Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Mr.Silkó #33597 üzenetére
Sajnos úgy néz ki ha veszek is csak egy év garanciával..
Nem volt még amoledem, ha garancia időn belül történik nem para de ha kívül annyira nem.
Amúgy sokat nyomkodom nem statikus a kép, navi csak ritkán és automata fényerő vagyok.
Ismét az van hogy 130 ért vagy a8 vagy s8 használtan. A8 persze 2 év garanciával.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok! Mennyire jellemző a beégés? Vagy már nem kell félni tőle?
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok
Eddig MIUI-s telefonokat használtam, és ott nem volt ilyen probléma, de hogyan tudnám a Néma-Hang-Rezgés üzemmódok közötti váltásnál a pittyegő hangot kikapcsolni?
Köszönöm! -
ToomyC
aktív tag
válasz
Leslie1966 #33583 üzenetére
Hétfőn... (tipp)
-
Leslie1966
senior tag
Vajon mi van már ezzel az Oreo frissítéssel ? Igen nagy a csend. Én visszaálltam Nougatra kb.5 nappal ezelőtt.
-
sgeza
veterán
válasz
sultansmith #33578 üzenetére
Ha jól látom, az unicredit mobil alkalmazásban nincs lehetőség nfc-s fizetésre. Így amíg erre nem lesz lehetőség (azt gondolom, hogy csak idő kérdése), akkor átmeneti megoldásként egy fokkal kényelmetlenebbül az otp simple alkalmazással meg tudod oldani. Azon belül létrehozol egy virtuális kártyát, amire az ugyanitt beregisztrált unicredites kártyádról tölthetsz fel pénzt. Fizetni közvetlenül a simple alkalmazásban létrehozott virtuális otp-s kártyádról fogsz.
De amint lehetővé válik a saját bankos fizetés, én mindenképpen javasolom az arra való áttérést!TOZ: igen, a K&H-nak is van (nekem például pont az van).
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz
sultansmith #33578 üzenetére
OTP Simple alakmazas a barátod.
Havi 65 ezer forintig tudsz egy virtuális Mastercard kártyát gyártani benne és az feltöltve fizetni a telefonod segítségével.
Ha jól tudom az UniCreditnek sajat megoldása nincs erre.
OTP, Magnetbak, talán a KH (?), akik saját ügyfeleiknek már implementálták a mobilfizetest. -
sultansmith
senior tag
Biztosan nem a legjobb helyen kérdezem meg, de van arra lehetőség, hogy ha már van egy paypassos kártyám, akkor a mobil nfc-vel is tudjak fizetni? Unicredites vagyok, ha ez számít...
-
kotibus
csendes tag
válasz
JockeyEwing #33544 üzenetére
Szia!
Én ezt használom: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft&hl=hu -
lukoz
aktív tag
válasz
Divinity #33568 üzenetére
Hát ez az. Én is használtam. Aztán egyik napról a masikra semmi. Volt wipe cache ki-be kapcsolás. De semmi
EnterR: mind a beállítasokban, mind a gyors lehúzós sávban ki-be tudom kapcsolni, de az értesítési sávban nem jelenik meg hogy bekapcsoltam, és nem is műkszik
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Aki esetleg tokot akar annak ajánlom most az Emag ajánlatát 50%Clear Coverre és egyéb tartozékokra is.
Nóta 8-ra is[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Jelentkezett valakinek Oreón, hogy nem tudja bekapcsolni az NFC-t? Amikor felraktam az új rendszert /fr volt/ utána működött, de ma az istenért se akarja bekapcsolni. Mindenhogy, mindenhol próbáltam, de nem akarja
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
-
batai15
félisten
válasz
Divinity #33557 üzenetére
Meg azt írja hogy ő is itt vette, ez nekem komplikált, hagyom a fenébe. 2 lehetséges kiszemelt van még, meglátjuk.
Meg mondom őszintén az a bajom hogy kicsit félek a csak egy év garanciától. Ez már nem olyan kaliberű telefon hogy ne számítson, ezzel bármi lenne ki tudom húzni 2 évig, viszont emiatt hogy nagy értékű félek az egy évtől főleg hogy nem is teljes év már.
Viszont annyival meg tud többet már nekem hogy majdnem 100 ezert pluszba fizessek érte, igazából nem játszom. Max a qi töltés és az edge panelen a könnyű screenshot amivel nekem többet tud mint az a8.[ Szerkesztve ]
-
tonnni7
tag
Sziasztok.
S8 előtt LG G4 et használtam, ha kaptam SMS-t 2 percenként csipogott addig még el nem olvastam. Az S8-on van ilyen funkció?
-
Ferdzsoo
addikt
Olvastam nemegy wireless chargernél a felhasználói kommentekben hogy töltés közben "coil whine" -olnak.
Persze nem, de hogy hasonló idegesítő hangot adnak ki.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Illetve mi az ajánlott vétel a gyári samukon kívül? -
Divinity
őstag
válasz
batai15 #33549 üzenetére
Meg kell nézni az előfizut. Valami új dolog-e vagy cirka 10-15 éve használja pl. Ha egy összegbe kifizette akkor nem fraud és ha mondjuk régi előfizető akkor kétlem ,hogy ilyenen akarna pénzt csinálni. Írtok egy két tanus adásvételit amiben le van fektetve, hogy továbbra is fizeti a számláit.
Legalábbis én így tennék. -
Ateszpapa
addikt
Ez igazán érdekes mert az S2 S3 szériák nem rezegnek azoknál az értesítéseknél Oreo alatt.
Köszi, hogy megnézted.
Akkor venni kell egy Gear Sport órát.batai15:
Hiába fizette ki egy összegben, ha nem fizeti a számláit amíg le nem jár a hűségidő és felbontja a Telekom a szerződését, akkor tíltva lesz a telefon is.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #33550 üzenetére
Igen arra. Te milyen készüléket árulsz?
-
ShadowLac
addikt
S8 vs S8 camera
-
Deck
titán
válasz
JockeyEwing #33544 üzenetére
Android alkalmazások és szoftver kibeszélő topikot keresed.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Tudtok olyan appot, ami a 4G-t illetve a Wifi-t időzítve ki tudja kapcsolni éjszakára vagy megadott időintervallumra? Root nélkül létezhet ilyen?
-
kislaci
senior tag
Miért van az hogy ha úgy van egy hívásom, hogy közbe nyomkodom a mobilt kicsibe jön a hívás és lerakásnal is kicsi marad az ablak. Eddig csak felvételnél volt kicsi, ami rendben is van. De most már hívás után is kicsi az az ablak ahol le tudom tenni. Köszi
-
Divinity
őstag
válasz
Bunda555 #33528 üzenetére
Ott az URL
Innen visz a direkt link -
batai15
félisten
Az első amit ki néztem képlékeny. 130 fiatalabb mint a másik de tokok járnak fólia mellé és némileg olcsóbb is. Viszont telekomos és adás vételibe nem bízom.
Viszont van pozitív értékelése pár darab neki.
Azt írja a srác egyben lett kifizetve számla meg van. Érdemes mélyebben bele menni? Vagy inkább a drágább és öregebbet nézzem meg?[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #33516 üzenetére
Ha rendben van minden papírja (számla,gari,knox), akkor sztem jobb vétel, mint az A8. Pl abban nincs ois a kamerához+ a proci is jobb. Lehet háttértár sem a gyorsabb.....nem rossz az A8, ez nem vitás, de nem egy szint. A 2 évse gari meg a garancia az itthoni forgalmazásnak, ezt akár mikor átveszed tudod csekkolni, mert kell lennie egy kinyotatott papaírnak róla(samsung oldali regről es a megkapott extra gariról)
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mave13 #33501 üzenetére
Igen, ez nem kapta meg a 3.x tizent.
És mégis érintett benne.Zitta
Mire magamhoz tértem, látom kolléga válaszolt is.
Ami fontos, hogy a vásárlás után 60 napon belül lehet biztosítást kötni.eduba
Azt nézd meg kérlek, hogy ha viber üzeneted érkezik akkor rezeg-e az óra.
Vagy a Gmail rezeg-e, a többivel nem volt problémánk.[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
Sziasztok! Érdemes használt s8ban gondolkodni? Néztem aprót 130 körül van fent kettő két év garanciával.
Eredetileg galaxy a8 lenne a kiszemelt, de az is ilyen árban van, így el kezdtem gondolkodni rajta.
Hogy lehet meg nézni a garanciát, és hogy milyen régiós a készülék?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Ez így nagyon nem pontos, a csomagtól függ, mennyit kell fizetni havonta, illetve a telefon értékétől meg az, hogy mennyi az önrész. A sima S8 mostani, online árával számolva, és a legkisebb, Alap csomagot nézve a havidíj 1890 forint, az önrész pedig 23000 Ft. Így, 2 évre 45360 forint a teljes biztosítási díj (24*1890,-).
Saját példa:
Amikor kihoztam májusban az S8+-t, akkor a különböző kedvezmények utáni vételára ~255 000 Ft. volt (300k volt az alapár akkor). Én az Extra csomagot kötöttem hozzá, ami havi 2990 forint, az önerő kár/lopás/rablás/stb. esetén pedig 33000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Tegnap visszamentem hetesre.
Volt riadalom, mikor a teló bootolás közben kiírta, hogy sérült a belső tárhely....
Felajánlotta a tárhely teljes törlését, ami segített.
Valószínűleg a HOME CSC lehetett a hibás. -
válasz
Ateszpapa #33499 üzenetére
Elképzelhető, ha jól tudom az S2 nem is kapta meg a Tizen új verzióját. Úgyhogy vagy a telefon szoftvere a hibás, vagy a Tizenben valami általános gubanc van, ami minden verziót érint.
Mondjuk, a gear app alapból sem valami nagy eresztés... Jó lenne már valami komolyabb fejlesztés erre, meg az SHealth-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+