Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hj79
csendes tag
válasz
Akosman #39923 üzenetére
Nem tudom melyik 3 betűt kéne nézni de 7.0/NRD90M/A520FXXU4BRC4
El hiszem neked, hogy nem xeh de ezt raktam fel odinnal : https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a5/SM-A520F/XEH/download/A520FXXU4BRC4/213690/Ennyi elég lesz ide s8 topikba A5-ről.
Most szedem akkor s8-hoz SamFirm-el DBT-t és rakom fel. Köszönöm a válaszokat.
-
sgeza
veterán
válasz
Akosman #37818 üzenetére
Na és ilyenkor mi van? Most emiatt kukázzam az egyébként szimpatikus gyári email klienst???
Próbáltam azt is, hogy végigcsinálom, hozzáadom, ahogy kéri, aztán kitörlöm magát csak a google fiókot. Mert ugyebár ott van külön az email fiókként is. Na utána viszont nem hajlandó szinkronizálni az email kliens. Tiszta vicc ez így.
-
sgeza
veterán
válasz
Akosman #37812 üzenetére
Korábban volt hozzáadva, vagy mostanában? Ki tudnád próbálni nekem egy akármilyen (akár kamu) gmailes címmel, mintha hozzá akarnád adni? Elég csak addig elmenni, hogy fiók hozzáadása -> beírsz egy random gmailes címet, majd átlépsz a jelszó mezőbe! Engem ennél a lépésnél azonnal eldob egy google-ös kinézetű lapra (mintha egy böngészős lapot hívna meg), hogy adjam hozzá a fiókot. Viszont ezt marhára nem akarom!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Akosman #37604 üzenetére
Nem lesz az! Nincs olyan, hogy dbt rom! Független van. A dbt, xeu, xeh, stb. bitről bitre ugyanaz a firmware!
Ahogy a kolléga is mondja, azért lett xeu, mert pan-ról mentél, ilyenkor sim reset nélkül az S8-nál a független rom xeu-ra, míg S8+ esetén dbt-re áll be. De ha xeh volt előtte, akkor marad xeh, mivel azt a csc kódot tartalmazza a független firmware.
Egyébként eleve a home_csc használata mindent meghagy, tehát csak azonos verzió frissítésnél szabad használni. Pan-ról xeh-re nem kéne! Lehet, hogy működik így is a készülék, de adódhatnak problémák.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
Akosman #37600 üzenetére
Ne beszélj butaságokat ... mert nem így van !
Tegnap este raktam fel XEH/XEH/TMH -ra sima CSC -el és ugyan ez maradt illetve nem is kért Sim kártya resetet, egyből magyar nyelven indult !
HOME CSC -el teszed fel akkor ugyan az lesz, csak minden adatod megmarad !
Szerk.
Sim kártya restet csak akkor kér ha függő romról váltasz független romra !
Ha független rom van rajta akkor már alapból XEH lesz, és nem kér Sim resetet !
[ Szerkesztve ]
-
olleru
csendes tag
válasz
Akosman #37535 üzenetére
koszi, sikerult ratenni az uj ROM-ot, CRC7 most DBT/XEH/PAN lett, smart switch jelezte vegre, telon ugyan ugy nem latott ujat, hiaba kerestem ra manualisan.
ezek utan vegre lesz OTA frissitesem nemet ROM-mal vagy valami mokolas lesz? Update elott DBT/DBT/PAN volt, csak ezert kerdem, akkor marad a nemet ROM-os OTA, ha jol gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
Akosman #35186 üzenetére
Uraim, 40x újra és újra odinoltam, de mindig FAIL.
Aztán megpróbáltam a Home CSC-vel (amiről az van írva, hogy ne azt válasszam, hanem a sima CSC-t), és rögtön felment az Oreo!
Így viszont megmaradtak a telepített programjaim.
Csak annyi a különbség a Home CSC-vel és a sima CSC-vel telepített között, hogy most kézzel kell csinálnom Gyári beállítások visszaállítását?
-
janosibaja
őstag
válasz
Akosman #35153 üzenetére
Tehát széthúzhatom a mobilt és a PC-t?
Biztos, hogy jól van összedugva! Max arra gondolok, hogy a hátlapi USB porthoz hosszabbítóval dugtam, mert rövid a kábel... Ez lehet oka a hibának?
Most negyedórája ott áll, hogy boot.img...
Várjak még vagy húzzam szét a kábelről, s indítsam újra az egészet?
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Akosman #34946 üzenetére
Az utolsó a készülék eredete, sosem fog változni, bármit teszel. A második szerintem kicsit összetettebb, az attól függ, hogy milyen romod van, és milyen a sim kártyád (?), az első pedig, hogy milyen régióra van állítva, illetve e szerint frissül. Elvileg ennek normál esetben meg kéne egyeznie a másodikkal, vagyis ha történt sim kártya reset. Ha nem történt, akkor lehet az első mondjuk DBT vagy XEU.
Tehát egy sim resetelt vodafone-os magyar kártyával egy eredetiel vodafone-os készülék független rommal:
XEH/XEH/VDHHa nem történt sim reset, akkor ugyanez:
XEU/XEH/VDH
DBT/XEH/VDHKollégák korábbi információi alapján az első S8 esetén, a második S8+ esetén érhető el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+