Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Most megint elkezdte az S8,hogy csak egy sms-t kapok,hogy kerestek.Tegnap vagy 20 hívást nem kaptam meg.Mi lehet?Régebben is volt párszor,de most egyre gyakoribb.(Telenor előfizu,de szüleimnek is az van,soha nem panaszkodtak)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #42704 üzenetére
Az android P funkciói,amit majd mi is meg fogunk kapni hivatalosan is.De aki nem akar várni,az telepítheti már most is,Galaxy S szériára hivatalos oreo apk-k,csak 8.0 felett működnek.Nem kell root,ezek Samsung experience funkciók lesznek valamikor.
De a fentebbi yt videoban ott van minden.#42701[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Feldobtam,nem hagyott nyugodni😂
Google Drive link a telepítő apk-hoz
Task changer elég jól néz ki,de van benne swipe meg lock screen manager stb.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Good Lock-ot feltette már valaki?Kiváncsi lennék tapasztalatra!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
vinczetibor #42475 üzenetére
Májusi update óta nincs visszatérés.
Ha nem vagy a legújabb romok szerelmese,akkor egy késői Nougat teljesen jó,nem váltanék oreora. -
*Mukeey*
addikt
válasz
balintka #42450 üzenetére
Más persze,hatalmas dizájnváltás volt,eltűnt a már-már "ikonikus" középső gomb+kapacitív gombok kombó pl,ami az S1 óta megvolt.Soc téren is nagy ugrás a 10nm pl,ram is gyorsabb,ne csodálkozzunk,ha ellép az s7e-től.
Ettől függetleül az s7e is igen jó teló a mai napig,simán meg lehet venni és 1-2 évig nem lesz vele gond.
Samsung most ért be sztem,hogy olyan terméket rak le mind minőségben,mind szoftveresen,hogy mindenki,még a haterek is azt mondják,hogy na...Mai napig rengetegszer baráti körben megnézik az S8am,a kijelzőjétől az állát keresi mindenki.Minden más telefon addig jó,amíg mellé nem teszed az S8at valami top videóval.
A DeX se semmi,egyik másik gyártó se kínál ilyen opciót.Oké,hogy vannak hibái,de már az,hogy megvalósították igy az nem semmi. -
*Mukeey*
addikt
válasz
dionaea #42410 üzenetére
Miért lenne hájp.EZ a telefon tetszik,ilyet akartam,nem Lenovo p2-t meg redmi 4x-et.Nincs óriás elvárásom,az elején az 5óra sot-al teljesen jól elvoltam,itt most nem 8-10órák lennének az elvárások.De!Elindulok reggel 7kor otthonról,1órát utazok-->mire beérek a melóba már csak 75% maradt.Melóhelyen 2es térerő van 4g-n,mire első szünetem van 11kor addigra 60%.Szünetben van 2 lyukas orám,kicsi yt meg net...máris 40% és még csak délután 1 van.Mire végzek 20%al indulok haza és már nem bírja ki és még csak délután 5 van,3 órát használtam😑
-
*Mukeey*
addikt
válasz
mateglaj #42395 üzenetére
Figyu az S8 egy rohadt jó teló.Mindent tud,állat scifi-n néz ki a mai napig,kamera top,kijelző eszméletlen.Hw még ma is élvonal.Viszont az akku valami katasztrófa,főleg kb. fél év után már erősen érezhető,kezdeti 5óra sot lassan 3,5 lesz.Főleg ahogy észrevettem a 4g-n netezés rettenet,ha nem wifin vagyok akkor 3óra sot sincs meg.(látom icemad kollégánál is ez van)
Inkább a +-t válaszd,az sokkal jobban bírja.
Egyébként ha az akku nem zavar,akkor jelenleg árban én nem tudnék jobb készüléket mondani.
Ahogy feljebb Mr.Silkó is irta,én is nagy cserélgető vagyok,minden volt már.Ez elött s7e volt,azt is sokáig megtartottam,ez is meglesz darabig.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz
LoGeN90 #42360 üzenetére
Az oreo óta full mikrólagg az egész rendszer.Samsung ötlete erre,hogy vedd meg az s9+-t,ha korrekt élményt szeretnél.Majd azt is elcseszik,utána vedd meg az s10-et😂
Viccen kívül,a verzióugrások nem szoktak Samunál hibátlanok lenni sajnos.Együtt lehet élni azért vele,de nem azt a makulátlan élményt nyújtja,mint dobozból kivéve Nougattal. -
*Mukeey*
addikt
válasz
sebgutkopf #42325 üzenetére
Még ennyit is bőven megért nekem,szinte szárnyal vele bármelyik mobil.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
valeno #42231 üzenetére
Neki azzal volt a legfőbb gondja,hogy felnyomta a fóliát.Nekem nincs rajta fólia,nem is lesz soha,mert utálom.
Szerintem pedig az egyik legjobb tok hozzá..Én mindig úgy szoktam,hogy ha telót váltok,akkor aliról berendelek egyből vagy 5-6-7 tokot a 2-5$os sávból.Most is van vagy 10 legalább,ezek közül mondanám ezt ajánlottnak.Ez nagyon jól is véd és még oldalt jó anyagú,jó fogású.Hátul az átlátszó rész kicsit "izzadósabb",de vállalható.
Ezen kívűl még a Nillkin sima átlátszó tokja tetszik,de az meg max a karcoktól véd,esésnél tuti semmit.
Drágábban ott van még a Samsung clear cover vagy annak az ali-s 7$os verziója,ami ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Meg mondjuk aki az asztali környezetből szinkronizál munka miatt,és így a legegyszerűbb,hogy chrome van minden gépen.
Amúgy Mr.Silkó erről most egy klasszikus jutott eszembe:"Rambó' sosem elég"😂 -
*Mukeey*
addikt
Aki chrome-ot használ...hogy lehet beállítani,hogy ne töltsön újra egyfolytában?Tök zavaró már,hogy böngészek,mondjuk egy másik progiból kimásolok valamit,de mire visszalépek és beilleszteném,már ujra is tölti a lapot.Van erre valami tipp?
-
-
*Mukeey*
addikt
Májusi update.zip után mindenképp kellett a full wipe,nagyon dadogott.Fr nem akart feloldani pl.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #41220 üzenetére
Pedig jól nez ki,nekem nagyon bejön.Bár lehet azétt,mert unalmas már a Samu stock.
-
*Mukeey*
addikt
Érdekesség ez a pixel launcher android P stílisban.Teljesen jól működik,veszettül gyors!
[link] -
*Mukeey*
addikt
Ma óriás mákom volt,kb 1méter magasból járólapra esett az s8 egy vékony szilikon tokban.Azt hiszem rendelek egy rhino bumpert most hirtelen...
Aki használja,tényleg olyan jó és kibírja az esést vele,mint a yt videokban?Honnan lehet rendelni?Honlapjukon 25$,az jó ár érte?
KösziEsetleg valaki egy fotót tud felrakni,hogy néz ki vele?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
mSchumi87 #41088 üzenetére
Botrány az egész.Lehetnénk bőven 6os verzión is,ha az egy stabil,jól optimalizált verzió lenne.Inkább fejlesztenének egységesen,kevés újítással,de hibamentesen,mint ilyen félkész tákolmány főverzió ugrásokkal.Mert ez az oreo az s8on szerintem egy beta valami,semmiképp sem tűnik késznek.Valahogy nem áll össze egy egésszé.
Ez esetleg egy jó út lehet,ha az AndroidOne elterjedne.Kevés hw igényű,letisztult,bloatmentes.Aztán mindenki azt rak rá amit akar.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Van nálam is pár ilyen bug.
Pl:yt app néha befagy,ha teljes képernyős nézetre váltok állóról.
Chrome is szokott gondolkozni/befagyni más appról átváltás után.
És akkor a random merülést már megszokottnak gondolom sajnos.
Üvegem nekem is tiszta karc,utoljára nem is emlékszem,melyik telóm karcolódott így🙄De azért szeretem a hibái ellenére is😁Szoftverét kellene a Samsungnak rendberaknia,egy jó,stabil rom csodát tenne...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Camper2006 #40995 üzenetére
Root kell hozzá?
-
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Mr. Silkó azt lehet tudni,hogy mennyi ideig kapja még az S8 a havi frissítéseket?
[ Szerkesztve ]
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
igergo19 #40137 üzenetére
Az azért nem biztos,hogy normális,bár az antutu pont meghajtja rendesen.
Én ilyen átlag böngésés/yt-ozásra gondoltam,ha ott melegedne,akkor biztos valami beragadt.Forró mondjuk még sose volt az enyém,meleg az sokszor.
Próbálj esetleg egy újrarakást,fél óra alatt megvan,hátha csak valami bug.Vagy ezek a disabler progik segíthetnek,hogy tiltasz csomó minden zabálót a háttérben(én nem használok ilyet). -
*Mukeey*
addikt
Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy S9-en lezárt képernyőn ilyen tök jól kirajzolódik,ha valaki viber-en whatsappon vagy más üzenetszolgáltatáson küld valamit.Ez elérhetó S8ra is?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
sultansmith #39996 üzenetére
Persze,nagyon jók azok még!
-
*Mukeey*
addikt
S8ról S9re semmi értelme váltani.Sőt megkockáztatom,hogy s7e-ről sem.
Én megvárom a 10est vagy akárhogy fogják hívni.Szvsz a Note9 se lesz egyenlőre túl nagy durranás... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Kiratheonly #39800 üzenetére
Ma is volt 2 ilyen hívásom.
😖
még mindig Telenor -
*Mukeey*
addikt
válasz
Kiratheonly #39717 üzenetére
Igen,nálam is csinálja.Elég sokszor csak smst kapok,hogy hívtak.Belváros,tőlem 50méterre a Telenor tornya...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #39663 üzenetére
Az sok szerintem.Nálam bekapcsolva minden és úgy szokott 4-5%ot merülni...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
juhaszroli #39245 üzenetére
Nem éri meg...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bajnokpityu #39188 üzenetére
Nekem is a kijelzőm hibátlan(lekopogtam).
-
*Mukeey*
addikt
válasz
eladogeppc #38979 üzenetére
Tisztában vagyunk sztem sokan,hogy nem rossz az ios,de valamiért mégse iPhone-t vettünk😁
i7 egy S8 mellett úgy néz ki,mintha egy jó 7-8 év tervezési lemaradásban lenne... -
*Mukeey*
addikt
válasz
juhaszroli #38416 üzenetére
Én megjelenése után vettem,teljesen meg vagyok elégedve.Elötte 2 évig iPhone 6+ volt,en is tartottam kicsit a váltástól.De teljesen jó minden,egyedül az akku gyengébb,átlag 4-5óra sot.6+al megvolt a 6-8 is lazán,ez hiányzik benne.De minden másban szuper az S8!Szerintem jelenleg a bestbuy,mert S9 nem lett annyival jobb,hogy megérje a csaknem dupla árat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+