Hirdetés
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
AliasB #58845 üzenetére
Az üzemidő 3 nap használat után is egész jó. Megérte frissíteni.
Töltés óta 1 nap használat után (esténként töltöm) 2óra40perc kijelzőidővel (ami 13%) 47%on van az akku. Két napot ugyan nagyon neccesen bírna ki de ez így már nekem elég mert a 8as droiddal nagyon rossz volt. -
AliasB
senior tag
válasz
Bjørgersson #58856 üzenetére
Ne haragudj csak nem szeretem ha hülyének néznek amikor direkt kiírtam valamit.
-
AliasB
senior tag
válasz
Bjørgersson #58849 üzenetére
-
AliasB
senior tag
válasz
Bjørgersson #58847 üzenetére
A legújabb gmail és térkép van feltelepítve mindkét samsungomon (verzióra is ugyan azok) és a sötét téma van használva mindkettőn de az S8ason nincs is ott a sötét mód használata ahogy a másiknál! Ezért nem igazán értem a dolgot. A másik telefonon megnézve tudom hol kellene lennie.
-
AliasB
senior tag
Frissítés utáni tapasztalatok:
Az üzemidő észrevehetően javult!
1nap használat után 50%on az akku
ebből a kijelző 1.5óra 8%
kevesebb memóriát használ a rendszer mert 2GB a szabad ram (8asnál ez 1.3GB volt) pedig ugyan az maradt minden csak frissítettem a legújabb 9esre. Ugyan azok az appok és minden.A sötét mód nem sikerült tökéletesre mert a gmail a legújabb de lemaradt belőle a sötét mód ahogy a térképből is! A számológép szintén maradt fehér. Nem is értem miért! A drive app sötét de az alsó navigációs sáv maradt fehér. Nem tudom mire gondoltak amikor ezt így felesbe megalkották.
-
AliasB
senior tag
Ja és még plusz két infó amiért frissíteni fogom a rendszert. Az újabb rendszernél a beépített DNS szerves sokkal jobban működik, mint az intra (ami nélkül nézhetném a reklámokat)
Az intra használatával sokkal lassabb a net. Intrával 50Mb/s intra nélkül 160Mb/s plusz az intra eszi az adatot ami mobilnetnél nem túl jó. Az újabb androidba a beépített DMS szerverrel az A70es nem lassul és nem eszi az adatot. Ez így el is döntötte a sötét móddal együtt.
Frissítem és pár nap használat után megírom a tapasztalatokat róla.[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy időre félretettem az S8asom egy A70es kedvéért a két sim kártya miatt. Most újra egyet fogok használni és előszedtem az S8asom. Észrevehetően minőségibb és jobb az S8as de hát ez nem meglepő mert magasabb kategóriában játszik.Viszont!
Az S8as akkuja mostanság örül ha kibír egy napot aminek nem igazán tudok örülni. Megnéztem miként tudnék javítani az üzemidőn és amik nagyon sokat fogyasztanak az a kijelző és az intra (reklámblokkoló)
Mivel az S8asomon még a 8as android van arra gondoltam, hogy frissítem amivel javulhat az üzemidő mert van sötét mód amitől a kijelző kevesebbet fogyaszt és nem kell az intra mert az újabb androidba be van építve privát DNS funkció.Szerintetek megéri frissíteni a rendszert és javulni fog az üzemidő???
Köszi[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Sziasztok!
Ilyen szűrő van samsunghoz is?
[link] -
AliasB
senior tag
Üdv!
Mindenkinél ennyit fogyaszt az AOD és az intra? (aki használja)
Általában 2órát "nyomkodom" a telefont egy nap szóval ez egy átlagos használat de elég sokat fogyaszt az intra és az AOD :/ megnéztem AOD nélkül és 2ó6p kijelzővel is 60% felett volt bőven. Az intra is tulajdonképp 1 alkalmazás miatt van feltéve amikbe beépített reklámok vannak amiket máshogy nem tudok blokkolni.[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
tibike8 #55883 üzenetére
Előfordulhat, hogy azért esett le nálam a másik tartó a szélvédőről mert oda is megy a levegő ezért a másik is le fog? Nyáron nem gond mert majd hűti a klíma. A szellőzőrács mint írtam nem jó mert elveszti a funkcióját. Nálam sincsen semmi olyan hely ahová fel lehetne tenni azt a korongot amit adnak hozzá sajnos. Sőt az íves felületek miatt a szellőzőrács sem lenne nálam jó mert pont olyan az íve, hogy még egy légfrissítő sem tud függőlegesen megállni nem hogy egy telefontartó. A pohártartókba szoktam tenni de ott nem jó mert kanyarba össze-vissza csapódik.
-
AliasB
senior tag
válasz
Balzak83 #55880 üzenetére
A szélvédőre tapasztható lenne a legjobb. Viszont régebben vettem egy ilyen szélvédőre tapaszthatót és az folyamat leesett valamiért ezért nehezen bízok bennük. Lehet csak azért esett le mert a szélvédőre is megy a levegő amikor bekapcsolom a klímát vagy nem tudom de akkor sem lenne jó ha leesne az S8as. Előtte is samsungom volt az repült így párszor a kanyarba :/ a szellőzőrácsra nem tenném mert akkor nagyon lefogná a levegőt ami onnan jönne. Az nyáron a hűtés miatt sem jó de télen a fűtés miatt sem.
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan telefontartót S8ashoz autóba ami nem bumszli, rendesen tartja a telefont és nem kell félni, hogy kiesik belőle és megvehetők az országban? Nem szeretnék külföldről rendelni és hónapokat várni rá.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy a messenger alkalmazásból melyik a legjobb verziós? Látom bigdady is visszaállította az apk mirrorról az egyik korábbi verziót.
Köszönöm. -
AliasB
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem nincs privát DNS beállításom mert visszatettem a 8as androidot így letöltöttem az intra alkalmazást és ott állítottam be azt a dns-t. De ahogy eltávolítottam az adhell alkalmazást visszatette a letiltott alkalmazásokat. Azokat hogyan tudom újra tiltani? (chrome, fakebook, bixby, ant+ stb)
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Lejárt az Adhell kulcsom de nem találom, hogy hol lehet újat generálni. Pedig lementettem azt az oldalt de mégsem működik mert minden más kulcsot generál csak pont ELM kulcsot nem. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?
Köszönöm. -
AliasB
senior tag
Üdv!
Lehetséges az S8assal zajszintet mérni? (dB) ha igen akkor melyik alkalmazás képes a legpontosabban megmondani? Köszönöm. -
AliasB
senior tag
válasz
tetova #53273 üzenetére
Írtam, hogy miből tevődött össze ez az idő (böngésző, messenger, gmail 50%os fényerő semmi komoly alkalmazás) én is meglepődtem amikor megláttam hidd el. Azért is osztottam meg mert ennyire keveset még sosem fogyasztott nem pedig, hogy bárkit félrevezessek. Persze egyből lehet óvodás módon fikázni ahogy egyesek tették. Amikor feltettem a pitét volt hogy 3óra után 20%on figyelt a készülék és egy órát szórakoztam vele, hogy személyre szabjam a beállításokat. Utána már sokat javult. Vannak akik erre is lusták utána meg leszólják, hogy milyen gyenge az akku (ezt ne vedd magadra)
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
tetova #53245 üzenetére
Wi-fi csak otthon van a munkahelyen nincs ezért ott marad a 4G
itthon csak wi-fin lóg
Amúgy meg teljesen felhasználó függő a dolog
bluetooth?? Azt sem tudom mikor használtam utoljára annyira elavult már
ennyi sok szarságot amit leírtál egyik hülye sem használ egyszerre szerintem
ez egy teljesen átlagos felhasználás nálam amibe számottevő használat az a böngésző, gmail, viber, messenger és az időjárás ami frissít óránként.
Olyan apróságokat nem írok le, hogy ébresztett, ránéztem a naptárra, a traffi huner alkalmazásra, megnyitottam 2 ppt-t, telefonáltam 5 percet, rendeltem a netpincéren, a shazammal felismertettem egy számot meg lőttem 3 képet
mert ezek nem számottevő dolgok.
Mindenkinek más az átlagos használat fogalma. -
AliasB
senior tag
Szó sincs számonkérésről. Utánaolvastam és azt találtam itt a mobilarénán, hogy ha a régiókód ugyan az akkor a home kezdetű kell. Ha változik akkor a másik. Nem találtam olyan leírást, hogy valójában mi a különbség a kettő között. Most már tudom. Amúgy csak javasoltam, hogy bele lehetne írni az összefoglalóba nem követelőztem se nem kértem számon senkit. De mondom itt be is fejezem ezt a témát.
-
AliasB
senior tag
válasz
dkovizoli #53205 üzenetére
Igen megoldódott szerencsére. Nem is magam miatt mondom, hogy ezt azért jó lenne beleírni mert volt annyi tapasztalatom, hogy megoldjam meg szerencsém, hogy nem lett gond belőle. De ha más is így járna és neki nem lenne szerencséje annak nem igazán tudna örülni mivel nem egy alsó kategóriás telefonról van szó amit simán lecserélünk ha lehasal. De hát ahogy gondolja a topik tulaja...
-
AliasB
senior tag
válasz
Probert75 #53201 üzenetére
De a frissítést megcsinálja magától a rendszer. Ha megnézed itt mindenki arra keresi mostanság az odint, hogy visszategye az oreot. Akkor legalább kellene egy ilyen részt is beletenni az összefoglalóba, hogy visszafelé nem szabad. De nem találtam ettől független egy ilyen figyelmeztetést sem ami nem ártana szerintem. Vagy nincs igazam?
-
AliasB
senior tag
válasz
Probert75 #53199 üzenetére
Na fasza. És erről miért nem írt senki? Keresgéltem de sehol sem írták, hogy visszatelepítésnél azt nem szabad :/ sőt azt olvastam az S7es fórumba amire hivatkozva van, hogy a home kezdetű kell ha a régiókód megegyezik! Jó lenne ezt frissíteni a leírásba de tényleg. Vagy csak megemlíteni az összefoglalóba :/
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Mert nem bírtam tovább a pitét
nem is a teljesítményével volt problémám mert abba nem vettem észre különbséget. De a pite kinézete már bántotta a szemem
akárhányszor lehúztam az értesítési sávot meg a menübe léptem szörnyülködtem rajta
és számomra az oreoba sokkal jobban el vannak rendezve a funkciók és felhasználóbarátabb. Olyan érzés, mint ha az oreora odafigyeltek volna amikor megcsinálták a pitét meg csak gyors bedobták a sütőbe
Ja és írtam egyik régebbi hozzászólásomba, hogy a google névjegyek szinkronizálása nem működött piténél (csak a névjegyek) ami nagyon idegesített. Csináltam visszaállítást de hiába mert utána sem működött. Most oreon ismét működik. Nem tudom nálam mi okozta de szerintem a telefon így fejezte ki a nemtetszését a pite iránt
Most így mindjárt jobban érzi magát
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Visszatettem az oreot de mint gondoltam nem ment minden simán!
Addig minden oké volt, hogy az odin feltelepítette amit kellett!Na és innen jöttek a gondok ugyanis beakadt a bootolásnál és csak ismételte a samsung logót!
Hiába nyomtam a hangerő fel+ power + boxby gombot ugyanis ahhoz ki kellett volna kapcsolnom!
Nagynehezen úgy sikerült belépni a recovery menübe, hogy előbb nyomtam a hangerő le + power + bixby gombot aztán amikor eltűnt a samsung bejelentkezés villámgyorsan nyomni kezdtem a hangerő fel + power + bixbyt és így sikerült belépnem! Aztán egy reset után már sikerült elindulnia!
Ha valaki így járna ez a megoldás!
Valahogy éreztem, hogy nem fog minden olyan simán menni és amire ezt kitaláltam öregedtem egy évet!
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
El sem hiszem, hogy sikerült megcsinálni de sikerült. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52829 üzenetére
Az eltávolításnál kell valamire figyelni? Van valami menete?
-
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52826 üzenetére
Más forrásból van. De ha törlöm meg visszateszem akkor újra kell az a kulcs hozzá meg minden? És lehet azzal újra regisztrálni és nem fog hibát dobni?
-
AliasB
senior tag
válasz
TODI1111 #52822 üzenetére
Sajnos az xml fájl átírása után nem működik a visszalépés. Teljes képernyőn vagyok de semmi. Nem reagál a visszalépésre. Továbbá azt írja, hogy az eredetivel megegyező karakterű legyen az átnevezés. Na de mi van ha ami fent van és frissíteni akarom annál nem ennyi karakterű a név?
-
AliasB
senior tag
válasz
thedarkfox #52817 üzenetére
Az 1.8.28assal de nekem nem akarja az igazságot. Most akkor a feltelepítendő fájlnak a csomagnevét kell átírni vagy a feltelepítettét? És a teljes az egyszerű az attibútumok módosítása vagy az xml fájlnál kell átírni? Mert részleteket nem találok csak, hogy a csomag nevét kell átírni. Leírnád nekem rendesen, hogy most akkor melyik fájlnál és hol? Ja és mire. Ki kell nézni a másik fájlból valamit és arra? Köszi.
-
AliasB
senior tag
Az apk editor mindenkinél rendesen működik? Mert nálam amikor az xml fájl szerkesztéshez belépek (függetlenül attól, hogy módosítok-e valamit vagy sem) nem enged visszalépni. Ki kell lőnöm az alkalmazást mert nem tud visszalépni sehová. Hiába nyomom a visszalépést alul nem lép vissza. Tudja valaki mi lehet a probléma?
-
AliasB
senior tag
De ha pl egy telepített alkalmazás tartja ébren mert engedélyezve van neki, hogy felülírhassa a rendszer beállításait akkor is a rendszert jelzi fogyasztónak mert ott lehet azt bekapcsolni. De azt nem mondja meg, hogy valamelyik alkalmazás miatt van. Amikor nekem régen a viber tartotta ébren a wifit akkor is a rendszer jelezte ezért nem találtam sokáig. Pedig ott a viber írta felül a gyári beállítást. Ezt csak példának írtam. Próbáld meg az alkalmazáskezelőben a beállítások visszaállítást mert ott van olyan. Azt én is megcsináltam a pitére frissítés után. Nem vesztesz vele semmit. És utána ha valamelyik alkalmazás pluszba engedélyt kér valamire arra gyanakodhatsz.
-
AliasB
senior tag
Nem is kell mindent átnézni és letiltani
a gyári alkalmazások nem csinálnak ilyet hiszen akkor nálam is előjönne ez a probléma. Csak az utólag feltelepített alkalmazásokat kell megnézni amik engedélyt kértek a wifi használatára. Ezt ugye meg tudod nézni ugyan ott az alkalmazáskezelőben
így azért már nem olyan hosszú a lista szerintem
-
AliasB
senior tag
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi lehet a probléma a névjegyek szinkronizálásával? Minden beállítást átnéztem de nem találtam megoldást
Sem wifin sem mobiladaton nem megy. Néztem az alkalmazáskezelőben a névjegyek szinkronizálást a névjegyeket és a google beállításait de ott is minden okénak tűnik[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
eladogeppc #52648 üzenetére
Nekem elsőre sikerült feltennem és egész jól blokkol minden reklámot és hasonló nem kívánt tartalmat.
Annyira én nem ismerem az adhell appot csak itt olvastam a leírást és úgy csináltam mindent ahogy írva vagyon és sikerültRootolni én sem szerettem volna a garancia miatt de ehhez szerencsére nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
eladogeppc #52646 üzenetére
Nincsen semmilyen titok
Feltettem az Adhell3 progit és kikapcsoltam pár alkalmazást amit nem használok ezért nem is tart annyi mindent a ramban. Ilyeneket, mint a bixby több összetevője, ANT+ szintén több összetevője, Briefing, Chrome, Facebook több része, VR, yahoo pénzügy és sportágak, Wear és DeX-et is.
Ja és én nem hallgatok zenét telefonon és játszani is csak nagyon ritkán szoktam vele.Amiket használok az leginkább a gyári samsung böngésző, e-mail, viber, messenger, fényképező, naptár, ébresztő, traffi hunter, drive, netpincér, telekom app, smart bank, powerpoint, simple (fizetéshez a widget) nagyjából ennyi. Egyik sem igényel nagy erőforrást a telefontól és a nagy részük nem is fut a háttérbe ha nem használom talán ez a titok.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
eladogeppc #52638 üzenetére
Ez S8as
és nagyon jól bírja
-
AliasB
senior tag
válasz
icemad #52584 üzenetére
Nem erről van szó
hanem hogy így talán tovább fogja bírni az akku (élettartamba) sőt én csak vezeték nélküli töltőt használok és szerintem idén még rá sem dugtam a kábelt
50% alatt sose volt szinte az akku töltöttsége. Fájlokat is a drive-n keresztül másolok. Ez a csatlakozó sem ebben az életben fog tönkremenni
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
zola899 #52583 üzenetére
Senkit sem akarok meggyőzni semmiről
nekem azelőtt is fagyás és akadásmentes volt a telefon akkor is ha egy hónapja nem indítottam újra mert nem szoktam. És ilyesmit az adhell3 feltelepítése után sem tapasztaltam. De mivel ez a Pite jobban használja a rendszert kell is hozzá az adhell3 szerintem
így már nem probléma a sok gyári cucc amiket futtat mert kiválogathatom mikre nincs szükségem.
-
AliasB
senior tag
válasz
zola899 #52580 üzenetére
Igen letiltottam azokat az alkalmazásokat amiket nem használok (nagyjából leírtam miket) és kevesebb dolog is fut így a háttérben. Rátöltés nélkül tudja ezt így. De az igazsághoz tartozik az is, hogy ebbe az 5órába nem használtam GPS-t sem játékot mert én nem használok ilyesmit csak ritkán. Ebbe az 5órába kb csak viber, internet böngésző, e-mail és az utolsó 1-1.5órába az adhell3 és a beállításokba keresgélés volt a letiltható alkalmazások után és átnéztem minden beállítást. Azt sem tudom mikor játszottam utoljára telefonon vagy a gps-t mikor kapcsoltam be
videót is ritkán nézek mert általában mindig van más lehetőség is ahol nézhetek pl.: monitoron vagy tévén. Zenét is vagy autóba vagy itthon a hifin hallgatok. Nekem videónézésre kicsi a telefon kijelzője és zenehallgatásra is kell az élvezhető minőség ami nem telefon
Szóval nálam nincs nagy terhelésnek kitéve
-
AliasB
senior tag
Srácok.
Kezd helyreállni a rend hála az adhell3 proginak. Kiszedtem pár olyan gyári alkalmazást amit nem használok pl.: bixby több összetevője, ANT+ szintén több összetevője, Briefing, Chrome, Facebook több része, VR, yahoo pénzügy és sportágak, Wear és DeX-et is.
Így már alakul a dolog de tovább nyomkodom mert ahogy néztem pár beállítás sem stimmel. Kb minden frissítés után lehet átnézni :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Lézervágás, gravírozás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...