Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy a messenegger alkalmazásban eddig ha üzenetet kaptam akkor villogott a vissza jelző led és kétszer rezgett a telefon, egy ideje villog a vissza jelző led, de csak egyszer rezzen meg a telefon. Ezen lehet valahol változtatni, hogy újra kétszer rezegjen vagy ez valami új dolog?
Köszönöm előre is. -
dkovizoli
addikt
válasz
sebgutkopf #46081 üzenetére
Akkor az olyan, mint itthon.
-
sasa134
addikt
Egy gyors kérdés: ha a gyári böngészőt letörlöm (Beállítások / Alkalmazások / Samsung internet / eltávolítás) ,akkor fel fogom tudni újra telepíteni a Galaxy Apps alól?
Sajna bebugzott és cache törlés sem segít.
-
ToBeY
nagyúr
Mi a t*k*m az az AR emoji,és ez miértnlesz jó nekem?
[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz
N.otorious #46079 üzenetére
Nocsak, a super slow motion-re kíváncsi leszek.
-
kislaci
senior tag
Úgy látom akkor megkapjuk a szuper lassítást. Cool
-
sebgutkopf
őstag
válasz
California1 #46041 üzenetére
Milyen szakmával számoltál és hol él az "átlag" amerikai?
New Yorkban, évi 50.000-ből éppen nem halsz éhen, míg egy poros városkában szépen lehet belőle élni.A medián éves fizetés 30,53 ezer dollár, az átlagfizetés azonban 46,6 ezer dollár.
Az amerikaiak majdnem fele hétről-hétre, fizetéstől fizetésig él, bő kétharmada nem tudna finanszírozni egy hosszabb fizetéskiesést, közel háromnegyede nincs anyagilag felkészülve arra, hogy elveszítheti az állását.Ugye tudod mi a különbség a medián és az átlag között?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Leslie1966 #46078 üzenetére
Köszi akkor XEH-re is hamarosan fog érkezni valami.
-
N.otorious
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Szepemberi frissítéssel mi a helyzet,mert már hónap közepe van,de igen nagy a csend.Majd Októberben?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Peterzon94 #46074 üzenetére
A 2017-esben is van venti (amit az S8-hoz adtak ki). Ez kábé 15-16.000 forint körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz
Peterzon94 #46069 üzenetére
Lumia 830-hoz adtak anno töltőpadot,azt használom most is.Tökèletes.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Blitzwolf
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Én évek óta, S6 óta a gyári Samsung töltőpadokat használom, sosem volt velük gond, szóval a kissé magasabb árfekvés ellenére ezeket javaslom. Amiben elsősorban eltérnek a padok egymástól, az a vezetékmentes gyorstöltés megléte, a ventilátor, illetve a pad állíthatósága (dönthető-e, vagy sem).
[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
A samsung gyári vezeték nélküli töltői közt van különbség azon kívül, hogy picit más a dizájn? Ahogy látom galaxy s6 óta megjelent összes adapter 9V-ot tud.
Egyébként ki milyen márkájút használ? Szeretnék beújítani egyet, de nem feltétlenül kell a drága gyári. -
khorvat
senior tag
válasz
Gaberiellb #46057 üzenetére
Ha 2018.09.12. lejárt a garija akkor ez vmi sufni GSM beszerzés lehet. 2017 elején kiadott 2 év garival még a legelső darabok is vígan garisok.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gaberiellb #46062 üzenetére
Bölcs elhatározás.
EnterR
-
marquuard
veterán
válasz
Még viccből se...
-
-
törölt tag
válasz
Ha kijelzőn is van karc azzal sem lehet már mit kezdeni.Ha nem is látszik bekapcsolt képernyőnél akkor is zavarna Engem.Meg ha elől hátul ilyen nem venném meg.Ahogy Mr.Silkó is írta csak újat érdemes venni,alap meg is éri befektetni,mert jó darabig igen jó telefon lesz még.....Mi S8 s S9et is úgy vettük teljesen új mert ilyen összegeknél nem játszunk,nem kockáztatunk...Akkor se hibátlanként lenne hirdetve de ez leírásból messze áll attól......
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ahogy írták is felettem, a hátlap csere nem olcsóbb semmiképp sem, mivel törésre nincs gari. Én hagynám a helyedben.
-
dnelb
veterán
válasz
a tiéd 90et ér, makulátlan s8 szintén van nem is egy 90-95 körül.. Neki kéne radobni vagy 20at a törött szarjara, ne vicceljunk mar. ne vedd meg
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
válasz
Amúgy se lett volna olcsobb a hatlap csere, ha van ra gari..
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Mr.Silkó #46056 üzenetére
Sziasztok! Meg történt a szemre vételezés! Egy jó húsz percig nyomkodtam, szinte mindent kipróbáltam amit tudtam, minden rendesen működik! Viszont, ez a repedés....
sajna nem egy, hanem kettő! Az egyik jobb alul, kb 2 cm hosszú és egy darabja hiányzik is belőle, a másik gondolom amin landolt másodszorra a sarka ott is van egy kb fél centis! Illetve a kijelzőn khmmm...van egy jó pár hosszabb karc 2 cm kb 3-4 darab, bár hozzá teszem bekapcsolt kijelzőnél abszolút nem látszik! Néztem a kijelző be égését is semmit nem találtam max fényerőn volt de semmi szinezodes vagy anomália, majdnem kiégett a retinám a fehér ereje miatt...
Szerintem csinálnék egy hatlap cserét mindenképp, elmondom az üzleti részét, makulátlan tényleg karc mentes IPhone 6s 64gb, gyári független, minden tartozekaval, plusz adok egy tizest! Ez lenne az alku, a samuhoz csak doboz, papírok, töltő! De amúgy is egy Sony fülest használok úgyhogy nem para! Szerintetek? Kicsit aggaszt az a repedes(törés) de nem tűnik kamu embernek, mondta holnap be mehetünk az Árkádba meg nézhetem hogy van e bármi hitel vagy akármi rajta, 12-én járt le a garija, gondolom így esélytelen az “olcsóbb” hatlap csere
Úgyhogy alszok rá egyet, de nagyon tetszik a telo ez tény -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gaberiellb #46055 üzenetére
Légy megfontolt és körültekintő, csak ennyit tanácsolok.
Aztán várjuk a fejleményeket. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Mr.Silkó #46054 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, egyenlőre várom az embert aki hozza, igyekszem alaposan át nézni, a repedés állítólag a tulaj kezéből véletlenül kiverte a gyerek
minden mása hibátlan az elmondása szerint...
A kijelzőt alaposan át nézem van e rajta repedés, vagy be égés esetleg pixel hiba, jacket, hangszórókat, mikrofont mindent! Kicsit izgulok, nem szeretnék be fürödni vele, de hát aki használtan vesz mobilt mint én is az ezzel jár, kockázatos, szerencsére eddig semmi baj nem volt és volt már vagy 20-mobilom -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gaberiellb #46052 üzenetére
Eleve használt készüléket nem tartok érdemesnek vásárolni (főleg a rengeteg lehetséges buktató miatt), de ha ezen túl is lépünk, egyrészt a szervizelés csak hivatalos helyen ajánlott – ahogy felettem is írják –, egyébként ugorhat a gari, ha egyáltalán volt, plusz nem garantálja senki a vízállóságot sem, másrészt ha repedt a hátlapi üveg, akkor valószínűleg mostohán bántak a készülékkel (tokban nemigen reped el a hátlap), szóval emiatt is necces a buli. Konkrét árát is jó lenne tudni a viszonyításhoz, plusz a körülményeket is (gari, állapot, Knox, kijelző, volt-e szervizben, honnan származik, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz
Gaberiellb #46052 üzenetére
20-30 ezer körüli a csere hivatalos helyen. Csak ott érdemes csináltatni,onnantól tovább él a garancia,és vízálló marad.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gaberiellb #46047 üzenetére
Én is 6sről váltottam egy éve, előtte 5 évig iPhoneon volt, és nem hiányzik vissza, pedig tartottam az androidtól korábbi tapasztalataim alapján.
Én akkor aksi miatt gondoltam váltani elsősorban, de végül bejött sokkal több jobb dolog az s8-al (vízálló, vezető nélküli töltés vékonyabb stb) Egy fagyás vagy újratöltés akadás nincs rajta és egy év után is smooth a rendszer, ellentétben ios-el ahol rendszeres volt a böngésző újratöltés meg a röcögés..
Probléma nélkül old fel az iris szkenner is de én inkább ujjlenyomattal használom az gyorsabb (nem kell nyomni).[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Szia!
Egyelőre a többi dologra nem is térnék ki, de repedt hátlapos telefont ne vegyél semmiképpen, mert alig ér valamit.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Szerintem mindenkeppen cserelj, bar az Apple forumon ennek pont az ellenkezojet fogjak tanacsolni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Jelen pillanatban iPhone 6s felhasználó vagyok immár lassan két éve, teljesen elégedett vagyok vele, nem fagy, nem akad, teszi a dolgát ami megbízhatóságból nekem jeles! Viszont jó ideje gondolkozok az s8-on, mindig elhesegetem aztán vissza jön 😂
Most adódott egy jó lehetőség és tudnék cserélni! A kérdésem az lenne mire kell figyelnem? Azt látom hogy elég sok a beégés, ezen kívül van valami széria hiba? Azon kívül mennyire stabil a telefon? Gondolok itt a mindennapi hasznalatra( böngészés, hívás, viber, Messenger, ) 4gb ramja mire elég? Gyakran újra tőlt? A tulaj szerint az s8-án van egy repedés hátul, gondolom az ip68-nak így vége...😢
Mennyibe kerül egy hátlap csere...? Gondolom nem két fillér, utánna ha kicserelem lesz az ip68? Gondolom szakember függő...😊
Összeségében mennyire smooth? Vannak akadások, összeomlások? 4 éve vagyok ios-en, itt nincs ilyen, régen volt droidom és kiváncsi vagyok változott-e azóta!!?
Nyilván kamerában veri a 6s-t mindenestől!?Az optikai stabilizátort sikerül szoftveresen javítani? Olvastam hogy régen nem talált fókuszt, és meg kellett kocogtatni..
Bocs a sok kérdésért de ezen múlik ma cserélek vagy nem! KösziIlletve tud olyat hogyha magam felé fordítom feléled a kijelző és szépen fel old vagy scannerrel vagy ujjlenyomat olvasóval mindenféle nyomogatás nélkül? (FONTOS!!!!)
[ Szerkesztve ]
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Ki milyen kamera alkalmazást használ? Nekem valamiért túl erős a gyári "mosás". Összehasonlítva Honor 9 képeivel mindenképpen.
-
Mo Bill
aktív tag
Majd én is csak erre váltok S8-ról!
[link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
California1 #46041 üzenetére
Gondolom ez a szám olyan,mint Magyarországon 340e ft átlagkereset a KSH szerint?!
[ Szerkesztve ]
-
Nekem sincs tervben a csere, 2017 májusában vettem én is.
Gyors, működik, a gyári clear cover tok nem karcolta meg, a Mobile outfitters kijelzőfólia több, mint egy éve hibátlan, nem jött fel sehol.
Tetszik a mérete, elfér a zsebemben, nem vágyok nagyobbra. Munkámból adódóan mindig nálam van, és egyáltalán nem zavaró.
Akku egy napot simán bírja, este meg úgyis ott a töltőpad, és éjjel óraként is funkcionál. A 24 órás ügyelet sem viseli meg, amikor nem töltöm közben, mert nincs rá időm.
Kijelző nem égett be, pedig navigációnak is használom, Waze fut rajta, igaz, legtöbbször kikapcsolt kijelző mellett, így nincs para.
Májusig még törlesztem a részleteit a T-nek, de nem bánom. Jó döntés volt 4 év után lecserélni a Note II-t, az is jó volt, de már igen belassult, meg fél nap alatt lemerült új akkuval is.
Az S-pen néha kicsit hiányzik, de a jelenlegi Note széria nekem már túl nagy.Ja, és ez az első telefonom, amin nem volt se root, se bootloader, se semmi, fut rajt a gyári szoftver a kicsit ritkán érkező frissítésekkel és ennyi. Nem éreztem rá ingerenciát, hogy bármit mókoljak rajta, tökéletes, a szokásos androidos marhaságok mellett, de ha nem felejtem el a havi egyszeri rebootot, azok sem jelentkeznek.
-
Heavyrain
őstag
Egyedi, de nagyon idegesítő problémával találkoztam, amivel kapcsolatban remélem tudtok segíteni, mert így számomra használhatatlan a telefon.
Fejhallgatón (Sennheiser Momentum M2) éppen zenét hallgattam bluetoothon keresztül, miközben átállítottam a témát a hivatalos Samsung Themes appban. Miközben átállította hirtelen megszakadt a zene, majd amikor visszajött egy másodperc múlva, érezhetően rosszabb minőségű lett.
Minden recsegős, a magas hangok pedig annyira élesek, hogy már fáj tőle a fülem. Hiába indítottam újra/állítottam át a hangszínszabályzót/próbáltam más fejhallgatóval/állítottam vissza a témát, továbbra is rossz, annak ellenére, hogy a téma átállítása előtt tökéletes volt. Olyan, mintha kikapcsolt volna az Aptx(bár átváltottam másra, majd visszaállítottam), vagy nem is tudom, de eddig főként zenehallgatásra használtam a telefont és most már nem tudom (normális minőségben).
Mit lehetne szerintetek tenni?[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz
marquuard #46035 üzenetére
Valószínűleg pont attól lett lassú a telefon, hogy belső tárhelyként formázta az sd kártyát. Valószínűleg ilyenkor a reset annak a tartalmát is megöli, de a biztonság kedvéért érdemes volna kivenni a resethez a kártyát, és külön újraformázni, hogy utána már ne belső tárhelyként kezelje.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Gondolkozom egy Factory reseten, mert mostanában nagyon dadog a telefon. Szeretném törölni a memória kártyát is. Ezt megcsinálja az fr? Ha nem, akkor fr előtt vagy után érdemes törölni?
-
Sziasztok!
Ha jól emékszem, itt többen használnak Aquamail-t. Azoknak, akiknek több e-mail címe van, hol lehet beállítani, hogy alapértelmezetten az összes bejövőt mutassa, ne pedig e-mail címenként kelljen váltogatni? Esetleg ezt csak a pro tudja, vagy én nem találom?
-
ToBeY
nagyúr
Én is ilyen szemüveghez adott puha kendővel törölgetem,de azt hittem van tőle jobb valami spéci cucc.
-
ToBeY
nagyúr
Ti mivel törlitek le a kijelzőt,ha maszatos,ujjlenyomatos lesz?
-
törölt tag
sziasztok. lehet a billentyűzetnek diktálni ?nem tálalom a microfone ikont../úgy mint iphone nál,azt úgy megszerettem../
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dkovizoli #46010 üzenetére
Én nem gondolom hogy annyira innovatív lesz (mint pl most vivo nex vagy mi az)
Inkább csak a szokásos kötelezőt fogja hozni,ahogy S8 -S9 estében is történt. kb +15-20% teljesítmény és picit kipofozott kamera,talán picivel jobb aksi és ennyi.Nem a teljesítményt kéne már pimpelni mert az már így is jó,hanem az aksival kéne valamit kezdeni,hogy masszív használat mellett is kibírjon legalább 3napot
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Ha lesz benne valami igazi előrelépés, azt rebesgetik, hogy már 5G képes lesz meg képernyőbe integrált ujjlenyomatolvasó is lehet, gondolom a kamera is fejlődik, akkor annyiért még jó vétel és utód is lehet. De tartok tőle, nem így lesz. Ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz
ferenck #45995 üzenetére
Nincs értelmes fólia a telefonra, a gyári és a NeoFlex a legjobbak, de meg ezek is szarabbak, az ívelt kijelző miatt. Nekem a Neoflex bírta a legjobban, azóta már mondjuk leszedtem, mert hányadék lett 2 hónap alatt. Az übeglapok se érnek semmit, csupaszon hordom a telefont egy hátlappal.
-
DaveHutt
őstag
Szintén tavaly májusi S8at használok nagy megelégedéssel. Eddig két karcom van, mindkettő taskában keszült, soha többe nem rakom oda. Sebesség rendben, habár nekem WQHD+on meg-megdöccent, ezért visszavettem FHD+ra. Azóta gyorsabb, mint az iPadem. Akksi, kijelző, kamera, semmibe nem tudok belekötni, simán 3 évig ki fog szolgálni, ami előtte egy okostelefonnak se sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest