Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubilol
tag
válasz
janosibaja #16298 üzenetére
Úgy, hogy a legnagyobb fogyasztó a kijelző, így az indikálja a legjobban az akkuhasználatot. Meg gondolom nem az a lényeg, hogy mennyit bír készenlétben, hanem hogy aktív használat mellett mit bír. Nekem pl. 2%-ot merül 7-8 óra alatt készenlétben a telefon, és ebből kiindulva tök mindegy, hogy 4% vagy 2% töltöttségen rakom töltőre.
-
Pubilol
tag
válasz
janosibaja #16292 üzenetére
Beállítások - Eszköz karbantartása - Akkumulátorhasználat - listából kikeresed a Kijelző pontot. Itt mutatja pontosan a bekapcsolt idejét a kijelzőnek.
-
Pubilol
tag
Telenornál elfelejtették a frissítéseket?!
-
Pubilol
tag
válasz
frischmannak #16180 üzenetére
Elég látványos az AOD fogyasztása.. Amúgy ez a sot elég kevés szerintem.
Bocsi a dupláért, ezt benéztem...
[ Szerkesztve ]
-
Pubilol
tag
Sikerült beállítani hogy 1440p-t vigye. Felbontást át kell állítani, utána restart kell a telefonnak. Viszont én eddig 1080p-n használtam, és meglepően döcög az egész rendszer a max felbontáson...
Bocsi a dupláért, nem tudtam már szerkeszteni. -
Pubilol
tag
válasz
Quasi_modo #15939 üzenetére
Nekem hálistennek kibírta a medencézést is.
Semmi baja nem lett.
-
Pubilol
tag
válasz
Viktor0610 #15427 üzenetére
Nem kínzom magam asztali nézettel
-
Pubilol
tag
-
Pubilol
tag
válasz
Zsozsoka 74 #15165 üzenetére
Google beállítások a Google menüpontban vannak, itt tudod kikapcsolni a helyadatokat például. A diagnosztikai jelentések pedig az Általános kezelésben van.
-
-
Pubilol
tag
válasz
gr.bence #15152 üzenetére
6-7 óra sot nálam így: 4g/wifi vegyesen, Deezer zenehallgatás, folyamatos BT kapcsolat, intenzív használat (értsd: folyton a kezem ügyében van) . Korábban tettem fel képeket, most nem fogok megint. Nekem a felesleges gesztusvezérlések kikapcsolása dobta meg nagyon az üzemidőt.
-
Pubilol
tag
válasz
concrete86 #15044 üzenetére
Szia! Ezt a BK disablert elég felrakni a telóra, és működni fog? Vagy kell bűvölni még valamit vele?
-
Pubilol
tag
válasz
Zsozsoka 74 #15039 üzenetére
SwiftKey beállításokban a Szövegbevitelnél. Egy próbát megér
-
Pubilol
tag
válasz
Zsozsoka 74 #15032 üzenetére
Automatikus javításra gondolsz? Mert azt ki lehet kapcsolni.
-
Pubilol
tag
válasz
WinstonWolf #14817 üzenetére
Milyen kamerabeállításokat használtál?
-
Pubilol
tag
válasz
Mr.Silkó #14793 üzenetére
Facebook... Érdekes a Samsung Health is, én is használom, de ki se jelzi. Pedig nálam úgy néz ki a dolog, hogy Mi Fit-et szinkronizálom Google Fitnesszel és onnan olvassa ki az S Health, tehát dolgozik 2 másik app is, hogy ott lássam az adatokat ahol én akarom. Gps kilőve, email szink. 4 óránként. Diagnosztikai jelentések tiltva, helyadatok is. Facebook helyett Swipe Fast-ot használok, nem zabálja az akkut - amúgy az Fb nem írja ki megfelelően a fogyasztási adatokat szerintem. Óriási a különbség ha letörlöd.
-
Pubilol
tag
Az miért van, hogy egyszer kér azonosítót mikor ki akarom kapcsolni a telefont, egyszer meg nem? Van valahol ennek beállítási lehetősége?
-
Pubilol
tag
válasz
N.otorious #14351 üzenetére
Nekem van, használtam is. A sarkokat egész szépen fedi, ami szerintem kis esésnél jól jöhet. A kijelző síkjából viszont csak alig észrevehetően emelkedik ki, szóval kijelzővel való landolásnál tuti nem ér semmit. A két darab egy ragasztócsíkkal rögzül, úgyhogy ügyesen kell felrakni, elsőre, mert különben nyikorog ha nyomorgatod a széleit. Emiatt a kis mozgolódás miatt viszont szerintem jobban elnyeli az erőhatásokat, mint egy merev társa. Nekem bejön, mert megmarad középen a telefon tapintása, valamint érezhetően szeparálja az ujjlenyomatolvasót a kamerától, így segítve a megtalálását.
-
Pubilol
tag
Végre nekem is megjött a Cafele tok fekete színben, nagyon kellemes mind külsőre, mind tapintásra. Most már van négy tokom a telefonra, ez után már csak egy olyan kéne, ami flip tok - olyan alkalmakra, amikor kiszámíthatóan kell az extra védelem. Valami "ócsó oszt jó" megoldás esetleg?
-
Pubilol
tag
válasz
hunluigi #13394 üzenetére
Én is imádtam anno a Note3-t, mai napig a kedvenc telefonom. Teljesen más érzés volt mint akármelyik másik. De ez várható volt; a Note7-ig bezárólag már a Note széria volt az abszolút csúcs szerintem, már az S-ek fölé nőttek, viszont a tavalyi zakó után kénytelen volt a Samu mindent kihozni az S8-akba, hogy ne legyen visszaesés. Ezért nincs most nagy újdonság a Noteban
-
Pubilol
tag
Itt már meg is történt a bemutató a Note8 - ról
[link] -
Pubilol
tag
Remélem igazatok lesz, mert occó Dex állomást én is tervezek beszerezni
-
Pubilol
tag
válasz
princesama2 #13292 üzenetére
Nekem a Deezert elindította gond nélkül.
-
Pubilol
tag
Elég jó ez a Bixby, pedig az én angol kiejtésem...
Eddig minden parancsomat értette. -
Pubilol
tag
válasz
firemanus82 #12899 üzenetére
Erre van a swipe funkció. Én gyűlöltem sokáig, de valóban pontos, gyors, és nincs félreütés.
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #12388 üzenetére
Nem tudom mitől függ, de alkalmazásonként más színűek az értesítési sávban lévő dolgok (akkutöltöttség, BT, stb). Van amikor fekete, van mikor fehér, szürke. Mikor hogy. A navigációs sáv színét én néhány naponta állítom, maguk a navigációs ikonok alul maguktól mozognak pár pixelnyit ide-oda néha, hogy ne égjenek be. Szerintem így nem olyan gáz. Bár az elmúlt napokban annyira ráparáztam, hogy a főképernyőn az ikonokat is szoktam variálni
[ Szerkesztve ]
-
Pubilol
tag
-
Pubilol
tag
válasz
Viktor0610 #11902 üzenetére
Milyen visszaélések?
-
Pubilol
tag
válasz
CHIPman #11880 üzenetére
Ha nem látod, akkor hol a gond?
Nincs beégés, vagy nem látod, az eredmény ugyan az: nincs zavaró tényező. Ettől függetlenül értem a problémát, és valóban jó lenne ha nem kéne minimálisan sem tartani ettől a hibától. Az pedig, hogy én csak nem vettem észre, vagy ténylegesen nem volt beégés, az első mondatom miatt nem releváns. Elégedetten használtam mindet, és ennyi idő után én már egyszerűen nem látom szépnek az ips-t. Ha pedig tényleg csak mázlim volt és nekem nem égett be, hát annál jobb. Remélem nem gondolod hogy én most itt minden áron vitatkozni akarok veled, csak élvezem az eszmecserét
-
Pubilol
tag
válasz
CHIPman #11876 üzenetére
Nem volt célom hogy "szivárványokat fessek róla", egyszerűen a tapasztalatomat írtam le. Note 3 után G4-em volt, és most is az lenne, de bootloop.. Magasabb felbontású kijelzője volt a Note-hoz képest, de mégis érezhetően gagyibb volt a kijelző. Annak idején én arra figyeltem mindig, hogy ne legyen statikus kék túl sokáig a kijelzőn, nem tudom a mostani amoledek mire allergiásak. Remélem elég annyi óvintézkedés, hogy nem megy órákon keresztül a kijelző folyamatosan.
-
Pubilol
tag
válasz
Viktor0610 #11874 üzenetére
S2-t használtam két évig (ma is működik, pedig nem mai gyerek), Note 3-at szintén két évig, ma is működik, és egyik sem égett be minimálisan sem. Szerintem annyin múlik az egész, hogy észben kell tartani, hogy ez amoled, és annak megfelelően használni. Persze lehet mondani, hogy ennyi pénzért úgy akarom használni ahogy nekem tetszik, ne kelljen figyelni rá, és van is benne igazság, de szerintem ez az ára annak, hogy a legszebb és legjobb kijelzőt kapjuk. Amúgy az S8-akban az alsó képernyőgombok időnként pár pixelnyit mászkálnak ide-oda, hogy ne égjenek be. Arról sajnos nincs infóm, hogy felül is van e ilyen fícsör.
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #11863 üzenetére
Ha a starter packban lévő tokra gondolsz, az a sima Clear Cover tok, nem szilikon, elég szorosan illeszkedik, nekem eddig nem karcolta a telefont, és alig észrevehető, nagyon belesimul az összképbe, a fóliát se bántja a kijelzőn. Ütés ellen szerintem nem túl hatékony, de mindennapi karcolások ellen védelmet nyújt.
-
Pubilol
tag
válasz
Ateess #11853 üzenetére
Szia! UAG Plasma tokról jókat mondanak, elég robosztus. Pár napja nagyon felpörgött itt a téma, hogy a Telekom webshopjában 10ezer ft-os kedvezmény kupont lehet igényelni, ha van COOP klubkártyád, így ez a tok 9500ft helyett 0ft. Nekem épp most hozta a futár, mindjárt fel is pattintom a telefonra.
Update: sajnos a gyári fóliát felül felszedi, de lehet csak nekem, mert egy pár mm-el fentebb lett rakva, hogy ne zavarja be az értesítési sáv lehúzását.[ Szerkesztve ]
-
Pubilol
tag
Szerintem gyönyörű tokok, bár a funkcionalitása megkérdőjelezhető
https://ciphermarket.com/products/tortino-luxury-case-for-samsung?variant=47055249222(ha ilyen linkek nem megengedettek szorri, és nyugodtan töröljétek
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Akciókamerák
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Bestbuy játékok
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával