Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Ez jól hangzik, majd rá nézek
Google be volt kapcsolva, de az csak a fotókat menti.
Ami megoldotta a problémám:
- páromnak ugyanilyen telefonja volt, ami bekapcsológomb hibás, és pár hónapja kapott helyette másik telefont.
- Enyémből kiszedtem az alaplapot, és a bekapcsológombot, majd át tettem az övébe.
-- az enyémről nem lehetett volna sehogy menteni, mert az alaplapi csati kimozdult, tehát ezért nem volt se net, se wifi
- most a 2 rosszból lett egy jó. /első, hátsó törött, plusz most már a bekapcsológomb, de minden más jó, ha később gubanc lenne/
-A teljes folyamatot fotóztam nektek, hogy ide feldobom, PS -ben szépen össze pakoltam a képeket /majd 50 db/ és mentés, kiírta, túl nagy nem menti el, ok akkor kidobtam gif-be, és kiléptem, hogy feldobom......nem tudom mit alkotott az a nyomi PS , de csak 1 képet mentett el, így buktam a 2 órás PS melót.... jupiii
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget.
-
lanszelot
addikt
2 sim kártyám van, és vagy 2 sim, vagy sim+memo.
Ezrt nem volt benne memo, amire menthettem volna.
Ha tele van akkor szoktam leüríteni, és biztonsági másolatot csinálni, kb fél évente
Sose dugom gépre, így DEX em sincs.A billentyűt ki fogom próbálni holnap, jó 5let, köszönöm
-
-
róland
veterán
Sajnos az S8 kimarad a jóból, nem érhető el a PC-s DeX.
A legegyszerűbb egy Melopow M002 adapter rendelni hozzá 1-2 ezer Ft-ért. Azzal sokaknak működött. (Nekem korábbi USB csatlakozóm miatt nem ment, mióta kicserélték, nem próbáltam. A Melopow meg pont jól jött az új notimhoz posrtbővítéshez.)
-
lanszelot
addikt
Ez nincs benne az előző linkben nekem.
Köszönöm szépen a segítséget.Tomiii258
...XM4...
4 es szám az amin belül lehet mozogni, a 7es 1-es. 8-as 2-4 -esig, ezért nem lehet vissza lépni.
G955FXXS4CRLB_G955FOXM4CRL1_XME.zipmegkaptam ezt a linket, köszönöm szépen
nekem ha rákeresek se dobja ki, mindig átdob uk ebay -re
de így linkről sikerült megrendelni/bár újra kellett regelnem/
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Nem ártana megnézni mire válaszolok.
"de te csak vergődsz folyamatosan" le lettem baxva, erre reagáltam. Ez nem számon kérés.De most is írjátok "én találtam" , akkor miért nem linkelitek be? Ez pont az amit írtam.
17GBP a szállítási költség a linken amit dobtál, vagy nem szállít ide.
trebrona még mindig nem az, A telefonommal gondok vannak, senki se tudja mi lehet a az, ezt a javaslatot kaptam, hogy ez hátha megoldja
Tomiii258 A8-as rom S8-on működött, és ha végig olvasod, írta, hogy nem biztos, hogy S8+ on is fog. Illetve hogy nincs vissza út 7-re.
-
Tomiii258
tag
Azzal elvileg nem frissülek bizonyos androidos mappák, csak a felhasználói adatokat törli teljesen. Nála viszont olyan hibajelenségek vannak, amiket egy gyári alaphelyzet nem oldott meg, mert már próbálta. Ezért akarja frissítéssel teljesen felülítni a rendszert, mert azzal remélhetőleg frissülnek azok a dolgok is, amik nála elromlottak.
Legalábbis ebben bízik, innen indult minden. -
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
ez nem jó, írtam uk , az pedig us. Nem küldik el ide.
Tomiii258
Nem A9 -ről van szó. Melyik rom, az a rom-ok közül, és nem A9 rom-ok közül.
-Ha nem tudok izraeli sim-et keríteni hiába írod le akkor se tudok
-A8-nál azt írtátok elvileg, az elvileg az nem biztos, mert senki se tesztelte le S8+ -on, gondolom senkinek nincs S8+ on A8
-Nem indiai sim-mel, mert rengeteg ilyen video van fent csak ezt osztottam
tessék egy másik, ez tuti nem india /india +91/[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
Hátöööö...ezzel most megfogtál...lehet, mert ránéztem Sammobile-ra és a DualSimes verziók kódja is nagyon ismerős (CRAP, CRF7 stb végződésű romok
)
De ha tutira akar menni, akkor biztosabb, ha a duálos FD verziót választja ki és onnan tölti le valamelyik országhoz tartozó romot, azzal rosszat biztos nem csinál. -
Kroni1
veterán
Őszintén szólva az S10E is jó opció lehetne, de az S10 sorozattal az egyik apró problémám, hogy a power gomb hülye helyre került. A másik kevesbé apró hogy egy S10E még most is 2x annyi használtan mint amennyiért (50k) garis S8at vettem tavaly 2db-ot is... Ahogy néztem amúgy a sima S20 se nagy igazából, ha lecsökkenne az ára még az is szóba jöhetne, de nálam 100e a lélektani határ. Mivel az S8 számomra tökéletes ezért szomorkodom, hogy nem szereztem be 1et tartaléknak.
-
Tomiii258
tag
Izraeli kártya nála kihúzva, mert azt mondta, hogy nem tud szerezni. Ha tudna, akkor nem is kéne neki Odin, jó lenne a sima OTA frissítés 9-es androidra + a factory reset az izraeli sim behelyezésekor. De így kénytelen Odint használni, hogy csak arra a 8-asra menjen, amin még izraeli Sim nélkül is működik egy korábbi komment szerint a natív hangrögzítés.
Továbbá a problémái miatt mindenképp a factory resetes megoldás kell majd neki, igazából a 2 lehetőséget csak azért említettem meg, hogy tudjon róla és azt csinálja majd Odinban, amelyik minden adatot töröl. -
lanszelot
addikt
Hello,
Te írtad "Ha nem rootolsz, akkor például izraeli SIM kártyával el tudod érni a nyers/natív/digitális/stb. "
"Ha nem akarsz izraeli SIM-et, akkor magyar CSC kódon maradva a korábban említett alkalmazással csak a mikrofonos rögzítést fogod elérni"Ez a két mondat 2szer is megerősíti, hogy csak az izraeli simmel lehet rögzíteni.
Mivel az első "Ha nem rootolsz", erről arra következtettem, hogy root-nál sem lehet normálisan rögzíteni.Mivel nem root-oltam még /mert nem volt rá szükségem/ , így fogalmam sincs mi vagy hogy változik. Mindent lehet, az ok, de a kérdésem az volt, hogy mi módon, mert ha a nem mikrofonos, vagy speciális program, akkor az még attöl minden, csak másként.
Erre írtam nekem az a progi kelene.Több lehetőséget is felsoroltam, pl, hogy Odinnal felrakom a 8-at, vagy csináok egy full gyalu 7-est Odinnal, nem csak a root-ot írtam. De próbálok minden utat feltérképezni, ha bele kezdek ne kelljen hetekre félre tenni a telefont, vagy teljesen kukáznom, mert vmi pl nem működött. pl 8 ról vissza kellene állni 7-re... vagy Ezért kérdezek mindent meg.
Nem értem miért olyan nagy baj, hogy nem akarom az izraeli sim-est, ismerem magam, és tuti elfelejteném, hogy ne nyomjak oda, és törölném a telefont véletlen, ez tuti.
Illetve sajnos nem Mo-on élek, tehát hiába találok itt vkit, ha több ezer kilométer választ el.
Az izraeli nálam nem jó megoldás. -
lanszelot
addikt
nem nagyon értem a root dolgot, tehát ha root-olom, akkor mikrofonnal fog felvenni?
Call recorder-t használom, azt is akarom abból van meg a pro, és tökéletesen működik, teljesen automata, kicsi file, pontos dátum és telefonszám a neve a file-nak, nagyom jó minőség...tehát más nem érdekel.Izraeli-t nem tudok keríteni, és ez az indulási törlés lehetőség ki is zárta, rengetegszer nyomok félre.
Gyárilag nekem nincs hívás rögzítés benne.
8-assal akkor ugyanúgy megy a Call Recorder? Ott még nem változott semmi?
8-ról még vissza tudok állni 7-re ha nem menne?
Mint írtam 7el se volt bajom, valami lett a telóval és pocsék lett. Factory reset nem oldotta meg, ezért teljesebb törlést szeretnék, mindent nullázni. Ha a régi rendszert kapom vissza az is jó lenne, csak ez a rengeteg hiba tünne el.
-
lanszelot
addikt
lehet hogy egyszerű, annak aki csinálta.
ott kezdődik, hogy honnan szedek tuti eredeti rom -ot, ami nekem való
Láttam videókat, de mindegyik tele van HA -val, és nálam tuti lesz HA
ha az ellenőrzés
ha ujraindulásnál
ha ...
na azokat a HA kat nem mutatja senki
kell e pit file, vagy miért nem
ha elakad akkor hirtelen mit csináljak
ha mégsem megy a 8 al a felvétel, akkor hogy rakom a 7 et vissza
ha indulásnál 9 re akar rissíteni, leállítani nem lehet, de mit tegyek...
telepítés után van aki azt mondja whipe ez az kell, más azt nem mutatjateljes totális gyalu-t akarok, mindent de mindent legyalulni, és nulláról felrakni, mert úgy járok mint a factory resettel, hogy rosszabb lett mint volt
amikor megvettem tökéletes volt, 1-2 évig jól működött
/páromnak ugyanaz a telefonja és neki is ugyanakkor kezdett behalni/
ja, kell e root-olni hozzáilletve ha root-olom a 9est, akkor működik e a hívás rögzítő?
ha igen hogy?[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Nem vitatkozom tovább!
Gondolom itt mindenki hangmérnök és audio cd minőségben akarja visszahallgatni az összes telefonbeszélgetését. Hogy számodra, és a kérdező számára mit jelent a hívásrögzítés a kérdésfeltevésből láthatóan nem ugyanazt takarja...
ACR-ben erre van egy olyan beállítás is hogy előerősítés... Soha nem volt semmi gondom a visszahallgatott telefonbeszélgetések minőségével, hangerejével. Mindkét fél tisztán és érthetően hallható volt. NMHH és NAIH is befogadta az így rögzített hívásokat, s nem dobta vissza semmiféle minőségi kifogás miatt.
Az eredendő kérdés egyébként az volt, megy-e a hívásrögzítés, erre pedig az a korrekt válasz hogy az S10-es szérián működik natív és nem natív is. Egyikhez kell molyolni picit - lásd natív izraeli sim-es megoldás, másikhoz nem.
Ugyanakkor ez az általad mikrofonos bohóckodásnak nevezett módszer S8-on, S9-en 9-es droiddal sehogy nem megy hogy a másik felet is rögzítse..., ott csak az izraeli sim-es megoldás játszik.
Hiába tiltja elvileg a rögzítést a jelenleg hatályos GDPR! Amit a google pont leszar, és 11-es droid alatt további enyhítések lesznek ennek kapcsán... -
UfoZoli
aktív tag
Szerintem két külön dologról beszélünk.
Te a natív telefonmenüből is elérhető hívásrögzítésre gondolsz. Ami valóban nincs benne alapból, mert azt tiltja a GDPR. Ha valakinek az kell akkor első indítás előtt egy izraeli vagy tai sim kártyával kell először 15 percig használni a telefont. Utána lesz natív rögzítésed is.Ezen mókolás nélkül a galaxy store-ból letöltött legfrissebb ACR és a Play áruházban megvett hozzá tartozó pro licensszel faszán működik.
Kit érdekel, hogy natív vagy nem natív? Kifogástalan a minőség érts ezalatt hogy ha kihangosítva telefonálok azt is kifogástalan minőségben rögzíti, részletes beállítási lehetőség van. Választható formátumba történő mentés, cloud backup stb.
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Elvileg? Valójában nagyon sok embernek működik. Azért az elvileg két külön telefon esetében elég nagy mázlifaktor lenne. Igen 9es droid alatt nem működik a GDPR miatt, ezért is maradtam 8on. 10-en viszont dobozból kivéve gond nélkül ment mindkét telefonon. XEH rom alatt, két külön szolgáltató kártyájával
-
UfoZoli
aktív tag
akkor úgy fogalmazók, hogy gyári független telefon legutolsó szoftververzióján telenor és vodafone kártyával is működik mindenféle mókolás nélkül. A szürkeimportos odin-os mókolással rendelkező telefonok vonatkozásában nem tudok nyilatkozni. Saját tapasztalat!!! Lehet hogy nem mindegyik program működik de az ACR biztosan fut!
-
trebrona
nagyúr
Ha OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro bankkártyával rendelkezel
Írta, hogy VISA-ja van.
btw ez nekem is új volt, én sem gondoltam, hogy azzal nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Optinalizált et. van. Adaptívot most lőttem be, nem.tudom, mi kapcsolta ki. Megadtam.minden programnál az et. és háttérben futás opciókat. Így működik évek óta. 29-én kaptam.meg a frissítést. Azóta nincs térkép a sH-ben és a gFitben sem Utóbbi néha kihagyta régebben is, azóta csak gps-érzékelési hibákat produkált, de úgy is, hogy pl. tökéletesen követte a futás első felét, hazafelé meg 2 további pontot látott csak. GFit extra szolgáltatása azóta, hogy a.legutóbbi edzésem a 09.27-i, a.többi (térkép nélkül) csak naplóra jön elő. Erre dobta rá ma a teló a 0km bringázást, de a kalóriákat szépen mérte.
Az mondjuk biztos, hogy a titkosszolgálatokból hülyét csinál.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
+1: Most néztem, a biztonsági frissítés óta a google fitness nem mér semmit, nem csak légvonalban számol néha (27-én elmenve még pontosan követte a bringázást, hazafelé meg 2 vonal). Ma totál kuka, 56 „lépést” érzékelt. Az shealth eddig gyaloglásnak mérte a bringázást automatikusan, ma az sem vette észre. GPS természetesen ON volt!
Vajon mit találok még?
Jobb híján várok, hátha frissítik az appokat... -
Predatorr
őstag
Nem ettem meszet.
Ezen már csak akkor lesz factoreset, ha eladtam. Nincs rá időm és hozzá kedvem sem újra belakni.
Minél régebb óta megvan, annál inkább meggyőz, hogy többé ne vegyek Samsung készüléket. Az S5 pont az ellenkezője volt, meg is szívatott.
Bár azt még mindig nem tudom, mire cseréljem, mert a Poco X3-nál nincs megfelelőbb, az meg ugye Xiaomi. Azok meg a GTR2-vel akarnak meggyőzni. Ezt szeretem a piacgazdaságban: 1000-féle termék, és egy sem megfelelő, mert máskülönben miért cserélnéd le, de azért bőszen hivatkoznak a felhasználói igényekre. -
Predatorr
őstag
Igen! Pucoltam memóriát, háttértárat, eltávolítottam az appot, a fülest is, majd vissza, hiábavalóan. Kipróbáltam más médialejátszót (istenem, vagy 4-et kipróbáltam, mire az 5. látta a lejátszási listáimat!
), de annál is ugyanez a hejjzet ( (C) W.G.), hangerő el, hangzás tompul, bt +/- nem vezérli a hangerőt. Próbáltam az adaptív hangot is kor alapján, hátha hirtelen 50 éves lettem, erősített a hangon, de nem sokat, és tovább torzította. Szóval csak a rendszerben biztonságosíthattak el valamit.
Ez azért most nagy motiváció telefoncserére, még nagyobb a Samsung leváltására, mert zenét sokat hallgatok, és csak jó minőségben, ez meg távolról sem az. Egyébként mintha a gyári AKG hangzása is torzult volna. Már rég használtam, de pont az rémlik, milyen tisztán szóltak a magasak, most meg kb. csetteg.
[ Szerkesztve ]
-
ny.erno
tag
Nem. Már ezeken is túl vagyok. Sőt ez is kiderült:
Eszerint egyik elérhető csc kód sem támogatja a rögzítést.. -
Predatorr
őstag
Én azt írtam, meghajtó szinten jelenik meg. Nem azt, hogy meghajtóként.
Egyébként USB fájlátvitel módban csatlakozik, de telefonként, USB eszközként nem képes csatlakozni, mert ahhoz gazdakészüléket kellene változtatni, amit nem tud. TC-ben ott van legördülő listában a meghajtók alatt,.
Miért kellene meghajtó betűjel, vagy bármi más mókolás, amikor így is tökéletesen használható? -
Predatorr
őstag
Nálam "Sajátgép"-ben, meghajtó szinten megjelenik a "Galaxy S8" "Phone" és "Card" könyvtárakkal, illetve azokon belül mindennel. Sima TC, sima Intéző. Semmiféle extra drivert nem telepítettem, a Samut talán netről szedte le a win, ha egyáltalán.
Egy kérdés: Nemrég egy rakás Samu app frissült. Azóta, ha bt füles van rajtam, csak csippan egyet, de már a telefon csörög, és felvehetem a fülessel, beszélhetek is, hang viszont a telóból jön.
Már töröltem a bt kapcsolatot, és újra párosítottam az eszközt. Valami tipp a megoldásra?
-
dkovizoli
addikt
Én csak azt mondtam, hogy közvetlenül megjelenik és nem kell saját hálózatba, majd mtp meg egyéb mappába bohóckodni. Egy jódarabig úgy kellett, de örülök, hogy most már így van.
A sok meghajtó azért van, hogy dolgoztassam a memóriámat, hogy mi hol van!egy darabig eltűntettem az 'a'-t, de már nem érdekel. Észre sem veszem, hogy ott van.
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Nem jön le. Se pengetővel, se mással. Főleg, ha felrakáskor nem simították szét teljesen a ragasztót. Ezért középen köt, mint a beton. Nekem boltban szedték le, bő 2 órát vártam rá.
Más: éjjel műkőlödik a wifree / wifi csatlakozás pikk-pakk, úgyhogy 2T vodasár.
Bár a telóban maradt a hálózatok beragadása a frissítés óta, akkor off/on.
-
xrvman
őstag
róland is
Kábelvéget, telefon aljzatot sűrített levegővel szoktam kifújogatni, elvileg ez pipa.
Maga a telefon is igen meleg volt, tehát valszeg valamelyik alkalmazás lehetett. Vagy lehetséges, hogy az utolsó Samsung frissítés tette ilyenné?
Menet közben nem indítottam újra, mert százalékosan nem mutatja a kocsi fejegysége az Android Autó alatt. Amikor hazaértem akkor láttam mi a helyzet.
-
dkovizoli
addikt
Az alap probléma az esetében az, hogy bekapcsoláskor frissíti az időt. Azaz amivel ő előreállítja pár percet, az mindig elveszik, mert rááll a szolgáltatói pontos időre. Amit te mondasz az igaz, de amint netet kap, első alkalommal rögtön szinkronizál. Gondolom azt meg használ. Szóval nem hiszem, hogy másképp megoldható a problémája, mint mindig újra előre állítani. Bár régen mintha valamelyik telefonomban lett volna mód,, hogy ne frissítse magát a netről. De itt nem tudom van-e ilyen lehetőség. Szerintem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Nem állítható vissza, mert oda beköltözött a Google Asszisztens.
Ha valaki a magyar hírfolyamot keresné, akkor a Google alkalmazás indításával vagy a Google keresősáv bal oldalán található "G" ikonra kattintva lehet előhozni a régi hírfolyamot.
S közben megtaláltam, hogy hogyan is indítható a Google Asszisztens:
NEM szabad nyelvet választani!!! (Azaz a "kihagyom"? lehetőséget választva, működik a Google Asszisztens, különben csak a nyelvet akarná letölteni végtelenül.)
-
Predatorr
őstag
Na, egyik mobilboltban leszedték. 1,5ó-t kínlódtak, mire megtalálták a módját. Most 360° szilikon tokban van, fólia nélkül egész jó. De UV ragasztóst soha többé. Mondjuk a másik fajtával együtt tört az üveg, a harmadik típus magától levált, flip tokot meg cseszhetem bringatúrán. Csaxar van.
-
Predatorr
őstag
Nincs, csak töredező szélű plasztikkártyáim. Csellóztam és zongoráztam most már tudom, hiba volt.
Mitől jönne le? Pár repedés van, de ragad, mint lőri a köszpénzre. Ájj, de idegesít.
Vettem 360° szilikon tokot, de fóliával szarul érintkezett, most meg nem merem belerakni, mert az üveg szétkarcolná a tokot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gitáros topic
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...