Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N.otorious #58913 üzenetére
Ja, annak kellett volna lennie. Szétszedtem, az indikátorok mind elszíneződtek. Nem tudom ért-e valaki hozzá, ha veszek egy betört képernyős telefont akkor annak a belsejével ez javítható vajon? Vagy egy ilyen beázással a képernyő is elromlik?
-
jambiyya
őstag
válasz
N.otorious #58890 üzenetére
Nekem jött. Egy egész napig nem votl GPS-em, semmilyen alkalmazásban. Másnapra rendbejött, de addigra már megvolt az S10 (amit egyébként nagyon jó váltásnak érzek).
-
róland
veterán
válasz
N.otorious #58890 üzenetére
Szerintem én az elmúlt 1-2 hétben belefutottam. Van egy alkalmazás, ami nagyon sokszor nem talál pozíciót, hiába működik a GPS.
-
Mauro812
tag
válasz
N.otorious #58676 üzenetére
Értem köszi a választ.
-
lanszelot
addikt
válasz
N.otorious #58582 üzenetére
Nekem nincs sima, se szuper.
Csak lassított van, szerkeszteni nem lehet, és időkorlátos
A8 nem 9 van fent -
dkovizoli
addikt
válasz
N.otorious #58130 üzenetére
Én meg vagyok békülve az uv üvegekkel. Sőt, párom s8-át sokszor védte meg. Ráadásul itt nem akadályozza az ujjlenyomatolvasót sem , mint a 10-eseken. Ráadásul nekem tetszik a lekerekítés. Ha nem lenne, úgy nézne ki, mint sok másik.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz
N.otorious #58130 üzenetére
jovore ujra sik lesz a leak szerint.
-
S@c@
őstag
válasz
N.otorious #58128 üzenetére
Sajnos nekem is nagyon a szívemhez nőtt! Az aksi még lehetne picit combosabb, de ennyi.
-
dkovizoli
addikt
válasz
N.otorious #48927 üzenetére
tessék
mivel case friendly, ezért az én tokjaimat nem nyomja fel. Nagyrészt Led View tokban van de most az ünnepekre kivettem. Több tokkal is néztem, de minddel jó idáig, bár a tokjaim nagyjából ilyenek, mint ez is. Tapintásra nagyon jó. Az asszonyé még jobb lett, az enyémen a sarkain látszik néhány nagyon apró buborék, de az azért lett, mint rájöttem, mert nem volt teljesen egyenes a felület amire fektettem és a ragasztó egy része lefolyt. De egyáltalán nem zavaró.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
N.otorious #47247 üzenetére
Köszi.
-
espi38
őstag
válasz
N.otorious #46571 üzenetére
De ha nincs meg a tettes akkor,hogy terhelik a szamlajat?
Ez egy előre kitervelt csalàs volt,biztosan tudta az illető hogy mivel jàr ez a dolog mert elobb utobb kiderul a turpissag.
Szerintem màr regen kulfoldon van az illető. -
ToomyC
aktív tag
válasz
N.otorious #46079 üzenetére
Nem sikerült a szoftverfrissítés, vigyem szervízbe ... ezt a hibaüzenetet kaptam miután frissült ... Ez gáz?
-
etooo
senior tag
válasz
N.otorious #46079 üzenetére
Nocsak, a super slow motion-re kíváncsi leszek.
-
bigdady
nagyúr
válasz
N.otorious #33642 üzenetére
Akkor maradt s8-ra crap.
S8 pluszra nem crap volt eddig sem? Hanem crb7?Újra felpörög az oreo topik
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
N.otorious #33055 üzenetére
Figyelmetlenségbe beleestem.
-
marquuard
veterán
válasz
N.otorious #33053 üzenetére
Tudatlanságnak azért nem nevezném.Bocsánat, ez csak az aláírásod.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
N.otorious #32781 üzenetére
Túl jóra sikerült ... kicsit vissza kell butítani mert jön az S9
Nyugi akinek már fent van az Oreo majd OTA -n jön a frissítés
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
-
iceQ!
addikt
válasz
És aki fellökte magának a CRAP verziót most várhat ( többekközött én is
)
-
laszlolczka
őstag
válasz
8.1 jön.
-
törölt tag
válasz
N.otorious #31643 üzenetére
Igazából most időm sincs, de köszi az infót
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
N.otorious #31165 üzenetére
Az jó dolog, Huawei telókon alapból így van, örvendetes, hogy a Samu is behozza.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
N.otorious #29612 üzenetére
Aham teljesen szuper.Egyedül ez az "auto focus" stb felirat kicsit bazári,de annyira úgysem látszik hátul😏
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
N.otorious #28859 üzenetére
Egyre jobb.
-
iceQ!
addikt
válasz
N.otorious #27785 üzenetére
Vége a betának. Tehát lassan jön a végleges.
-
törölt tag
válasz
N.otorious #27785 üzenetére
Onnan számítva 2 hónap, és itt is lesz.
-
viera
őstag
válasz
N.otorious #27753 üzenetére
Nincs semmi baj vele,csak nekem nagyon unalmas volt.
Meg jobban tetszik,hogy az Android nagyon jól személyre szabható.
Hiányoztak a megszokott dolgok amiket használtam Samsung-on,többek között az AOD is.Meg nekem jobban tetszik a Samsung-ban levő kijelző is.A zene is jobban szól Poweramp-al.Viszont a Face ID tényleg baromi jó lett,nekem az nagyon tetszik.Meg az iOS készenléti fogyasztása is páratlan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
N.otorious #27747 üzenetére
Aktiválásra került még Nougaton az easter egg.
Ha teszel valami kaját a tányérba (rákattintasz, majd választasz valamit), egyszer csak megjelenik egy cica, "megeszi", majd kezdődik az egész elölről. -
iceQ!
addikt
válasz
N.otorious #26304 üzenetére
Azt a tokot soha nem tenném fel. Olyan nagy bumszli!
Régen LG G2-höz volt Neked tok. Azóta se csinált az a cég olyan király tokot más telókhoz. :\
@MÁS
Hogy lehet a telót + 1 évre regisztrálni a garra?
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.otorious #25984 üzenetére
Persze ha magyar kártyával nem tolsz resetet csak restartot.
Tehát balról az első kód a bétás marad
-
atesz.tilla
tag
válasz
N.otorious #25964 üzenetére
Köszi szépen az infot ! még tegnap megcsináltam a telefont hogy DBT legyen így most DBT/XEH/TMH.
Most visszaraktam a német Lebara kártyámat ujraindítottam a telefont és már a Samsung Member fel is ajánlotta a BetaProgramot(AQK7)
[ Szerkesztve ]
-
Loboda
senior tag
válasz
N.otorious #25666 üzenetére
Elég ha a lábad hozzáér és már dobja, vagy akár fogadja is a hívásokat!
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #25176 üzenetére
Köszi, ezt sejtettem. Pontosabban kellett volna kérdeznem. Hogy van-e valami link a technológiáról, meg hogy jól működik-e. Kicsit utána olvasnék.
-
STEVE-069
tag
válasz
N.otorious #25154 üzenetére
Űdv!
Ezek szerint a novemberi a megoldás. Nálam még az októberi van. Köszi neked is az infót!
-
sgeza
veterán
válasz
N.otorious #24927 üzenetére
Ez így önmagában igaz. Csak éppen a gyorstöltés magasabb feszültségen, kisebb árammal tölt. Ergo pont a sima töltésnél kedvezőtlenebb a hosszabb kábel. A két töltési mód közötti különbségről beszélek csak.
[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
válasz
N.otorious #24939 üzenetére
...az hogy 3 A töltéssel bír pl. A hálózati max 2.1 A rel tölt. Tudom, hogy a volt is számít ami a fali töltő esetében 9/5 V.
Ezért kérdeztem. -
dnelb
veterán
válasz
Úgy látom nem volt még type c-s telefonod amikor a köztudatba jött. Egy rossz minőségű olcsó kábel, töltő lazán hazavágott laptopokat, telefonokat. Még külön app is volt rá amivel megnézhetted melyik biztonságos, melyik nem..
insyde5 ! vegyél blitzwolfot, az a tuti.
Nekem ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
-
dkovizoli
addikt
válasz
N.otorious #24858 üzenetére
Ja. Az A5 meg már a decemberi frissítést kapja.
-
sultansmith
senior tag
válasz
N.otorious #24163 üzenetére
Letöltésgyorsító!
köszönöm!
-
törölt tag
válasz
N.otorious #24120 üzenetére
Nem erről van szó. Az ilyesmit max figyelmeztetéssel jutalmazták régebben, mostanában már azzal sem .
Mert:
Amúgy szép dolog ha egy hozzaszóláson belül össze van szedve több személynek, külön válasz és ez így helyes de megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Én pl sokszor külön válaszolok, akár egymás alatt többször is, mert ha valaki keres egyértelműen megtalálja a neki szánt választ. Én is sokszor átsiklom az olyan válaszok felett amik nem nekem vannak címezve.
Nyilván ha valaki rendszeresen ezt teszi és a mondanivalója is azt tükrözi, hogy csak hsz-t gyüjt akkor azért járhat egy figyelmeztetés de semmiképpen sem 6 nap evakuálás.Nem érdemes találgatni , hogy mi történt Silkóval, amúgy semmi különös. A topikba fektetett önzetlen, segítőkész munkája példaértékű, ezen nem változtat semmilyen "láncraverés"
Folytatja ott, ahol abbahagyta.[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
N.otorious #24120 üzenetére
Szerintem ha ez lenne akkor nem rögtön büntivel kezdenék hanem szólnának hogy na... azé' mert dádá lesz.
-
csabicska
senior tag
válasz
N.otorious #24086 üzenetére
Gondolom root kell először?
-
BeastMode
őstag
válasz
N.otorious #24086 üzenetére
leslien biztos
-
landi
csendes tag
válasz
N.otorious #24003 üzenetére
Nekem az új sem működik...
-
Mr. Sword
tag
válasz
N.otorious #24003 üzenetére
Ahha. Nekem 1.1.3 van, belépni nem enged, mondván, frissítsem. Erre Play írja, hogy nem kompatibilis. De neten rakeresek akkor az 1.1.5-re. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
N.otorious #22194 üzenetére
ez volt. Még nem ért ide, ugyhogy nem kezeskedek semmiért se
-
Drakk
tag
válasz
N.otorious #21529 üzenetére
Köszönöm a linket. Feltettem az appot, de minden indítás után azt az üzenetet kapom, hogy az alkalmazás leáll. Nem lehet elindítani.
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #21529 üzenetére
Hát köszi, az általad linkelt szerintem a Google-féle HDR (szerintem nem jobb a gyári appnál), s nem is mi procinkra van.
Portréfotózáshoz jó lenne egy bokeh, vagy távolabbi szelektív fókusz, vagy lens blure - ahogy tetszik...
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #21527 üzenetére
Ha-ha, nagyon vicces...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
N.otorious #20412 üzenetére
Próbáltam már többek közt ezt is de semmi pozitív válltozás nem volt.
Én tényleg nem akarok senkit sem eltántorítani az S8 tól ...és ne legyen igazam....de sajnos lesz még itt a wifire bőven panasz..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
N.otorious #20256 üzenetére
Rendben. Erre nem is gondoltam.
De várjál....Honnan vegyek másik ujjakat?Aham. Megvan. Patológia.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
N.otorious #20051 üzenetére
??? Ezerből 1?? A fórumon nincs 1000 ember és csak itt kb hetente jelzi valaki, hogy fókusz hibás a kamera. Az enyém pl érintett, de csak nem 1000ből egy szerencsés vagyok!
-
dptrsk
addikt
válasz
N.otorious #19702 üzenetére
Nem minden magyar kezdődik R-rel, hanem:
Az R-rel kezdődő számsor alapján lehet megmondani, hogy magyar-e -
martin0297
tag
válasz
N.otorious #19657 üzenetére
Utolsó hsz-em óra 2%-t merültem a semmitől. Most 32%..
Tényleg 1 perc 1%, vagy több..[ Szerkesztve ]
-
Trigo
csendes tag
válasz
N.otorious #18061 üzenetére
"Pont ezekért javaslom egyébként mindig, hogy kössenek az új tulajok biztosítást."
Én kötöttem, de érdekelne, hogy egy sima karcos kijelzőt ha egyszer ki akarok cseréltetni, akkor vajon mennyibe fájna így? Mert ugye elvileg 33ezer önrészért teljes új telót kapnék, de pl egy kis karcért mondjuk nem hiszem hogy adnának újat, és gondolom csak a kijelzőt cserélnék. Igen tudom, még nem jártam utána ennek rendesen.
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #18015 üzenetére
Köszi, hogy fáradsz vele!
Megtennéd, hogy szájbarágósan-félreérthetetlenül leírod, hogy feltelepítetted a SoundAssistant-ot, aztán mit tettél, hogy Beállítások/Hangok és rezgések/Hangerő menüben megjelenjen ez a menüpont?
Mert nekem a Média mellett nincs ott zárójelben a Bluetooth eszköz neve. (A Bixby gombé sem, de OK, nagy munkával kiiktattam és remappeltem
.)
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #17977 üzenetére
Köszi
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #17949 üzenetére
@N.otorious: köszi a tippet, de sajnos nem találok új fület, gombot sehol, a SoundAssistanton belül meg nem érek el Bluetooth opciót.
@Bigdady: kösz, hogy megnéztedHa jól emlékszem, már a 6-os, vagy régebbi Androidok óta volt olyan opció, talán profiloknak hívták, amikor váltani lehetett mondjuk "Otthoni", "Munkahely", bárhogy elnevezett profilok között, amelyek előre definiált hang, wifi, Bluetooth beállításokat tartalmaztak. Van ilyen a Samsungnál?
Vagy külső program? Nem kell, hogy automatikusan váltson, csak egy gombnyomásra eldönteném, milyen beállításokkal menjen az adott szituban.
Az S8-as előtt pure Androidot meg custom ROM-okoat használtam, s nem érdekelt ez a profil-dolog, most a Bluetooth miatt keresek vmi megoldást. Hátha...
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #17949 üzenetére
Köszi. Itt, a Beállítások/Hangok és rezgés/Hangerő menüpontban fog feltűnni még egy fül / gomb?
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #17931 üzenetére
@N.otorious: Köszi szépen! Most nyakig a munkában, de este hazafelé beindítom a Waze-t, hogy kipróbáljam megint, de nem látom, h ez az app hol szabályozna Bluetooth-t. Csak észreveszem
@Bigdady: most látom, h írtál. Nálad még nagyobb zűr lehet, mint nálam, mert nekem a Sync csatlakozás után kiviszi gyárilag, minden variálás nélkül a hangot a hangszórókra (Waze-t is, természetesen). Nekem csak az a bánatom, hogy a Waze szörnyű halkan szólal meg. Ha felerősítem a hangot, akkor meg egy bejövő hívás úgy üvölt, hogy kiesem a kormány mögül.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
N.otorious #17920 üzenetére
Letöltöttem, köszi
, de nem találok benne opciót a Bluetooth hangerő vezérlésére.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
N.otorious #17741 üzenetére
Nekem exynos8895 - ös van.
Melyik az erősebb proci? -
agabe
addikt
válasz
N.otorious #17379 üzenetére
12-17eves felhasznalok kozott tuti. Mast nemigen tudok elkepzelni.
-
válasz
N.otorious #17340 üzenetére
Még sehogy.
-
alasoh
aktív tag
válasz
N.otorious #17308 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
törölt tag
válasz
N.otorious #17302 üzenetére
Hidd el, hogy beég, sokan tudnának mesélni, mindössze használni kell hozzá arra amire való.
Nálam az S3 1 év, s4 kb 1 év, note4 1 év, Alpha 1 év, S6 fél év, s7 fél év, s7e 10 hónap alatt.
Nem használok pc-t, sokat megy a kijelző, általában a böngésző égeti be, illetve a navi. Navira van külön eszközöm, így az nálam nem játszik.
A jó hír itt meg az, hogy mindegyiknek gariban cserélték a kijelzőjét(kerettel) ami után makulátlan telefont tudtam továbbadni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
N.otorious #17274 üzenetére
Ha 1 év után beég a kijelződ, annak cseréje alsó hangon lesz 100k.
-
SharpSA
veterán
válasz
Ha nem romlik el a készülék, akkor nem, de ezt nem lehet tudni előre. Ráadásul a kijelző AMOLED. Mindenki döntse el maga, hogy mi mennyit ér neki.
Kipróbáltam ezt az AOD ízét. Azaz bekapcsoltam. Azt nem tudtam, hogy zsebben, tokban kikapcsol teljesen a képernyő x időn belül akkor is, ha szó AOD be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
Online-nak azért van annyi előnye, hogy visszaküldheted a készüléket és visszakapod a pénzedet...
-
SharpSA
veterán
válasz
N.otorious #16967 üzenetére
S8+-szal használom. Hogy megéri-e? Maga a telefon ér ennyit? Ennyiért adják. Nekem tetszik mindkettő, jó párost alkotnak.
[ Szerkesztve ]
-
shadowcam
tag
válasz
Én igen. Hogy megéri-e az árát, az relatív. Szerintem abszolút, mert imádom. Apple Watch-ról váltottam, ég és föld a kettő. Ha okosórára vágysz az S8+ mellé, szerintem ne is keress tovább. Nagyon szép az óra, jól bírja az akksi, vízálló és meglepően gyors a készülék. Szíjat pedig könnyen cserélhetsz, tulajdonképpen minden szabvány 22-es szíj jó hozzá.
-
válasz
Használtam. Én 96e ftert vettem újonnan, Strong&unique gyártói garis. Minden igényt kiszolgál. De lecseréltem egy Pebble Time round-ra. Ez kevesebbet tud, de nekem jobban bejön, hogy vékony. Így fél év után eladtam, 89e ftert. Ha 80-85 körül kifogsz egy gyártói garis hibátlant, akkor megéri.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Classicot használok. Tökéletes a szinkron. Megéri-e? Előtte apple watchot (s2) használtam a céges szifonnal, de az apple megoldása közelébe se ér a samunak. Ritka túlárazott egy kütyü, ráadásul ronda is. Bár nekem céges van (az egyik legdrágább kivitel) de én biztos egy fillért sem adtam volna érte. Az s3 már saját beszerzés. Sztem megérte.Nem csak szebb, de használhatóbb is sztem.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
N.otorious #16683 üzenetére
Hát de ennek a kijelzővédő üvegnek pont ez a lényege, hogy az edge szélekre hajlik. A samu tok pl. nem nyomja fel, csak valami masszívabbat keresnék, valami armor tokot.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
N.otorious #16078 üzenetére
Hol lehet erre jelentkezni? Vagy azért ez bonyolultabb annál, hogy csak így random valaki jelentkezzen?
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
válasz
N.otorious #16065 üzenetére
Ez azt jelenti ,hogy lesz újra béta teszt program?
Vajon mikortól?
Én vállalnám.
Vagy miről is írnak itt ? -
válasz
N.otorious #15960 üzenetére
2018. március 1-ig teljesen ingyenes minden, onnantól kezdve:
Havi zárlati díj: 300 Ft
Feltöltési díj: 1%, de minimum 200 FtBővebben: [link]
-
zermi
aktív tag
válasz
N.otorious #15960 üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
N.otorious #14987 üzenetére
Jah ezt ismerem. Azt hittem be akarja építeni az infrát.
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14920 üzenetére
Probáltam több kártyával de semmi eredmény,más teloban müködnek a kártyák,pc is látom a tartalmat,köszönöm a segitséget.
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14909 üzenetére
Leformaztam mindketöben de semmi változás nem látja a telo.
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14909 üzenetére
Kösz...Megprobálom
-
Pubilol
tag
válasz
N.otorious #14351 üzenetére
Nekem van, használtam is. A sarkokat egész szépen fedi, ami szerintem kis esésnél jól jöhet. A kijelző síkjából viszont csak alig észrevehetően emelkedik ki, szóval kijelzővel való landolásnál tuti nem ér semmit. A két darab egy ragasztócsíkkal rögzül, úgyhogy ügyesen kell felrakni, elsőre, mert különben nyikorog ha nyomorgatod a széleit. Emiatt a kis mozgolódás miatt viszont szerintem jobban elnyeli az erőhatásokat, mint egy merev társa. Nekem bejön, mert megmarad középen a telefon tapintása, valamint érezhetően szeparálja az ujjlenyomatolvasót a kamerától, így segítve a megtalálását.
-
válasz
N.otorious #14295 üzenetére
Köszönöm az eszrevételeket, javaslatokat. Tibcsi68 forumtárssal mar leteszteltük. Sajnos Ő sem tudta rendesen megnézni.
A Samsung szerint pont az lenne a lényege, hogy ha kompatibilis Galaxy telefonnal használod, egyből meg tudod osztani.
Próbáltam én mindenhogy küldeni másik készülékekre, de nem jártam sikerrel. Egyedül úgy volt normálisan megtekinthető, ha Google Driveon megosztottam. -
w333
félisten
válasz
N.otorious #14190 üzenetére
Nem az ... a beállításokban kékek az ikonok !
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.otorious #13400 üzenetére
Akkor ez német
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.otorious #13398 üzenetére
Ebből azért még nem derül ki,honnan kaptad
DBT/XEH/DBT
vagy XEH/XEH/DBT
Egyik németről a másik magyarról frissít
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
N.otorious #13334 üzenetére
Ott csak a frissítéseket tudom törölni, amit meg is tettem... Útánna működik, de vissza frissíti magat és újra kidobál
-
Tibcsi68
tag
válasz
N.otorious #13138 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Tibcsi68
tag
válasz
N.otorious #13130 üzenetére
Azok kedvéért, akik nem tudnak angolul, lehetne tudni, hogy miről szól ez az írás? Köszi!
-
hunluigi
senior tag
válasz
N.otorious #13130 üzenetére
Hoppácska...
-
andro93
aktív tag
válasz
N.otorious #13107 üzenetére
Igen, a gyári Clear Cover tok volt rajta, amit a Starter kitbeen adnak.
-
válasz
N.otorious #12763 üzenetére
Köszi! Van ebay-en is, sajnos átlászó nincs, csak fekete.
-
Aszi10
tag
válasz
N.otorious #12336 üzenetére
Szia! Nem ,jelenleg nem lehet itthon...jelenleg a voice funkció csak usa ban ill. Koreában működik de már csinaljak az angol verziót is belőle, úgyh türelem
-
sgeza
veterán
válasz
N.otorious #11202 üzenetére
Miért lenne értetlenkedés? És mi az unalmas? Biztos nagyon belefáradtál ebbe az egy kérdésembe! Ne rajtam kérd számon, ha hülyeség a kérdés, de főként nem egyértelmű! Nem hiányzik a kioktatásod!
Te mégis mit értesz alatta? Wipe data vagy wipe cache?
Nyilván gondolatolvasó vagy, és tudod, hogy melyiket kérdezi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)