Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Ringman #54295 üzenetére
Mondjuk én külföldön élek, és bár beszélek egy pár nyelven, de a németem és az oroszom nem olyan jó. Néha vissza kell hallgatnom, hogy pontosan miről is volt szó. Olyan is volt, hogy egy nap volt kb. 60 hívásom különböző cégektől, megrendelőktől, kinek mi kell mikorra, stb. Ilyen esetekben nagyon hasznos volt visszahallgatni.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
Ringman #53428 üzenetére
Igen. Régebben volt, hogy közvetlen be tudtad "kapcsolni" a 3-4ik felet tehát már csörgésnél nem tette tartásba az aktív felet. Most úgyvan hogy beszélsz valakivel, lerakod pl homegombal, aktív marad a hívás, közben névjegyzékből vagy tárcsázóból a kívánt számot felhívod, hívás alatt az elsőt tartja, kapcsolódás után tudsz váltani a két fél között vagy össze tudod kapcsolni. Hogy ezt mennyire túlbonyolították.
Régen minden jobb(egyszerűbb) volt[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
Ringman #53185 üzenetére
Ezt már rég kikapcsoltam, nem ez volt sajna a ludas.
Egyébként nekem is mutat akár 21 alkalmazást is a lista, ha azokat frissen használtam, akkor nem zárogatja be őket, csak ha már jó ideje nem nyúltam hozzájuk és nyitok egy új alkalmazást, akkor lövi ki a régebbieket. Egyébként csak egy megszokás miatt vettem észre, mert a leggyakrabban használt appokat mindig a legutóbbiak között szoktam tartani, míg az alkalmanként használtakat meg ki szoktam lőni onnan, pont azért, hogy a leggyakrabban használtakat könnyen megtaláltam és gyorsan indítani tudjam őket, ne kelljen keresgélni őket. De pie óta egyből feltűnő volt, hogy eltűntek ezek a szokásos appok a listából. Persze edge panellel együtt tudok élni ezzel, onnan is tudom gyorsan indítani a gyakori appokat, de anélkül már erősen zavarna a dolog...főleg, h szerintem csak vmi beállítás lehet az egész oka, mert oreon sose tapasztaltam ilyet. -
Tomiii258
tag
válasz
Ringman #53173 üzenetére
Ez sajnos nálami s így működik, max 5 régebben használt appot enged az legutóbbi appok listájában.
Rögtön Pie-re frissítés után észrevettem és azóta se tudtam rájönni, hogy mi az oka, de idő közben legalább kitapasztaltam és mostanában gondoltam is, hogy újra beírom ide a gondomat és megkérek majd másokat, nézzék meg ők is, hogy náluk mi a helyzet.Alapvetően enged akár 8-10 appot is megnyitni egyszerre és azok ott is maradna a legutóbbi listában, ha egyszerre nyitod meg őket és rövid időn belül nézed a legutóbbi alkalmazásokat. De ha pl este megnyitsz 5 appot és csak azokat hagyod a listában, aztán reggel abból az ötből 3-at használsz, 2-t nem, majd megnyitsz 2 újabbat (tehát a 6. és 7.-et), akkor az 5-ből azt a kettőt már zárja, amit csak este használtál és csak 5-öt hagy a legutóbbi listában.
Tippem sincs, hogy mi okozhatja...de alapvetően gyanús, hogy erről eddig nem sokan panaszkodtak...[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
Ringman #53082 üzenetére
A rendes FB appot le tudod tiltani az alkalmazáslistából, viszont a másik két komponenshez kell egy package disabler, de ezek egyébként nem aktívak, ha az alap appot letiltod. Név szerint nem tudom, de a facebook kifejezésre keresve kihozza a disabler.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ringman #47188 üzenetére
Nagyon gyenge ötlet, de...
A régi mobiloknál akkor szokott elhalkulni a hangszóró, amikor mágnesezhető fémpor került a közelébe, mondjuk a hangszórónyílásba. Lehet, hogy hülyeség, nem tudom, hogy ez a mai IP, vízálló, atomcsapást is túlélő cuccoknál előfordulhat-e, de hátha.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ringman #44071 üzenetére
Valami gond lesz az usb csatlakozódnál (erre utal a 2 hiba). Vszínű cserélni kell, csak azt nem tudom alaplappal v anélkül is javítható-e.(van ahol csak a csatlakozó nem cserélhető,alaplappal együtt kell)
Patow
Ha jól tudom a tcom független készülékeket ad el. Ha ki van fizetve a készülék teljesen, akkor sztem vehető, de egy tcom boltban lecsekkolnál elötte a készüléket a késöbbi bajok elkerülése végett.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ringman #42927 üzenetére
Garanciálisnak kell lennie szerintem. Ha van a közeledben Samsung szerviz, ahol a helyszínen javítanak, akkor oda érdemes leadni, mert hamarabb kapod vissza, mintha a Telekomhoz adnád be. A cseretelefon üzlet- és készletfüggő is lehet, általában tudnak adni, de bemenetel előtt érdemes telefonon érdeklődni erről (is).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ringman #28999 üzenetére
Az S8 kiváló telefon, de ha édesapád gyakran elejti a készülékeit, akkor nem biztos, hogy ez a mobil a legjobb választás neki, mivel elég sérülékeny jószág az S8. Én az UAG és az Otterbox tokok között nézelődnék a helyedben, ott biztosan lesz neked megfelelő, az oldalaknál is a kijelzőn túllógó keretű tok.
A biztosítást független készüléknél vagy a vásárlás helyén (pl.: Media Markt) érdemes megejteni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a saját biztosítódat zargasd vele, mivel elég sok cég hajlandó tudtommal bevenni a lakásbiztosítás keretei közé, vagy ahhoz kiegészítőnek a telefon biztosítását.
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
válasz
Ringman #27230 üzenetére
Nem zavar ha vastagabb lesz mert az s8 amúgy is kisebb valamivel mint a + és a + is kézre esett még nekem
Szerk: Az én véleményem amúgy is az, hogy a tok a legfontosabb a telefon védelmében... A fólia mizérián agyalgattam én is de végül azon döntést hoztam meg, hogy rakok rá egy sima fóliát és kész... valamennyire az is véd. Amúgy is láttam már számtalan betört kijelzőt amin volt üvegfólia... Ezt senki sem mondja meg, hogy betört-e volna ha lett vagy épp nem lett volna rajta üvegfólia...
Ha pofával előre esik le egy kavicsos talajra ott szerintem ha elég nagy erővel esik le mindegy mi van rajta, az erőhatással a kijelző is berobban...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ringman #26793 üzenetére
"rosszul fogalmaztam, valóban nem kell feloldani, csak felébreszteni a kijelzőt, de az is macera ahhoz képest, mintha csak a power gombot kellene megnyomni"
Igen, pont erre jó némelyik remapper alkalmazás. A Bixby gombjának lenyomására indítható ezekkel igény szerint a zseblámpa is akár.
-------------------------------
A kijelző teljes felületén való duplakoppos ébresztésre sajnos nincs megoldás ennél a mobilnál, a hardveres támogatottság hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ringman #26771 üzenetére
A zseblámpa állapotsorról való be/kikapcsolásához nem kell feloldani a telefont, csak felébreszteni. Ezen felül használhatsz ugyanehhez a parancshoz Bixby (gomb) remapper appot is.
Ha fényképezőre váltasz a zseblámpáról ugyanitt, majd vissza, akkor nem fog visszakapcsolni magától a segédfény.
A kijelző egész felületén való duplakoppos ébresztéshez nem csak szoftveres háttér kell, hanem hardveres támogatottság is. Az S8 duó nem rendelkezik ezzel, csak altatni lehet a kijelzőt dupla érintéssel, bizonyos launchereknél (pl.: Nova), ébreszteni sehogy sem. Vagy a nyomásérzékeny home gombra tudod alkalmazni esetleg a duplakoppot (arra ébred a teló), vagy az érzékelők feletti legyintésre való ébresztést tudod még beállítani, de az többnyire csak sík felületre fektetett telefonnál működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával