Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #20085 üzenetére
Néha össze vagdogdosom a mutatóujjam, pl tapétavágóval, vagy munka közben sérül, vagy a múltkor beleállt egy horog. Ilyenkor élőfordul, hogy nem enged be.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #20092 üzenetére
Ez nem zárja ki az alakváltás lehetőségét!
-
válasz
Cirmos #20095 üzenetére
Ha független, és tökéletes állapotban van, akkor talán 80k körül. Ha van rá még hivatalos, Samsung garancia, valszeg 20k-val többért (nem lehet több másfél évesnél).
Amúgy igen, érdemes S8+-ra cserélni szerintem. Volt nekem is S7 edge-em, és az S8+ határozottan előrelépés szerintem.
-
Cirmos
csendes tag
Sziasztok. Egy két éves s7edgét szerintetek erdemes s8plusra cserélni? Amúgy semmi gondom vele csak nagyon tetszik az új
és mennyiért adhatnám el a s7 edgét, ha megtörlöm azt hihetnék hogy vadi új szóval karc mentes tokba es foliával használtam 10/10?
-
HUTCHDB
nagyúr
Tegnap fogtam kézbe egy note 8-at.
Amellett, hogy tetszik a szögletesebb formája, észre vettem, hogy a zárképernyő pin-es feloldásnál nem kell az OK gombra pluszban rányomni.
Belementem a menübe, és ott van egy ilyen pont, hogy az ok nélküli feloldást engedélyezni lehet.
Nekem ez nagyon tetszene (ugye iphone-on is így van) de itt nálunk miért nincs ilyen, vagy én nem jó helyen keresem?[ Szerkesztve ]
-
-
doe2
tag
Sziasztok!
Ma jött meg az összefoglalóban javasolt nillkin 3d fólia.A csomagolása minőségi, de a fólia szerintem katasztrófa.
Rontja a képminőséget, műanyag érzést ad a telefonnak, jobban újjlenyomatos mint az alap kijelző.
Egy nap után gyöszös lett a széle.
Szerintem nem ér 3 ezret.. Bár lehet nincs jobb.De szükséges fólia mert a kijelző eléggé karcolódik. Olvastam hogy a porszemektől lehet,de note 4-es telefonom évek alatt nem lett mikrókarcos. Ez meg valamiért 2 nap után lámpa alatt észrevehető karcos lett. Pedig csak pamutnadrág zsebében volt.
-
k0c2k4
tag
válasz
frischmannak #20065 üzenetére
Atolvastam az osszefoglalot, eleg sok kommentet atolvastam es epp azert kerdeztem ra hogy mennyire jelemzo.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #20085 üzenetére
Bizonyos időnként jelszót/PIN-t kér, biztonsági okokból, ez normális.
-
Ami még nem javult hónapok óta,az az ujjlenyomat olvasó. Elfelejti,vagy én nem tudom,de nem olvasa be. Anno is ezt csinálta a többi...Ez miért? iPhone-jaim is szintén egy idő után elfelejtették. Az ujjaimmal lehet a gond?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsoltesz93 #20082 üzenetére
Itt egy kis képzavar lesz nálad: nincs gyári üvegfólia, csak sima hagyományos gyári fóliát forgalmaz a Samsung. Utóbbival gond nélkül használható a Clear View tok.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsoltesz93 #20079 üzenetére
A gyári Clear Cover kemény hátlap tok karcolja a keretet, a szintén gyári Clear View (Cover) fliptok nem. Utóbbi volt az első tokom az S8+-ra (fél éve), azóta is gyakran használom, nem karcol.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltesz93
tag
Valakinek van tapasztalata Clear View tokkal?
Több helyen is azt olvastam, hogy megkarcolja a keretet, ez mennyire igaz? -
Mr.Silkó
veterán
-
marquuard
veterán
Ezt az AutoPreconfig-ot hogyan tudom eltüntetni? Teljesen random megjelenik már amióta megvan a telefon.
-
hunluigi
senior tag
Na ez már valami... Várós nagyon.
-
frischmannak
csendes tag
válasz
Memmaao #20069 üzenetére
Szerintem is 1000:1 vagy még kevesebb. Lehet, hogy a fórumon jelzi minden héten valaki, hogy gondja volt vele, de sokaknak csak 1-2 szer jelentkezett fél év alatt. A felhasználók 90%-a nem fórumozik és általában csak az jön ide akinek gondja van vagy akit mélyebben érdekel a dolog. Tehát ha még ezren se vagyunk a fórumon állításod alapján és csak így is pár százalék jelezte a dolgot és mi csak egy szűk felhasználó kör vagyunk akkor ez alapján bőven jó az 1000:1-hez vagy még kisebb arány is.
Persze tudjuk, hogy a probléma jelen van és külföldi fórumokon is beszélnek róla, ezt nem tagadja senki. De ne ijesszünk el már embereket a vásárlástól egy olyan problémával ami (szerintem) elenyésző és van rá mind ideiglenes otthoni, súlyosabb eset esetén garanciális megoldás is és a kamera ezen kívül az egyik legjobb ami jelenleg telefonban kapható. -
-
válasz
N.otorious #20051 üzenetére
??? Ezerből 1?? A fórumon nincs 1000 ember és csak itt kb hetente jelzi valaki, hogy fókusz hibás a kamera. Az enyém pl érintett, de csak nem 1000ből egy szerencsés vagyok!
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
frischmannak #20065 üzenetére
Sok ember összefoglalót se olvas, így kb lényegtelen, hogy bele van-e írva.
-
frischmannak
csendes tag
Nem lenne érdemes bele írni az összefoglalóba, hogy ha valakinek kérdése van az összefoglaló elolvasása után előbb próbáljon meg keresni a keresővel 'kulcsszavakra' és ha úgy se talál rá választ akkor még mindig fel teheti a kérdését maximum pár perccel később teszi fel. Valószínűleg sokan el se olvasták az összefoglalót és úgy kérdeztek, de van aki elolvassa és mégis marad kérdése. Viszont már megválaszolták párszor csak rá kellene keresnie.
Minden héten előkerülnek a kérdések, hogy mennyire jellemző a kamera fókusz vesztés, mire kell figyelni a GSM boltoknál, ... sok ilyen van.
Pedig már sokszor meg lettek válaszolva és keresés esetén max pár száz hozzászólást kell elolvasni, nem 20e-t.
Szívesen válaszolok én is ha nem előz meg valaki a válasszal. Lehet, hogy nekem is volt már olyan kérdésem amire, már volt válasz csak nem találtam meg kereséssel, de hátha egy-két visszatérő dolgot meg lehetne fékezni, ha az összeset nem is.
Bocs az OFF-ért! -
Mr. Sword
tag
válasz
dabosshun #20061 üzenetére
Én előrendelve vettem telekomtól S8+-t, és eddig semmi gondom nem volt vele. Igaz Novát és Gboard-ot használok rajta, de villám gyors. LG G3-at váltott. Egyedül az hiànyzik, hogy ez nem fogadja a bejövő hívást, ha a fülemhez emelem. Ja és egyszer ejtettem már el aszfalton is, de semmi törés nem lett. Egyedül a hangszóró rácsnál lett egy kis nyomódás a fém keretén.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Olvasgatok és látom a lassulásról beszéltek...Nyilván valamivel lassabb lesz ahogy egy bika PC is, ha nem 5 hanem 500 képes albumot kell megnyitnia. Ezeken nem kell csodálkozni. Ez nem lassulás, ez teljesen normális folyamat. Mellesleg néha legalábbis hetente 1x nem árt teljesen ki és bekapcsolni
-
dabosshun
csendes tag
válasz
TheBikerider #20056 üzenetére
Köszönöm a választodat!
Valaki más, aki néhány hónapja már használja az S8-át? Mennyire van megelégedve a teljesítménnyel? Csökkent a vásárlás óta?
-
Mr. Sword
tag
Nem tudom, volt e már téma, de valaki tudna a következőben segíteni? Google asszisztenst használok sok esetben hangparancsokkal (pl.: Xiaomi Yeelight vezérlés), de lezárt telefont nem tudok "Ok, Google" paranccsal felkelteni, pedig a biztonságos hang be van állítva. Mindig van nálam vmi Bluetooth kütyü, ami smart lock-al kapcsolódik. Csak azt tudom jelenleg tenni, hogy "Hi bixby"-vel ébresztem fel az S8+-t, és utána szólok a Google-nek. De ez így elég faramuci. 😀
Ha esetleg tudja valaki a megoldást, akkor előre is köszönöm! -
válasz
Nunder #20053 üzenetére
A legolcsóbb 2 éves, hivatalos garis a Telekomnál van (független!). 267k, és meg lehet venni listaáron, előfizetés nélkül. Ha elég 1 év gari, akkor csak arra kell figyelned, hogy EU-s piacról származzon, mert arra mind ad 1 év garit a magyarországi Samsung. EU-n kívüli készülékekre viszont semmilyen garanciát nem kapsz (csak a bolt ad, de az olyan, amilyen).
-
-
dabosshun
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyam kérdésem azokhoz, akiknek már néhány hónapja a birtokukban van egy S8/S8+.
Szeretném tudni, hogy mennyire lassul be frissítésekkel és idővel? Fagy, kell neki force restart néha-néha?iphone 6S+-ről váltanék ha a teljesítmény nem csökken az S8-nál hosszabb távon se!
Előre is köszi
-
Nunder
őstag
válasz
k0c2k4 #20050 üzenetére
Ha már itt tartunk, "ár/érték" arányban honnan jön ki legjobban most egy S8+? Kattogok rajta, V30 volt kinézve idáig, de félek, hogy a G3 nem bírja már sokáig, így nem biztos hogy ki tudom várni míg megjelenik. Már ha...
Ja és függetlent szeretnék mindenképp, lényegtelen honnan. Böngészgettem a szürke importos felhozatalt, de nem biztos hogy ilyen értéknél be merem vállalni.
[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
Hello, gondolkozok egy s8 beszerzesen. Kerdesem a kovetkezo lenne, kamera fokusz problema mennyire jellemzo?
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan app-ot, amivel időzíteni lehet a net, hang, stb. ki-be kapcsolását. Vagy esetleg tud ilyet a telefon? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Róby
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros vagyok és hónapok óta nem kaptam frissítést. Július 1.-én kaptam az akkori biztonsági csomagot plusz a navigációs sáv eltűntethetőségéért felelős frissítést és azóta semmi..
A telefonommal van baj vagy a telenornál akadt el a frissítés szerintetek? -
Kils
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat.
ollie : Tudsz mondani valamit arról, hogy milyen következményei lesznek egy ilyen törlésnek?
icemad : A programokat átnézem, hátha... A takarékos üzzemód meg ki van kapcsolva, ha csak egy takarékos üzzemód van, és jót néztem
( de ha be is lenne, akkor a kikapcsolás bekapcsolás miért segít?).
-
-
Kils
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy s8 telefonom van, nagyon jól megvoltam vele egy hónappal ezelőttig. Gyors, okos, stb. stb... volt.
Mostanában viszont, azt vettem észre hogy lassúlt... Az újlenyomat olvasó van amikor másodpercekig semmi visszajelzést sem ad, se nem old fel, se nem mondja, hogy nem ismeri fel az újlenyomatomat az olvasó.
Az alúlról felhúzható navigáció is néha nem akar megjelenni, feljönni. Hiába húzom bőszen felfelé az ujjamat alúlról. Alkalmazás navigálás közben döcög, érezhetően romlott a felhasználió élmény, főleg a barátnőm Note8 -ához képest, pedig elvileg nem sok különbség van (tudom több a memória, de a 4GB -nek is elégnek kellene lennie, nem?).Bőszen nyomkodom a gyári Eszköz karbantartás névre hallgató kis memória és egyéb okosságok törlésével, frissítésével, gyorsításával foglalkozó alkalmazást, de azon túl hogy kiírja, hogy kiváló, nem sok minden változik.
Egy dolog volt ami kicsit segített a dolgon, ha kikapcsoltam a telefont, majd újra bekapcsoltam (az újraindítás nem segített, csak a tényleges kikapcsolás). Ti milyen gyakran indítjátok újra, kapcsoljátok ki a saját telótokat? Ilyen szinten is kell még ezzel foglalkozni?
Van esetleg valami ötlete valakinek hogy mit tehetnék ez ellen?
Nem telepítettem semmi hülye alkalamzást. Vagy ha igen, akkor az az első bekapcsolás után rákerült, és fura (bár előfordulhat) lenne ha két hónapig még nem okozott gondot, most meg esetleg a memória szemeteléssel lassítaná a telefont... (de ha memória szemetelés, akkor meg az eszközkarbantartó segített volna, elvileg...)Előre is köszönöm az ötleteket, segítésget és elnézést ha volt már róla szó a topikban, de hirtelen ahogy ránéztem nem találtam ilyen jellegű tanácskozást.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz
Zsoltesz93 #20031 üzenetére
amazonon nezzel korul, ott van ertekeles, tudod mit veszel.
-
válasz
Zsoltesz93 #20031 üzenetére
Csodálkoznék, ha eredetiek lennének. A Samsung féle tokok nagyon minőségi anyagokból készülnek, nem véletlen annyiba kerülnek, ráadásul még garanciát is kapsz rájuk. A hamis tokokat nem ismeri fel a telefon, és nem úgy fog működni a kijelző, mint az eredetinél, amikor lecsukod a tokot.
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
2 nappal ezelőtt én is S8 tulaj lettem. Sokat gondolkoztam az iPhone 7-en is, nem bántam meg, hogy végül emellett döntöttem.
Nézegettem a Clear View tokokat és itthon 12k-t kérnek el érte, amit én sokallok. Így hát az lenne a kérdésem, hogy az Ebay-en található 5 fontos Clear View tokok eredetiek? -
arn
félisten
osztrak saturn 499/599 eur! minden szin... epp tegnap rendeltem az amazonrol
milyen hibakat/dolgokat erdemes keresni/megnezni rajta, hogy minden ok e? -
válasz
icemad #20020 üzenetére
Szerintem elfelejtheted a natív windows futtatást. Az MS hivatalosan is bejelentette, hogy teljesen abbahagyta a mobilos windows fejlesztését, és nem is lesz több windowsos mobil sem. Emulátorral meg nagyon lassú lenne.
(#20021) doe2: ezt a merülést nem mondanám soknak, talán egy kicsit több, mint az átlag, de nem kiemelkedő
[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy este 7 óra alatt 6%-ot merült az s8+?
100%-on vettem le töltőről. Wifit, mobilnetet, gps-t bluetoothot kikapcsoltam és kifisztítottam a ramot. AOD kb 2 órát ment ebben az időintervallumban és reggelre 94en volt. -
icemad
nagyúr
Windows van mindegyik droidos eszközre, kérdés, hogy mennyire használható. Dexxel már lehet értelme is akár... Arról is volt szó, hogy az s8 nativan is tudja futtatni majd a windows 10et, legalábbis a snapdragon verzió. Nem kell emulátorral szórakozni. Én próbáltam emulátorral egy alap windows XP-t telepíteni, de nem jött össze.
-
válasz
icemad #20006 üzenetére
Mivel majdnem mindenkinek garanciális készüléke van (ugye még az 1 év sem telt el), ezért nem sokan romolgatnak, mert nem akarják elveszíteni a garanciát. De amúgy sem látom sok értelmét, mert nagyon jó az alap szoftver, nem igazán hiányzik belőle semmi. Windows van az S8-ra?
-
viera
őstag
Majdnem bővült a topik egy S8-cal de aztán mégse.Páromnak szerettem volna venni múlt héten de azt mondta,hogy most nem akar telefont cserélni.Majd talán jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #19891 üzenetére
Mr. Silkó, köszönöm a választ, de én mégis szeretnék rá, valami normálisabb fajtát
Valaki más pár javaslatot tudna adni, akinek van az S8/S8+-án edzett üveg?
-
Aszi10
tag
Üdv srácok! Esetleg valakinek valami ötlete hogy miért van az ág anomalia hogy nálam a parancsikonok mellett nem jelzi a gyári launcher ha van ertesitesem...mitől lehet ez? Nagyon durván idegesít mert ha nem lépek bele a programba akkor nem látom az értesítéseket...
-
hunluigi
senior tag
válasz
icemad #20006 üzenetére
Volt valami DeX cikk külön. Az alatti topicban biztosan megy a diszkurzus. Amúgy készülök én is egy alternatív megoldásról szóló összefoglalóval. Már csak a postásnak kéne ideérnie... A windows telepítéssel nem vacakolnék a helyedben. Ott a TeamViewerer ami sok szempontból előremutatóbb megoldás szerintem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icemad #20006 üzenetére
Teljesen érthető, amit mondasz. Azt gondolom, hogy a felsorolt infók hiányának, a fenti témák háttérbe szorulásának az lehet az oka, hogy vagy nem rendelkeznek a fórumozók az említett eszközökkel, vagy kisebb létszámot foglalkoztatnak a fenti kérdések.
De persze minden ilyen téma jöhet nyugodtan, elférnek egymás mellett itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #20004 üzenetére
Pl. Dex-ről nem sok szó esett még... Romolás vagy egyéb szoftveres okosságok sem kerültek szóba. Pl. engem érdekelne a windows telepítés is erre a telefonra, de erről sincs semmi konkrét tapasztalat. ( Nekem nem sikerült...) Ilyesmik is jöhetnének. Mert sokat tud a telefon, de én még nem ismerem a határait. Szeretném jobban kihasználni.
-
csabicska
senior tag
Egy kis érdekesség :
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...