Hirdetés
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Az IS-nek melyik löveggel lehet jól keresni illetve sikeresnek lenni?85-100-122?Vagy melyik vált be nálatok?
WoT:jimmbo
-
Tesi
tag
Szurtátok az IS-4 2300HP-val? A páncélzat ugyan az ami volt. A motor lett még erösebb.
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
jimmy74
őstag
Gyerekek a VK 3601 H-ról mi a véleményetek?
WoT:jimmbo
-
D.Orion
veterán
IS3-mal az 5. csatában meglett az X5:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. április 13. 21:54:24
Vehicle: IS-3
Experience received: 3 515 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 18 985Azon gondolkozom, hogy eladom ezt a tankot... Ötből egyszer dobott be top tanknak többi alkalommal a lista alján voltam, csak az arty-k voltak kisebbek nálam. Ama egyetlen alkalomkort valami rejtélyes oknál fogva fél percnél is több volt a töltési időm, lehet volt némi pingem???
Egyébiránt ez mégis milyen MM fail? Az ellennél mindenki szakaszban van... Ha nem tudják beleírni, akkor minek rakták bele???
-
whatnot
őstag
-
Fel
addikt
Találtam egy képet az új, T10-es IS-4-ről: [link] Gondolom szupertesztes..
Úgy látszik a páncélzat nem fog változni. 2300 hp-ja lesz, nagyobb végsebesség (43km/h), erősebb motort kap (750LE). A löveget meg már láthattuk korábban.A modell sem változik, igaz, pont a 7.2-ben méretezték át, de legalább egy géppuskát biggyeszthettek volna a tornya tetejére
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz bozont #42579 üzenetére
én szeretem a kis pz38na-t, a vele egy osztályú tankokat elég szépen szét küldöm, a lövéseket is bírja, pontos az ágyúja.
Bobyjack: Sikerült rájönni, a billentyűzet paneljét a felső fedélről még el kell távolítani, csak még ügyködnöm kell rajta, hogy hogyan
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
CptMisi
őstag
Victory!
Battle: Mines 2012. április 13. 21:16:10
Vehicle: T20
Experience received: 1 888 (fine for causing damage to allies: 46)
Credits received: 26 482 (fine for causing damage to allies: 4 840)
Battle Achievements: Oskin's MedalIS7, Maus, IS4, GW Typ E, Lorraine
A büntetés egy félreértés miatt volt.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
bozont
veterán
válasz homeless09 #42578 üzenetére
Mondjuk a scout tank nem is igazán arravaló, hogy jól leölj vele mindenkit, hanem hogy derítsd fel az ellenséget, hogy merre vonulnak vagy campelnek. És ha ügyes vagy akkor az arty-t is, azokat még sebezni is lehet vele, csak el kell jutni hozzájuk. De ha túl jutsz rajta akkor a PzIV és a VK3601 (ha erre mész) már megváltás lesz, persze szigorúan maxra fejlesztve, általában a legtöbb tank csapnivaló a stock ágyúval.
(#42580) Viper26
A TD vonal elég jónak tűnik, de most már a heavy ág is korrekt lett szerintem. A T29-től felfelé biztos.[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz Balesz1899 #42495 üzenetére
rosszul néztem a római számokat sry
de a lényeg a lényeg, már a közepes tankok ellen is édes kevés, egy KV-t 25lövésből 1 maximum ha megsebez. az meg engem jobb esetben 2 lövésből szétküld.
Rém: már csak pár k xp aztán megvan a panzer iv
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
jahrn
senior tag
A Chieftain prototipus meg szerintem beferne, ha jol emlekszem 1956-57 kornyeken keszult el. Inkabb az lenne gond h mit kezdenenek egy olyan hvy tankkal aminek az effektiv front hullja 380mm koruli, torony front meg 400...
M103? Nem akarok korai velemenyt nyilvanitani rola, de ha megis megtennem akkor azt mondanam h WG aprilis 1-i vicce.
-
Fel
addikt
Igen, igen, Centurion..
Gondolom a Tier 10 heavyvel voltak/vannak gondban. A Chieftain már túl modern, a Conqueror meg nem elég erős*. Kíváncsi leszek mit hoznak össze..*Azért így is merném előre boritékolni, hogy jobb lesz, mint az M103 A löveg ugyanaz, a páncél meg jobb.
-
Rém
tag
válasz alpihun #42570 üzenetére
Ha igazán farmolós tank kell akkor kénytelen leszel venni egy prémium tankot.
Addig meg kell elégedned azzal, amit kifejlesztesz, ugyanis hiába van meg egy tankra a kredited, ha nem fejleszted ki nem tudod megvenni. A tier 5-ös tankoknak van a legnagyobb kreditszorzójuk, úgyhogy addig kell elverekedned magad!
De sokat segít kezdőként, ha elolvasod az első hozzászólásban a segítséget. -
jahrn
senior tag
Gondolom az Mk3 Centurion-ra gondoltal Jaja, en is arra varok a legjobban (mondjuk az MkV jobb lenne) meg persze Comet+Firefly.
Az FV215b meg hmm, a britek terveztek hozza egy 183mm-es AT loveget, pancelvadasz lett volna a dog. De az mind1, ha tenyleg megkapja azt az agyut akkor az sem erdekel ha minden mast szennenerfelnek rajtaMondjuk kinezetre is teszetos szerintem:
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz alpihun #42570 üzenetére
Nem, tényleg ezek az igazi farmolós tankok (a premiumokat most ne nézzük), de az elején még tök mindegy melyikkel farmolod össze. Ha kicsit belejössz akkor összelehet hozni 5-8k creditet is azokkal a tankokkal. De jobb ha felkészülsz, végig pénzszűkében leszel, főleg ha több ágat is viszel egyszerre. Nekem most kellene vagy 4-5m credit vagy több, de csak 50k van.
Igaz most vettem meg a T-43 és PzIV tankokat, amíg akciósak. Meg nem ártana pár modult is betárazni.[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz CptMisi #42564 üzenetére
Most komolyan, elolvastad?
50k körüli pénzfarmolót keresek nem 500 k körülit. Most csak 130k pénzem van.
Amúgy BT-2 jobban hoz a konyhára mint a BT-7. Előbbivel top tank vagyok lövök szét mindenkit. Utóbbival legkisebb tank vagyok és ilyen KV-kal tesz össze (nekem 185 hp, neki minimum 560 és egy lövéssel kiszed). Ezért kéne farmolós tank, hogy könnyebben jöjjön pénz, tudjak nagy tankot venni. Most ezzel a 2 tannkal kb 3 ezer kredit jön meccsenként. Abból meg nehezen lesz félmilliós tank.
Várom a további véleményeket, javaslatokat, tanácsokat.bozontEgy nullással kisebb tank kéne. Félrenézte misi kolléga.
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
CactuS
Arcképgyáros
Amit délután mondtam a t59ről az tárgytalan... Most pattantam 4x egy ilyen vacakról BL10el... 1x 200 méterről, 3x kb 50 méterről... Mondjuk csak a tornyára láttam rá, de akkor is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
alpihun
senior tag
-
Fel
addikt
válasz pimpi00 #42560 üzenetére
Az kapja akinek a leginkább szüksége van rá Akinek a legkevesebb az xp-je.
Ha jobb klikkel megnézed, akkor láthatod, hogy a jelölt tagnak kell a legtöbb tapasztalati pont az aktuális képesség következő %-ának eléréséhez.----------------------------------------
Más..Ha már Churchill... Remélem a majdani brit techtree bemutatásakor valami módon szerephez jut majd a Black Prince is... Churchill + Ordenance QF17-pounder . Akár prémium tankként is jöhetne.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Napfénysüti #42503 üzenetére
hát... nekem kedvencem volt a Pz4.
Multkor valaki panaszkodott rá, erre gondoltam megyek vele pár jó kört... de 5 után feladtam... -
Fel
addikt
-
pimpi00
csendes tag
sziasztok.miért van a tankok egyes legénysége,sárgával kiemelve,és egy kis sárga háromszög mellette?
-
KaLeun
senior tag
No ma aztán minden idióta megtalál... Egy szar nap után a melóban, otthon van egy kis feelgood családi ebéd/beszélgetés. Erre szinte miden meccsen megtalál egy hülye..
-13 90 társaságában kipucolom a kampinovkai dombot, erre odaér egy IS-3 akinek sikerült úgy beparkolnia, hogy meg se tudtam moccanni... Kapok egy csomó találatot és alig marad 200hp-m, aztán leadok egy figyelmeztető lövést. Jön a sírás németül, hogy miért lőttem rá, mert anyád szeret azé' b+...
-Province, a nyerő oldalra valahogy felkeveredik egy T110. Jönne tovább, de egy rakás 1500+ effes játékos rátámad a nyílt terepen. Mindet leszedik a túlolalról... Odamegyek és egy T95 társaságában eliminálom. Kiürül a tár és éppen újratöltök, amikor megtalál a T95. Izé fucking AMX camp blabla, nem mintha a többiek nem ezt csinálnának... Izé go scout tard blabla... Megjegyzem, hogy éppen töltök és nem szeretnék üres tárral elindulni, amúgy meg mindenki kempel és én voltam az egyetlen aki odament segíteni. T95 tovább hergeli a népet, az én türelmem meg elszáll és a friss tárat belepumpálom, még megígérem ue.-t a másik hangadónak (T32) is ha nem fogja be. Lemegyek leszedek 2 IS-3-at és egy Pattont és minden oké...
-Prokhorovka, a vasút felé megyek és egyedül maradok a faluban egy pz38NA-val. Ellenféltől csak 2 med ment fel a hegyre, így nem kell tartanom a fentről való támadástól. Jön egy KV-1S, T30 duó, tökéletes a pozícióm és alig ússza meg a KV, de a T30 is kap. Visszahúzódom tölteni és megtalál a pz38NA, hát egy blokkoló kis fkalap volt.. Több hónapja nem találkoztam eggyel se (aki így direkt szántszándékkal csinálja), persze bekapok egy csomó lövést, de még sikerült levinni 78hp-ra a T30-at. Kilőnek, mert még mindig blokkol a hülyéje. Jön egy vk36 (közel teljes hp-n van) rátámad a T30-ra, kap 1 lövést és túléli. Beírom neki, hogy használjon HE-t... de hasztalan... Erre megkérdezi, hogy mi az a HE...................................... Eljutott ide és fogalma sincs az egyik alap dologról.
Lehet, hogy még ma bekékülök.
Cila
-
Remus389
veterán
válasz marked one94 #42553 üzenetére
azt bírtam mikor a P-38nA-val szenvedtem, tigrisek ellen vonultam harcba a cseh trabantommal
a végén már csak bekapcsoltam a tempomatotot(és kimentem kávézni) és neki az ellenségnek, arra kaptam 100 tapi pontot, így nagy nehezen lecserélhetten
-
Fel
addikt
Ez a gép eszméletlen jó
Victory!
Battle: Swamp 2012. április 13. 19:40:57
Vehicle: Churchill
Experience received: 10 770 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 47 176
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class -
D.Orion
veterán
Oks. Én mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehetett úgy programozni az MM-et, hogy pl. IS4 ellen IS4-et tegyen be. T34 ellen T34-et. Ki a szart érdekelne, hogy ha 20sec-et kell várni egy csatára.. senkit. És akor ott aztán eldőlne, hogy ki a jobb játékos.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz D.Orion #42544 üzenetére
Hogy soha az életben nem fogják IQ teszthez kötni a regisztrációt...
(mellesleg mindig ugyanazzal a 2-3 ezer illetővel játszani nem feltétlen tenne jót az MM-nek sem, ha már 100k játékosnál se erőlteti meg magát, hogy fair csapatok jöjjenek össze)Inkább a továbbjutást kellene valahogy intelligenciafüggővé is tenni.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Dobi 562
addikt
Az előbb olyan szép csapatmunka volt, hogy elfeledtette velem az egész napos szívást. Egyszerűen mindenki tette a dolgát és még össze is dolgoztunk, pedig csak random csata volt szakasz nélkül.
Győzelem!
CsataSteppes 2012. április 13. 19:20:21
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 970
Szerzett kredit: 30 808
Csatában elért Achievement: Acélfal, MesterlövészNormális társakkal jobban ki tud bontakozni az ember és élvezetesebbek a csaták is.
-
alpihun
senior tag
válasz bozont #42522 üzenetére
Kösz a tanácsot.
És még egy dolog:
50k kredit körül (pluszminusz 15k) melyik a legjobb pénzfarmoló tank, amelyikkek könnyen lehet sok kreditet szerezni?
BT-7 jó, de folyton csak a tanklista aljára dob, sokszor én vagyok a legkisebb tank és örökké lőnek ki. Valami nagyobb pusztító után néznék. Ezért kéne a cradit farmoló tank.Viper26
Kezdésnek az LTractor tank a legjobb szerintem (szerintem).Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
vhw
addikt
válasz D.Orion #42532 üzenetére
90%
Tegnap olyan 100k játékos volt fent csúcsidőben, amiből mondjuk lenne 10k értelmes.
Na most ezt leosztva a normál hétköznapokra, amikor se event, se 5x xp, lenne vagy 2-3ezer játékos. Ebből nem lehet üzeletet csinálni, ennyi játékostól nem tud Victor Kislyi annyit legombolni, hogy ne parizeren kelljen neki élni."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Viper26 #42538 üzenetére
Azt nézd, hogy hova szeretnél eljutni, nézd meg az adatait, vagy melyik szimpatikus med - TD - heavy vonal közül válogathatsz a nemzetek között, de ugye nincs átjárás szóval gyorsabban fejlődsz ha már az elején kitaláltad mit akarsz, persze később több mindenbe bele fogsz kezdeni ugyis.
=^-^=
-
Remus389
veterán
válasz Dobi 562 #42537 üzenetére
legutóbbi 3 csatám eredménye a Jagdpanzer 4 + 75 mm löveg
2 és 2 és 3 elpusztított ellenséges tank, nem olyan rossz
nem tudom miért utáljátok, bár az is lehet a patch-el kicsit reálisabbá tették az erejét
a végére kezdtem ráérezni, nem tudom mit kell ráérezni, ugyanúgy kell használni mint a Stugot vagy a hetzert, csak azoknál erősebb a páncélja és az ágyúja
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
T1 Cunningham jó kezdésnek?Valamit választani kellett ugye.
Most ahhoz fejlesztem a dolgokat, már 2x eltaláltam valakit.
A detect hogyan működik?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Dobi 562
addikt
válasz Remus389 #42533 üzenetére
Jagdpantherral sem igen rak be Maus-ok közé. 150 csatám volt a Jagdpanzer IV-el, a végére kezdtem ráérezni, de megszeretni nem tudtam. A Jagdpanthert igen nagy minőségi változásnak éreztem után. Tulajdonképpen visszaadta a játékélményt amit elveszni hittem a Jagdpanzeres szenvedés alatt.
Egy időben annyira elegem volt belőle, hogy elkezdtem a szovjet TD ágat is vinni és a SU 76-85b-85 gépek egyszerűen nagyon jók!
-
Remus389
veterán
válasz Iron Funeral #42534 üzenetére
legútóbbi körben 2-t nyírtam ki, a mostaniban is egy P4-est és egy SU 100-ast
de nyírtam ki vele KV-t, meg hasonló nehéz tankokat is
és még nincs is meg a 88-as
és jópár lövedék lepattant a Jagdpanzeremről, a Stug-nak jóval gyengébb volt a páncélja de a fegyver az ugyanaz volt
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem tudommi bajotok volt ezzel a Jagdpanzer 4-essel, van olyan jó mint a StuG
sőt ugye jobb is mert folyton lepattannak a lövedékek róla és az ágyúja hasonló vagy erősebb
és majdnem olyan gyors
még nincs meg a 88-as de már így is lehet irtani
és nem is rak be MAus-ok közé, sőt
-
Dobi 562
addikt
Az előbb Himmelsdorfon nem hittem el amit láttam. Valamint tudatosult bennem, hogy a játékosok egy jó része még több ezer csata után sem tudja, hogy a tankjának a páncélja elöl valószínűleg erősebb mint hátul.
-
Viper26
nagyúr
Épp most próbáltam ki a játékot, nem nagyon tudom, mit / hogyan kell benne, de igyekszem tanulni, mert eddig tetszik.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Atlantis
veterán
válasz Drenadar #42527 üzenetére
Új a jelenség, tegnap pl.: egyáltalán nem volt gond...amik akkor kezdődtek, mikor Ati kártyát tettem a gépbe. Előtte NVidiával semmi baj nem volt. A nyomorultak írhatnának végre tisztességes drivert.
Nem tudok megoldást sajnos.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Drenadar
veterán
válasz Atlantis #42526 üzenetére
nekem meg nem jön vissza... kimerevedik, és kifagy... és semmi megoldást nem találtam rá. Csak a restart. Szóval te jobb helyzetben vagy, de ha megtaláltad rá a megoldást, dobhatnál egy privátot.
Vicc, hogy egy ilyen game kifagyasztja a gépet, miközben a crysis semmi gondot nem okozott, de még a Prime95 se... -
Atlantis
veterán
Valami még mindig nem kerek: időnként fogja magát, megmerevedik a kép, majd egy másodperc fekete képernyő után megy minden tovább. Ez olyan 6-7 sec összesen, persze közben széjjel lőnek...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
bullseye
addikt
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz bullseye #42517 üzenetére
Egen...a B1-el legalább el lehetett bohóckodni hiszen majdnem mindig top tanknak tesz, de ezzel szívás, pedig adtam neki időt, és hát nem azt mondom hogy full használhatatlan mert az nem igaz..csak tier7 heavyként ez kb elégséges, nagyon kell hozzá a jó csapat, hogy M4-el tarolni tudj.
=^-^=
-
Flatron710
tag
Tud valaki segíteni nekem abban a témában, hogy milyen helyre/címre/elérhetőségre lehet küldeni videókat vagy replay fájlokat? Vannak WoT videók, ahol a sniper, megszálló, stb... kategóriákban mutatnak be kis jeleneteket. Oda szeretnék "nevezni". Elérhető ez egyáltalán Eu szerveren?
Ilyen videókra gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=MkMfqBJtQGc
Előre is köszi a válaszokat!
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
alpihun
senior tag
Csupán a változatosság kedvéért valaki segítene 1-2 dologban. az előző 2 problémát még megoldottam valahogy, de itt most már tényleg tanácstalan vagyok.
BT-2 tankot kimaxoltam, pénzem is van sok (mármint a saját kategóriámban, 170 k körül). Kéne vegyek egy nagyobb tankot.BT-2 vel a meccsekben általában top tank vagyok, tehát ha újítok biztos, hogy felsőbb kategóriába kerülök a matchmaking rendszerben.
Milyen tankot vegyek. A BT-2 stílusában nézelődnék (közepes páncél, erős motor, lassú, de erős ágyú (a semiautomatic és aumotmatic vízipisztolyokat nem szeretem)).
Játékstílusom nem is kemper, de nem is rusher, az a középkategória, amikor bokorról bokorra haladok és zoommal szedem a tankokat.
A BT-7 36k körül van, milyen lenne? Esetleg más ajánlat orosz-amcsi vonalon?[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz virkir #42511 üzenetére
Igazad lessz, ez a tank - az amx 90-nel ellentetben - alapvetoen alkalmatlan flankernek, az volt a hibam h annak probaltam hasznalni (mondjuk a stock gunnal mast nagyon nem tehetsz). A masoik agyuval inkabb supporternek tunik, + az aim time is elegge gazos. Valszeg lecserelem a coated optics-ot egld-re ( venti van meg rajta a harmadik helyre meg vert stabot teszek ha meglessz a track)
Mindettol fuggetlenul kellett ra az elso motor asap, mert a 40km/h-t sem erte el vegsebessegben.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
pocok28
tag
válasz CptMisi #42477 üzenetére
Nem nyitja le a tech tree-t.
Régebben sokat használtam, jól működött.
Csak linkeket látok az oldalon:
mail.ru
liveinternet
GoHa
WargamingExplorer9-ből nézem.
Tegyek fel Firefox-ot?„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Napfénysüti #42513 üzenetére
Azért csodát attól se várj, ráadásul stock-ként ugyanúgy semmire sem jó
Ha a tierjébe sorsolja az MM, akkor nagyon szeretem, ha a nagyok közé, akkor ezzel is csak csipkedni tudsz (bár legalább tudsz ) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Balesz1899 #42510 üzenetére
Na király akkor lehet a következő pár napban rágyúrok hogy meglegyen rá az xp meg a lóvé.
Més que un club!
-
CptMisi
őstag
Vicces gyerekek ezek a moderátorok.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Napfénysüti #42503 üzenetére
Jobb (legalábbis nekem sokkal jobban tetszik, az na-t egyből eladtam, ahogy lehetett, a PzIV pedig már 300 csata felett jár) Az már med, nem várják el, hogy öngyilkos legyél, a legnagyobb ágyúval pedig már szépen sebez (valamelyik nap egy T34-nek adtam meg az utolsó pár szöget a koporsójába).
A KV-k és a Stugok a kedvenc célpontjaim vele. -
jahrn
senior tag
Lorraine ma vegre elhagyta a bolcsodes korszakot, megszereztem ra az elso motort meg a jobbik 90mm-t. Igy mar egesz jokat lehet menni, es mostmar nem gyorsulnak le az OBJ704-ek sem .
Most rahajtok masodik motor-track-100mm-harmadik motorra. -
Nem jó, akkor rájönne, hogy a többi nemzet sem jelent instant wint.
(#42505) D.Orion: valszeg HE-vel lőtt, az át is ütheti a T34 páncélját, ha nem a lövegpajzsot találja el.
Vagy pont egyszerre találtak el ketten.(#42499) -vitya-: váááááá, még csak be se horpadt!
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Timyyy
őstag
2. új tankom ma a SU152 mellett az ARL44. Ekkora egy rakás szart rég láttam, mint ez.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
Mégis hogy a jó isten nyilába lő belém 775hp-t egy kicseszett M103??? 1vs1 volt a csata legvégén. Én full hp-n voltam! Lövése után 725hp-ja maradt a T34 tankomnak!!!! 775hp-t sebzet bele a lövegpajzs mellé!! Ez megér egy reportot!
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Balesz1899 #42498 üzenetére
Én még szenvedek vele. Mondjuk legalább fürge. De ezzel el is mondtam az összes jó tulajdonságát.
A PZIV ugye sokkal jobb lesz?Més que un club!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest