Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok ! Próbálta már valaki ? Nekem sajnos azt írja ki mikor telepíteni szeretném az elsőt hogy "az alkalmazás nincs telepítve" (G950F - 8.0 CRB7)
[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy USB OTG átalakítóval szeretném használni az USB Stick Modem mobilinternetet a munkám miatt. Ez Root nélkül megoldható valahogy ? Csak olyan plugint (PPP) találtam amihez root jog szükséges. Válaszokat előre is köszönöm !
-
atesz.tilla
tag
válasz
OCTAMD #25980 üzenetére
Alapból úgy állt hogy, DBT/XEH/TMH mielőtt belekezdtem a béta programba és a magyar kártya volt benne, utána beleraktam a német kártyát és át váltott DBT/DBT/TMH-ra evvel a Lebaras kártyával végig csináltam a frissítést és mikor végzett kicseréltem a kártyát és újraindítottam, és most néztem hogy ez így maradt, pedig vissza kellett volna váltania DBT/XEH/TMH-ra ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #25974 üzenetére
De viszont most nézem hogy DBT/DBT/TMH maradt a magyar kártya +resi után is
-
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #25965 üzenetére
Bár ugye mikor beraktam a Lebara kártyát DBT/DBT/TMH lett, ha visszarakoma magyart akkor visszaáll DBT/XEH/TMH-ra. A kérdésem az lenne, hogy ha vissza állt akkor az OTA-n lévő DBT frissítéseket kapni fogom ugyanúgy ezután attól függetlenül hogy nekem a magyar TMH kártya van benne ugye ? Azt viszont tudom hogy ha vissza raktam a magyar simet akkor nem szabad FR-t csinálni.
-
atesz.tilla
tag
válasz
N.otorious #25964 üzenetére
Köszi szépen az infot ! még tegnap megcsináltam a telefont hogy DBT legyen így most DBT/XEH/TMH.
Most visszaraktam a német Lebara kártyámat ujraindítottam a telefont és már a Samsung Member fel is ajánlotta a BetaProgramot(AQK7)
[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz
Mr.Silkó #21024 üzenetére
Igen! Megérte hisz a garancia is megmaradt mert root nem kellett hozzá
eddig mindig az volt az első a telefonjaimnál hogy root, minden számomra felesleges dolog kiiktatása (TitaniumBackup-al) de itt még nem mertem, majd idővel talán ez is rootolva lesz, de így felesleges szerintem már a root, hiszen a gyári samsung-os ROM is tökéletes így mostmár.
-
atesz.tilla
tag
válasz
Mr.Silkó #20876 üzenetére
Szia! Így 3 nap után nagyon jó üzemidőt tudtam belőle bár a 6-7 óra sotot nem érmém el de engem ez nem zavar a lényeg az volt hogy legalább másfél 2 napot kibírjon egy töltéssel és sikerült is
Lehet hogy majd még később tiltogatni fogok le dolgokat de eddig nagyon sokat segített nekem. Most eddig így állok hogy 74% majdnem 1 óra sot a wifi bekapcsolva volt éjszaka, szerintem az ottani wifi-mobilnet át állások miatt volt a cellakeszenlet ilyen sok.
-
atesz.tilla
tag
válasz
Mr.Silkó #20860 üzenetére
Köszi szépen válaszod! Közben kiderült boltban vásárlásnál és működik a funkció attól függetlenül, hogy a bixby összes funckióját letiltottam.
Igen a kép en amit láttam nem mindent tiltottam le mert én pl. a smart view-et használom, de amit nem használok és nincs a képen azt viszont tiltottam
Most még "tesztelem" majd mennyit bír így.
-
atesz.tilla
tag
102Jeno Köszi szépen a választ!
[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok !
Ezt próbálta már valaki ? Be van kapcsolva az Biztonsági indítás is nekem mióta meg van a telefon, felszeretném rakni a keyboard.apk-t és azt írja ki, hogy ""A csomag ütközésben van egy ugyanolyan nevű már meglévő csomaggal." Valaki tud rá valami megoldást ? -
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #17986 üzenetére
Közben megoldódott
elkezdhettem volna hamarabb is jobban belebújni a telefonbade jól eldugták szerintem benne
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne hogy, telefonról (S89 tartalmat pl. zenét Smart TV (samsung ue43ku6000-4k) -re képernyőtartalom nélkül át lehet küldeni ? Pl. egy zenét szeretnék a tv-n lejátszani de ezt úgy szeretném, hogy a tv ne mutassa a telefon képernyő tartalmát, csak magát azt az egy zenét játsza le a tv a saját média lejátszóján játsza le. Próbáltam Smart View, Samsung Connect, de a képernyőt ezekkel a megoldásokkal ugyanúgy le klónozza. Válaszotokat előre is köszönöm ! -
atesz.tilla
tag
válasz
atesz.tilla #17164 üzenetére
közben megoldódott, le töltöttem újra és rendszergazdaként futtattam. Azért köszönöm gyors válaszod !
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok! Szeptemberi frissítésről lehet valamit tudni ? Néztem a SamFirm-t (v0.3.6) és nem talál semmit még azt se amit eddig megtalált, csak hibát ír ki. Utoljára XEU frissítést szedtem le, most jelenleg XEH/XEH/TMH.
(SAOMC_SM-G950F_OXM_XEH0072) QH3 firmware.Model: SM-G950F
Regio: XEU (auto)"Checking firmware for SM-G950F/XEU/G950FXXU1AQH3/G950FOXM1AQH3/G950FXXU1AQH3/G950FXXU1AQH3
Error loading library: 14001
Please make sure "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)" and "Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)" are installed
Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/401
Authorization failed
Could not fetch info for SM-G950F/XEU. Please verify the input or use manual info"erre valami megoldás ? Válaszotok előre is köszönöm !
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok, ha esetleg TMH-romról át szeretnék térni XEH romra odinnal, akkor gondolom kell mentést csinálnom mert minden beállítás és adat veszni fog, jól gondolom ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával