Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #39669 üzenetére
Sajnálattal hallom.
-
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #39678 üzenetére
Hát ez nem semmi, azt gondoltam valaki kicsórta a kezedből amikor szállt le a metróról.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
Én is erősen gondolkodom P20pro beszerzésén. Csak Samsung után nem tudom milyen lehet.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
janosibaja #39678 üzenetére
Az durva.
Még szerencse hogy nem lett komolyabb testi bajod.
s8-ért meg kár. -
Quqesz
nagyúr
válasz
janosibaja #39673 üzenetére
Nekem volt a kezemben p20 és sztem ha fontos a kamera, akkor jobb. De vannak fent képek/tesztek a gsmarena oldalán, sztem csekkold le(p20 szenzora az imx378, ami a pixelekben remekül teljesített)
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #39673 üzenetére
Azta *urva. Nem semmi
-
róland
veterán
válasz
Én a sima Huawei P20-at próbáltam. (Szinte bármelyik T-Mobile boltban kipróbálható) S tényleg jó képeket készít. Kicsit fakóbbak a színek, mint az S8-nál, de a vonalélesség, részletesség az nagyon jó.
Ha pedig olcsóbban kellene, akkor Honor 10/Honor View 10 (szenzorszigettel/"hagyományos" 18:9-es kijelzővel). Bár ezek kameráit nem próbáltam (de elvileg csak a kameraszoftver tér el).
-
Deck
titán
válasz
Feljelentés? Mi történt?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #38968 üzenetére
Ki kellene saját magától kapcsolnia, ahogy a füledhez emeled!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #38349 üzenetére
Ez így nem egészen igaz. Nem a darabszám számít. A li-ion akksiknak elvileg az a jó, ha többször kevesebbet töltesz rá. Nem biztos, hogy erre a típusra vonatkozó szöveget olvastál. Az inkább a ni-cd vagy ni-mh akksikra vonatkozhat szerintem.
Ettől még persze az én véleményem, hogy nyugodtan töltsük 100-ig. Az úgysem a valós 100%-os kapacitás. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #38188 üzenetére
Dobj egy screenshotot arról a menüről, amit írtam, hogy lássuk, jó helyen nézed-e!Update: Látom közben megoldódott a dolog. Azt hittem mindenkinek egyértelmű, hogy a GIF a képes AoD háttérnél jelenik meg, emiatt ezt meg sem említettem, hiba volt.
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
válasz
janosibaja #38188 üzenetére
Nem találtam én sem elsőre. A kép hátterű órát kell kiválasztani és megjelenik a gif funkció.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #37996 üzenetére
Bocs, megtaláltam.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
janosibaja #37592 üzenetére
amiota ujra raktam a telot, vagyis megjött rá az oreo, azota nem megy sehogy sem, már a tv-t is reseteltem.
-
Astery
senior tag
válasz
janosibaja #36744 üzenetére
Nálam más a gond - nekem kiírni mindent kiír rendesen - jelvényen ott a darabszám ... csak nem villog.
[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
janosibaja #36608 üzenetére
Nálam az összes ilyen led-színező program megbolondul, már hozzászoktam
(jelezni mondjuk nekem a LighManager meg a LightFlow is jelzett mindig, csak időnként a színek nem az igaziak, nem azok, amiket beállítottam, hanem úgy tűnik, mintha hiányozna belőle az egyik összetevő) -
nünüke1975
aktív tag
válasz
janosibaja #36550 üzenetére
Téma
-
válasz
janosibaja #36550 üzenetére
Beázott a telefonja, és most látszanak a vízcseppek az amoled mögött.
-
lightmaker
csendes tag
válasz
janosibaja #35905 üzenetére
Szia. Nekem is van AOD jellegű problémám, sajnos nem mozog úgy mint régen. Csak abban az esetben változtatja a helyzetét, ha felnyitom a telót. Nem is használom emiatt, mert félek, hogy beleég a kijelzőbe.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35624 üzenetére
Elképzelhető, hogy azért nem ment fel először a rom, mert a védelem nem engedte (például lopás ellen). Könnyen lehet, ha előtte törlöd normálisan a telefonról az adatokat, akkor felment volna.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz
janosibaja #35631 üzenetére
-
Baca
csendes tag
válasz
Én csak letöltöttem a frissítést,később telepítem mert most használnom kell a telefont.
-
batai15
félisten
válasz
Írták fentebb hogy igen. Ota amugy annyiba más amúgy hogy nem minden esetben szedi le az egész romot, van hogy csak ami szükséges. No para ugyan az jön ota is amit odinnal raknal fel
-
batai15
félisten
válasz
janosibaja #35624 üzenetére
Ha knox ugrott volna már mindegy vissza nem tudod csinálni, úgyis meg szívtad. De szó sincs ilyenről
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
janosibaja #35621 üzenetére
A phoneinfo app erre pl jó.
-
batai15
félisten
válasz
janosibaja #35621 üzenetére
De ugyan ezt. Mondták már az a knox verzio nem tudom mit aggódsz ezen.
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35616 üzenetére
Persze azon a szép Downloading kék képernyőn pár másik dologgal együtt
-
Divinity
őstag
válasz
janosibaja #35616 üzenetére
Download módban biztosan.
-
OCTAMD
őstag
-
Danny365
őstag
válasz
janosibaja #35612 üzenetére
Az a knox szoftver verziója, nem pedig amire te gondolsz. Ha odinnal tetted fel, még mindig 0x0-n állsz.
-
Heavyrain
őstag
válasz
janosibaja #35287 üzenetére
Az erős nyomás szerintem nem a legjobb megoldás, ha érzékeny, akkor mindig benyomódik, ha nem érzékeny akkor pedig nehéz benyomni.
A home gombra való kétszeres nyomás sokkal jobban működik. -
Divinity
őstag
válasz
janosibaja #35284 üzenetére
Amikor inditasz egy adb kérést akkor a telefon rákérdez, hogy megbízható e a forrás
-
Quqesz
nagyúr
válasz
janosibaja #35211 üzenetére
Az frp lock miatt ne aggódj, a saját gmail címeddel kell bejelentkezni fr után. Ha gond van, akkor egy másik telón/gépen/tabon belépsz a gmailbe/googleba és az eszközt törlöd a listából. Megteheted ezt a beáll/google/bejelentkezés és biztonság/legutóbb használt eszközök/megkeresed a telót és delete. Ha eladod ugyan ezt kell tenned(vagy fr elött kijelentkezel a telón a gmailből, de ajánlatos minda2)
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35204 üzenetére
Arra gondoltam,hogy letörölhetnéd a telefont fullra,mintha eladnád éppen valakinek(downloading kék képernyőn ilyenkor az frp lock is on-ról off-ra vált) és ebben a formában feltolni az oreot sima csc vel(BL AP CP CSC)
-
Mr.Silkó
veterán
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35194 üzenetére
Csinálhatsz egy olyat hogy kijelentkezel a telóból és visszaállítod(tehát frp lock off lesz)
És utána csc-vel megint megpróbálod
-
Akosman
aktív tag
válasz
janosibaja #35189 üzenetére
Home CSC nél mindent meghagyott csak az aktív CSC-t módosította meg az ország régiót. Mi lett így a szolgáltatóí szoftvered? XEU/XEU/?
-
Akosman
aktív tag
válasz
janosibaja #35182 üzenetére
Lépj ki download módból és újra lépj be mielőtt laptopon elindítod újra az odint. A hosszabítót meg ne használd!
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35173 üzenetére
Van elég hely a telón? Driverek rendben? Hol vagy földrajzilag?
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz
janosibaja #35162 üzenetére
Milyen hosszú az a hosszabbító kábel?
2 méteres?Szerintem inkább távolítsd el, és közvetlen a PC-re dugd a telefon eredeti USB-C kábelét.
-
batai15
félisten
válasz
janosibaja #35162 üzenetére
Próbáld másik gépen.
-
csacsa01
tag
válasz
janosibaja #35157 üzenetére
Szia,
Olvass egy kicsit vissza. Ugyanígy jártam 2-3 napja. Tallózd be újra a fájlokat és indítsd el ismét. Nekem harmadszorra sikerült. Én széthúztam és újrakezdtem[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35157 üzenetére
Piros fail van ugye
Persze csináld úgy hogy csak az eredeti legyen bedugva
-
Teal'C
veterán
válasz
janosibaja #35154 üzenetére
Csak 1 ötlet de engem már szivatott usb 2 vagy 3 ba dugtad? Én mindíg a 2es be dugom.
-
OCTAMD
őstag
válasz
A gyári kábelét használd csak,amit a dobozban kaptál hozzá
Start
-
Akosman
aktív tag
válasz
Írtam privát
-
Akosman
aktív tag
válasz
janosibaja #35146 üzenetére
Próbáld meg újra betallózni,és ellenőrizd jól van e összedugva
-
Ateszpapa
addikt
válasz
janosibaja #35146 üzenetére
Jobb lenne, ha Log - ot mutatnát az Options helyett, mert a hiba okát ott írja...
-
OCTAMD
őstag
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35144 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #35141 üzenetére
Download módban van a teló?
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35125 üzenetére
-
Akosman
aktív tag
válasz
-
Akosman
aktív tag
válasz
Binary Nature nem kell!
-
sgeza
veterán
válasz
Még pipáld be az auto decryptet is! De egyébként igen, ha a telefon típushoz és a régiókódhoz jól írtad be a dolgokat, akkor ez kell, hogy legyen!
Ha pedig már lejött, akkor hagyd ott a fájlt, és újra nyomj rá a letöltésre bepipált auto decrypttel! A cél legyen ugyanaz a könyvtár, ahol a már letöltött fájl van. Így nem fogja újra letölteni, csak decrypteli.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35123 üzenetére
Fog kapni, de xeh szerint. 35120-at olvasd el!
Ja gondolom olvastad. Szóval azt azért írtam, hogy nem feltétlenül kell megvárni a xeh frissítést. De természetesen az is jönne idővel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
janosibaja #35113 üzenetére
Bármelyik korábbi Nougat romra felteheted az új odinnal, bármelyik utolsó oreot.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35113 üzenetére
Valószínűleg az a korábbi verzióra vonatkozott. Mert azzal néhány lépéssel több lett volna. De most már mehet simán.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #35104 üzenetére
Az ugye az S7 összefoglalójából származik, de a lényeg ugyanaz.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35099 üzenetére
Ne törődj vele, hogy az updatót javasolja, töltsd le nyugodtan a legfrissebbet, hibátlanul működik!
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35096 üzenetére
Mondom nálad nem fogja ezt az ablakot felhozni mert te OXM XEH kóddal indulsz
S8 G950F CRB7 OXM jó az
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35096 üzenetére
Miért nem samfirmmel töltöd?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #35075 üzenetére
Kiegészítésként a kollégák válaszaihoz: sima csc-vel természetesen minden törlődik a készülékről, szóval előtte ments mindent le!
-
OCTAMD
őstag
válasz
janosibaja #35086 üzenetére
Nem fog ilyet kérdezni
Az csak akkor van ha szolgáltatósról mész függetlenre
-
TOZ
addikt
válasz
Így teszel (de látom már megelőztek):
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.13.1
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.13.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutesForrás:
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G950F/DBT/download/G950FXXU1CRB7/208045/[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
válasz
Samfirmel letöltöd a német romot.Modell: SM-G950F Region: DBT. Letöltöd a legfrisebb odint ami az Odin3 v3 13.1 es. Ha lejött a rom kicsomagolod. 5 file lesz benne. Kikapcsolod a telefont,majd bixby hangerő le és bekapcs gombot nyomod. Bejön egy figyelmeztetés majd hangerő fel. Ekkor download módba leszel. Elinditod az odint és összedugod a gépet a telóval. Értelemszerűen betallózod a fileket ahova való! AP APba BL Blbe CP CPbe és a CSC hez a CSCt. Ne a Home CSCt. Az kimarad.Arra figyelj hogy options fülnél csak Auto Rebot,és a F.Reset Time legyen bepipálva. Ha ezek megvannak Indítod a startal az odint. Kábel ki ne csússzon amíg dolgozik,mert akkor alaplapcsere. Ha végzett lehúzhatod a telefont. Mikor kéri a simkártya pinkódját megkérdezi reseteled e a simet,akkor nyomsz egy Yest. Majd kész is. XEH/XEH/XEH leszel elvileg ha jól csinálsz mindent. Simkártya végig legyen a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz
janosibaja #34636 üzenetére
Nem muszáj wipeolni. ;-) Odinnal tudsz, kvázi, frissíteni is.
-
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #34599 üzenetére
Fel se menne recoveryből, ha akár egy karakter is eltérne a hash-ből.
Nem kell tőlük félni.
-
TOZ
addikt
válasz
janosibaja #34624 üzenetére
Erre nem tolhatod.
De tényleg nem kell félni az Odintól[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #34624 üzenetére
Jobban olvass ennek utána, mert ez nem csak ennyiből áll! Nem nyomhatod a te verziódra!
-
Manka76
senior tag
válasz
janosibaja #34617 üzenetére
Az XEH nem fog változni.
AZ Update.zip-et felmásolod az SD kártyára. Telefon kikapcs. Hangerő fel + Bixby +Power egyszerre nyomva tart amig a kék képernyő fel nem jön. Utánna megvárod amig kicsi betűk fekete háttéren nem lesznek, akkor kikeresed az "apply update from SD card" menüt és elindítod (hangerő gombokkal léptetsz, power-el OK-zol). Ott kikeresed az Update.zip-et és elindítod majd vársz amíg újraindul és készen is vagy. -
válasz
janosibaja #34595 üzenetére
Nem direkt lett ez a neve, ezek mind automatikusan generált kódok.
-
tothl
addikt
válasz
Ezen a néven még mindig sííírok !!
-
TOZ
addikt
válasz
Van annal jobb topic az xda-n.
En ezt javaslom inkabb: [link]Nexuson sem toljak az OTA-t egyszerre, ott is img-ket flasheltunk mindig, mert volt hogy hetek(!!!) mulva kerultel sorra, ha vartal...
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz
Igen, mivel a CRB7-et kell felrakni nem a CRAP-et.
Leállították a CRAP-et aztán jött a CRB7 ami azóta is megy.Amúgy mindenhol ilyenek az OTA-k ha nem Pixelt/Nexust/Andrid One vagy pedig iOS eszközt hazsnálsz.
Régiónként mennek az OTA-k nem egybe mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
Nem ilyen-olyan romok hanem hivatalos gyáriak..
-
TOZ
addikt
válasz
En is ezt az iskolat kovetettem sokaig, de semmi ertelme, feladtam az elveimet.
Odin, fileok betalozva (HOME_CSC-val még a wipe sem tortent), flash, ennyi... bolondbiztos az egesz. Es maradt XEH/XEH/XEH , Knox 0x0, ennél hivatalosabbat nem tudok csinalni.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz
CRB7 a legrfissebb.
XDA
Innen letölthető az OTA is. -
OCTAMD
őstag
válasz
Most már tényleg csak hetek esetleg hónapok és itt lesz
-
Deck
titán
válasz
Kérdezd meg a hazai Samsungot.
-
Deck
titán
-
marquuard
veterán
válasz
janosibaja #33374 üzenetére
Siker, köszönöm mindkettőtöknek.
-
Ezekiell
veterán
válasz
janosibaja #32963 üzenetére
Hát ezaz, nekem akkor se... Egész addig ott marad a notification, amíg el nem swipeolom. Elég zavaró
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #31536 üzenetére
Utána gyalulj!
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #30854 üzenetére
Nem használok sok kiegészítőt jelenleg.
Fekete navigációs sáv meg, hogy az óra középen legyen. Ezenkívül témában, hogy a Chrome és Instagramm fekete legyen. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #30312 üzenetére
Ha megnyitom a pc-n a gmailt, akkor nekem is egyből bejelzi a telefon, ha jött email (ami már korábban jött, csak nem jelezte). Mintha ilyenkor megpiszkálná a szervert, és az rájönne, hogy szólni kéne a telónak. Nyilván nem pont így, de ebből a jelenségből kiindulva nem feltétlenül gmail app problémát sejtek.
Szóval kérdés, hogy ha nincs megnyitva neked pc-n a gmail, akkor is jelez-e egyből a telefonod? Próbáld majd ki egyik napon, ha van rá lehetőséged![ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
válasz
janosibaja #30092 üzenetére
Ezt csak én nem értem?
Ujjlenyomattal gyarilag is egyből feloldja a kijelzőt... vagy most mi???
(Bocsi h közbe szólok csak érdekel) -
hevepapa
senior tag
válasz
janosibaja #30092 üzenetére
Ezt hogy érted? Az alkalmazás lezárja a képernyőt, amit utána úgy kapcsolod be ahogy egyébként is be szoktad kapcsolni. Annyi az extrasága, hogy ujjlenyomattal is egyből be tudod kapcsolni. Ez a része ugyan még Kísérleti státuszban van, de kis apró kompromisszumtól eltekintve (amiről itt már esett szó) tökéletesen működik. A fejlesztővel a magyar fordítás miatt rendszeres kapcsolatban vagyok, azt írta dolgozik ezen a részen is.
-
Mr. Sword
tag
válasz
janosibaja #30020 üzenetére
Nekem van egy ilyen tokom pár hónapja feketében. S8+ jól passzol, egész hátulja bőr, igazi varrás. A keretet védő része körbe szilikon. Hátul a szilikon és a bőr találkozása nem a legszebben eldolgozott. A lenti részén nekem kicsit el is van válva. + A Samsung felirat kivágása fogásnál engem zavart, és még annyi, hogy a felirat nem is esik horizontálisan középre úgy mint a képen. Vezeték nélküli gyorstöltés megy vele. Ez a pár nyűg miatt én leváltottam két hónap után egy gyári LED cover tokra. Esést nem tudom hogy bírja, nem ejtettem el fele egyszer sem, jól tapad. Mármint ez a bőr tok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29977 üzenetére
Onnan származom
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29916 üzenetére
Köszönöm, sikerült mindent megoldani!
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29948 üzenetére
Pár százezer kilométert lenyomtam a sygiccel. Jó része Szerbia, Horvátország,Koszovó, Montenegro és a déli "balkán". Általában jó, a többihez képest meg nagyon jó. Igo lejárt lemez, Here-t szerettem egy ideig de valamiért a Balkán nem fekszik neki. Nálam a Neretva völgye a legjobb teszt, ha valami azt bírja akkor mindent bír. Online nem játszik, főleg em a Balkánon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
janosibaja #29954 üzenetére
Kb. 25 perc mászkálás után sem látta, hogy mi van... Volt, hogy nem merőleges volt az útra, ahogy a képen, hanem azt hittem jól mutatta, erre látom, nem fogynak a pöttyök a célig,hanem mindig hozzátesz. Gyakorlatilag volt, amikor azt hittem, jó felé megyek, közben meg távolodtam ellenkező irányban a céltól.
-
hevepapa
senior tag
válasz
janosibaja #29931 üzenetére
Tavaly 4 térkép frissítés volt náluk. A térképek pontossága valóban néha nem a legpontosabb, de ez alapvetően a TomTom cégen múlik. De ez a helyzet minden olyan navigációnál ami offline térképet használ. Mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy bármelyik navigációs szoftver csak egy hasznos kiegészítő az utazásoknál, de nem szabad csak és kizárólag arra támaszkodni.
-
hevepapa
senior tag
válasz
janosibaja #29768 üzenetére
De csak addig fogsz örülni neki, ha jön egy értesítés a Samsungtól, hogy bocsi, de a jövő hónaptól változtatunk és csak 5 gigát kapsz és ennyi. A mostani változtatást (korlátozást) kérdezte meg, hogy akarod vagy sem.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29790 üzenetére
Nem cserélek.
Tanultál sokat a topikból, mióta itt vagy. S9-ből már Te is a klont veszed. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #29783 üzenetére
Ez is jogos, de ugye az a része marad is a mentésben, csak a 3. felek appjai nem szinkronizálnak majd februártól.
De én is csatlakozom hozzád és sgeza-hoz, jó lenne egy webes felület, hogy pc-ről is elérhetővé váljon a felhő tartalma.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #29768 üzenetére
Szerintem is csak samsung készülékről érthető el. Itt nem írja, hogy bárhonnan. Ez szerintem a galériára vonatkozik. Abban tudsz ilyet. Tök hülyeség így. Nem igaz, hogy nem tudnak csinálni neki legalább egy webes felületet!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #29781 üzenetére
Én ezért is használom az ingyen kapott 100 GB OneDrive felhőtárhelyet, bár korábban volt erről szó, és nem mindenki szereti. Én igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...