Hirdetés
Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tegnap feltettem a játékot itthon és azóta kb. minden 5. meccs elkezdésekor kifagy a játék, ami kilépést jelent és indíthatom újra. Keresgéltem fórumon hátha találok megoldást de nem sikerült.
Van ötletetek miért csinál ilyet? -
Chris0321
veterán
válasz
Sixkiller6 #42789 üzenetére
De érti. Az a tag kapja a következő csata után a több xp-t mert le van kicsit maradva a többitől.
-
D.Orion
veterán
válasz
Te nem érted gyorsított képzésnél ő kapja a legtöbb xp-t.
Igaz elírtam az előbb a ragot a szó végén ezért nem volt helyes a válaszom. Diszlexiával gyakran előfordul az ilyen.
-
vhw
addikt
válasz
Az a tag kapja meg a tank által szerzett xp-t amelyiknél ott a kis háromszög. (én is azt hittem, hogy azt az xp-t minden tag kapja, vagy egyenlően elosztva, vagy egyesével mindenki annyit kap, de ezek szerint csak a fejlődésben lemaradt kapja meg)
-
vhw
addikt
Próbált valaki mostanában nagy artyra töltésgyorítót venni? A store-ban szeretném előre megvenni az event ideje alatt féláron a cuccot, de nincs benne a listában (pedig az az opció is be van kapcsolva, hogy jelezze ki a lista a már meglévő, tankokra szerelt equipmentek számát, és hiába van már a M40/43-ra felpakolva egy rammer, nem szerepel itt)
Itt egy kép az esetről; link
-
D.Orion
veterán
válasz
Sixkiller6 #42782 üzenetére
Gyorsított képzést kap. Több xp. Legközelebb általános kérdéssel kapcsoltban írd be a keresőbe, hogy háromszög.
Dobi 562: Thx, fel is rakom.
-
Dobi 562
addikt
válasz
D.Orion #42781 üzenetére
Én a 2.0-ás verziót használom, a többi az béta. Olyan 2 hetente frissül kb. az adatbázisa.
(#42783) Divi27: Letöltöd és van readme-je mindkét modnak. A hardicont ugyanúgy, mint az összes többit. A \World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\ megfelelő mappáiba bemásolod ami kell.
A player rating-hez le kell tölteni a dokan library legfrissebbet, feltelepíteni. Ezután a xvm-full-2.0.zip fájl tartalmát bemásolod (felülírod) a World_of_Tanks mappába. Ezután wot-xvm-proxy.exe-vel futtatod a játékot. Ha a launcherrel együtt szeretnéd a modot futtatni, akkor fabrikálsz magadnak egy ilyen bat fájlt: wot-xvm-proxy.exe /launcher.
-
Sixkiller6
őstag
srácok, tudja vki, h mi az a kis háromszög az elit legénység egy-egy tagja mellett?
mármint asszem azoknál van ilyen, ahol crew training fut
a 100% felirat mellett van egy kis felfelé mutató sárga nyíl
azmiaz? -
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #42780 üzenetére
Köszönöm. A player rating mennyire pontos? Ezt hogyan frissítik?
7órája került fel az új ahogy elnézem.
Ha találkoztok Conry nevű játékossal, akkor tapadjatok a tankjára, mert az előző csatában M26-al 8 kill-t nyomott.
Nagyjából én sebeztem és tereltem a figyelmet ő meg osztotta a gyilkos lövéseket, aztán később visszamentem bázist védeni és 4 kill-ig jutottam ő meg az ellenfél bázisánál 8ig.
Victory!
Battle: Sand River 2012. április 14. 18:13:19
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 623
Credits received: 51 435
Battle Achievements: Sniper -
Dobi 562
addikt
-
D.Orion
veterán
válasz
joergie #42776 üzenetére
100K nagyon szép vesztes csatáért, gondolom üresre lőtted a tankod.
Az előbb 6 percen át írtam a nyomorult ARL44 és VK3001P-snek, hogy mozduljanak már meg, mert ki fognak szedni engem... 20 lövést bírt ki az IS3 tankom, már csak KV és VK3601H volt velem szemben de aztán leküzdötték a 36hp-mat 0hp-ra. Utána aztán kikeltem magamból és a világ minden nyelvén elküldtem őket a fenébe legozni. Csata elején beálltak E2-be és meg se mozdultak onnan!
szymemer ARL44-el stat: 79csata/15elpusztított tank, 49%-os találati arány!
medico VK3001P-vel: 58csata/28 elpusztított tank, 58%-os találati arány! Ja és persze van neki: LÖWE, TYPE59, T34(ezt is vette)!
Dobi 562: Ez melyik mod amit használsz?
-
bozont
veterán
Nah ez egy elég jól sikerült kör lett asszem:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. április 14. 17:39:47
Vehicle: KV-3
Experience received: 7 825 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 36 161
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Boelter's Medal, Top Gun -
joergie
őstag
Breaking News!
Defeat
Battle: Arctic Region 2012. április 14. 17:36:00
Vehicle: T34
Experience received: 1 005
Credits received: 101 385Mondtam már hogy kivan az összes p*csöm a hétvégi extra adag retard nyomorult balf*sszal?
-
silentstar.
csendes tag
már bocs, de hülye az aki arra megy.
az egyetlen esély, hogyha a középső sáv két végén, a két zászlónál mennek le, de egyszerűen be is szorul oda mindenki. Se hátra, se előre. Nagyon gagyi ez a map, sehol nem lehet észrevétlenül Heavyvel átmenni a másik oldalra, de lassú meddel is nehéz -
D.Orion
veterán
-
scavy
tag
Nah, hát akkor ezt tudva bekapcsolom a recordingot és elkezdek csinálni 1 összevágott videót, és erre csak biztatni tudok másokat is. Ha már ekkora patkányok hogy nem hiszik el, pedig beszélgettem magyar csatornán többekkel mindenkinél ez van..
D.Orion , ez a kép amit linkeltél ez jól látom IS-7 upper hull? Mert akkor az gordiuszi csomó kibogozásával egyenértékű feladat megfejteni hogyan is ütötte át az m103 ágyúja.
-
D.Orion
veterán
válasz
Murder3 #42768 üzenetére
Ez szomorú.
Eléggé rendhagyó alkalmazása az IS3-nak, de most bevált. Induláskor valamiért támadt egy jó előérzetem a csapatom iránt.
Victory!
Battle: Steppes 2012. április 14. 17:04:06
Experience received: 1 585
Credits received: 40 881
Battle Achievements: Master Gunner, Reaper(Utolsó 4 lövésem 4 kill-t jelentett, sajna mindig csak a végső lövésre értem oda.)
Végre ez is megvan, bár eddig se lőtte senki a tornyom, csak a frontot:
Researched:
Turret 'IS-3' researched. Undistributed experience spent: 14 481. Free Experience spent: 144. -
erikke17
őstag
Úgy szeretlek WG akarom mondani utállak! Ma összeszámoltam 20-at lőttem, ebből kettő sebzett, a többi ment az éterbe vagy 0 Dmg, szép nem? Aztán ne legyen dühös az ember..
A legjobb hogy ahol jókat lőttem és jól jött volna a XP 5X szorzóval pont hogy a szupercsapatvolt és vesztettünk.. Bezzeg azt meg megnyertük ahol kör elején ház mögül kiszedett egy type, ő is kapott 2x 0dmg-t -
Murder3
addikt
nem igaz heavykkel meg medekel is el lehet bújni
a házak takarnak szinte teljesen és annyira ők se jönnek ki mert akkor nagyon láthatóak és a másik oldal leszedegeti őket..pl is,vk45a ezekekl általába megyek el völgybe lassabb tankokkal maradok snipolni...vk3002db-vel is jól el lehet ott lenni..
t1 heavyvel így mentem high tierbe(t8) az eddigi legtöbb xp-emt meg az eggyik legdurvább kört(modnjuk t1-el nem sok volt de mm szerint nekem nem sok keresni valóm lett volna ott) -
D.Orion
veterán
Annyira bírom mikor kétszer egymás után frontban telibever az M103 2x470dmg-s lövésével. Bezzeg én a saját M103-om tankommal még 450-et sem tudok sebezni...
Hogyan lehet tudatosan javítani a dmg értékeket? Ötlet?
Azon kívül, hogy weak spotra lövünk, mert én csak arra lövök másra nem is.
M103 első alkotása:
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #42763 üzenetére
En is irtam h legyen nagyobb.
Province nagy hibaja h a volgy kozepso reszeben majhogynem csak a light-ok szamara van fedezek, med/hvy ott csak akkor tud elorenyomulni ha mar elbillent a merleg nyelve. A brawler tankok szamara az a terkep remalom, a konnyebb jarmuveknek meg majhogynem csak a 2 felvezeto ut jarhato - azokat meg siman be tudja loni 1-2 TD/hvy vagy ha valamelyik csapat lejuttat egy SPG-t a volgy tuloldalara akkor az. -
Iron Funeral
őstag
-
Viper26
nagyúr
-
jahrn
senior tag
válasz
Murder3 #42759 üzenetére
A Swamp szerintem teljesen jo, bar a bal oldal elonyben van. Komarinon meg lehetne sekelyebbe tenni a vizet es jarhatova tenni a harcjarmuveknek.
Live Oaks a vasuti oldalon teljesen jo, masik oldalon kene kis atdolgozas.
Szerintem a Province a leggyengebb a mapok kozul, de kis munkaval lehet belole ertelmes mapot csinalni. -
Murder3
addikt
válasz
D.Orion #42753 üzenetére
egyáltalán nem xar..
a 2 legpocsékabb map az a swamp és komarin..de ott van még el halluf is..
provincen sztem jól el lehet lenni fentről lehet snipolni és le kel menni a házakhoz onna meg meg ritkítani egymás majd ha feljut az eggyik csapa t a hillen és nem fogytak el a dombon akkor onnan meg lehet nyerni.
ettől campinovak százszor xarabb és kemperebb pálya... -
D.Orion
veterán
Nos igen. Minkét map nagyjából szar. Province különösen katasztrofális, rosszabb, mint Malinovka, mert ott legalább a hegyre fel lehet menni. Province-on úgy lehetne segíteni, hogy ha szétnyújtanák és raknának a közepébe meg a két szélre egy egy dombot némi várossal, vagy erdővel. Ez így eléggé lehetetlen map. Nem tudom minek tesztelik a mapokat, ha mindig ez van. 7.3 "japán" map nem tudom mennyire lesz használható mivel a játékban a sok sok zöld közül csak a bokrok amik ténylegesen álcáznak ha jól tudom. Mondjuk nem tudom mit csodálkozunk mikor a wargaming lehetőséget ad arra, hogy platoon-bna 3db Batchat összeálljon és a lsita tetejére dobja őket...
Geopala: Milyen vga/videókártya van a gépedben? Jellemzően ATi X800 vagy régebbi kártyákkal jön elő. Valaki mindjárt linkeli rá szerintem a megoldást.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Napfénysüti #42751 üzenetére
Nem volt béna. Csak szeretnek játszani.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na megvan az új rekordom, 6 kill Hetzerrel de a csapatom béna volt és kikaptunk.
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #42745 üzenetére
Szerintem komolyan gondolják...
Overlord nem először írt hasonlót ezt a problémár firtató kérdésekre a Q&A-ban.
modra: Állítólag azért van, mert most már nincs megkülönböztetve a 0 sebzéses kritikus találattól. Kivették a kritikus sebzést jelző csilingelést, helyére a Penetration! felkiáltás került... A 7.3-ban visszatér majd a csengettyű --> Probléma megoldva!
----------------------------------Province fanoknak:
Q: "Both new maps does not offer realistic useable ways to use maneuvers to win, they are both slugging maps. Like Komarin you move into a position early in a battle and the for the rest of the fight its a question of which side are able to be bored the most, they will win.
There are no ways to flank the enemy team or do a quick push in any area so the maps just become boring slugfests.
Province is by far the worst, the chat channels always get filled with hate messages to the map every time you are put there. The US map you can see that there were an intention to use the low water areas for maneuvers but they are too open to be used effectively, the enemy team can just camp and prevent any movement there."OL: "Thinking of removing or changing the Province map." -- Nem ellenezném..
De ha már Province:
Victory!
Battle: Province 2012. április 14. 16:01:37
Vehicle: SU-100
Experience received: 5 505 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 26 238
Battle Achievements: Top Gun -
Geopala
csendes tag
Valaki tud válaszolni a #42729-es hsz.-emre? Fontos lenne.
-
Geopala
csendes tag
válasz
//Crouch// #42743 üzenetére
Nem volt felesleges, csak azok a cuccok mindig aktívak, ezért nem látod ott.
-
Iron Funeral
őstag
Szükségtelen, én innen megmondom hogy egy apró ránc nem volt az arcán az egész meccs alatt
(#42743) //Crouch//: Csak azoknak az ikonjai vannak ott amik "bekapcsolnak" egy idő után, a másik kettő mindig aktív, egyébként dobd ki az álcahálót és rakj rá optikát vagy EGLD-t, a hálónak semmi haszna nincs egy heavy tankon, különösen Tigeren
-
//Crouch//
tag
Üdv!
Vettem a Tiger-re ventit+töltésgyorsítót*álcahálót. Amikor játszok a harcmezőn, akkor lent középen csak az álcaháló + a lőszerek ikonjai vannak kint... most akkor a másik kettő drága pénzért megvett cucc nincs használatban, vagy mi a helyzet? -
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #42735 üzenetére
Ha az orvos eltiltotta az izgalmaktol akkor miert nem jatszik inkabb My Little Pony MMO-t?
-
Gyuri27
félisten
Ne menjen fel az emberbe a pumpa. Senkiházi gyökér végig kempeli a kezdőnél a meccset. Nem csinál semmit. Utána beirja, hogy gg.
Ez is csak játszik. Szerencséje, hogy duplázos kör volt és gyakorlatilag nyertünk- Különben szétlőttem volna. -
Viper26
nagyúr
Az alsó sáv garázsban mitől inaktív?Nem lehet csatornát választani / értesítéseket megnézni...
-
törölt tag
Én csak azt nem értem,ha valaki "csak játszani" akar,akkor menjen szakaszban haverjaival...És ott azt csinál amit akar,mert nem hátráltat senkit...maximum a haverjait.Pont ilyen szerencsétlen miatt lett ma szörnyü az előző harc végkimenetele...5k-t szereztem KV val,20k ment javitásra (Jól látjátok 20k) és kemény 27 tapasztalatot gyüjtöttem...
-
Fel
addikt
válasz
#21346560 #42728 üzenetére
Az "invite code", arra jó, hogy regisztráláskor beírd a megfelelő helyre, és cserében kapsz némi ajándékot: 1-3 nap prémium, párszáz arany, esetleg kisebb prémium tank.
scavy: Itt a hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban:
"This may have been covered......
Q - Since the 7.2 patch the number of penetrating but '0' damage hits has increased become frustrating. This makes the game much less enjoyable. Is this to be addressed?
(Please don't tell me 'working as intended', the intention would therefore be flawed)."OL: "How do you actually measure them? Is there some recorded statistics for that? Cause we dont have any evidence of this happening."
-
scavy
tag
Kérdezném tőletek, nektek is van ez az új ufo jelenség hogy eltalálod, bemondja, hogy penetration, majd 0 dmg? Elég idegesítő tud lenni, most kezdtem újra kb. 1 hete a játékot, de néha az őrületbe kerget ez. Régebben legalább elveszett a skuló, vagy lepattant és nem sebzett, de ez a szpíker borzasztó idegesítő. Sajnos a játék mechanics a WG Teamtől megszokott béka feneke alatti szinten ragad meg úgy látszik már jó ideje.
-
Geopala
csendes tag
Üdv!
Nem olvastam vissza hsz.-eket, szóval lehet, hogy van válasz a kérdésemre, de azért megkérdezem, vagyis inkább segítséget kérek.
Na szóval az lenne a problémám, hogy a 7.2-es patch óta most játszottam először, és mikor beléptem a csatába, a házakon, fákon és tankokon kívül minden teljesen fekete volt.
Remélem valaki tudja, hogy mit lehet vele csinálni, hogy jó legyen.
Előre is kösz a válaszokat. -
törölt tag
Lenne egy gyors kérdésem!
Meg tudok valakit hívni a játékba?
Nem találok sehol arra utalást, hogy hol kaphatok "invitáló kódot".
Azt már megtaláltam hogy hova lehet beírni az invitáló kódot, csak honnét tudok szerezni? -
vhw
addikt
válasz
virkir #42681 üzenetére
Amennyiben valakit érdekel a tegnap virkir által említett IS4-es játékos (aki ugye csak játszani szeretett volna) Annak most itt a replay is (link)
Az előadás első perceiben természetesen engem lehet látni bénázni, majd egy profi T54 szemszögéből figyelhetjük az eseményeket. Pár pillanatra feltűnik egy alaposan szétcincált T20-al marked_one kolléga, s végül eljutunk főhősönkhöz. Kellemesen múlatja az időt a bázison, már egy tockost bekapott valakitől, ami merő rejtély, mert fél pályán túl nem jutott ellenséges tank, főleg olyan ami át is lőhette volna... Mondhatnánk azt is, hogy bátran védte az artyt, na de mitől?
Majd az utolsó percekben csörögve-csattogva megindul, hogy felfedezze Mines rejtett szépségeit, eljut a faluig, át a hegy túloldalára, és páratlan dolognak lehetünk szemtanúi; killt szerez, méghozzá nem is akármilyet, egy nemes Ferdi esik áldozatául (lábjegyzet; a statjátból kiderül, hogy csak minden 3dik csatában szerez killt hősünk. Tekintve tankjának felszereltségét; IS4 fejlesztett torony + 122es ágyú ez valóban tiszteletre méltó teljesítmény!) -
D.Orion
veterán
Képekben nézzétek a helyezkedést, csapatok és az idő múlását:
1 2 3 4BL9 adta is az áldást. Első 28 csatában szívtam a sD25T-vel a T10 csatákban, mióta megvan a BL9 még egy darab T10et nem láttam, nemhogy 4db-ot.
Victory!
Battle: Mines 2012. április 14. 14:52:54
Experience received: 1 575
Credits received: 53 544
Battle Achievements: ConfederateTiger II nagyon sokat tett. Egyedül fogta a másik oldalt mikor már majdnem mindenki lehalt a szigetről. Aztán benézett középre is, rám is meg utána a vízben előretört. Ha én kaptam 1.500xp-t, akkor ő 2.000xp-t tuti zsebre rakott.
-
törölt tag
válasz
homeless09 #42724 üzenetére
xDDD
Hellcat egyébként szerintetek jó tank?
-
törölt tag
válasz
homeless09 #42722 üzenetére
Az kemény.
Elkezdtem elindulni az amcsi anti-tank vonalon,szerintetek jó döntés volt? (Fő cél a hellcat)
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
virkir #42693 üzenetére
Miért veszed magadra?
Most ha 2 hülye összeveszik akkor hiába magyarázzák egymásnak a maguk igazát....
Mind2 oldalon van igazság, idegesítő ha egy jó csata egy két debilen megy el, mert egy kis játékérzékkel könnyen nyerhető lenne sok-sok bukott kör...és persze nyilván sokaknak ez az életük, vagy legalábbis a fő hobbijuk...őket még meg is értem, de el kell ismerni vannak sajna akik csak trollkodnak, vagy egyszerűen nem tudnak játszani, nos egy ezért te idegbeteggé válhatsz az rajtad kívül másnak nem fáj, de ha mérhetetlen igazságtevő hajlamodat csak tk-zásban tudod kiélni akkor nem vagy különb egy bázison kempelő noob-nál...sőt
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #42717 üzenetére
akkor ennyi erővel artyt is modnhatánk az meg már mennyitől képes one shotolni?
rendes tank nem tud a németktől biztosan one shotolni egy t3-as tankot akár.
mert t8-as tanjaikon azágyúk minimum sebzése 244 és nem ritkán lő 300-att a 320-as átlag sebzés.de ha t8 td nem jó akkor mondom h egy t7-sem tudja biztosan one shotolni mert azok rendelekznek t8-as fegyverekkel kb német vonalon.
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #42715 üzenetére
de mivel nincs t10 td így azokat eggyel feljebb kell érteni tierbe
(meg amúgyis olyan ágyúakt kapnak pl ferdi ha nem t9-es féleség lenne akkor nem kapná meg a t10-es ágyút.)
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #42711 üzenetére
de egy lövésből nem megy csak kv,kv3,is,kv1s-->
ha egm szigorúan vesszük a ferdi az nem is t8 hanem t9 mert ugye elvileg a td-k is egy szintel feljebb sorolja a rendszer meg a fejlesztők is ahogy ugye a light-ok meg a az artyk is vannak.
am azon fogok én csodálkozni ha a dieckermax,sturer emil,nashorn olyan ágyú statokkal bekerül.
jó h kb midn 1 lövés lesz a legtöbb tankank mert annyira nem lesz páncéljuk, de azért t7-en t10-es ágyú meg t5-ön a 105 l652 az elég nyalánkságpersze tudom van ott su-85 nevezetű vmi is ami kb ugyan ennyit lő...
-
vbbb
őstag
válasz
homeless09 #42709 üzenetére
152mm-es rövid csövű...biztosan láttál már olyat.
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #42708 üzenetére
németek nem igen tudják egylövéssel kirakni t9 alatt a pz4-et
sőt még egy pz3-at se biztos h kitudnak...
na ezt pakolják szépen bele t5-re
LOL-traktor-100 -
Iron Funeral
őstag
válasz
homeless09 #42705 üzenetére
Igazából minden 8as tank kirak téged erőfeszítés nélkül, sőt, a KV-3(Tier VI) még fejlesztett toronnyal is ki tud pöckölni egy lövéssel, hogy a trollcannonos KV-t ne említsük meg.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #42704 üzenetére
30. csatánál elkezd működni a tank? Vagy én kezdek vele jól játszani?
Másik IS3 BL9-e kétszer pattant rólam, pedig csak ~150 méterre volt, igaz a lehető legjobb helyen álltam, de teljesen frontban feléje.
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. április 14. 13:36:03
Experience received: 1 519
Credits received: 47 550
Battle Achievements: Mastery Badge: II ClassCsata után:
Researched:
Gun '122 mm BL-9' researched. Undistributed experience spent: 22 428. Free Experience spent: 21 572.
Purchased:
Gun '122 mm BL-9' (1 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 178 500.homeless09: PzIV-re L/70 az igazi ágyú. Anélkül nem jó az a tank. L/70el a KV már nem kihívás. T1HT-t is hülyére lehet vele lőni. Ha szerencséd van, akkor a T6os VK szériát is meg tudod vele szedni.
-
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #42703 üzenetére
Milyen tank ez?
500dmg a max sebzése a T34-nek.
Más.: Szégyen: 28. csatámban:
Victory!
Battle: Mines 2012. április 14. 13:25:48
Experience received: 1 285
Credits received: 35 374
Battle Achievements: Mastery Badge: III Class15xp a BL9
-
homeless09
őstag
Gyerekek hótt esélytelen vagyok új löveggel is, amcsi t34 egy lövésre kiszedett.
-
freelancer
tag
válasz
virkir #42693 üzenetére
Nem veszem magamra, ahhoz mar tul sokszor vedtem egyedul egesz szarnyat (ki is nyirtak szinte mindig), az az igazsag, hogy az esetek nagy tobbsegeben sok 100+ csatas jatekos kb annyi profizmust mutat mutat mint akinek van 9k+ harca.
Pelda, reggel ficko egetvero ratig-el bejott csataba (megneztem, CW-n is jol allnak, meg stat szerint is top figura) osztotta a eszt ezerrel (de o nyekkent eloszor), a sok "low rating noob" meg hozta a meccset gyozelemre.10-14 ember jatekat nem "bacca el" senki, mert 10-14 terep ismero jatekos "csodakra" kepes. Ilyen is van. No offense please.
Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest