Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás008
tag
"Meg pálya előtt telerakom 100as MOL-al, nem tudom ér e valamit de a lelkem megnyugtatja"
Kevesebbet nem eszik belőle és jobban sem megy tőle. A rendszert lehet, hogy tisztítja nekem még ezt nem sikerült sem bizonyítani sem cáfolni. Amit viszont én észrevettem a 100-as benzinnel kapcsolatban, az az, hogy kulturáltabban és csendesebben jár vele a motor alapjáraton, azért mert állítólag jobban bírja a nyomást és emiatt szikra gyulladáskor tökéletesebben ég el mint a 95-ös. Én a sját autómnál ezt vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Hát most járunk 98 ezer km-nél, lecserélem az olajat (ebbe már van 9 ezer), és majd utána, de azért nem vagyok az a gépgyilkolós típus. Az ezzel a gond hogy szintén főleg rövid távon van használva, bár nem károsítja, mert a motor bemelegszik, de heti 20-30km-eket fut, nem hiába van benne ennyi km, 2003-as létére.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
yanna
addikt
Durva? Tudok nem Suzukis emberről 8-10 ezrenként betét, 12-15 ezrenként tárcsa csere. Persze van betét is ami kiszolgálna 2 tárcsát, és tárcsa is ami 4-5 betét garnitúrát, csak ott már a fékhatással lenne nem kis probléma.
(#25928) gerii: Alföld, csak szeretek rövidet fékezni... és nem durván rövidet... meg szeretem a nem kemény betétet és tárcsát.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
105?
A 60K is durva. Hogy jönnek ki ezek a számok? Nekem friss autótulajdonosként is valami 20K volt a kötelező (6,5 éve). Közben volt 12-13K is, most 18K-ra ugrott mert városba költöztem + amúgy is mentek fel az árak.
De így már B07/08-ban vagyok.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
domojko
senior tag
-
yanna
addikt
-
pjen
félisten
-
addikt
Sérülésmentes, vezetett szervizkönyves, főleg keveset futott, ja... pont ez kell a magyarnak, így ezekkel is hirdetik. Hogy ebből mennyi az igazság, az már más kérdés... inkább venném a töröttet, ha tudom, hogy márkaszervizben helyre rakták - ugyanakkor erősen megfontolandó inkább egy új kocsi.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
roberto211
őstag
1.3 gti nek ennél szarabb a kasztni.,aztán az nem papírautó? Dehogynem csak integra alatt legalább van futómű
Régi sportverdákba nem feltétlen a biztonságot kell nézni. Imprezanak se a legjobb,integranak se,astra gsi,es meg sorolhatnam..
Elmeny meg az elvezet ami mervado. Amúgy jöhetnek a nagy ncap huszárok is de egy 150es csattnál megnezem h hogy száll ki az ember maradandó károsodás nélkül.. Én azt mondom inkabb legyek 2m-el a föld alatt minthogy tolókocsiba.. Nem birnam elkepzelni es bizom benne h nem is kell majd..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Thome
veterán
Úgy látom már nem kell leírnom. Bele egy pajzsot és akkor letudva, mert különben kurvakényelmes ez a kulcsnélküli dolog, enélkül már autót nem veszek, az fix.
Mondjuk itt vidéken olyannyira nincs veszély, hogy elvigyék... Persze BP-n már én sem szeretem csak úgy otthagyni. De erre az autóra már nem költök, a következőre meg úgy is megy a lopásos casco, pajzs...
-
Kornel
veterán
Ennyire könnyen nem viszik el.
Motorteret kell nyitni, ecut butykolni, stb.
Keyless go rendszerrel 10 mp "munkával" és a lebukás legkisebb esélyével viszik el a verdat.
Én helyedben simán kiutnem egy markaszervizben a funkciót, tényleg csak jotanacs.Egyébként most mar mindegy, de ami előtt elvitték, gyanúsan sasoltak parkolóban autóból, ki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
lacy027
tag
Akkor még nem mesétem a szervizekről... de nem is mesélek annyira részeltesen. Akik régen kicserélték a vezérlést, azok miatt kétszer hagyott ott az autó. Egy másikkal megbeszéltünk egy időpontot egy javításra, majd az adott napon utánam kb. 45 perccel a műhelyhez megérkezve közölte a szerelő, hogy a megbeszélt időpont mégsem jó. Vagy annyi pénzt kér érte, hogy elájulok. Főleg tudva, hogy meg tudom csinálni, csak nincs aknám, ezért nem egyszerű. Egyik ismerősömnek van aknája, tényleg meg tudtam csinálni. Szeretek magam szerelni, amit csak tudok, én csinálok, de valaminek nem állok otthon neki már csak a hozzáértés hiánya miatt sem.
Egy másik példa:
Tavaly vittem az autót lakatoshoz, levett egy csomó pénzzel, de hamarosan viszem egy másikhoz, mert félmunkát végeztek az előző helyen. Hiába van idő, hiába fizetem ki, nem csinálják meg rendesen.
Lasan már csak magamban bízom. Ugyan, nem sok, de volt már példa rá, amikor ismerősök kértek meg valamire, mert másban nem bíztak. Egy szó mint száz: szeretek szerelni és mivel nincs bejáratott szerelőm, ezért sokkal gyorsabb és olcsóbb magamnak szerelni amit csak tudok. -
Thome
veterán
-
Kornel
veterán
Minap láttam egy sport "optikas" 1.3-at.
Kilógott a lóláb, mert fehér volt, aztán néztem, hogy hátul csak egy kipufogoja van, meg a műanyag oldalboritasok is ott figyeltek a küszöbön, valami limitált kiadású 1.3 lehetett tuner joska kezében átalakulva 😂😂😂[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
-
Zola007
veterán
elvitte tesóm a kocsit szervizbe
Megnézte a srác, szerinte is csereérett, még éppen nem csúszik, de lágy az erőátvitel.Szóval végül cserélve lett, 3 órát dolgoztak vele, még valami apróságot csináltak a kuplungcserén kívül, így fizetett 29 ezret
Alkatrészt mi vittük, a LUK szett lett végül, 25ezer.
Elhozta a régit, megnézem majd milyen állapotban lehetett, mert utoljára a Fiat Tipoban cseréltünk kuplungszettet, az már elg gatya állaotban volt akkor.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
És azt honnan veszed, hogy a most dobozban lévő Exedy annyit bír mint a kocsiban lévő, amit 10 éve raktak be?
Egyébként ez egy 90 lovas városi autócska, nem kell bele forma-1 racing űrtechnika
Még ha egy 250 lovas gépen vitáznánk.Index fórumon egyébként az írták, hogy gyárilag Valeo van a Swiftben
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Tudom mennyire fogott fent mikor vettük 100 ezerrel és mennyire most.
Szerintem érthető az indoklásom is. Vagy te gumit is akkor cserélsz, mikor már jelzőig kopott?Egyébként megnézik majd csere előtt. Szállítóra kapom az alkatrészt, ki se lesz fizetve addig
Ha a szerelő szerint nem kell cserélni, akkor megy vissza.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
A pénzkidobás relatív.
Ha nincs nagyobb gond, akkor úgy 250 ezer km koráig tervezzük megtartani.Ha most kicseréljük, akkor 120-140 ezret megint elmegy. Akkor lesz az autóban ~300 ezer, tehát már rég nem lesz meg a kocsi.
Ellenben ha javaslatod alapján 15 ezer km múlva cseréljük, akkor ráfordításban totál ugyanott vagyunk, kizárólag a következő tulaj jár jobban azzal, hogy az új szett 15 ezerrel kevesebbet kopott
Innen nézve már annyira nem pénzkidobás[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest