Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz
eladogeppc #50458 üzenetére
Én is nézegettem, olvastam teszteket stb. Végül S9+-ra váltottam, de az S8+ is megmaradt. Egyébként volt egy Xiaomi A1-esem, de hamar túladtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Szevasztok !
Ma beszereztem egy S9+-t az S8+ mellé. Azonnal frissítettem Pitére, szerintem nagyon jó-a Pite is meg a teló is..
-
Leslie1966
senior tag
válasz
vinczetibor #49792 üzenetére
Hogyan ?
-
Leslie1966
senior tag
A Smart Switch jelzi az új firmware-t, OTA-n még nem jelez.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Frissítés jött DBT-re, a biztonsági szint maradt november 1.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #47893 üzenetére
DBT.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #47631 üzenetére
De mégis.
-
Leslie1966
senior tag
A PC-s Smart Switch már nem létezik ?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
N.otorious #47247 üzenetére
Köszi.
-
Leslie1966
senior tag
DBT-hez OTA-n jött már valakinek októberi frissítés, mert nálam még nem jelzett, pedig a SamFirm-el már tölthető ?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
bwin.party #41343 üzenetére
Egyelőre nem látok változást.
-
Leslie1966
senior tag
DBT-re új firmware érkezett.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Assdak #39490 üzenetére
Nem melegszik nagyon ? Engem valamilyen média fájl kereső folyamat szívatott, pörgette a procit rendesen, azért írtam az SD formázást, mert utána megszűnt. Nincs semmi baj az Oreoval, ma is frissült a DBT CSC-re, szépen megy. Az akkuidő még javult is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Új firmware jött DBT-re G955FXXUCRC7.
[ Szerkesztve ]
-
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #34170 üzenetére
Lehet, hogy az SD kártya okozza.Vagy a Chrome böngésző Teljesen felforrósodik a teló, hatalmas a media.extractor fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Nálatok nem szívja az akkut ez az újabb OREO. Nálam a media.extractor eszi rendesen.Azt hiszem visszamegyek Nougatra, nem tökéletes még az Oreo.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Ha jól értelmezem, akkor az új Odin Prince Cosmy-val a SamFim programmal letöltött Oreo flaselhető mókolás nélkül, közvetlenül, hagyományos módon ?
-
Leslie1966
senior tag
Odinnal flashelhető vajon ?
-
Leslie1966
senior tag
Vajon mi van már ezzel az Oreo frissítéssel ? Igen nagy a csend. Én visszaálltam Nougatra kb.5 nappal ezelőtt.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #33314 üzenetére
Nem változtatja véletlenszerűen.
-
Leslie1966
senior tag
Nekem az hiányzik a
z S7 Edge után, hogy a zárképernyő háttérképeit váltogatja egymás után véletlenszerűen.
-
Leslie1966
senior tag
Downrange to Nuogat.
-
Leslie1966
senior tag
Akkor ez az ODIN PRINCE jó az OREO rom flasheléshez közvetlenül ?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
laszlolczka #32331 üzenetére
Reméljük hamar kiadják.
-
Leslie1966
senior tag
Újabb Odinnal sem megy vajon ?
-
Leslie1966
senior tag
Odinnal nem megy fel az Oreo-nekem. Nem kevés az a 3GB AP file méret ?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #32219 üzenetére
Lehet, hogy hibás a letöltött file ?
-
Leslie1966
senior tag
Odinnal nem megy fel, SET PARTITION és megáll, a Nougat marad rajta. Mi lehet a hiba ? SIM legyen bent, vagy FR kell előtte ? Nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #32190 üzenetére
XEF szintén.
-
Leslie1966
senior tag
Hivatalosan is tölthető az OREO DBT-t néztem SamFirmben elérhető. Nemsokat kellett várni.
-
Leslie1966
senior tag
Na, akkor én is Oreo-s kérdést teszek fel. Vajon simán vissza lehet térni Nougatra, vagy nem lesz egyszerű, mert Huawei Mate 9-en van egy kis kacifánt benne, ha ezt szeretnénk, abban már profi vagyok. Csak azért kérdezem, mert az S7 Edge legfrisebb Nougat ROM-ja után is nehéz (de megoldható) a downrange.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
A legutolsó XEH rom-ban nem tudom állítani a navigációs sáv színét. Ez bug vagy valami beállítás akadályozza ?
-
Leslie1966
senior tag
Majd csak jön OTA-n is valamikor az OREO.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Jelentem, beléptem a klubba egy S8+ ezüsttel.
-
Leslie1966
senior tag
Ha Odinnal flashelünk hivatalos rom-ot nem ugrik a knox itt sem, akár csak az S7-nél ? Lehet ma nekem is lesz egy S8+.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
A Telekomos S8 és S8+ még mindig kártyafüggetlenül kapható ?
-
Leslie1966
senior tag
Letöltött teljes gyári romból vedd kia recovery image-t 7-Zip-el . Már úgy is urott a gari, flashelj fel Odinnal egy TWRP recowery-t. Azt indítsd el, abból tedd fel a Gyári recovery image-t, ha bejön factory reset, wipe chase. Kikapcs majd download mode. S7 Edge-el működött. Egy próbát megér. Vagy TERP-vel húzz fel egy costum romot, utána download mode és Odinnal gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz
.:Kristian:. #5804 üzenetére
Miskolcon volt ezüst is S8+ a Vodafonnál, élőben megnéztem végre. Egyébként Huawei Mate 9 mellett döntöttem, egyelőre...
-
Leslie1966
senior tag
Az Extratel GSM-mel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, konkrétan a miskolci Bató Házban lévő üzlet érdekelne. Érdemes tőlük vásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #4155 üzenetére
Nos, elmentem Miskolcra a Plázában található Telekom üzletbe. Megkérdeztem van-e S8+ telefon. Van, mondja
a Rajmund, sokat sejtető nevű eladó. Független-e valóban?-kérdezem én. Nem tudja
, aki tudja annak lejárt a munkaideje. Mondom esetleg 260000 ft-ért megérdeklődné. Kipróbálni esetleg? Válasz nem, no akkor csókolom pajtás, ugrott a jutalékod is. Nincs valaki Miskolcon aki el tudná ezt a vételt rendezni tuti biztosra. Egyébként kimondottan arrogánsak és nagyképűek ott az eladók, nagy részüknek fogalma nincs a telefonokról. No comment. Így nem lettem-egyelőre- S8+ tulajdonos
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #4155 üzenetére
Na, valaki ???
-
Leslie1966
senior tag
Most indulok Miskolcra S8+-t vásárolni, elvileg a Plázában van ezüst és orchidea szürke is, remélem tényleg független, mert Telenoros vagyok. A Telenor előfizetéses S7 Ege és még nem járt le a hűségsidő, vajon nem tiltják le a telefont és fizettetik ki a különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Ezek szerint ilyen szar lenne az első sorozat ? Akkor várni kell még egy pár hónapot a vásárlással. Egyébként én kérdeztem meg chaten a Telekomot hogy tényleg független-e az S8+ listaáron, azt a választ kaptam, hogy minden konstrukcióban az, így kapták a szállítmányt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...