Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #54423 üzenetére
A gyári kamera app leállítja a videót kikapcsolt képernyőnél, de most rákerestem a play-en a dashcam kifejezésre, letöltöttem az első progit, az vesz fel kikapcsolt képernyőnél.
Szóval érdemes erre a feladatra valamilyen ennek megfelelő progit feltenni.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #50571 üzenetére
Fentebb leírtam, hogy vagy root-olod, vagy nincs rá lehetőség. Nem lehet tiltani, vagy kikapcsolni.
Ketten is írtunk fél megoldást, root nélkül nincs más. -
tetova
tag
válasz
Zsozsoka 74 #50571 üzenetére
Ez már csak okoskodás, de oda kéne visszajutnod, hogy legyen egy "tiszta" Oreo-d, ami nem keres automatikusan frissítést. Nálam a szoftverfrissítés keresése mindig manuálisra van állítva, pontosan azért, hogy eldönthessem, akarok-e frissíteni.
-
tetova
tag
válasz
Zsozsoka 74 #50555 üzenetére
Nem igazán értem: Pie-ra akar frissíteni a telód??
-
lanszelot
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #50555 üzenetére
Sehogy, ha csak nem root olod.
Én azt csináltam hogy elinditottam a frissites letoltest azonnal megállítottam és újra inditottam a telot. Így csak az fityeg hogy meg van állítva de nem ugrál fel. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #45585 üzenetére
Ez már korábban is adott volt, mint lehetőség, amit itt leírtam, az arra vonatkozott, hogy én az S8+-szal szívtam meg a OneDrive-ot.
Volt valakinek egy leírása anno, amiben szerepelt a plusz 100GB aktiválásának módszere (amennyiben nem kínálta fel magától a OneDrive ugyanezt), de az FR után már nem engedett se a korábban aktivált extra tárhelyhez hozzáférni, se újra aktiválni azt.
De részemről mindegy is már, elég rég volt ez, nem foglalkozom vele, csak a témában kérdező kollégát szerettem volna tájékoztatni arról, hogy a OneDrive-nál is előfordulnak furcsaságok.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43740 üzenetére
Én ezt használom, benne vannak a kellő funkciók. Legtöbb ilyen app lefetcheli a böngészős oldalt és ad neki egy kis dizájnt, semmi extrára nem kell gondolni. Teljesen jól jársz a böngészőssel is, ahogy említették.
(#43743) Ateszpapa: Fentebb említettem, hogy esetleg ezt:
Blacklist: graph.facebook.com
Whitelist: com.facebook.orca|graph.facebook.comNem kell piszkálni az appot. Tulajdonképpen futnia sem kell, az egész alkalmazás mindössze annyit csinál, hogy kinyitja a KNOX tűzfalat és betölti a szűrőlistát.
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43740 üzenetére
Böngészőből.
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43724 üzenetére
Filter frissítéshez nyisd meg az Adhell-t -> Domains -> Providers majd csinálj egy olyan mozdulatot, mint amikor Facebookon frissíted a feedet.
Fog működni a SABS aktiválása, a letiltás arra vonatkozik, hogy már nem engedi feltelepíteni annak, aki most akarná felrakni. Ha újraaktiválásra kerül sor, akkor már csak Samsung EDU SDK kulccsal fog menni, mert a Legacy megszűnt, az új kulcsot meg nem támogatja.
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43712 üzenetére
Ha a filter listára gondolsz, akkor nem kell. Ugyanaz, mint ami a SABS-ban volt (mmoti's filterlist).
-
gainwardgs
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43590 üzenetére
Ez exynos vagy snapdragon procis??
-
gaboca
újonc
válasz
Zsozsoka 74 #43568 üzenetére
Megvolt az is. Munkatársamnak se frissül. Nekem 3 óránkéntra van beállítva de mindig csak a reggeli hőmérsékletet mutatja. Kézzel rányomok úgy jó.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43542 üzenetére
Huh, ez jó kérdés, szerintem nincs rá hatással. Esetleg próbáld ezt a kérdést a szolgáltatódnak megfelelő mobilarénás topikban felvetni, hátha a témában jártasabb kollégák ott tudnak ebben neked relevánsabb segítséget nyújtani.
[ Szerkesztve ]
-
Chamoro
tag
válasz
Zsozsoka 74 #42592 üzenetére
Köszönöm válaszod! Restart után nekem is jó
-
S@c@
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #42524 üzenetére
Koszi szepen!
-
TOZ
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #42235 üzenetére
notSABS siman mukodik. A knox kulcsot se tudom mar mikor csinaltam hozza es meg mindig mukodik.
Kellett leírnom, most nezem kell neki egy uj knox key
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #42228 üzenetére
A notSABS-ot nem próbáltam, nálam a sima SABS és a BK Disabler volt csak fenn, azokat most a kényszerű gyári vissza után már nem tudom visszatenni.
zuioch (#42233)
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #42106 üzenetére
Ezaz, köszi.
Mr. Silkó: MÉG nincs.
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #41546 üzenetére
Adhell 3 esetleg.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #41534 üzenetére
Ha nem a tok nyomja fel akkor vidd vissza.
Nekem fent volt három hónapig, aztán amikor Ringke tokot kezdtem használni az felnyomta a szèlèt.
Most készülök felrakatni a másik darabot. -
kazanka
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #41534 üzenetére
vidd vissza nekik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #41510 üzenetére
Talán a notSABS még elérhető – majd a többiek megerősítik/cáfolják –, abban is van disabler funkció.
-
Hina
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #40929 üzenetére
Nálam is ugyan ez van.
Én felvettem a kapcsolatot a Samsung Apps (vagy mi a tököm) magyar support csapatával, és azt mondták, hogy (idézem):
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy megkeresett minket. Örülünk, hogy segítségére lehetünk.
Megerősítettük, hogy van probléma a fizetési átjáró céggel.
Kérjük, próbáljon meg más fizetési módot használni amíg a hiba megoldódik.
Ha bármilyen más váratlan helyzetet tapasztal, vagy ha további kérdései vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és támogató csapatunk segít Önnek minden szükséges információval. -
dkovizoli
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #40929 üzenetére
Nekem telefonszámlára terhelve enged vásárolni.
-
válasz
Zsozsoka 74 #40768 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #40176 üzenetére
Ok köszi,olyat honnan lehet venni/rendelni?
Más:A telót hol és hogy kell beregisztrálni a samsungnál az extra egy év garihoz?
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #40105 üzenetére
rendben köszi este atolvasom es ha van kérdésem akkor irok
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #40073 üzenetére
Sehogy. Simán átengedheted az oldalt.
-
toto0569
addikt
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #40055 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez hiba, attól félek inkább készülék meghibásodás. Facebook appot nem használok mert azt nem szeretem, indokolatlanul sok energiát fogyaszt és folyamatosan fut a háttérben.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #40053 üzenetére
Azt az alkalmazást nem ismertem sajnos. Eddig böngészőkben teszteltem, mind lefagyott (nekem).
-
hix19980517
csendes tag
válasz
Zsozsoka 74 #39641 üzenetére
csak az az érdekes hogy ilyen hangos videónál csinálja ezt alapból meg nem szokta
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #39463 üzenetére
Bluetooth-t ritkán használok, az értesítések viszont időben szoktak érkezni. Egyedül a gyári naptár alkalmazás az, ami valamiért nehezen értesít (nincs tiltva semmilyen összetevője).
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #39404 üzenetére
Nem feltètlen ODIN miatt
Mondjuk vettèl egy nèmet telot amin gyàrilag az AQL5 van ès te beteszed a magyar simet ès magyarìtod , akkor nem jön frissìtès
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #39404 üzenetére
Köszönöm nektek a segítséget. Odinnal melyik verzió mehet a telefonra? Odin használatához van magyar nyelven leírás? összefoglalóban youtube van.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #39170 üzenetére
Köszönöm!
Jó nagy péklapát S8 plusz
-
válasz
Zsozsoka 74 #38998 üzenetére
Én gboardozok, az se rossz
-
gery14
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38971 üzenetére
Ez igaz semmi kétség én is szeretem
-
icemad
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #38971 üzenetére
Jujj...
-
dkovizoli
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #38898 üzenetére
Pedig teljesen világosan és jól leírta. A crap és crb7, ugyanazt az alapsávot kapta. A crc7 az kapott új baseband-et. Viszont crc7 még nem mindenhol van. Szerintem nem is biztos, hogy lesz minden régióban.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38878 üzenetére
igen, de az kb halottnak a csók. 10ből 8szor bekapcsol...
-
hroberto
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #38878 üzenetére
Nekem ez meg is oldotta az ilyen jellegű problémát.
-
marquuard
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #38867 üzenetére
XEU-ra is érkezhetne már.
-
degec
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38849 üzenetére
minden reggel úgy indulok...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #38796 üzenetére
De van, csak béndzsa voltam....😀
-
laca.1
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #38348 üzenetére
Valaki kitalálhatna valamit eme problémára.Nagyon idegesít hogy itthon is ujjlenyomat, kód, stb. Kell, amúgy meg egy tök hasznos, kényelmes dolog lenne.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #38375 üzenetére
Mondjuk én ehhez annyit hozzátennék hogy az előző telóm 5 éves volt. Feleségemé pedig 6.
Nem azok a 2 évente telótveszünk típusúak vagyunk.
Használati tárgynak használati, de nem mindegy nekem hogy ha 1,5 év alatt összeb@szom meg kikukázom az akkuját akkor még 4 évig mit fogok használni meg hogyan...
Persze ez én vagyok...[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #38375 üzenetére
Én ezért nem szórakozok mindenféle tokokkal, meg fóliákkal sem.
Van rajta egy clear cover, aztán csókolom.
Hajszálkarcos a kijelző? Az.
Érdekel? Marhára nem.Nem rondítom el a telót, mint sok ismerősöm. Kinyitható tok, meg még üvegfólia is a telóra, mert biztos, ami biztos.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38345 üzenetére
Nekem a Toshiba laptopon is be lehet állítani az akkukímélést ,és ilyenkor ne tölti fel 80%.nál jobban az akkut.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Szerintem ez zöldség. Mindegy mit ír, az az akku akkor is majdnem lemerült és töltve lett, tehát bizony csökken a kapacitása. Ha három évig így töltögetem, akkor 95%-os lesz még az akksim? Nagyon nem hiszem. Max nem 50, hanem 55%. Én az esetek 99.9%-ában teljesen feltöltöm és 5-10%-on teszem rá mindegyik telefonomat a töltőre és még sosem vettem észre, hogy hamarabb romlana, pedig sokszor éjjel rajta is marad. Viszont, ha csak 75-80%-on indulok otthonról kimondottan idegesítő, hogy már esetleg alig van benne szufla délután. Míg teli tankkal ez nem szokott előfordulni. A powerbankokat pedig csak legutolsó esetben használom. Ne húzza még az is a zsebem, meg utálom ha vezetékek lógnak belőle.
Most tartok 20.óránál 3 óra 10 perc sot-tal és 50%-on vagyok. Megy minden szinkron mindig, rajta lóg egy okosóra, sosem használok repcsimódot sem. Tavaly májusi készülék.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #38351 üzenetére
Ez egy telefon, egy használati tárgy, én úgy gondolom, hogy sokan nevetségesen aggódnak az akku miatt (ezt általában írom, nem konkrétan neked), bírja, amíg bírja, aztán majd cseréltet benne akkut az ember, vagy vesz másik telefont. Nehogymár mi legyünk a telefonért és nem fordítva!
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
Egy komoly akkutesztelő oldalon olvastam vagy féléve (hirtelen nem tudom megadni a forrást), hogy minden töltés - függetlenül attól, hogy hány százalékról töltöd hány százalékra, 80-ra, 95-re, vagy 100-ra - egy teljes töltési ciklusnak számít az akku élettartama szempontjából. És ugye az adott, hogy hány ciklust bír egy mobil: átlagos használat mellett 2 év alatt 80%-ra esik az akku kapacitása.
Tehát inkább arra kell figyelni szerintük, hogy indokolatlanul ne töltögessük.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #38312 üzenetére
Na. Akkor a kistesó is bírja.
-
Ákkk
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #37317 üzenetére
Samsung cloud mindent le tudsz vele menteni és utána visszarakni.....
-
hevepapa
senior tag
válasz
Én a Super Backup nevű appot használom. A háttérben ütemezve menti és akár feltölti google drive fiókba is a kapcsolatokat, sms-eket, hívásnaplókat és a naptárat. Természetesen van lehetőség manuális mentésre és a mentéből visszaállításra is. Van ingyenes (reklámokkal) verziója is. Alapvetően nem zavaró annyira a reklám, mert csak akkor látod ha megnyitod az appot - de úgyis csak a háttérben kell mentegetnie
A reklámmentes verzió 2$ körül van. Működésben semmi különbség - csak nincs reklám.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pl valami erre specializált backup program, ha nincs gyárilag erre lehetőség.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #37013 üzenetére
Ilyen általános hibáról még nem olvastam az Oreóval kapcsolatban, szerintem ott nálad van valami gikszer az egyik idevágó beállításnál.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #36995 üzenetére
Nem csak a megjelenített névjegyek vannak mondjuk a SIM-re állítva, és ezért nem látod a korábban elmentett telefonszámokat az online fiókjaidban?
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #36965 üzenetére
Én visszateszem majd rá a vodás nugátot, és megnézem, hogy akarja-e frissíteni.
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #36963 üzenetére
De elvileg mindegy, hogy odinnal raktam-e fel, az egy normális, hivatalos verzió, amire jönnie kéne, és érdekelne, hogy vajon miért nem teszi!
(Még azért nem tettem egyébként fel odinnal, mert szervizbe akarom vinni, és majd akkor, csak még nem volt időm ezzel foglalkozni.)[ Szerkesztve ]
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #34670 üzenetére
kìvűl belül szőke volt
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #34650 üzenetére
Mit értesz galéria képek alatt? A galéria egy képnézegető alkalmazás. Tehát fogod a szükséges képeket, lemásolod mondjuk egy pc-re vagy memóriakártyára, majd reset után visszamásolod oda, ahol voltak. A galéria az exif infóban szereplő dátum szerint teszi időrendbe a fájlokat. Tehát a fényképek úgy lesznek láthatók a galériában, ahogy korábban is. Ha olyan képeid vannak, amikben nincsen exif infó, azokat - és az összes videót is - a fájl készítési dátum szerint teszi időrendbe. Ezzel csak az a gond, hogy ez a dátum a visszamásolás időpontja lesz. Tehát ezeket a galéria nem a korábbi sorrenddel egyezően fogja mutatni. Hacsaknem csinálod azt, hogy legalább az exif infóval nem rendelkező (például viber) képeknek a fájl készítési dátumát (pontosabban a módosítás dátumát) visszamásolás előtt beíratod valamilyen programmal az exif infóba! A készülékről kimásoláskor ugyanis még az eredeti fájl dátum van meg. Csak visszamásoláskor lesz a másolás időpontja.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #34657 üzenetére
Ha eszed van nem vonulós leszel, vagy legyen melette jó szakma amit űzöl, nem vagyunk meg fizetve stb.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #34567 üzenetére
Várd meg, semmi olyat nem ad amiért türelmetlenkedni kellene.
-
Deck
titán
válasz
Zsozsoka 74 #34567 üzenetére
Érdemes felrakni.
Nem használók gmailt.
Van OTA-n.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #33350 üzenetére
Szerintem abba nem. Nem közvetlenül a szinkronizálásba kavar be, hanem valamilyen szabály miatt nem engedi szinkronizálni a szavakat a gboard.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #33137 üzenetére
Szép-szép a Note8, de S8-ról szerintem egyszerűen nem éri meg váltani rá.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #32895 üzenetére
Nálam is szarakodott. Hagytam inkább...
-
Tomiii258
tag
válasz
Zsozsoka 74 #32852 üzenetére
És ez a Light Manager nálad jól működik?
Mert én próbáltam ezt és a Light Flowt is, de mindkettő ugyanazt a hibát produkálta: időnként (tehát nem mindig és ez a legbosszantóbb) nem jó színnel villog a LED.
Pl a Gmailhoz állított narancs szín időnként sárgás-zöld, mintha hiányozna belőle a piros szín.Ez mitől lehet, mivel akadhat össze időnként? Vagy másnál is előfordul és egyszerűen nem tökéletesek ezek az appok?
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #32853 üzenetére
Koszonom a sorokat. Sajnos mar egyik modell sincs meg, Note8 van jelenleg, de a tavasz-nyar folyaman megyek vissza a megszokott vilagomba, ami vagy V30+ vagy U11+ lesz, es emelle egy Honor8 beszerzese is tervben van.
Note nappal jo fotozasban, ejjel meg nem tudtam kimaxolni, 2x fotoztam meg vele manualban, meg is bukott nalam..flickr albumom, megtalalhato az osszes modell ami megfordult mar nalam az elmult 2.5 evben, a P9 es Mi6 nincs benne.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Már note8 van neki, de fotózás terén nem kultiválja.....amúgy moz képeit érdemes megnézni, kemény dolgokat tud készíteni technikai szemszögből.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Jó, de a mobilfotózás általában nem arról szól, mit tudunk összepepecselni a fényméréssel, záridőkkel, utómunkával. Előkap, lő, na milyen? Kábé ez a nagy tömegek számára a (mobil)fotózás.
Nyilván vannak olyanok, akik egy cipősdobozból gyártott lyukkamerával is gyönyörű képet varázsolnak, de attól a fogyasztók nagy része még nem lesz képes erre, nekik minél bolondbiztosabb megoldás kell.
(És itt jön szóba a múltkori DxO vita, amikor nem értették itt, miért kapott a Pixel magasabb pontszámot, mint az S8. Hát ezért, jóval nagyobb súllyal esik latba a pontosabb fénymérés és minél nagyobb dinamika, mint mondjuk a zaj és artifactok).
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #32750 üzenetére
Ne használj ilyen appokat, nem sok közük van a valósághoz. A töltés szabályzást a telefon vegzi, a 100 % csak névleges érték ahogy a 0% is. Használd.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
próbáltam azt az appot, 3 nap után 3100-ra becsülte az akksim, mondom ok delete
Igazából azért vetődött fel bennem mert aod nélkül 40% marad nap végére, vele meg 20%.
2. napot egyik se bírja ki. De ha nagyon nyírom vele az akksit akkor inkább kilövöm, annyit nem ér -
marquuard
veterán
válasz
100% se 100%, kevesebb. Pontosan az élettartam miatt.
-
Deck
titán
válasz
Teljesen felesleges.
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #31018 üzenetére
Persze, különben nem tudna jobb lenni az eredetinél.
Az enyém pl egy elszabadult mesterséges intelligencia. Mindennap az ami éppen akar lenni. Attól tartok egyszer megkívánja es s9 lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #31018 üzenetére
Passzolnám a kérdést!
-
bigdigit
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #31003 üzenetére
Nekem sose volt semmi apple cuccom de folyamatosan kapok valami apple maileket két hónapja. Szerintem valami vírus.
-
TOZ
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #30981 üzenetére
OB tokok tenyleg masszivak, anno meg Desire HD-n, meg GS2-n használtam. Utóbbinál sajnos a belső gumi megnyúlt idővel, akkoriban tértem át a Nillkin Frosted héjakra. Gyakorlatilag szinte minden után lévő telefonomon olyan volt.
Most a Rhinoval probálkozom, és így pár nap után azt mondom, hiányzik a Nillkin.igértem a képes reviewet a tokokról, sajnos a MSVII bent maradt a gyárban, így csúszik a teszt.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #30978 üzenetére
-
Klon
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #30975 üzenetére
köszönöm!!
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #30956 üzenetére
Nekem Pathfinder-em van es uton van az Otterbox Defender
-
válasz
Zsozsoka 74 #30968 üzenetére
Én hónapok óta hirdettem a Pathfinder tokom Jófogáson, tegnap kelt el 5e ftert, vadi új volt, 1x volt a telefonon. A feleségemé lett az S8, én Note 8ra váltottam, és neki nem jött be, így nem használtuk.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Tudom, hogy ez izles kerdese, de huuu ez baromi ronda..meg nagy bumszlinak is nez ki
Ilyenem van samsung felirat nelkul, noname kinai 1500penz volt, tobbszor ejtettem le a kezembol laminalt padlora, csempere, terkore semmi baja a telefonnak. Egyesek tulkapjak ezt a vedelem temat
https://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/larger/public/article_images/2017/04/spigen-ultra-hybrid-galaxy-s8.jpg?itok=nHF0gVhn
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Szabad tudni hol vetted? Ha jol tudom 8000 Ft alatt nincs sehol.
-
Ringman
nagyúr
válasz
gondolom az oldalsó keret ennél sincs magasabban, mint a kijelző síkja.
-
szubrutin
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #29833 üzenetére
-
szubrutin
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #29814 üzenetére
Igaz, de pont az lenne a lenyege, h gyorsan elokapom es fotozok, idaig nem zavart, de mar rohadt ciki es idegesito, h mindennap kocogtatni kell...
Egyebkent ez a vaci uti samsung szerviz melyik pontosan, mert tobb is van a Vaci uton, nem?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #27606 üzenetére
Internetbeállítások, adatvédelem, személyes adatok törlése. Itt csak a jelszavakat töröld, de ezzel azt azért tudd, hogy minden elmentett böngészős jelszavad megy a levesbe.
Vagy, ami még jobb, ha ugyanitt a netbeállításoknál, a speciális fül alatt, a webhelyadatoknál törlöd annak a bizonyos weboldalnak a telefonhoz kötődő adatait.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #27589 üzenetére
Alkalmazáshoz használtad, vagy a böngészőn belül, egy weboldalon?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #27347 üzenetére
Nem olvastam róla infót, de várok egy frissítést.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #27251 üzenetére
Köszönöm!
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #26592 üzenetére
Nem
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #26519 üzenetére
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik!
Szerencsére már elég régóta megvan a teló, így hozzászoktam a kameralencséhez kicsit közel rakott ujjlenyomat-olvasóhoz, így csak ritkán tapicskolom össze az objektívet. Viszont nagy élmény a tokok felülete helyett a csupasz hátlapot fogni ebben a tokban. Max az lesz a kérdés, hogy a melóban összekarcolódik-e majd a most először szabadon hagyott hátlapi üveg.
Az írisz leolvasó nálam remekül működik, de persze tudom, hogy sokaknál nem ilyen gördülékeny ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
Osi222
tag
válasz
Zsozsoka 74 #26407 üzenetére
Igazad van. Alapból viszont már az nincs a rendjén, hogy egy készüléknél már a vásárlás utáni első perctől amiatt kelljen aggódni, hogy nehogy valami baja essen a legkisebb baki miatt. Ez alapján én azt gondolom ez egyáltalán nem vet jó fényt a samura. Persze ez a tendencia igaz a szifonokra is (meg a többi hiperérzékeny telefonra), és nem ezzel kéne az ipari hulladék mennyiségét növelni.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #26269 üzenetére
Mindegy, senki ne vegyen rá xprotectort innen mert drága és nem jó!! Akkor már inkább ebay vagy Aliról, ez is kb az a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)