Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz icecave #36103 üzenetére

    Szombaton a sok jó véleményt olvasva végül csak ráengedtem az oreo updat-et a telómra. Eleinte néhány furcsasága volt.

    A fekete leves az volt, hogy éjszakára mindig repülő módba szoktam tenni a telefont, amiben 0-1%-ot illik merülni. Nos szombatról vasárnapra 15%-ot evett repülőben, több mint 1%-ot óránként, ami egy normál készenléti módban lenne elfogadható, de nem repülő módban. Az eszköz készenlétben evett sokat, tehát nem ment le rendesen alvó állapotba. Vasárnap néhány beállíátst ki/bekapcsoltam, wipe cashe, szinkronizálások ki restart majd be. A lényeg, hogy vasárnapról ma reggelre ismét az elfogadható 1%-os merülés volt.

    A másik furcsaság néhány esetben nem volt kellően reszponzív a telefon. pl: Viber üzi jött, és ha az értesítési sávról kattintottam az üzenetre, akkor több másodperces késéssel nyitotta meg a viber appot és az üzenetet. Míg magát a program ikonra kattintva semmi késlekedés.
    Ugyan ilyen lassú reakciót tapasztaltam a beállítások között néhány opció esetében.
    Valószínű, hogy a nougat-ról hozott értesítési beállítások közül valamit nem szeret az oreo. A sok piszkálás nyomán végül mindegyik lassú reakció megoldódott és már nem produkálja, ezért tényleg kár lett volna resetelni, főleg újra belakni a visszaállítás helyett.

    Annyi kritikám azért van a google felé, ha főverzió váltás van új vagy más funkciókkal, amit a régiből nem tud rendesen áthozni, akkor bakker állítsa be az új android gyári értékét annak a paraméternek és ne szórakozzon, ez nem annyira nagy művészet, hogy utána keresgélni kelljen.

    Hozzáteszem korábbi főverzió cseréknél se csináltam sose gyári visszaállítást és máskor még ilyen problémáim se voltak.

Új hozzászólás Aktív témák