Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
Na becsomagoltam az S8+-t,holnap megy új gazdájához ... A topiktól pedig búcsúzom, irány a Note 9 ... Sziasztok!
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #47888 üzenetére
Üdv.a klubban!
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok S10 mikorra várható? Már picit unom a készüléket, majdnem vettem ma egy Note 9et... Bocs az offért...
Ja vettem az S8+ hoz egy Samsung Clear cover tokot, eléggé csúszós....
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Leslie1966 #47246 üzenetére
Keress rá manuálisan...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
N.otorious #46079 üzenetére
Nem sikerült a szoftverfrissítés, vigyem szervízbe ... ezt a hibaüzenetet kaptam miután frissült ... Ez gáz?
-
ToomyC
aktív tag
-
ToomyC
aktív tag
DBTn új szoftver volt már? CRGH végű, nyaraltam...
-
ToomyC
aktív tag
DBT-re más rom jött ki mint ORX-re? Mind a kettő független ...
DBT: SM-G955F/DBT/G955FXXU3CRGB/G955FOXM3CRG9/G955FXXU3CRG5
ORX: SM-G955F/ORX/G955FXXS3CRG1/G955FOXM3CRG1/G955FXXS3CRG1
Eddig mindig egyforma volt ...
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: a Microsoft Exchange ActiveSync miért nem megy? Eddig jó volt, szinkronizált névjegyeket, naptárat stb... Imap fiókként jól működik... át kellett térnem a google-ra... Másnál mizu?
-
ToomyC
aktív tag
Biztos volt már...melyik gyári tok karcolja a kijelzőt az S View vagy a Led View? Az utóbbi mágneses?
-
ToomyC
aktív tag
Kipróbáltam a Novát,csak azért hogy fut e rajta rendesen az időkép widget... hát nem... azt hittem a samu a hibás de valószinűleg az app nem igazán jó még oreón...
-
ToomyC
aktív tag
Letöltöttem a Google Pay-t , de nem működik ... az eszköz rootolt vagy nyitott a bootloader vagy nem gyári android fut rajta ... S8+ Oreo
-
ToomyC
aktív tag
Ez a gyári időjárás produkál furcsaságokat, widgeten -5 havazás, ha megnyitom akkor szép idő ... mintha külön életet élne ... időkép widget nekem nem frissül oreon ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Leslie1966 #33583 üzenetére
Hétfőn... (tipp)
-
ToomyC
aktív tag
válasz
eladogeppc #33183 üzenetére
-
ToomyC
aktív tag
Feltoltam,nem módosított Odinnal
-
ToomyC
aktív tag
Ki használ még Orejót? Vagy mindenki visszament nugátra?
-
ToomyC
aktív tag
Nincs már OTA-n frissítés DBT-re ...
-
ToomyC
aktív tag
Hogy tudok ORX-ből DBT-t csinálni? Hiába flash-eltem mindig ORX marad, SIM-et kivettem ....
-
ToomyC
aktív tag
Nekem Oreon is úgy tűnik hogy nem mozog az AoD óra...
-
ToomyC
aktív tag
Nos felrakram az Oreo-t a novemberi update-ra, AQK7-re az xda-s leírás alapján... eddig hibátlan... Knox 0x0... Csak frissítettem...
[ Szerkesztve ]
-
ToomyC
aktív tag
Nem találom a samsungos sötét témát... mi a pontos neve?
-
ToomyC
aktív tag
Lehet volt már , de én is keresek valami fasza autós tartót S8+-hoz , mer igazából amiket eddig néztem nem nagyon tetszett ... Valaki esetleg tudna ajánlani?
-
ToomyC
aktív tag
Hol a fa.omba kell beállítani egy alkalmazásnál hogy a Game Launcher ne kezelje játéknak mert nem az... régebben meg volt...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
timirosicka #28872 üzenetére
Szlovák független...
-
ToomyC
aktív tag
Hm... óra a szélen nálam is jó , novemberi update , legfrissebb AoD ...
-
ToomyC
aktív tag
Poweramp Vs. Samsung music, hát ... poweramp talán jobban felerősíti a basszust ... viszont a gyári meg tisztábban szól ? A rák tudja
-
ToomyC
aktív tag
Gyári e-mail kliensen a Microsoft fiók nem akar frissülni wifivel, a Google fiók igen ...
-
ToomyC
aktív tag
Valaki megtudná mondani hogy tudnám a gyereknek beállítani mobilon hogy a YouTube -on max .csak 240p be tudjon videózni .... ?
-
ToomyC
aktív tag
Próbálom ezt a csodát (Bixby) valahogy gatyába rázni...de hogy a kártyákat miként lehet sorba rendezni arra nem bírok rájönni...
-
ToomyC
aktív tag
@Mr.Silkó, Ákkk - akkor kapufa
-
ToomyC
aktív tag
Kaptam 3hó ingyen Play Music-ot, le is tudom tölteni a zenét , viszont nem látja más lejátszó csak a Play , hova menti ? Gondolom csak ROOT-olt telefonnál lehetne kimenteni ....
-
ToomyC
aktív tag
A Reminder-t hogy tudom aktiválni? Nincs kinnt az ikonja + a marketbő se birom megnyitni, inaktív a gomb...
-
ToomyC
aktív tag
Na sikeresen felraktam a DBT-t,de rányomtam az elején az újraindításra így átváltott ORX-re , így akkor majd innen telepíti a frissítéseket gondolom, vagy a németről? Csak mert a "sima" ORX még az okt.biz.csomagnál tart ez meg már novemberinél ...
Antutuban nem látom a rankingot, 175900 az jó?
[ Szerkesztve ]
-
ToomyC
aktív tag
ez normális ? orx frissit tms-re ... azt irja dtm ... majd frissít dbt-re azt irja orx ... mi vaaan?
-
ToomyC
aktív tag
Hogy tudom "átromolni" az orx/orx/opv -t dbt-re , múltkor megpróbáltam de maradt orx-en ...
-
ToomyC
aktív tag
AoD alatt el lehet tüntetni a pöttyöket valahogy? (csak az óra meg az értesítések látszódjanak...)
-
ToomyC
aktív tag
Valaki erre ? Ez így helyes ? Nem akarom belakni ha nem jó ...
-
ToomyC
aktív tag
Lecseréltem az ORX Romot DBT-re mert abban újjab a bizt.szint viszont a telefon még mindig azt írja h.: ORX/ORX/OPV ... Ez OK ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Nyomtató topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...