat-ben mikor láttam, hogy a 10db tankból álló lemming horda megáll 3 tank ellen! És az még semmi, hogy megállnak... az ellen top 4-5 tankja meg jön a pálya másik felén, ahol én védek... Tehát nem a top 3 állította meg őket, hanem valami közép vagy alsókategóriás tank a csatában...
Ilyenkor az utolsó mentsvár, hogy beírom nekik, hogy a top tankok a pálya másik felén vannk és mozduljanak meg: TEAM! Enemy top tank in other side! MOVE AND CAP enemy base OR WE LOSE! CMON LEMMINGS MOVE!!!
Általában ez is vágólapon van.
(#43589) jahrn: Tegnap én egy ISU-152 -tól kaptam oldalról egy oylan pofont, hogy a full hp-s IS3-ban úgy kellett összevakarni valakit aki még el tudja vezetni a tankot a megmaradt 230hp-jával. Két legénységi tag meghalt, egyet vissza tudtam hozni. Motor sárga lett, két lánc leesett, torony besárgult. Visszalőttem még egyet becsületből, mert meneklni nem volt hova, túl későn vettem észre.
(#43591) virkir: Szerintem azért nem hazsnálja, mert aki nem nézte végig a wot oldalán az arty tutorial-t annak fogalma sincs arról, hogy van ilyne a játékban. Pedig ez egy hatalmas jóság az arty számára.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ha 7.3-ban +20% HE lesz, akkor a JagPZIV-re is visszarakom a HE ágyút. Hetzer pedig újra rettegett HE ágyús tank lesz.
Kérdés: Valaki IS-en a D25T-vel próbálgatta a HE-t? Én voltam olyna merész és 60-40 arányban vittem a csatákba z AP-HE -t. Az olyan gyenge páncélozottságú tankokra melyeknek vagy kevés volt a hp-ja, vagy olyanok voltak, mint a T20, vagy egy arty volt oda simán HE-vel lőttem, mert lazán oneshot volt 400HP alatt. AP-val is kivitelezhető volt, csak az a lőszer többe került(igaz ez totál lényegtelen szempont volt). Vaddisznó tudott lenni mikor az OBJ-t szemből láncoltam egy AP-val és mire mögé értem már rá is durranthattam HE-vel, aztán hopp volt OBJ704 nincs OBJ704. Ha netán valaki még IS-el tolja, akkor 15-20 csata erejéig próbálja ki a HE-t is, meg fog lepődni milyen jó.
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
Srácok,ha nekem kivan fejleszte a KV KV2 toronnyal,csak ninsc a garázsban,akkor ugyanugy kapom majd a KV1-et meg a KV2-t?
-
jahrn
senior tag
válasz madstunt #43582 üzenetére
Reszben igazat adok, de neha eg a pofam amikor KV-3ban ulve top dog vagyok IS-4 eseteben is elofordul h minimalis erokifejtessel vegig roflstompolod a palyat. 2 napja amikor utoljara mentem IS-4el jott szembe 1 E-75 meg 3 Ferdinand. Miutan kinyirtam mind a 4-et meg meg 3 egyebet ami odajott mert unatkozott maradt 2/3 HP-m. Nem tartom magamat rossz jatekosnak de egyertelmu volt h ezt egy M103-ban ulve nem tudtam volna megcsinalni.
-
alpihun
senior tag
válasz virkir #43567 üzenetére
Áh, meg se lepődj!
Murder már BattleForge free topicban diplomás óverpóveredes lett.
Minden második hsz-e arról szólt, hogy mi ópé. Persze ő mindig a nagyon gyenge, soha, senki által nem használt taktikákkal ment. És szidta a többieket. De azért jól tudott játszani és nem is vitatkozni szeretnék.Ez a Murder jelenség, együtt kell élni vele.
Bocs Murder, de fel kellett világosítsam a jónépet.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
madstunt
addikt
wolverine,hetzer is eleg kemenyen szopatni tudja a kv3-at. nyilvan nem feltetlen frontbol.
sose ertettem az op sirasokat. minden tierben kell lennie egy jobb-rosszab tipusu diverzitasnak. ha megtanul a rosszabbal is jattszani az ember,akkor mar nem is lesz a masik tank op, csak mig tanulja az ember a tankot addig ugy tunnek -
jahrn
senior tag
A KV-3 csak addig OP amig max T6(esetleg T7) van a mapon, magasabb szintu csatakban szerintem a KV-1S sokkal jobban hasznalhato (persze ez valtozik/hat 7.3mal).
KV-2 pedig szenne szivathato gyorsabb medekkel (az mas kerdes h egy reteg meg most is ha meglat egy KV-t akkor rettegve elbujik - ofc uj jatekosnal meg talan ertheto bar neki is van lehetosege utananezni mas tankok gyenge pontjainak). Ettol fuggetlenul a KV-2 igencsak tapos legeny, neha olyan dolgok is lepattannak rola amiknek siman nem kellene. Mindemelle ha 7.3-ban benne lessz a +20% HE buff akkor KV-152 baratom megint aktivabb lessz.
IS-4-ben is igazat adok, bar tegyuk hozza azzal h kisebb lett reszben buffoltak rajta, de pl a front hull gyengult picit az meredekebb szog miatt. Mondjuk amiota kisebb lett azota feltunobb h az S-70 RoF-ja tul magas ahhoz a torony merethez es 1 toltohoz. Vki irta h azt az agyut realisan 1x lehetne betolteni - mielott beszerelik a toronyba
(#43579) alpihun vedd meg most, es 7.3 elott tedd fel ra a KV-2 tornyot is
[ Szerkesztve ]
-
-
DeniBoy
aktív tag
válasz Cingáriusz #43576 üzenetére
Bizony, Te is tudod hogy ez a pár másodperc aranyat ér.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
őstag
-
DeniBoy
aktív tag
válasz Cingáriusz #43572 üzenetére
Ez szép
Na majd a Batch. lehet nagyokat alkotnod, és az 38s betölti a skulót
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
őstag
Jó cucc a Loraine
-
Plokijuma
aktív tag
Az IS-4 oldala nem véletlen kapta meg tőlem a "varázslánctalp" elnevezést.
(Type59 kb. 5 lövésből ha egyszer tudja sebezni oldalról)Az IS-4 ereje, hogy kisebb tierbe tartozó tankok nem igazán tudják sebezni (legfeljebb célzott lövéssel), így ha ő a top tank, akkor elég csúnya vérengzést tud csinálni egyedül. Nem egyszer láttam, hogy egy darab IS-4 maradt a csapatban, míg az ellenségnél 6-7 darab tier7 környéki tank és mégis egyedül, röhögve kiszedett mindenkit, miközben maximum csak az IS-4 festését sértették meg.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Murder3 #43525 üzenetére
kv,kv3,is4 ezek mint tankok abszolút opok...
A KV, KV-3 megy egy tiert feljebb így már azok sem lesznek OP-ok de pl a KV-t lazán lehet alázni már egy PzIV-el a KV-3-at meg azért egy 3601 is le tudja küzdeni bár tudjuk, hogy az csak med nem heavy.
Majd megnézem a KV-3-at mondjuk egy Tigris ellen szvsz sehol nem lesz még a 122-es ágyúval sem.
Az meg, hogy az IS-4 OP egy vicc főleg amíg stock de ezt megintcsak tudjuk, hogy a stock mindig rosszabb mint az alatta lévő full.
De ha kifejleszted akkor is kb az nem lövi át szemből aki nem akarja 200+ pennel mert nem lehet forgatni míg az E-75-öt beforgatva jó eséllyel nem lehet még teknőn se átlőni. Egyedül az oldala ami erősnek mondható"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
cikasz
őstag
válasz Chris0321 #43551 üzenetére
csak , hogy ne offoljak egy jó kör :
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. április 17. 9:46:35
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 677
Szerzett kredit: 50 436
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cikasz
őstag
válasz Chris0321 #43551 üzenetére
Nem kell a paypal számládra utalni mert a paypal egyből leszippantja a lét a kártyádról bármit fizetsz vele. Viszont ha ráteszed és sürgősen visszaakarnád rakni a saját számládra na az nagyon macerás!
Ja és meglévő kártya nélkül nem is enged kreálni paypal számlát mert lecsekkolja egy 1 dolláros lehúzással!
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Rém
tag
Bár már nem a "legjobb" med, azért néha kijön vele a lépés!
Győzelem!
Csata: Mines 2012. április 17. 17:13:48
Jármű: T-54
Szerzett tapasztalat: 3 956 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 80 181
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top GunPrémes eredmény!
-
jimmy74
őstag
Ha már a 2-dik képesség fejlődik eldobhatom az elsőt ami ugye 100%-os vagy ilyenkor ugrik mindkettő?
Vagyis külön is kiválasztható a képesség és eldobása?Mert kézségek eldobását ír a személyes fájl-képességek menüben?WoT:jimmbo
-
Chris0321
addikt
-
erikke17
őstag
válasz fsb1000 #43381 üzenetére
Hát nincs nagyon ismeretségi körömben olyan akinek van PayPal..
20EUR-t meg nem adnék ki annyit nem akarok egyszerre..
Akkor telefonos dolog is kilőve..
PCGuru sem lehetséges nagyon..
Na mindegy majd megoldom valahogy. Lehet még a végén bankkártyás módszernél lyukadok ki..
De azért köszönöm az infót.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Paul119
addikt
na ilyet sem lőttem bl10 el hogy szemből fel gyulladt a maus
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
D.Orion
veterán
válasz Sontir Fel #43480 üzenetére
Ha az embernek van prémiumja és mondjuk naponta ráér 5-6 órát játszani, akkor maximum 3 nap alatt összehozható az az összeg. Én úgy tervezem, hogy IS4-et megszerzem most hétvégére és hétfőre ki is fejlesztem rá a tornyot + a löveget. A többi marad patch utánra. IS7-et nem is akarom kifejleszteni, mert nincs milyen legénységet beleraknom. IS3 legénységén most a 3. skill edződik, mert a KV3-ból hoztam át. Úgy vagyok vele, hogy egy leendő T10 tankban lévő legénységnek minimum 3 skill-je legyen. Az új IS7 vonalon elindulok majd a KV 2 skill-es legénységével, mire IS7re érek vele azok is lesznek 3 skill-es csávók. A gond az, hogy a leendő két T9 tankba honnan fogok legénységet rakni, mivel megtartom azokat is. IS3 is igazából kéne, mert T8ra nagyon jó. Kezdek gondban lenni a sok tankommal, jó lesz ha már nem jön több tech tree fejlesztés és ingyen tank, hogy a régiekkel is tudjak törödni.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
A wikin lévő leírás erről is informál (akár indirekt).
Lehet ezen vitatkozni (meg azon is hogy a magas tierű sebzése többet ad vagy sem), de ez az egyetlen fellelhető és autentikusnak tekinthető forrás: [link]Ha a 2 vitatott témában van más link, akkor légyszi adjátok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Egész korrekt a Howitzer M1A1 a T18-on.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A mostani csatában mikor már szinte az össze ellenséges tankot megsemisítettük írték többen,h ne foglaljuk az ellenség bázisát mert ha az összes tankot likvidáljuk több XP.
Igaz ez?Köszönöm!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
jahrn
senior tag
válasz Murder3 #43522 üzenetére
" ilyenkor megmondom őszintén a tulajokat sajnálom, mert ez olyan mint pl aki hosszas idő alatt kínkeservesen kiszenvedett magának egy t10-et, majd aki meg most hajtott rá az orosz is4 cserére az kb feleanyniért megkapja az isten áldott tankját és a kisinasát t9-re..."
A: a lehetoseg mindenki elott nyitva allt, nem csak bennfentesek szuk kore tudott rola. Amugy meg mivel eddig nem volt tier 10 IS-4 ezert max a kesobb kezdok fizetnek tobbet.
B: Orosz tank nem egyenlo god mode. Jah, neha en is OPnak ezrem magamat az IS-4ben ulve (neha mondjuk a T34ben is), de olyan is van h az elso szembejovo T30 oneshotol, vagy h a gondosan becelzott S-70 lovedek masfele megy mint akartam esetleg lepattan a scout seggerol (tegnap pl GW E oldalarol pattant 2x, 100m tavolsagrol jo szogben es mind 2x gondosan celoztam).
-
CptMisi
őstag
válasz belaazallat #43521 üzenetére
Nálam működik...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz zalman90 #43511 üzenetére
Már írtam egyet.... bár nem tuti, de hasznosabb mint fent lassan meghalni.
Provinszon leszaladsz a hegyről, a szembeni hegy aljába. Vagy a sarokba keresel menedéket, vagy a capzónád felőli házaknál.
Kockázatos, de talán lesz pár találatod és esélyed hogy a szerpentinen felmenj. -
vhw
addikt
"ilyenkor megmondom őszintén a tulajokat sajnálom, mert ez olyan mint pl aki hosszas idő alatt kínkeservesen kiszenvedett magának egy t10-et, majd aki meg most hajtott rá az orosz is4 cserére az kb feleanyniért megkapja az isten áldott tankját és a kisinasát t9-re..."
Már közel egy éve mindenki tud erről a cseréről, ha kellett volna az IS4 miért nem fejlesztetted ki? (Másrészt nem minden ember csak "kínlódik" mikor a 10es tankját farmolja)
Ember... Játsz szovjet tankokkal, ha csak azokban érzed azt a "heavy feelinget" és hagyd ezt a picsogást a német tankokról. Merem állítani, hogy nem neked valók.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
scavy
tag
krisz74: elvileg semmit nem buksz a dolgon. A KV-3 mostani ára 1.055.000, az IS-é pedig 1.424.000, azaz ha az akció végén eladod a már újonnan tier7 -es KV-3 mat, + az újonnan kapott tier6 -os T-150-et, akkor ezek alapján 1.239.500 kreditért tudod eladni a kettőt összesen, tehát a különbség 184.500 kredit. Ennyit nyersz az ügyön + ami a fontosabb, 300 goldos ingyen garázshelyet, ami később még nagyon jól jöhet. Nekem ki van húzva IS7-ig fullra az ág, de anno eladtam a KV-3 mat, de most megveszem újra, kredit + garázshely miatt is + a 100 % -os legénységet sem szabad elfelejteni.
Nagyon kemény lesz az IS-4 ezzel az új ágyúval (jobb rof, jobb aimtime, jobb accuracy) + 2300 hpval, + remélem azért a középső weakspotot a sofőrnél egy kicsit megbuffolják majd.
Annyi rosszat mondtok itt az IS-7 -ről, ezzel kapcsolatban két dolgot jegyeznék meg. Egy tier X -es tankkal a játékstílus alapból véve óvatosabbnak kellene hogy legyen, de emellett sajnos az a közhely amit mondanak nagyon igaz, hogy normális IS-7 sofőrt keveset látni. Nem tudom miért, de 10 gameben 6-7 szer elég hülyén viselkednek. Az 50 -es maxspeedet nem arra kell használni hogy belerohanj a frontvonalba, amikor a csapatod fele utol sem ér, hanem hogy adott helyzetben mögekerülj vagy hirtelen pusholj be esetleg másik is7-el. Az ágyúhoz annyit, hogy a MAUS ágyúja ami ugyanaz mint a ferdi top cannonja, kizárt hogy átvigye a frontod ha megdöntöd 1 az 1 ben. Az E-100 alapágyúja ugye szintén ugyanaz, a fejlesztettnek pedig még kisebb a penje. Volt ferdim, van jagdtigerem, és jó gyakran még a jagdtigerrel is gondot okoz átütni az is7 frontot, kulcsszó persze hogy slégen állj, ne tökre szemből, és a jó traverse miatt ezt egyáltalán nem nehéz végrehajtani. Messze nem olyan rossz tank szerintem, amennyire szidják.
Új német TD ághoz. Bármit is csinálnak, ennél csak jobb lehet, mert ez a jagdtiger de még a ferdi is 1 kalap vicc. A játék papíron egyik legjobb ágyúja a JT -n csak papíron olyan jó amilyennek tűnik, a valóságban nem úgy működik. Hiába lenne nagyon pontos, mégis kulcsszituációkban egyszerűen zsinórban 3-4 lövést nem tudsz bevinni, amitől már meghalna egy komoly tier 8-9-10. Valahogy mindig az egyik (általában utolsó) shotnál mágikus bounce, eltűnt lövedék, érthetetlenül 5 méterrel előtte a lövedék íve szimplán "leesik" és előtte robban, vagy csak az új peccsben kedvenc 0 dmg penetration (critical?) móka játszik be. De a legnagyobb baj még nem is csak ez az ágyú, ami szerintem egy nem forgótornyos TD játékstílushoz nem passzol, hanem maga a tank teste. Egy tier8 KT hull tier9 td-nek picit bizarr, minderre egy amorf szintén papíron erősnek tűnő lövegtorony szerűség, de azt a 250 + mm armort is nagyon gyakran átütik. Volt már hogy a lövegpajzson ütöttek át 5 centire az ágyúcsőtől. Szóval még ha igenigen ügyes vagy és a map is lehetővé teszi hogy elrejtsd a lower hullt, akkoris még simán átlőnek, vagy legalábbis az ágyúdat kiütik 2-3 szor, 1 repair kit után meg célozhacc vele messzire hasztalan. Érthetetlenül magas is a tank, camo értéke szerintem még mindig bugos. Összehasonlítva a BL10 alpha strike faktorával, a T95 és T30 előnyeivel tier 9-ben szerintem messze nem versenytárs a JT.
Igencsak időszerű lenne már itt is a változtatás, ahogy bejön az új ág veszem is vissza a ferdit adom el JT -t és irány a stug e-100 crocodile. Ennél csak jobb lehet. (remélhetőleg)
-
-
Paul119
addikt
jtt jól seggbe rúgták pontatlanabb löveg lassabb töltés, pedig nagyon szeretem obj nem rossz de olyan nehézkesen fordul hogy sírba visz
nem sok tanktól kapok agyfaszt de ez a t20 rém szar,olyan mintha egy bádog bilit vezetnék,lassan fordul, lassan gyorsul, lövege éppen hogy el megy papír mindenhonnan, remélem az m26 nem lesz ekkora tré
Murder3:m10, m36,m18, ezek is papírok, bár igaz hogy forog a tornya,jagpanther is papír kutyuli de legalább fürge nem úgy mint az isu , olyan lomha 100%os legénységgel hogy félelmetes,cserébe multkor alap löveggel bele dörgöltem egy 805ös maflást csóri loriba +fel is gyulladt
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Murder3
addikt
válasz virkir #43518 üzenetére
nem, csak úgy a német ágon már így t9-re ha eljutottam jól esne egy olyan igazi heavy tank érzés, mert ok h az orosz ágon a kv-nál már megvan ez, de a németeknél nincs.
E-75 meg külsőleg nekem még a kt-ba is kb alig vittem át meg aról lehet jókat hallani, csak várnám h nekem is produkáljon már egy tank olyat h nem bírnak sebezni mint annó a tigris p-be volt régebben.nem amit kapásból tudok az kv,kv3,is4 ezek mint tankok abszolút opok...ebből a kv és kv3 még olyan ágyút kapnak amik azokra a tierekre szintén opok...
-
Murder3
addikt
válasz Paul119 #43513 üzenetére
na de akkor a jt-nek mi értelme lesz?
igaz tudjuk jól, hogy a wg értelmi szinteje kb a játékosok nagyátlag szintjén mozog és pénzt szeretnek kapni csak épp normális munkát fektetni a játékukba már nem.
tehát eddig is az a tendencia h a német tankok sniperek, így szépen mind erre van kialakítva a gigantikus weakspotjaikkal.
ezek után miért is lenne olyan hihetetlen az h fogják és kb csinálnak egy erősített jt-t az új td-ből...
ilyenkor megmondom őszintén a tulajokat sajnálom, mert ez olyan mint pl aki hosszas idő alatt kínkeservesen kiszenvedett magának egy t10-et, majd aki meg most hajtott rá az orosz is4 cserére az kb feleanyniért megkapja az isten áldott tankját és a kisinasát t9-re...ez úgy nézne ki hogy jobb páncél szemből,jobb ágyú hát ez baromi fair a jt tulajokkal szembe, gondolom a jt-t úgyse buffolnák...
-
belaazallat
addikt
válasz psycroptic #43509 üzenetére
Hali!
A BL-10 már régóta le lett butítva, már messze nincs olyan használati értéke, mint régen. Egyrészt mert jött egy csomó nagy HP-vel rendelkező nehéz tank, vastag páncéllal(E-75 és társai). Valamint csökkent az ágyú tűzgyorsasága, nagyobb lett a szórása, és egyre több lövedék eltűnik.
Szerk:
(#43517) CptMisi
Első link nem jó, 404-es hiba.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Nekem volt már nyert csatám lemmingekkel, legutóbb Murovankán. Mindenki bevonult kempelni az erdőbe az északkeleti kezdőpontból, az ellenfelek közül hamar megpusztult aki megközelítette ezt a zónát. Meg olyan is volt ahol lemmingek ellen vesztettünk. Fishermans bay-en a heavy tankjaink támadtak dél felől a városon keresztül. Ellenség sehol, aztán mikor másztak az ellen bázisa felé szétlőtték őket a dombról.
A lemming hátrányok nem mindig érvényesülnek, ilyenkor simán lehet nyertes a csata. Lehet gyakoribb a vesztes lemming csata, de ez csak azt jeleni, hogy gyakoribbak a hátrányok.
Tényleg, milyen hátrányok.
– hely hiánya miatt a sok tank egymástól nem tud lőni. 6-8 tank katasztrófa egy szűk himmelsdorfi utcán, de pl Prokhorovka nyugati oldalán simán nyomulhat ennyi.– bázist védeni kevesen vagy épp senki nem marad. A lemmingeket látva 1-2 hős rambó elindul a másik irányba, aztán félúton az ellenfél bázisa felé meghalnak. Ez sem mindig általános, akad aki beáll a legjobb bázisvédő pozícióba és vár. Már 2-3 ilyen védő is nagyon hatékony védelmet jelent, közben a lemmingek rusholhatnak.
– Már ha rusholnak és nem állnak meg. Megesik ez is az is.
-
-
virkir
veterán
válasz Murder3 #43510 üzenetére
Ne ez azt jelenti, hogy neked még amióta játszol nem volt egy jó tankod.
Mindig az a szar amivel éppen mész a szembe jövők meg mindig OP-k.
Áruld el mit szeretnél? Egy átlőhetetlen, másodpercenként 1000HP-t sebző valamit?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
CptMisi
őstag
válasz Paul119 #43505 üzenetére
Nem ez lesz,hanem a legalsó.
Ez meg a Jagdpanther 2.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Paul119
addikt
válasz psycroptic #43509 üzenetére
hát vagy kapja meg a jt 275ös penjét 6-8 közötti rofal és meg van oldva
-
Murder3
addikt
válasz Paul119 #43505 üzenetére
nem ez lesz, már régóta lehet tudni ezt.
mondjuk azért ez se lenne sztem akkora isten császár mert ugye szépen megcsinálnák neki az alját egy ház méretű weakspotnak és boldog,boldogtalan átlövöldözné ott mint a jt-nél is van.
bár sztem a stug e-100 kb olyan lesz mint az e-100 páncél ügyileg. -
zalman90
őstag
valaki mondjon legyen szives a provience mapra egy jó taktikát vagy kemp hejet
3 ből 2szer az a map van én meg azt se tudom ott merre mennyek
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Paul119
addikt
válasz psycroptic #43499 üzenetére
hát ha jobb pennel megkapja a 150 es löveget totálisan likolni fogom monjduk 260 pennel már jó is lenne
remélem ez a verzsön leszEagle16: hálám
[ Szerkesztve ]
-
-
-vitya-
őstag
válasz krisz74 #43500 üzenetére
wazz, ne higyj nekik! ;-)
a + garázshely, ami 300 aranyba kerülne, amit kapsz érte, már megéri. Emellett nemigen veszítesz, vagy ha veszítesz is, nagyon keveset, szinte semmit kreditben. A kreditet meg meg lehet keresni, míg az aranyat nem adják a csatákért, csak úgy, max a CW-ben.
Szvsz, teljesen egyértelmű, hoyg megéri a dolog.
Nekem ott figyel a garázsban a KV, Kv-3, IS-4 is.-=Vitya=-
-
törölt tag
válasz zalman90 #43488 üzenetére
Én tegnap megdöntöttem Hummellel
Sajnos képet nem csináltam, de 0 TP és 0 kredit lett a vége... kilőttem egy baráti hummel-t aki a lövésem pillanatában pont előttem volt, miután 4x nekem jöttViszont pár perce szanaszét röhögtem az agyam, kár hogy nem vettem fel az egészet:
T-50-el berongyoltam az ellenséges bázisra, kilőttem egy grizzlimedvét meg egy rá vigyázó Pzkpfw III-t akinek nagyon jól illik a neve az alkalomhoz mert 2x seggbe lőttem mire rájött mi van
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest