Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
pimpi00 #40495 üzenetére
Nehezen. Legénység legyen a maxon. Valami skill se árt.
Kell rá a bl9 mindenképp. + venri és rammer minimum.
Aztán csak szokni kell a taligát. Kő gazdag nem leszel tőle. De talán minuszos se.
Minden esetre a tank jó. A kredit szorzója kaksi (prem nélkül).
2 hetet mentem vele premmel. Halál jól müködik. Ez a titok. -
D.Orion
veterán
válasz
Bingisz #40489 üzenetére
WZ-111 = Type 59G Szép pattogós lesz ennek is a frontja, lesz ebből még nyavajgás, hű lesz a Type 59 névhez.
-
pimpi00
csendes tag
IS-3 hogy lehet kreditet és tp keresni,mert nekem nem nagyon jön össze,eddig 1 nagy kalap szar az egész tank,valami tippet tudnátok mondani,hogy mennyek mit csináljak vele!!!!
-
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #40491 üzenetére
Az átképzéssel kb olyan lesz mintha vennél egy új legénységet 50%-al.
Szerintem 100% alatt nem éri meg átképezni, mert többet veszít.Ha van rá pénz vegyél új legénységet 75%-al, ezzel már fogsz annyit menni hogy eléri a 100%-ot. Nekem a KV legénysége van most az IS4-en 890 csatával a hátuk mögött az egyik skill 100%-os a második meg 94%. (természetesen mindig tovább képezve őket)
-
slajos
csendes tag
Végre:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. április 2. 20:38:39
Vehicle: T-127
Experience received: 1 089
Credits received: 16 046
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker -
Napfénysüti
nagyúr
73-74%-os legénységet megéri átvinni más tankra? Most lett meg a KV.
-
Bingisz
addikt
Sziasztok!
A wot dossierben nézegettem néhány adatom, és ekkor találtam pár új prémium tankot (legalábbis a nevét):
MTLS-1G14(Premium): kis tank lehet
FCM36 Pak40(Premium): már korábban megemlített marder?
105 leFH18B2(Premium): a B1re épített arty
Type 62(Premium):erről már voltak képek
WZ-111(Premium):ez valami kínai tankSzóval ezek a tankok már biztosan jönnek szerintem.
Üdv.: Bingisz
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Malinovka 2012. április 2. 20:20:54
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 551
Credits received: 98 324
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun, prémium nélkül -
Patrick76496
őstag
Mit lehet tenni az ellen, ha laggol a zene a játékban? 5 másodpercenként tol egy remixet a csatás zenékból, és valamikor még a menüben is laggol a szerelők hangja. Dell Inspiron N5110_128204, i3-2310m, 4GB, GeForce GT525m. Előre is köszönöm!
-
virkir
veterán
Szerintem jobban jártál vele
Nade komolyan.
1. van benne leírás mi micsoda töröld ami nem kell
2. konkrétan az Invisible_Camouflage nem kell neked az meg a vehicles könyvtár. Töröld ha nincs benne más, ha van akkor csak a nemzetenkénti Camouflage könyvtárakat.emre
Scren-shot-ot... Scren-shot-ot... Scren-shot-ot... Scren-shot-ot... -
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Kérdéssel fordulnék hozzátok. (keresés nem hozott eredményt fórumon belül, lehet egyedi a gondom)
7.2 óta ha nyomok csata közben egy jobbklikket (ezzel szoktam körbenézni ugye, hogy ne forogjon feleslegesen a torony) előjön az a menü középre, ami csak a playerek nevén kellene hogy előjöjjön oldalt. (tiltólista, meg bejelentés) A kurzorom középen van. Beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam. Tud valaki rá megoldást? -
emre
veterán
Na kinek gázoltam bele a lelki világába?
Mert amit ingame írt abból semmi értelemeset nem tudtam kivenni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Megdumáltatok, befizettem 1 hónap prémiumra. Tetszik a játék ennyivel támogatom a készítőket.
-
balintka
addikt
Prémium T34-re milyen extra modult érdemes venni 3.-nak?
Van rajta töltésgyorsító és periszkóp.
-
emre
veterán
Virkir hsz-ei között keresgélj
Én már nem is tudom melyik micsoda. -
grunge
addikt
Eza T110 eléggé görény vas lett, nagyon tetszik
Az is bejön hogy E100al végre lehet pénzt is kereseni, és nem csak foylton alig vagy bukta van. A hülyék viszont csak ugyszaporodnak mintha muszáj lenne....
Ami idedegesitő még, hogy sztem több lett a nulla sebzéses "poenetration" löszer pocsékolás. Előfordult hogy a tank seggére céloztam, kettő lővés semmi, a harmadik ugyanott kinyomta a mocijá..lol
-
emre
veterán
válasz
kugli81 #40463 üzenetére
Elméletileg a 7.3-ban várható az orosz tech tree változás, de nem egészen úgy ahogy az előbbi hírben fel volt tüntetve, hanem ez lesz az.
-
emre
veterán
Pénzt (kreditet) gyűjteni a már kifejlesztett tankra, felszerelésre, amit nem feltétlen az adott tankkal végzünk el.
MÁS
Van valakinek infója hogy lenne ismét prémium vásárlási akció?
Ma munka közben erősen gondolkodóba estem, hogy elköltöm a maradék aranyam egy részét, és ezt persze a legjobb lenne valami akció keretén belül tenni. -
Orlin
addikt
Mi az a kifarmolás
?
-
kugli81
aktív tag
U.S.S.R. tank tree extension
Srácok valamit irnak az új orosz tech tree-ről megnézné valaki aki vágja az angolt rendesen mert nem értettem
azaz mikor lesz...
-
fsb1000
nagyúr
Komarinnál mit lehet tenni ha hosszas kemp után el kezd az ellen foglalni?
6-an (hatan!!!) vagyunk az ellenfél capzónájától 200m-re a házak között.
2-en védik a saját capzónát, középen meg 2-en haláltusáznak.
Megindul a csik.... én beindulok a cap zonába, utánam jön egy. Csak egy.
Kb. 1 perc alatt kilőnek az artyk mindkettőnket, pedig összesen egy type meg egy TD véd az ellentől. Erre a másik 4 "támadó" tankunk egyesével bevonul, állandó reset.....
Mire vártak? hogy az első hullám elhullik és nekik több esélyük lesz? Lapulnak...Nem tudom hogy, de megnyertük. Ezt a pályát is megutáltam, pedig kedvencem volt, de mára olyan játékos szokások alakultak ki, hogy tán még arty nélkül is játszhatatlan.
8/6 lövésem volt 2100 sebzéssel, 1 killGyőzelem!
Csata: Komarin 2012. április 2. 16:14:14
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 644 (2x )
Szerzett kredit: 67 144 -
Djuree
félisten
megjöttek zavviról a dobozos pakkok.
ha vki most kezdené a gémet van egy kódom ami ad:
- 3 nap prémium előfizetést
- 1000 goldot500ft-ért lehet vinni. vagy 2 tábla csoki, vagy 2 sör
-
CptMisi
őstag
válasz
bozont #40453 üzenetére
Volt S-51, lehetséges. A végére már olyan ideges lettem, hogy nem nagyon foglalkoztam a stílussal...Azért T7 med blokkol T8 TD-t, egyrészt miért campel, másrészt meg azért nézzük már meg, melyik ér többet. És akkor beáll mögém, és kilő... Csapatchatben kötekszik, aztán közösben meg le akar járatni. Ennyire régen húztam fel magam.
-
bozont
veterán
válasz
CptMisi #40451 üzenetére
Mintha rémlene valami hasonló balhé az előbbi körök egyikéből, pont a cliffen. Mondjuk ellenséges csapatból irkáltak folyamatosan, de nem figyeltem annyira, éppen az S-51-gyel próbáltam minél jobban zavarni az ellent. Jól is jött a nyerő kör, már csak 1400xp kell a nagy ágyúhoz.
-
CptMisi
őstag
Szégyen...
Cliff, lent a hegy alatt: T20 beáll kempelni, próbáltam odaállni a hegy alá.
Elkezd tolatni, nekem jön, erre elkezdi, hogy dont do that again. Mondom mit? Megpróbáltam volna beállni a helyemre, mert a Bl10 talán jobb, mint a 90es ágyúd. Fogta magát begurult mögém, és elkezdett lőni. Szánalmas. Ez a gyökér 1259 csatával, 887 killel és arty nélkül 51%-os találati aránnyal.Hogy pofán tudnám vágni az ilyet, leborulna a székről, az biztos.
Mert én elkezdtem őt sértegetni szerinte. Nem baj, hogy vesztettünk, megérte. Ellenfél meg beírta, hogy GJ, megköszönte, és elkezdett nekik sírni, hogy én mekkora köcsög vagyok. Amúgy ahogy kilőtt, át is jöttek ott lent.
-
-vitya-
őstag
válasz
Patrick76496 #40446 üzenetére
csak te
-
Patrick76496
őstag
Ha berakok egy skin-t az egyik tankomra dds fájl formájában akkor azt minden player fogja látni, vagy csak én?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
whatnot #40442 üzenetére
Ja... ez egy dicsekvő topik (is).
Anyádnak vagy ágyasodnak nem mesélheted hány tankot löttél ki, itt legalább van aki érti.Amúgy meg rohadjanak meg a prémesek... prémtankjaikkal együtt.
Ezért már be se írom hány tankom van.
Viszont most mentem egy jó kört... mondom magamnak... nédd a, ez a T34 mekkorákat lő már, 700-akat sebzek t10-ekbe. Lesz itt kredit eső! Majd röhögök a goldtalanokon.
Aztán a csata végén látom ám, hogy ez a T30 volt. És csak 29K kredit.
Rohadjanak meg a prémesek, meg a dicsekvő tanker-állatok.
És így tovább.... -
whatnot
őstag
-
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #40426 üzenetére
En mar lattam olyan jatekosokat is, akiknek 60% vagy folotte volt.Gondolom ezek azok a jatekosok, akik az adott jarmuvuket nagy hatekonysaggal tudjak kezelni, es ismerik a palyakat is (na meg az is lehet, hogy szazadozassal ertek el ilyen erteket, habar figyelembe kell venni azt is, hogy az ellenfel szazadja is epp olyan jo, hasonloan a klancsatakhoz...), meg ismerik az osszes jarmu gyenge pontjat.
Annyi viszont bizonyos, hogy valoszinuleg az ilyen jatekosok ha nem is dontik el egymaguk a csatat, valamilyen szinten hozzajarulnak a csata megnyeresehez...
Pl sok tankot megsebeznek, vagy feltartoztatnak bizonyos helyeken, amig a csapat masik fele felorli egy masik helyen az ellenfelet.Szakszozas : hat az azert jo, ha tudod, hogy van 1 vagy 2 tarsad, akik inkabb fedeznek vagy egyuttmukodnek veled, de azert ezt sem lehet altalanositani...
EMRE - szinten hallottam, vagy olvastam, hogy a program kisse ellensegesen kezeli azokat akik szakaszban nyomulnak, azaz valamilyen szinten hatranyban vagytok...gondolom igy akarjak kiegyenliteni azt a tenyt, hogy 3 osszeszokott jatekos jobban kepes egyuttmukodni, mint 3 ismeretlen.Nem tudom ez igy van-e teljes egeszeben, de volt mar ra pelda hogy minket rosszabb es jarmuvileg gyengebb csapatba tett be.
-
SetCHOO.
aktív tag
-
törölt tag
válasz
whatnot #40434 üzenetére
hát top tankként randonba már nem rohanok előre mert általában az a vége hogy egyedül vagyok és 4-5 enemy lő
lehet hogy félekde szerintem inkább f@szság meghalni az első percekben csak azért hogy elöl legyek
prémium nélkül tegnap 200k buktam a T110-zel mire ledupláztam -
zalman90
őstag
jeah
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. április 2. 14:03:25
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 326 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 941 -
Antonius1978
addikt
válasz
-vitya- #40417 üzenetére
Nem baj hogy te is valaszoltal, igy legalabb kepet kapunk arrol, hogy ki mit szeret es miert...
Nekem :Nemet
1.VK3601 - elegge lehet vele farmolni, es jo a pancelzata, persze tapasztalatlan jatekosok ellen valo csak, mert a jobbak azok tudjak hogy hol kell loni.A VK3001-et csereltem le erre a tankra, azt mar meguntam a gyenge pancelzat miatt, a gyorsasaga ellenere.
2.Parduc - ezzel is tudok menni + kort, de a kicsi sebzes miatt nem igazan hozza a penzt,ugy atlag 3-5 kredit jon +ba 1-1 jobb csata utan.A gyorsulasaval nem vagyok elegedett, mondjuk aztan begyorsul.Neha pattog is, ha jo szogbe fordulok vele, de nem annyira jellemzo.A leghosszabb 75-os agyu viszont egyre jobban kezdi magat megkedveltetniFelaras akcio kereten belul vettem.
3.Tigris - Szinten felaras, sikerult kigyujteni a jobb toronyra a TP-t, ra is tettem, az az 1450 EP jo sok, csak a rovid 88as agyuval meg nem lehet nagyon alkotni...ha meg a nagyok koze tesz be, hamar elfogy az az 1450 EP is.Egyelore tetszik, most a legjobb agyura gyujtok, ha az meglesz, remelem meg jobban fogom szeretni.Ha sikerul jol forgolodni vele, pattog.
4.Ferdinand - ez az a jargany amivel a legtobbet jatszodtam, hol jol, hol rosszul.Kb 5 csatabol 1-ben tesz olyan ellenfel ellen es palyara ami megfelelo a szamara.Az agyuja az elso volt amit igazan megkedveltem amiota jatszom. (a masik kedveltebb a hosszu 88as volt a JP-n)
5.VadaszTigris - az egyik vagyam volt, hogy ezt birtokoljam.Sikerult elerni rengeteg jatekkal es 9 honap alatt(premiumom mindent osszeszamolva kb 10 napot ha volt)
Az agyuja szinten tetszik, mert nagyon pontos (asszem 73% vele, es csak ezert annyi,mert volt hogy az ellen messze allt egy domb vagy egyeb fedezek mogott es ugy tunt hogy ot lovom, pedig esetleg a falat, vagy magam elott a foldet). Lehet vele alkotni is, viszont jo tamogato csapat kell vele, mert keves palya kedvez neki, es mivel lomha meg nehezen fordul nehez felvenni a harcot ha korbevesznek, az eltalaban kilovessel vegzodikAmcsi :
1.T82 - az en CsodafegyveremKicsi, gyors, nagyon gyors agyut lehet ra feltenni, ami akar 6-7 tiert is sebezni tudja elmeletben.Ki is kell probaljam, mert ha jol emlekszem +28% kreditnovekedest tettek ra...hatha allandoan el tudok erni vele egy +10 kredites kort.
2.Sherman E8 - a tegnap este vettem meg, lattam mar akcioban, MCRay hasznalta amikor szakaszban voltam vele, a gyorsasaga es a lovege gyorsasaga miatt gondolom tetszeni fog.Ruszki :
1.T-34 - a gyors 57-es agyuval szepen el lehet huzni az ellen notajat, ha kedvezo helyre tesz be...maskepp sok eselyed nincs a gyenge pancel es keves elet miatt. Szoktam vele tavolrol is lovoldozni, meg kozelharcba is szoktam vinni neha.
2.T/34-85 - ezt a tankot farmolasra hasznaltam, tulajdonkeppen nem is kedvelem annyira, mivel nem a leggyorsabb, de viszont a 100mm-es agyu karpotol, ha jo helyre sorsol a jatek.
3.KV-13 - vegre megtalaltam a kedvenc tankomMar sokat aradoztam rola, most nem teszem, jol lehet hasznalni a kissebb 85mm-el, most viszont a 122-es is egesz jol teljesit, tegnap pl KT-t lottem ki 15%-rol a tornyan keresztul oldalrol.Egesz jol hozza a penzt, ha picitt jobban teljesitek akkor 20 ezer, ha nagyon jol akkor akar 30 ezret is el lehet vele erni.
4.T43 - semmi kulonlegesseget nem erzek ebben a tankban (igaz a legjobb motrot nem kutattam ki hozza, az a T44 motra), kb egy erosebb es picitt jobban pancelozott T-34/85-nek erzem.Ennyi.Ha jo kort mesz, akkor akar +10 ezer is benezhet, ha vesztest, akkor minusz 2-3 ezer.
5.IS - Sztalin Jozsi - meg csak a 100mm-el hasznaltam, remelem a jobb toronnyal es 122-el jobban fogok teljesiteni. -
whatnot
őstag
Sok játékoson érezni, hogy fél. Más játékban is láttam ezt már. Féltik a pixelhalmazukat, ezért vesztenek.
Nem azt mondom, hogy Leroy Jenkins módban törni kell előre, de amikor egy top tier heavy az arty-k mögött campel egy bokor mögött, akkor már tudom, hogy buktuk a kört. -
macipajti
tag
A su-85-ön is javít annyit a 107-es mint a KV-n?
-
bullseye
addikt
válasz
L-e-f-i-e #40400 üzenetére
velem sajnos megesett már, hogy csak a roncsom felett gyulladt ki a lámpa...
hibajelzés is késik, de néha jól jön. a heavy-n a gyorsabb forgás szerintem nagyon jó, a lövész extra sebzése viszont nem érzem, hogy túl hatékony volna - ugyanígy a töltő intuíciója sem. a 10% alatti gyorsítás meg nem tudom mennyire optimista perk
-
belaazallat
addikt
válasz
fsb1000 #40426 üzenetére
Hali!
Nem hiszem, hogy az 55%-os nyerési rátámmal olyan jó játékos lennék.
Szakaszba sokat játszottam, de az még a beta idején volt. Században néha játszok, de a (klán)társak gyakran nem állnak a helyzet magaslatán. Mondjuk ők könnyen vannak, prémiummal tolják.
Én eddig csak az egy két napos ingyenes prémiumot használtam, és nem szeretnék fizetni érte.#40427) emre
Object-tel és az amerikai T28-cal valahogy nagyon nem megy a játék. Object-nél az ágyúval van bajom, mostanában mindig pattog mindenről. Mióta bejöttek az "új" nagy tankok E75, E100,stb., azóta sokat vesztett harci értékéből.
A T28 meg baromi lassú, sehova nem lehet oda érni vele. Ha legalább 25km/óra sebességet kapna, de ez a 18km/óra, ez valami iszonyat. Még a kv-3 is gyorsabb nála... -
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #40408 üzenetére
Ez egyertelmu hogy mindenki ovatos, amikor tele van a palya tuzerekkel, hiszen ha kilonek,pl egy 10-es tieru tankban ulve, azzal a nyeresi lehetoseg csokken nagy mertekben.
Nos a BatChat eseteben nem tudom miert jatszhatott ugy az illeto ?!
Egyszeruen a statra ment (tobb kill), vagy elvezte hogy ki tudja loni a mar lesebbzett ellent, vagy a franc tudja...mert igy veszitett a csapat es o igyis-ugyis kevesebb zsozsot kapott...meg TP-t is...mert lehetne azt venni hogy bena volt, de ha utolag figyelted akkor kiderul, hogy megsem, egyszeruen a killekre ment ra es kesz. -
emre
veterán
válasz
fsb1000 #40426 üzenetére
Nekem randomban jobban ment mint században, de fingom nincs miért.
Nem is forszírozom a szakaszt, századot, mert mindig attól tartok, hogy miattam van a bukta. Vagy csak egyszerűen paranoiás vagyok?(#40422) belaazallat
Van amikor 2-3 ghos shell-el kezdődik a meccs, olyankor gyorsan taktikát változtatok, és általában célravezető. Pl nem csipázok tovább ojjektummal, hanem bele a közepébe. -
fsb1000
nagyúr
válasz
belaazallat #40422 üzenetére
Sajnos így van... vagy legalábbis hiszek abban, hogy a random faktor írányított. (WG által)
A játékosokat nem kritizálom, mert biztos sokaknak nincs lehetőségük fórumon, klánban edződni. Elfogadom a játékuk, mint a random faktor részét.
---Nekem vannak nyerőszériám is, pl tegnap du semmi sem indokolta, hogy t30-al szinte minden csatát megnyerjek, az ellenség csak fogyott... fogyott. Nem is kellett erőlködni.
Éjjel meg egyetlen csatát sem tudam nyerni vele.Akik így is képesek elérni 52-53%-nál nagyobb winratiot, azok igazán jó játékosok lehetnek, vagy sokat mentek századba, szakaszba.
-
Orlin
addikt
Mines az elöbb vagy 3 nagy tank és 2 kicsi beáll és vár a támaszpontunk közlében.Alig férnek el ,de nem mozdúlának előre
Én megyek előre a Shearman-al el is kapnak de egyik sem lőne oda,h segítsen -
törölt tag
tegnap a T110-el 20-ból 20× tett be 15-5 csatába
már ott tartottam hogy eladom
amit már megtettem az is7, E100, T54-gyelez a 0,72 eléggé bugos
nem engedett aranyat beváltani prémiumra a tankokra a távcsövet és az egyéb nyalánkságokat csak trükközve a boltból engedi felrakni
a fejlesztéseknél a megvesz és felrak-ra nyomva csak megveszi és külön kell rárakni -
belaazallat
addikt
válasz
fsb1000 #40419 üzenetére
Hali!
"csak meg kellett volna tanulni században, hogy az adott tankját mire kéne használni randomban."
Ezzel össze is foglaltad a dolgot, hogy a játékosok részéről miért történik a vereség.
Ehhez még hozzá kell venni, hogy a játék gyakran eldönti melyik csapatnak kell nyernie, és tehettek bármit, akkor sem nyertek. Ilyenkor jön a sok eltűnt lövedék, lepattanó lövés.
Én a fentiek miatt egyre jobban hanyagolom a játékot. Már a napi duplázókat se mindig csinálom meg.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fsb1000 #40419 üzenetére
Egyetértek. Én most hogy a T28-al elég gyakran kerülök nagyobb tankok társaságába mindig azt csinálom hogy kisíérőnek beállok 1-2-3 nagy mellé. Hátha csurran cseppen valami na meg be tudok segíteni a harcban és nem mellesleg a nagyok mellett nagyobb biztonságban is érzem magam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Napfénysüti #40410 üzenetére
Gyakran vagyok TOP tank... néha túlságosan is előre megyek, főleg ha nincs arty.
De... azt nem értem, hogy nem értik meg sokan, ha hagyják hogy a TOP tankokat leszedje egyesével az ellen, akkor csökken a győzelmi esély.
Ráadásul ha nem együtt megy a csapat egy része (lemmingezni jó), akkor nincs tűzerő és egyesével hullunk el.
Majdnem minden pályán 2 fő csapás van, ahol biztosan meg kell ütközni az ellennel.
Vagy oda megyünk vagy nem.... A bázisok környékén általában nehezebb rejtőzni, nyilván így csinálták meg a pályákat, hogy ne legyen mega-camp.
Én úgy gondolom támadással van nagyobb esély győzni. De 4-5 tanknak együtt kell működni vagy legalább egy írányba menni.A játékosok majdnem fele valamlyen klán tagja (ott a jelzés) csak meg kellett volna tanulni században, hogy az adott tankját mire kéne használni randomban.
-
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnapi kikapcsolódás gyanánt készítettem egy videót.
A lényeg csak akkor jön elő, ha a gyerek piros-kék 3D-s papírszemüvegét felveszítek
Amolyan kis fun videó: -
-vitya-
őstag
válasz
Antonius1978 #40404 üzenetére
tudom, hogy nem engem kérdeztél, de jól esik összeszámolni, melyeket tartottam meg, szóval én (is) válaszolok ;-)
német vonalon:
TigerII - (főleg már csak a historical battle-k miatt van meg)
VK3601H - nagy kedvenc, ezzel kifejezetten jó vagyok, miért ne tartanám meg? ;-) (jóval több sebzést osztottam ezzel ki csatánként, mint az OP KV-3al...)
GWPanther - hogy legyen egy arty-m, semmi más indok nincs rá ;-)
Pz4 - főleg a historical battle sorozat miatt van, de azért a simában is szerettem
E-50 - elég jó tank, de nem tudom megtartom-eamcsi:
M4 Sherman - historical battle sorozat miatt van meg
M4A3E2 Jumbo - historical miatt, de majd egyszer megyek tovább vele a T20-ra
M36 Slugger - nagyon kedvelem, szuper jó, de monjdjuk még megyek is vele tovább, de ezt nem adom majd el
T29 - alap, mert nagyon jó, az egyik legjobb tier7
T34 - egészen finom lett a kis premium, jól hozza a zsét
M103 - szvsz jó tank, és még nem is fullosorosz:
Tetrarch - kell egy kicsi is
Valentine - kell egy közepesen kicsi is ;-)
KV - hát ez alap
KV-3 - ez is alap ;-)
KV-13 - az egyik legjobban szeretett tier7-es
T-44 - piszok jó tank, sosem adom el ;-)
ISU-152 - megyek az object felé, szép lassan
IS-4 - alap++, még mindig a legjobb tankom ;-)francia:
AMX12t - haladok előre, de már ez is tetszik. -
Fel
addikt
Erről eddig kevés szó esett, de szerintem az M103 is egsz jó lett:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. április 2. 12:05:57
Vehicle: M103
Experience received: 4 010 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 79 437
Battle Achievements: Confederate24 lövás 22 találat, 6383 sebzés.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Antonius1978 #40397 üzenetére
Ez főleg éjjel van így. Sok az arty és mindenki ovatoskodik, próbál túlélni, ahelyett hogy sebezne és győzni akarna (offensivával).
Tegnap talán 10-12 csatám volt bukta egyhuzamban.
Én is bénáztam, de a csaták nagy részében azon kaptam magam, hogy egyedül vagyok több ellenféllel szembe, akkor is ha elöbb még volt aki támogason. Lemaradt, vagy visszament.
.
Volt olyan eset, hogy T110-el egy Mausnak mentem segiteni városba, mert 3db T110 nyomatta. Még ketten is kevesek voltunk, mert jó a Rofjuk, de egyet sikerült levinem 1%-ra, amikor megjött a Bat.Chat-unk. Na mondom, meg vagyunk mentve, ez 6 lővéssel lenulláza öket, közben tudunk 1-1-et lőni a Maussal és kész is.
Erre kilövi a 100 hp-s T110-et és elrobog...... a maradék kettő majdnem full HP-s 2-2 lővéssel elintézett minket.Ezután néztem mit csinál a Bat.Chat.
Szaladt a pályán ide-oda, és ahol harcoltak, oda ment és lelötte az alacsony HP-s ellenfeleket. (ez önmagában nem gond, ha érdemben harcol is, de ez nem)
A végére ketten maradtak 5-el szemben és a az ellen foglalt.
A Bat.Chat bújkált (biztos nem töltött) és egy Lőwe vánszorgot vissza a bázisra, ki is lötték egy reset után. Bat. Chat oda se ment!!!!!!!
Keringett... aztán talált a pálya szélén egy lesebbzet T44-et és azt kilötte.
Döbbenet.... asszem 5 killel megverette magát és a csapatát. -
Mcray
senior tag
Van itt valaki akinek van KV-5-je?
Prém nélkül mennyit hoz egy jó kör 4-5 killel?
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. április 2. 11:47:33
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 260
Szerzett kredit: 80 047Prémiummal, 3 kill, egész jó ez az "új" T34
Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest