Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Mooka-Miki #40541 üzenetére
Más telefonon ugyanezzel talalkoztam Oreo alatt.
Nekem úgy tűnt, hogy nyomkodás közben szól bele a zenébe az a botlás.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
bigdady #40399 üzenetére
Az lenne a normális ha saját döntésből kerülne elő az ébresztőóra vagy a Nokia telefon és nem azért mert a balfasz Google egy frissítés címszó alatt - menetel a végeláthatatlan idiótizmus felé.
Egy feltöltött telefont pedig ne rohasszak ugyanez okból kifolyólag a töltőn 6-7 órán keresztül! Szerintem...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
IkszIpszilon #40369 üzenetére
Ne aggódj - más gyártók telefonjai is ugyanígy nyomják ezzel a hulladék Oreo-val!
-
Gábor-KJ
őstag
Én nem tudom ti mit műveltek azzal a telefonnal, de valami user error is lehet benne.
Nálam vagy egy Moto 360 2nd Gen óra vagy egy Garmin óra mindig csatlakozik hozzá.
BT a kocsiban de edzéshez is BT sztereo füles, zene Spotifyon, Messenger, Hangouts, Viber, YouTube, böngészés stb +1-2 óra telefonálás/nap.
Mindezek mellett 5-6-7 óra kijelző idő és még olyan sosem vokt, hogy nem bírt volna ki egy napot.
-
Gábor-KJ
őstag
Semilyet! Rakat szar mind! Vagy lejön magától vagy lelöki a tok. Botrány!
Egyébként itt jegyezném megy hogy az oreo amiért annyian izgultatok egy hulladék bug-káosz-platform.
Rapszodikus merülés, indokolatlan program futkosások a háttérben stb...
Még szerencse hogy az Apple még ezt a szintet sem hozza, mert már rég átmásztam volna oda.
Kár volt lecserélnem a Galaxy S6-t az S8-ra - ha most újra ott lehetnék nem tenném meg - totál felesleges volt.
Egyébként ez nem a Samsung hibája, mert kb majdnem minden gyártó szégyenkezik emiatt az Android 8.xx miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
#35202114 #40081 üzenetére
Jah - ki kellett volna törölni az összes fiókodat a felhők és fiókok menüből, addig ameddig üres nem lesz az a rész és csak utána factory reset.
Szerintem neked kell belépni újra és megcsinálni amit írtam és aztán fr, de előtte vedd ki a pipàt a visszaállítási opciókból és ezutàn lesz rendben a telefon illetve a párod mint tulajdonos...
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tiger. #38701 üzenetére
telemax a mobil szervizelés legalja - igazi gusztistalan, hozzá nem értő, gány brigád!
És nyomhatja itt bárki a neki minden rendben ment ciműt - az max véletlenül sikerülhetett és ameddig neki nem volt gond - addig 100 másik ügyfélnek csak gondja volt.
Aki jót akar - oda ne vigye a telefonját!
-
Gábor-KJ
őstag
Valószínüleg akív az ébresztőórád.
-
Gábor-KJ
őstag
Vettem egy Dex-t és mielőtt egyáltalán kipróbáltam volna - adom is el.
Ok:
Ezt komolyan gondolta valaki, hogy mire betalál a user a bölcsőbe - addig szanaszéjjel karcolja a C csatlakozó körül!?
(Én nem karcoltam össze na de naaa!)
Segitek.. kellett volna a bölcső résznek egy adapter vagy bármi, hogy egyféleképpen lehessen ráhelyezni.
Nem véletlen az új dex megoldás (fektetve)R.I.P. Dex - élt 1 napot se...
Melopow a legtökéletesebb megoldás erre a dex élményre - marad az.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sebgutkopf #36826 üzenetére
De idegesítő - tényleg!
-
Gábor-KJ
őstag
Valaki meg tudja erősíteni, hogy a Melopow M002 működik teljes dex funkciókkal Oreo alatt is.(?)
Most jött meg de csak holnap tudom kipróbálni és addig sem szeretnék izgulni ha nem muszáj.
Köszönöm
Illetve van valami amit tudnom kellene csatlakoztatás elött.(?)
Pl usb beállítás stb. -
Gábor-KJ
őstag
Segítség segítség!!!
Az mitől van hogy a gps nem folyamatosan mutatja az utat (google maps), hanem bizonyos időközönként olyan mintha pörögnék egyet az út közepén - majd visszaàl és megy rendesen - majd ismét forog egyet.
Annyit hozzàtennék hogy a kocsiban rajtam van egy Garmin Fenix óra ami gps-t hasznàl és bluetoothon csatlakozik a telefonhoz.
Elképesztő hogy bezavarja a telefont?Minden tanácsot, észrevételt megköszönöm.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sebgutkopf #36149 üzenetére
Nekem is repülőbe evett éjjel 6 óra alatt 8%-t.
Mit kapcsoltál ki/be?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
SonyNex7 #36092 üzenetére
Gyárit! Van már az is olcsón - szóval nem érdemes spórólgatni 3-4-5 ezret azért, hogy legyen egy noname gagyi szarod.
Főleg hogy nem egy alsókategóriás készülék van a kezedben.Mondjuk az iPhone fanok szoktak főleg rendelgetni 3-4 dolláros tokokat a telefonjukra - aztán sírnak, hogy széjjel van harapdálva a keret amikor 3-4 havonta leveszi róla.
Ezen spórólnak pl ők.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Olga80 #36069 üzenetére
Kell mindkettő - szóval bányássza elő az ember a t-s accountjából, mert ott biztosan megvan.
Ha valamelyik hiányzik a szervíz azonnal megragadja az alkalmat, hogy elhajthassanak.
És még mielött kioktat valaki, hogy nem kell - megnyugatatom, hogy dede.
Pl. Ha van garleveled és javítások elérik az eszköz cseréjét, a számla nélkül nem fogják cserélni.
És csak jelzem, hogy ettől függetlenül simán engedik, hogy befizesd a garancia meghosszabítást amivel egy csere esetén kb elmehetsz a p...ba. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Yiggdrasil #35638 üzenetére
Gyalúld le és lakd be újra - akkor meglátjuk mit gurit az oreo ezen a téren!
-
Gábor-KJ
őstag
Szánalmas és felháborító ahogy húzza a pofáját a hazai szervizek zöme!
Nem vagyunk az EU tagja? De. Akkor mi a francot megy a szájhúzogatás!?
Egyébként meg nem biztos, hogy annyira rossz dolog a kinti szervízelés - ott legalább nem gányolnak és még csak nem is akadékoskodnak, mert imei alapján látnak mindent.
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
dzsordzs69 #34893 üzenetére
Már csak a lényeg hiányzik.!?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
eladogeppc #34321 üzenetére
Ugye ezt viccnek szántad, hogy az S8 ezen a fisfos Oreo-n fog megállni?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Locutus #34215 üzenetére
Biztos találsz ilyet, de azt sok helyen írják, hogy ejtés/törést jobban bírja az 5, viszont a karcokkal sajnos nem boldogul.
1 és 2 GG-s telefonjaimnál volt, hogy nem fóliáztam és 1-1.5 év után sem volt rajta még csak hajszálkarc se.
Ezutobbi szériáknál már nem merem kihagyni a fóliát, noha az S8-nál rezgett a léc mivel nem sok minden szeret rajta maradni...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Bingoo #33717 üzenetére
Ha megunod, leveszed és visszateszed a lapra amin szállítva volt.
Fel lehet rakni többször, akár 2-3x is.
Rendeltem dragon-t is, el van téve a fiókba - majd cserélgetem néha.
Vastagabb nem lesz tőle, noha a bőr, dragon és carbon azért nem olyan vékony mint a többi.
Nyomot nem hagy egyáltalán - minőségi termék.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Peterzon94 #33400 üzenetére
A Note 8 konkrétan 1000 euro volt - tehát simán lehet az S9 páros 1000 dollár.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
eladogeppc #33262 üzenetére
Nem is értem, hogy hova kapkod itt mindenki össze vissza.
Volt már olyan, hogy az első körben működőképes lett volna egy android frissítés?
Nem emlékszem ilyenre.Azt pedig, hogy bárki is kijelenti - nála hibátlanul fut az oreo - az kb nonszensz.
Legfeljebb nem aknázza ki nagy mértékben a lehetőségek tárházát - mint pl bluetooth, wear stb.. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
madgie #32848 üzenetére
Hát igen...
2 év alatt egy trónbitorló mobil sem tudta meginogtatni a pozicióját, pedig itt aztán volt minden.
Most is csak egy személlyel ment arrébb a családban, de lehet visszaköltözöm abba - mert valahogy jobban szerettem mint a 8-t.
Nem tudom miért, pedig jó ez a 8-as, de nekem valami hiányzik belőle (az infrán kívül is).[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Quqesz #32842 üzenetére
Én meg hinném...
Ha neked az jó, akkor hajrá!
És nem életszerű állvánnyal rohangálnom napi szinten.
Csak úgy kapd elő a honort és csinálj egy képet - na ott 10-böl 5 kuka volt és a többi sem hozza az elvártat.
De nem kell S8-ig mennem, mert az S6 is odaverte rendesen az általad sorolt Honorokat is! (Állvány nélkül)
(Galaxy S6)
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
eladogeppc #32791 üzenetére
Hagyjuk már ezeket a Xiaomi, Huawei és egyéb szarkacatokat - konkrétan ingyen sem kellene egyik sem.
Az IOS-t meg szintén nem nagyon emlegetném, főleg mostanában.
A minél előbb az konkrétan pont rájuk nem igaz!Rendben lesz Galaxy S8 - csak kis csúszás van, mint kb bármelyik gyártónál.
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
Valaki segítsen, mert megőrülök.
Hol lehet beállítani, hogy mit csináljon a telefon amikor alulról húzom kijelzőt (ekkor a gyakori alkalmazásokat dobja fel) vagy felülröl lefelé húzom (jelen esetben a wear alkalmazást hozza elő) ami igencsak idegesítő amikor az értesítés sávot húznám le!
Ez utóbbit inkább kikapcsolnám.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Bingoo #31437 üzenetére
Az 5-6 ezres free shipping-es az nem lesz eredeti - az ár is tükrözi, hogy mit is fogsz kapni.
Ismerős rendelt hasonló kondiciókkal Supcase tokot és az sem volt eredeti.Egy frankó Defender ami ráadásul Made In USA az 9-12k között mocorog szállítással együtt.
Viszont annyira nem javaslom a Defendert, mert a Plexi hajlamos csiszatolni a telefont.
Egy jó fólia és Commuter párosítás szerencsésebb választás.DIVINITY: Olvass utána - még nem volt eszköz amin jól mocorgott volna az Oreo - legalábbis az első körben tuti nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen házat vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)