Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Pár dolog amiért nem fogom megvenni ezt a telefont:
- üveg hátlap! Oké, hogy prémium telefon, de miért kell erőltetni az ujjlenyomat gyűjtő tükörfényes hátlapot, tokot rá tenni meg vétek.
- ujjlenyomat szenzor! Nagyon rossz helyen van, sokszor kell majd törölgetni a kamera lencsét és alig lehet elérni!
- üzem idő! Egy ilyen kategóriájú telefonnál biztos vagyok benne, hogy használva lesz rendesen, éppen ezért szerintem minden este töltőre kell majd rakni, hogy biztosan induljon a másnap!
- hosszúkás design! Nekem nem jön be ez a hosszúkás kinézet!
- infra hiánya! A mai világban ez igen hasznos lenne!Dióhéjban nálam ennyi lenne!
A tesztért meg gratula!
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet és a bemutató videót.
-
Blizzardking
őstag
válasz
mjani1172 #50 üzenetére
Igen, az iskolás lányoknak is tutira jólesik a füttyögető teherautósofőr rácsos atlétában. Oszt ha nem tetszik neki majd szól mi? A színvonal... Mutasd a telefonod megmondom ki vagy férfiaknál, mutasd a csöcsöd megmondom ki vagy nőknél. Szellemi bronzkor...
Az új néptelefonról - a Samsungnak sikerült megalkotnia a "telefonját a natív felbontás felén járató csúcstelefon használók" fogalmát.
Mindezt alapértelmezetten. Mert a natív felbontásán 3 órát se bír ki
Single sim vs dual sim, ext4 vs F2Fs, 4 GB vs 6-8 GB ram, 3000 mAh vs 4-500, knox vs felhasználói szabadság, elülső ujjlenyomat érzékelő vs borzadály, fizikai gombok vs szívószál alakú képernyő alsó egyötöde - csak ennyi választja el attól hogy csúcstelefon legyen. Nyers erőben is kemény 6%-ot sikerült rávernie a tavalyi androidos élmezőnyre.
Persze vallási értelemben (babstepet bömböltetni a Mátyás téren) mindenképpen csúcs, csak akkor hol a sztereo hangszóró?Ja és van hozzá egy dokkoló (neemhisszem eeel!) és egy középszar 2500 Ft-os fülhallgató sorjás gumiharanggal.
Mobilarénának - légyszi tegyetek már be egy ilyen hanyatt fekve fetrengve röhögő emotikont, néha olyan jól jönne!
-
nyesix
senior tag
a sivatagos háttérképhez tud valaki linket? a Hivatalos S8 wallpaper pack-nak ez nem része
-
w333
félisten
válasz
ToniSoprano #93 üzenetére
+1 nekem is jobban tetszik hogy nem olyan durván kerekített a széleken
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ImACeltic #89 üzenetére
Én néztem élőben, nekem nem volt zavaró, mert sokkal kevésbé kerekített, mint az S7 edge, most így lett jó a kerekítés aránya, meg is lehet fogni oldalt van annyi káva.
"s6-ról sem éri meg feltétlen váltani" csak ha nagyon tré üzemidő nem zavar, az nem volt jó széria ilyen szempontból. Kár pedig az S6 kamerája nappal sokkal jobb szeirntem mint az S7/S7 Edgepé, csak a fránya üzemidő ne lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szakallasgy1
tag
Nekem volt s3/s5/s7 edge telefonom. Az a véleményem, hogy 2 évente érdemes cserélgetni ezeket a telókat, mert úgy már nagyobb értelme lenne a váltásokra, hacsak az egyel korábbi generáció nem lett nagyon pocsék, mert akkor kell a váltás. Igaz eddig a S szériák eddig elég jók voltak. De ezekben a cuccokban simán benne van 4-5 év is, ha az ember kellőképpen vigyáz rá. Az újabb készülékek már akkora brutál javulást az előzőkhöz képest azért nem hoznak, és simán helytállnak évekig.
Mindig használtan vettem telefont, mert ennek láttam értelmét. Olcsóbban hozzájutottam lényegesebben jobb termékekhez, kitűnő állapotban.
Az első és egyetlen új vadi új telefonom az s7 edge lett. Soha többet újat. Ha az S8+ jó árban lesz majd 1-másfél év múlva, és a tapasztalatok is jók lesznek, akkor valószínűleg ki fogom próbálni. ÉS használtan fogom megvenni. Sztem S7edge készülékről nincs értelme váltani.
Szerintem érdemes kivárni az s9-es szériát. Az s7 edge nagyon jó telefon lett. Sztem az egyik legjobb samus telefon.A teszt nagyon jó lett. Az ujjlenyomat olvasó helye érdekes lett, ha ezt a kamera alá helyezik el, illetőleg ha nagyobb érintési felülettel látják el, akkor lehet sokaknak kézre állt volna. Az akksi mérete is érdekes, őszintén szólva nagyon időszerű lenne normális telepet belerakni ezekbe az eszközökbe. Inkább legyen 2 milliméterrel vastagabb. Talán a kamera sem hozott annyi újítást, az elődhöz képest.
A s8/s8+ készülék leginkább azoknak éri meg legjobban, akik ki akarnák próbálni a Samsungos telefonokat, illetve régebbi s-szériát használnak. s6-ról sem éri meg feltétlen váltani, ha csak alap feladatokra kell az eszköz. Ha lesz lehetőségem, én is megnézem majd
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
tomboy0013 #88 üzenetére
napi akár 20%-ot merítő mindig aktív kijelző
Amit ki lehet kapcsolni és akkor nem fog merülni ... nem kötelező
Szerk.
Élőben fogtam és nagyon tetszik az új S8, már csak meg kéne rendelni !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi a cikket mindkettőtöknek.
Az s7-et nagyon vártam az innovatív sd foglalat miatt.
Itt viszont nem érzek semmi kívánatos dolgot ami nagyon kellene, sőt számomra inkább kompromisszumos. Ettől függetlenül ősszel, télen ha már nagyon oda lesz az s7e lehet, hogy megveszem, addig gyülnek a tapasztalatok.[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Az edge megoldás miatt nem tükröződik zavaróan a kijelző a széleken? Főleg filmek, videók tekintetében kérdezem.
-
tomboy0013
veterán
"napi akár 20%-ot merítő mindig aktív kijelző..."
Ezt azért elég nehéz elhinni, elvileg az energiatakarékosságról híres az AMOLED, hát ez nagyon nem azt mutatja.
Kár az akkuidőért isAzt hittem a 10nm-es gyártástechnológiának köszönhetően hozza a tavalyi szintet a SoC, de tévedtem.
A kamera viszont igencsak jó lett és a DEX is szimpatikus. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
ToniSoprano #83 üzenetére
android box prezentációra 15 ezerért akár 4K HDRben ban is...
[ Szerkesztve ]
-
kovaszoskeny
aktív tag
Kamera hatalmas csalódás túléslesít aztán arra arra "rásegítésként" szétolajfestményez...
Unalmas túlárazott készülék .... -
ToniSoprano
addikt
válasz
Parallaxis #80 üzenetére
Tudásban?
Pl DEX jó dolog céges környezetben, fillérekért lehet kapni, és a tárgyalóba vesznek egy ilyet, pl. prezentációhoz nem kell laptopot hordozgatni. -
natë
nagyúr
Kamera szinte semmit nem változott, még mindig plasztikusak a fotók. Mint az olvadt rágógumi
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #80 üzenetére
Az asztalon fekve feloldod a szemeddel. A két érzékelő együtt már jó, ha csak ujjlenyomat olvasó van, akkor az oldalt a legjobb szerintem.
Integrale: Akkor én vagyok nagyon jó, hogy mindent értettem elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz
adika4444 #73 üzenetére
Az mindenesetre biztos hogy a Samsung jól feladta a gondolkodnivalót az Apple-nek
Miben?
Teljesítményben a Samsung most érte be a tavalyi iPhone 7-et (bár tesztek alapján, főleg multitaskban és memóriakezelésben el is marad tőle [link]).Tudásban?
Mégis mi az a valóban hasznos tudás, amiben az S8 előremutató?
Van pár feature, ami jónak tűnik, de Androidon ha nem a Google hozza azt ki, akkor nagyjából olyan mintha nem is lenne, mert a gyártón kívül szinte senki nem támogatja, vagy fejleszti. A Dex pl. jó ötlet, de nagyjából olyan támogatottság várható hozzá a külsős fejlesztők részéről, mint eddig bármelyik Samsungos egyedi fejlesztésnél, nagyjából nulla. Így meg nem sokat ér.Design?
Embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. A lekerekített kijelző jól néz ki, de inkább hátrány a használat közben, mint előny. Az első fecskénél a Note Edge-nél ennek még volt funkciója és haszna, mára már csak design elem, ami legtöbbször inkább hátráltatja a használatot, mint segíti (nem véletlen vannak már alkalmazások, amik letiltják ennek a területnek az érzékelését, mert zavaró, ha véletlenül beleérsz és bizony nehéz elkerülni, hogy ne tapicskolj bele, mikor kézbe veszed a készüléket).A hátra rakott ujjlenyomat érzékelő meg kb. vicc kategória. A többi gyártó pont most hozza vissza előre, mert hátul nem éppen kényelmes a használata (egy asztalon fekvő, zárolt készülék feloldása nagyjából lehetetlen feladat).
az Apple törheti a fejét hogy a konkurencia még mindig nem nyeste le a jack aljzatot, pedig szerintem erre számítottak.
A Samsung pont azért nem vette ki a jack-et, mert reméli, hogy ezzel nyer pár vásárlót, de hidd el, jövőre már ők is el fogják hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Hát nem hiszem hogy lecserélem az S7-emet erre.
Semmi extra tulajdonságot nem látok..Egy dolgot hiányolok a tesztből:
Az előlapi kamera képminőségének a leírása.
Az S7-en azért az az 5mp kamera annyira nem tökéletes (de nem is rossz), ahhoz képest mi a változás.
Illetve a hardver teljesítményeknél azért be lehetett volna dobni az S7 adatait is a könnyebb összehasonlíthatóság miatt. -
Csapoati
nagyúr
Ez nem blog, az összetett mondatok és a változatos szóhasználat újságírói alapkövetelmény. Szomorú, hogy ez sokaknál értelmezési nehézséghez vezet.
A telefonok nagyon komolyak, de egy ilyen hamar (1-2 év) "elavuló" készülék sem ér ennyit, legalábbis a középkategóriások és a flagship killerek mellett, illetve a magyar fizetések fényében. Ez utóbbiról nem a Samsung tehet, de itthon akkor is tényező.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz
fRooStzzZ #70 üzenetére
Hát filmet nem nézünk közösen telefonon. Ha nézek akkor csak én de azt is fülessel teszem bkv-n vagy ha utazok. Nekem nem feltétel, hogy legyen rajta sztereo hang.
(#73) adika4444
Nem látok rá esélyt, hogy visszategyék a jacket a következő szifonba. Arra viszont igen, hogy a következő galaxy-ba ne legyen
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Jó és érdekes teszt, de nem venném meg. Rohadt drága és nem is használnám ki. Na mondjuk egy próba erejéig birtokolnám azzal az ötletes dokkal, de utána eladnám
A dokkon egyébként milyen LAN van? Gigabites? Érdekesség képp jó lenne látni róla egy DIGI gigabites net tesztjét, hogy mennyit bír kihozni belőle ez a telefon.iPhone SE-nek tényleg lehetne valami droidos kihívója, ha nem is 4" de 4,5" kijelzővel elfogadnék valami OP3T szintű gépet. Mondjuk nekem jelenleg is OP3T a nyerő, igaz a kijelző picit nagy, de a majdnem stock droid és az erős hw emberi áron nagyon vonzó...
Az mindenesetre biztos hogy a Samsung jól feladta a gondolkodnivalót az Apple-nek, és az is biztos hogy az Apple törheti a fejét hogy a konkurencia még mindig nem nyeste le a jack aljzatot, pedig szerintem erre számítottak. Így viszont én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül visszarakják a kövi iPhone-ra. Kicsi az esélye, de én látok rá némi lehetőséget.
-
Segal
veterán
Irigyellek titeket
Az én S8+omért elméletbe holnapután mehetek
Nagyon remélem hogy bekerülök az első körbe és nem kell napokat vagy akár egy hetet is várni -
gabber01
addikt
Itt nem baj az ext4 fájlrendszer mint a HTC U Ultránál??...
-
fRooStzzZ
senior tag
Lehet esetleg filmet is nézni rajta, nem feltétlen zenéről szól a sztereo hangszóró..
Tetszik nekem, hogy sógorkának is sztereóba nyomja..
Nekem is alul van a hangszóró, és mikor fogom a telefont, takarom.. Jó lenne a hangszóró is ha használható lenne, ha már ott van és zenehallgatás vagy film nézés közben úgy sem beszél senki a másikkal egyszerre..
Vagy tévedek? -
Rodi 4.80
senior tag
Nesze Samy, fogd meg jól! 300-ért...
Felállva tapsolnak a kijelzőcseréből élők
-
aelod
veterán
Minden új minden jobb (többnyire a kamerát leszámítva ugye) csak az üzemidő sz@rabb. Már megint. 5 óra kijelző idő újonnan visszafogott felhasználással? Könyörgöm ekkora készülékházba lehetett volna tenni 4e-s akkut is. Kíváncsi leszek egy fél év egy év múlva mennyi lesz az átlag SoT.
Mindenesetre ebben minden benne van amit most a Samsung tud. Forradalmi, szép, erős hardver stb. Le a kalappal.
Végülis még csak egy év várok/unk hogy androidos kihívót kapjon az iPhone SE, de úgy néz ki, sosem fog megtörténni.
One+ 3T mini?
(#51) enginev3.0
Sztereó hangszóró. Nem tudom miért ekkora gond, hogy nincs. Ki hallgat zenét kihangosítva telefonról egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Pozitron
tag
Most komolyan, volt a tesztelő kezében ilyen telefon? Magára a telefon részére nem térnék ki, de volt szerencsém meghallgatni mit szól a hozzá csomagolt "AKG" fülhallgató, és a legutolsó kínai vacak szintjét sem üti meg. Nincs benne semmi dinamika, mély 0, közép 0, magas van egy kicsi. Először azt hittem hibás, de rá kellett jönnöm, tényleg egy ilyen szánalmas "fos"-t csomagolt a Samsung a csúcstelefonja mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
ez nagyon popec lett. az 1000nit meg bamulatos
-
Foglalt név
addikt
Hálás köszönet! Nem is mertem hinni, hogy eljön az idő, mikor egy ilyen kaliberű cikkben is le lehet, írni, hogy ezeket a készülékeket már nem egy emberi kézhez készítik
Végülis még csak egy év várok/unk hogy androidos kihívót kapjon az iPhone SE, de úgy néz ki, sosem fog megtörténni.[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
Remek teszt, korrekt konkluzio, orom volt olvasni!
-
batai15
félisten
Jó telefonok nem vitás, de rondák az s7hez képest , ráadásul az 5.5 coll akkor is az ha kisebb házban van.
Idén számomra a Samsung nem rúghat labdába. -
ECHO2235
aktív tag
elnézve itt mennyien rinyálnak az akksi miatt..
2 eléggé megbízható teszt alapján, néhány felesleges app tiltásával / törlésével, bixby kikapccsal, fhd+ felbontással, kb 75%os fényerővel azért a +-ból simán kihoztak 6.5 - 7 óra kijelző időt, folyamatos wifi vagy net kapcsolattal, bő egy óra youtube-al, bő egy óra gammel stb + még nagyon az elején van, frissítések is majd dobni tudnak majd rajta.
azért az egyáltalán nem rossz, nekem kb a 2016-os A5-el egyezik, ami reggel töltőről levéve csak este kap újra hamit.
és azért bőven van nyúzva zenével, folyamatos nettel és játékkap is.
úgyhogy én kívárom ezt még.
nagyon bízok benne, rendkívül szép telefon és abszolút csúcskat.
majd hiszem a rossz vagy jó akksi időt ha látom és tapasztalom
persze, ez mind felhasználó függő is, hogy ki mit vár el a telefontól. ha nekem reggeltől estig nem rinyál a telefon és tudom mellette azért annyira használni mint a mostani 2016os a5öt akkor megleszek elégedve -
balintka
addikt
válasz
enginev3.0 #45 üzenetére
Én is az akksi miatt választottam az S7 edge-t, ma érkezik, S9-ig tökéletesen el leszek vele.
S8-ak tetszenek, de én ennyit nem szánok telefonra, amennyit kérnek értük.
-
Hallosz
senior tag
Le a kalappal a technikai bravúr előtt!
Viszont azt bizton állíthatom, hogy eszemben sincs ilyen méretű készüléket birtokolni!
A kijelző 1/3-a kihasználatlan, már amire én használom, használnám. -
no more
veterán
Gyönyörű lett! Ez a két telefon csúnyán feladta a leckét a többi gyártónak! Újabb Év telefonja díj a Samsungnak!
Most ezek szerint kimaradt az ezer fps lassítás? Mert, hogy elvileg az S8-ak tudják.
-
Weeman1
veterán
Az aksiidőt sajnálom nagyon.
Kinézetre pedig tetszik. -
Szerintem igen jól sikerült készülék mindkettő. Méretre a sima S8 áll közelebb hozzám, remélem lesz ehhez is gyári battery case
-
kcsa
veterán
válasz
mjani1172 #50 üzenetére
Ha van egy csöpp esze, akkor nem áll bele a hormonálisan túl aktív tizenévesek kommentelésébe. És láthatóan van esze, mert ezt pont nem szokta csinálni. De nekem (és ahogy nézem másoknak is) égeti a retinámat ez a "jójó, írtál, tök jó meg minden, de bikinis kép, az nincs inkább?" dolog. No de be is fejeztem a témát, csak tényleg bánt hogy a cikkjei felénél ott vannak ezek a kommentek, amiket nekem (is?) kínos olvasni.
-
Robertoq
őstag
A hátlap éjfeketében, jeges szürkében, juhar aranyban vagy levendulaszínben pompázhat. Ezeket a fantázianeveket nyilván nem mi találtuk ki.
Egyrészt létezik Coral blue változata is hamár felsoroltátok, illetve érdemes megemlíteni, hogy itthon az juhar arany és a coral blue hivatalosan nem kapható.a kisebbik S8 drágábban nyit, mint az S7, a nagyobbik pedig költségesebb az S7 edge-nél, és hát elég necces, ha innováció címszó alatt évről-évre feljebb kúszik az árcédula
2 éve a 64 Gb-os(!!!) S6 Edge hivatalos ára 300 felett volt, most 275. Azért illik figyelembe venni a technikai paramétereket. -
Amúgy keep calm, jövőre lesz jobb akksi és sztereó hangszóró
-
mjani1172
addikt
Te tudod?
Én nem tudom. Ha nem tetszik neki akkor majd jelzi és intézkedik. Majd ti elmondjátok és eldöntitek helyette, hiszen szerintetek Ő nem képes erre.
De ebből kiszálltam, nem ide való, csak nem tartottam nagy bűnnek, hogy így le legyen hordva valaki egy ilyen ártatlan dolog miatt.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a tesztet. Ez a páros tuti kimarad nálam. Már az s7edget se tudtam normálisan fogni (ezért lett sima 7em) hajlított kijelző miatt nálam kilőve! Szép szép, de nagyon nem praktikus.
-
mjani1172
addikt
válasz
Blizzardking #20 üzenetére
Nem semmi amit itt nyomattál. Valami elképesztő hülyeség. Tuti, hogy az iskolában te vitted a tanárok után a táskát. Egy ártatlan bók volt, semmi sértő nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Szépek, de nem kellene egyik sem.
Nem tudom mikor jutunk el a határhoz, kijelző méret és vékonyítás terén. -
Gyenge akksitol féltem, be is vált, legalább nem kell cserélnem
-
apaszka
veterán
Sokáig Samsung párti voltam. Erzek a lekerekített szélű telefonok nekem nagyon nem jönnek be. Olyan vékony, alig tudom kezembe tartani. Próbáltam de nem.
Nexus 6p is vékony, és erre is tettem tokot a jobb kézben tarthatóság miatt. Az a milliméternyi kell, hogy stabil fogása legyen.Két barátomnak van /volt/ s7 edge. Mindkettő törte! Egyiknek volt biztosítása, de a másiké fiókban pihen.
Szóval törékennyé teszik, hogy a fogyasztói társadalom meglegyen ...... -
kcsa
veterán
"nem véletlenül jött ki ripsz-ropsz Koreában a 6 GB-os változat"
Látom magam előtt, ahogy a koreai mérnökök fejvesztve rohangálnak, és kiabálják hogy "Úristen, DemonHunter965 inkább KungPao K5-öt fog venni, mert abban hatgiga van, azonnal belerakni ebbe is!"
Btw. a szerzők egymásnak üzengetése a cikkben szvsz elég gáz...
-
fattyu
veterán
hátizé...
szerintem a kamerája ennyi pénzért botrány.
A balkezes mérnöknek nem szólt senki hogy a világ nagyobbik fele jobb kezes és esetleg cserélje már meg a vaku meg az ujjlenyomat olvasó helyét?mint a zsiráf. Szép szép de otthonra nem kéne....
-
Köszi a gyors tesztet. Bár a vásárlás nem aktuális, jó volt olvasni.
-
leslien
nagyúr
hamarosan haza érkezünk.... köszönjük a tesztet
-
tzsolesz
nagyúr
Egyelőre must have. Jujjjj.......
-
Nexave
tag
Az első Samu amire azt merem mondani, hogy szép. Persze ennek az ára is irreális itt kishazankban de még így is lesz közönsége.
-
GaborGh
őstag
Remek teszt, szuper telefonokkal, nagyon varom, hogy eloben is letapizhassam, csak sajnos az ara meg egy picit borsos 😊
Monokinis kep +1 😍[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Még annyit jegyeznék meg, ha a Samsung nem kerülne ennyibe, az OP (és társai) sem kerülne annyiba. Remélem mindenki érti!
-
csongi
veterán
Orulok, hogy vegre teljesen eldobta a szappantarto format a Samu, illetve a tobbi keszuleke is atveszi ezt, es remelem azt az ovalis gombot is likvidalja a tobbi keszulekrol.
, vagy legalabb azt a krom gyurut cserelje le feketere
Szepek lettek nagyon, az ara pedig a szokasos magas lorol indul, de hat ha megfizetik....."A hálótati kapcsolat a tesztidőszakban stabil, a beszélgetési hangminőség pedig..."
Egy apro elgepeles... halozati.Koszi a teszet
[ Szerkesztve ]
-
dementor
senior tag
Köszönet a tesztért. Nagyon jó készülékek lettek. Vajon a nagy riválisnak lesz-e ütőképes válasza ezen termékekre.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A teszt, mint a két telefon, jó értelembe véve brutális. Grat!
Felesleges elemezni a telót, mert minden tekintetben csúcskészülék. A deX hatalmas, én örülök a bloatware-ek visszafogásának. S6 vágós volt, az S7 is még, a Note 7 már egyáltalán nem és stabilan lehetett fogni. Sajnálom, hogy olyan irányba vitték el az Edge panelt, hogy már kényelmetlen fogni. Amúgy eléggé a végletekig fejlesztette, optimalizálta a Samsung ezt a megjelenítőformát. (Egy kis paradoxon. A G6 formavilága jobban bejön, mert én szeretem a "klasszikus" okostelefon kinézetet. Az Edge panel kicsit futurisztikus.)Megkockáztatom, hogy az idei év a Samsungé lesz. A3 és A5 2017 után ezek az S8-ak...
De még nem lehet ezt kijelenteni.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
A következő kézi készülékem.
-
Ez gyors volt! Note után a plusz nagyon csábító, kár a pici akkumulátor miatt, bár így sem rossz ha bírja egy napot. A formavilág iszonyúan tetszik, az újlenyomat elhelyezkedése már kevésbé. Cserébe van még mindig jack.
-
MichaelSD
őstag
-
GALARDO
addikt
Na, erre a Samsungra már váltanék is akár, de sajnos még mindig nem az igazi. Külsőre tetszik, a lekerekített kijelző is, bár más érdeme nincs neki. Használat közben nincs előnye, viszont legalább sérülékeny. Aztán amikor megláttam a hátlapot... Üveg hátlapú telefont nem szívesen vennék még egyszer, elég volt az i4-et babusgatni. A leolvasó elhelyezése katasztrófa, de mondhatnánk, semmi gond hiszen van íriszleolvasó, és arcfelismerés is. Mondhatnánk... De az írisz szkenner sokkal kényelmetlenebb mint az ujjlenyomat-olvasó, bár ez esetben majdnem egálban vannak. Az arcfelismerő meg igaz jól működik, de a biztonsági faktora nulla. Szóval az van, hogy törölgethetném a kamerát, és emelgethetném minden feloldáskor a telefont.
Ez az egyik legnagyobb szívfájdalmam, óriási blama volt a hátlapra tenni a szenzort. A másik a sima, illetve a plusz közötti különbség, ami gyakorlatilag semmi. Egy dupla kamera elférhetett volna odafent, bár a tesztképek így sem rosszak, de azért na. A Dex jópofa cucc, de külön nem fizetnék érte. A fülesért dicséret, a hangszóróért letolás jár. Örülök, hogy a jack is megmaradt, jó helyen van az ott, nem kell azt bántani. Összességében nekem több kompromisszummal járna visszamenni droidra, úgyhogy én megvárom inkább a szeptembert.
-
joey04
titán
futurisztikus külső, aminek hála minden telefon elavultnak tűnik mellette, de ez a használhatóság rovására ment sajnos. külön fájdalom a hátsó leolvasó, és az akksi. ezt leszámítva viszont bucira veri az androidos mezőnyt, le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
A kamerában a színek fognak meg a legjobban... Egyébként is szeretem az élénk (ami nem jelent feltétlenül irreálisat is, ahogy azt sokan gondolják) színvilágokat, S5-ben is azt szerettem meg anno, hogy nagyon jól tudott (és tud most is) bánni a színekkel, de itt ezt még tovább fokozták. A Note 8-ban ugyanakkor szívesen látnék végre több megapixelt, ugyanilyen nagyszerű dinamikával és fénykezeléssel, valamint kevesebb élesítéssel és zajmosással. Talán abban már benne lesz a sokat emlegetett képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó is... és egy fokkal szögletesebb lesz, mint ahogy a Note 7 is volt, valamint lesz benne S-Pen, meg 6GB RAM ami nem fog ártani, és lesz egy valóban tökéletes telefon. De ezek is közel állnak ahhoz, kétségtelenül.
Ja és köszi a tesztet, meg annak a váratlan, korai publikálását is! -
A 2. Vesztes
senior tag
Mégjó, hogy felébredtem vizelni!
Gondoltam akkó mán felnézek ide... Erre itt a teszt! Köszi szépen, igazi meglepetés volt!
Viszont most gondom lesz a visszaalvással.
A két telefon gyönyörű, de az ára miatt nálam csak a 8+ jöhet számításba. Úgy látom itt egy komoly problemsz van, az pedig a teszt végén felemlegetett hiányzó 1 mm az aksiból! Ha meg lenne az a 4000 mAh semmit nem gondolkodnék, így viszont a jelenlegi méretbeli bosszankodás miatt tovább várok, hátha kijön egy ideálisméretűaksivalellátott készülék csúcs hardverrel.
Azért ezek nagyon tetszenek, és egyben roppant megható Alíztól, hogy ilyen kései óráig fennmaradt és megjelentette a tesztet!
Engedd meg, hogy az Új Zélandi MA olvasók nyelvén köszönjem meg: Thank you!
Vuff!
-
zazenke
őstag
válasz
Blizzardking #20 üzenetére
Lehet rosszul jött le, de csak egy ártatlan bóknak szántam. De mond csak nem vagy te egy kicsit agresszív vagy inkább frusztrált?
-
embe
nagyúr
Minden S sorozatú Samú sikeres, ez is arra van ítélve. Hiába a fanyalgás.
-
Anulu79
addikt
Én évek óta felsőkategóriás Samsungokat használok. Jelenleg is. Kiegészítőkben is ha tehetem Samsungot veszek. Mindezek ellenére tutira veszem, hogy nem fogom megvenni egyik S8 modellt sem. Nekem nagyon nem jön be ez a vékony dizájn meg a lekerekített kijelző. Ráadásul nemhogy javulna az üzemidő, de ezt még be is áldozzák.... Hát én ebből nem kérek, köszönöm. Ha cserélek készüléket akkor valószínű, hogy másik márkát fogok vasztani.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
Mostmár értem miért nem jöhetett ki más a Snapi 835-tel. Jó nagy zakót fog kapni ez a telefon még idén.
Ennél néhány jelenlegi csúcs készülék már most jobb."Egy töltésre mindkét mobillal átlag 5 óra aktív képernyőidő jutott" - lol és ez csak az egyik. Ebben máris megugrották a 2014-es szintet!
zazenke #18 - az ilyen hsz-ek smmire sem jók. Udvarlásnak béna, és az esetek 99%-ában a meg(nem)szólítottnak is szarul esnek, mert tárgyiasítják őket. Sikerült egy topikban egy embert tárgyiasítani, egy tárgyat meg fetisizálni. Kongrat.
-
zazenke
őstag
A teszt jó, főleg hogy nincs elszàllva és jó az uzemidő visszalepes kihangsulyozasa. Viszont óriási hiba hogy ilyen gyönyörű nőről nincs fürdőruhas kép mellékelve.
-
válasz
H.Istvan25 #10 üzenetére
Én is, úgyhogy nem olvastam el minden betűt, majd nappal
Amúgy nekem az jött le, hogy ez a kijelző már túl nagy/hosszú és nem kényelmes kezelni. S7e jobb választás lenne most?
Veletechen csak messzebbről nézegettem mások kezében, tényleg szép és "futurisztikus" -
.DLL
veterán
Ha a szenzorz+led - kamera - ujjlenyomatolvasó triót a gerinc mentén hosszanti elrendezésben helyezték volna el, akkor az ujjnak könnyebben elérhető lett volna az azonosítási felület. Ezt már mások is kritizálták, ez bizony baki.
A kijelző sarkain az ív szerintem túl nagy, a G6-é szimpatikusabb sugarú, ami viszont egyiknél sem megnyerő (elsőre) az a nyúlánk kialakítás, egyszerűen túl hosszú, főleg jelen teszt alanyainál a lehajló kijelzőszélek miatt. :/
Amúgy fa**a! -
BoneDragon
veterán
Első Samu telefon ami tetszik, csak az ára...
-
zack
nagyúr
Talán S7-et lesz érdemesebb venni, mert be fog esni az ára. S8 nem annyival több. A rossz fogás pedig sok kijelző cserét fog generálni. Note5 kijelzője 100k. Ennek lesz vagy 150k. Akinek cserés lesz, lehet fejet vakarni, hogy jár jobban, de valószínű, hogy érdemesebb lesz törötten eladni.
Nem dobbantotta meg a szívemet, egy jó telefon lett, aminek legnagyobb erőssége a dizájn, ami a használhatóság rovására megy (egykezes).
Note5-ről nem érzem, hogy váltanom kellene, ha nem lenne Spen akkor sem.
Várok egy új Note szériáig, vagy a 7 újra kiadását.
A teszt jó lett, de ismét rávilágít arra, hogy 300k sok pénz egy telefonért, főleg ha az az előző generációhoz képest csak dizájnban léptek viszonylag nagyot előre.
A füles minőségére kíváncsi leszek, mert ez az irány mindenképpen jó, és remélhetőleg több gyártó is átveszi, hogy minőségi fülest csomagol a telefon mellé, főleg ha az GR07 szint közelében van. -
Aryon87
félisten
Hat... Tovabbra sem lesz Samsungom..
Eloben mar lattam/fogtam, nem elveztem el ra.. elolrol "szepike", de megsem. Keskeny, nyulank. Nagyon vekony, ha fel akarja valaki kapni az asztalrol egy bejovo hivas eseteben, garantalt, hogy az a foldon landol elso alkalmak egyikenel. Hatulja idetlen, az ujjlenyomatolvaso az fantasztikus mernoki esz eredmenye ahova kerult.. inkabb maradt volna ott ahol evekig volt.
De ez a Samufanokat ugyse fogja erdekelni mert: Samu, mert akkora hype van korulotte hogy huhu, mert a legujabb hardver van benne a korrekt huzasuk miatt, es de jo lesz fikazni a tobbi gyartot (foleg az LG-t) stb.. ja es mar kaphato is lesz par nap mulva, amivel megintsak lehet villogni, hogy oveke az elso s835 telefonjuk..Viszont a DEX gepezet otlete tetszik, azt elfogadnam egy markafuggetlen kivitelezesben, ami mindennel kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Nem semmi, nagyon részletes teszt lett. Le a kalappal!
Olyan kettős lett ez a telefon. Látszik rajta a kapkodás, mégis megfontolt döntések sorozata fényesíti az összképet. Nem kérdés, hogy vinni fogják mint a cukrot ezt is és a most kihagyott lehetőségek miatt a következő szériát is, ahol majd pótolnak.
-
Palibá
tag
Nagyon szépek
-
H.Istvan25
senior tag
Épp aludni akartam, de ezt muszáj elolvasnom
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Nem rossz, de a Note8 lesz majd az igazi.
-
szami777
addikt
Ez ám a kidolgozott teszt, hazafele tökéletes olvasmány volt, köszönet érte.
-
*Mukeey*
addikt
Köszi a tesztet!Úgy èrzem,az idei bestsellerek lesznek.
Elèg szokatlan a publikálás időpontja🤣 -
Egzee
őstag
Kötsög leszek:
Az első mondatban 4db vesszőt találtam, nem kezdtem el értelmezni és utána szenvedni a többi olvasásával. Ráugrottam a verdiktre.
Szerk.: Ez sem volt egy könnyed olvasmány...
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
pont ilyenkor erre a tesztre nem számítottam.
-
Nagyon komoly telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple Music
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...